9559
  • Kaszi46
    jol gondolod. sbk nem volt a gépemen amiota xp-m van, de nagy kedvencem volt
  • bakkk
    a 46 -bol gondolom nagy motoros vagy ,ha ismered SBK2001-et az is mehet
  • Kaszi46
    hidd el nem csak brno miatt lenne jobb:DD helyedben letölteném, aztán majd amikor megjelenik felénk is akkor megveszed. már ha megtetszik annyira:D
  • bakkk
    9 kor jo
  • b-type
    de ne érts félre..nincs meg a játék, csak most Brno említésére kicsit megbillentem...hogy talán mégis jobb lett volna beszerezni..:)
  • b-type
    pontosan! :)
  • Kaszi46
    akárcsak én:) ugye motogp rlz:D jo megnézni az aszfaltcsíkról hol is szoktunk lenni:)
  • Kaszi46
    "sajna" megjött asszonyság ugyhogy 9körül tudnánk csak kiproszálni. jelentkezem
  • b-type
    Brno!
    uhh bázz most azért kicsit kipróbálnám...
    nagyon szeretem azt a pályát. :(
  • bakkk
    ha olvasod mond el hogyan gondoltad
  • bakkk
    nekem lenne
  • Kaszi46
    nincs kedve körözgetni párat brno ban vkinek?
  • Panther
    Mini imaget ne nevezd át. Azt nem kell. Én is megnéztem IsoBusterrel és üres, de mégis indul.

Csak az .mds fájlokat kellett átnevezni, ha mountoltad Alcoholla, vagy FT-vel, mert más a nevük, mint az .mdf kiterjesztésű fájloknak. A mini imaget tedd be a virtuális meghajtóba (még egyszer: ne nevezd át) és indítsd.
  • ibronk
    Szerintem le kell huzni minden futtatás előtt, nem csak az elsőnél. Visszadugtam az tegnapi első proba után, aztán nem indult legközelebb mikor akartam, ezért lehuztam ujra, és szó nélkül elindult.
  • avcom
    úgy tűnik valamit elszúrtam, nekem lehúzás nélkül nem akar elindulni, ráadásul hallom, ahogy rá akar olvasni a DVD olvasóban levő lemezre... A regeditben a cuccost átírtam és a mini image-et is átneveztem (bár az explorer szerint üres a file). Nincs valami tipp esetleg? Előre is köszönöm
  • Panther
    Most nekifekszema semi-pro-nak, tegnapa szimuláció volt soron, ,megnézem, miben is különböznek igazából.
  • Panther
    Az egyik német online PC magazin fórumában olvastam, hogy pályázatot írtak ki a leggyorsabb körre Spa-ban, az első egy Logitech MOMO Force-t nyer, stb. A lebonyolítás részletei most mellékesek, nem ez az érdekes. Két kategóriában rendeznek versenyt: 1:Arcade és 2. Semi-pro. A második oké, de arcade??? Akkor már semi-pro és szimuláció, hiszen éppen elég arcade sz@r jelenik meg manapság.
  • Kaszi46
    minden ok. az angolositás csak az 1.1es patch után műxik.

akkor asszem végre ki is proszálom:)
  • Panther
    Nem tudom, nekem nem kell, jól tudok németül. :)))
  • Kaszi46
    nektek mi lett angol a nyelvi fájlok bemásolása után? (nekema a setupban szinte semmi)
  • Panther
    Igen. :)))
  • Kaszi46
    királyság műxik thx
  • Kaszi46
    nemtom de sztem használd EZT! gyors és egyszeű. és köszi a helpet
  • Kaszi46
    DENY oszlopba ez magyarul megtagadás ugyi?:)
  • arty
    már nemmegy atw ről a linkelés ????
  • arty
    5. pontot hagyd ki, egyből ugorj a 9. re!

Regedit.exe elindit! Elmész az alant láthato részre:

"9. On the left side you go to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\SYSTEM"

Itt lesz
    0000
    0001
    0002
    0003

Állj rá mindegyikre, és amelyiknél a PnP BIOS extension szerepel, azon jobbklikk, PERMISSION, és a READ négyzetbe tegyél egy pipát a DENY oszlopba!

• Kaszi46
    ha jol értelmezem talán az is elég ha megmondjátok daemon esetén melyik számnál kell elkövetni a 11. 12. lépést
  • arty
    szim mod, 0 segitség, kivéve automatakuplung - ugy megyek ahogy a nagyok, csak sokkal lasabban :D

nekem tegnap hihhetetlenül tetszett rFactor, de ma pár ora gtr után már mégsem az igazi ... ;)

ezen nincs is mit csodálkozni szvsz, hiszen a gtr 1.1, az rFactor pedig 0.6 ! Sztem grafikailag már most jobb a factor, és van még hova fejlődni. Azt még nem értem, ha a vertex damaga be is van kapcsolva, nem gyűrődika verda.

Online hihhetetlen jo hir!!!!!
  • Kaszi46
    nekem is megvan végre valahára. de az 5ös ponttol nem boldogulok. valaki leirná nékem röviden mádzsárul mit is kellene tennem?
  • Panther
    Hát kinek, hogy. Nálam most a GTR az első. Amúgy a Saleen-el én bármennyire nyomtam is neki, nem tudtam kipördülni, persze szim mód, ohne help. :)))
    Viszont az jó hír, hogy megy IP alapján, de erre én is gondoltam, mert csak akkor kér kulcsot, ha az Internet opciót jelölöd meg a Multi menüben.
  • ÁjjLe BoBBi
    na megvan. be is teszteltük Norbival. online megy ip alapján.
    hát mitmondjak. nem rossz ez, de azért az durva hogy ha megcsúszik a gépes akkor a jóisten sem szedi össze. vagy ha nagyon gépészkedsz és meg akarod fogni akkor mégjobban kipördül...
    irányításra, élményre, fizikára, stb rfactor jobb.
    talán az online rész amiben üti (jelen állapotában) az rfactort
  • Panther
    Milyen módban? (szim, semi-pro, stb) Segítségek voltak? És milyen kocsival?
  • arty
    na?
  • ÁjjLe BoBBi
    15perc és lejön
  • arty
    na, mentem egy mittoménhánykörös versenyt monzában ... hát ez k**** ***** **** jó :)

sajnos verseny közben beborult az ég, esni kezdett (hihetetlen szép volt, ahogy érezni lehetett, h borul be, nem hirtelen váltással... inkább csak azt vettem észre, h egyre sötétebb van...), ugy csusztam ki, h levágásnak vette a gép... eh :) stop/go, utolsó körben. :( 12. helyről 24 :)

namost kis rfactor :)
  • Panther
    Szívesen, máskor is. :)))
  • arty
    egen, közben b type free már irta rfactor topikban :D

"tipik problem, nem tom miért származtatják...
    minuszba kell rakni az erő-t
    tehát:
    wheel
    High v. Full
    -50(spec. nálam ennyin van..)
    akkor nem széthúz, hanem középre. "

mindkettőtöknek köszönöm!!! :) bekk2gém ... de nehéz dönteni, h melyikbe .... ;)
  • Panther
    Logitech-et negatív értékre kell állítani. Nekem Microsoft Sidewinder van és eszméletlenek az erőhatások, itt tényleg érezni a kocsit. :)))
  • arty
    +kösz
  • arty
    az, és valoban a registry kellett :)

mivel nekem nem volt ott a 7. pontban emlegetett device id, igy azt hittem nekem nem kell allitgatni :) tévedtem.

bementem a megadott részre, és kikerestem h a 0002-re van bejegyezve a pnp bios ext., a READ engedélyt DENY-ztem és voilá :)

nekem nincs fent alcohol, valszeg ezért nem volt a 7. pontban emlitett info.

a game olyan mint a press demo: tökéletes, de az ffb nemtom miért, olyan mint az rfactorban: nyomja el középről a kormányt :( 20% on kell játszanom, de ugy meg az erőket nem érzem ....

logitech ff gp - lehet h ez a normális, de akkor a demo miért nem csinálta ???