3478
  • Wanted
    Kipróbálom, kösz.
  • Hmuda
    De igen lehet. Olvasd el hogy mi hiányzik hozzá. Foglalj el egy Relicet, aztán építsd meg őket a barakkban és ha elkészültek, akkor teleportáld le őket a feszínre.
  • Wanted
    Kipróbáltam a gammát, net nélkül csak a tutorialt.
    Terminator osztagot nem lehet építeni benne? (hiába van meg minden épület, nem engedi)

• [NST]Cifu
    A csudát... Különben is nevet nem mondtam, akinek nem inge :-)

Többesszámot használtál, feltettem nekem is szólt. :))

Ez azért bátor kijelentés. Lásd Warcraft 3, ahol ezért elég jól eltalált SP küldetések voltak, amiknek közük nincs a multis "csináloknagysereget és lerohanom" játékmódhoz.

Itt én kérek elnézést, mert felületes volt a válaszom:
    Én konkrétan arra céloztam, hogy az SP és az MP játékmenet nem fog nagyon eltérni, az én szívfájdalmam pedig ugye az volt, hogy nem egy konkrét sereggel megyünk és visszük végig a kampányt, hanem ezzel az utánpótlásos rendszerrel. Természetesen az átlagos játékos számára ez tökéletes (ezért is írtam, hogy győzött a popularitás), de nekem elég nehéz elfogadnom, hogy pl. egy (tactical) űrgárdista szakasz nem több, mint egy "átlag" gyalogos egység, amelyet gond nélkül feláldozok (feláldozhatok) ha úgy hozza a helyzet, mert úgyis hamarosan vehetek helyette egy másik szakaszt...
  • roodie
    A véleményalkotás a hülyék kiváltsága?

A csudát... Különben is nevet nem mondtam, akinek nem inge :-)

kérdés önmagában a "tapasztalat" kérdése.

Ez a mondatom nem a Te, hanem Hmuda "Jó lett volna, ha tényleg vihettük volna tovább a tapasztalt és jól kipróbált osztagokat a küldetések között és multiban is sokkal élvezetesebb lenne így." mondatára vonatkozott.

Abban nincs vita hogy TÉNYLEG jó lett volna XP rendszer.

A játékmenet ugye aligha fog alapjaiban különbözni...
    Ez azért bátor kijelentés. Lásd Warcraft 3, ahol ezért elég jól eltalált SP küldetések voltak, amiknek közük nincs a multis "csináloknagysereget és lerohanom" játékmódhoz.

• Rincewind
    Dark Omen, Shadow of the Horned Rat, hogy csak a Warhammer témájúakat említsem...
  • [NST]Cifu
    Basszus, ne legyetek már hülyék...

A véleményalkotás a hülyék kiváltsága?

Melyik multiplayer játékban lehet továbbvinni a tapasztalt egységeidet??????? :-)))

A kérdés önmagában a "tapasztalat" kérdése. Én ugyanis nem láttam a sima egységeknél ilyesmit (de csak pár órát játszottam a játékkal, tehát lehet, hogy csak a figyelmemet kerülte el).
    Márpedig olyan multijáték volt már egypár (ha kell neveket is mondhatok, de ott volt pl. a Dark Omen is), aminél az egységek rendelkeztek XP-vel.

És a Single Playerre vonatkozó következtetéseket levonni egy MULTI BÉTÁBÓL... :-)

A játékmenet ugye aligha fog alapjaiban különbözni...

Én inkább megvárnám amíg meg is jelenik :-D

Én azt írtam, hogy "...félek, hogy le fogja verni (a lécet)". Feltételes módban.
  • Hmuda
    Hát símán meg lehetne oldani. Mindenki személyre szólóan összerak pontszámokból egy sereget és azt fejlesztgetni a multiban, és győzelmekért kap pontot, amiböl újabb egységeket vehet. Mondjuk a sereg fejlettségétől függően lenne besorolva a játékos szintje és csak bizonyos szintdifferenciával engedné össze a szerver a játékosokat. Volt annó egy ilyen MMORTS, már nem emlékszem a nevére, de ott is egy mech-ekből meg gyalogosokból álló sereget kellett vezetni és rengeteg játékos volt egy bazinagy világban. Kárhogy nem emlékszem rá, mert jó game volt és a zenéje is tetszett.
  • roodie
    Basszus, ne legyetek már hülyék... Melyik multiplayer játékban lehet továbbvinni a tapasztalt egységeidet??????? :-)))
    És a Single Playerre vonatkozó következtetéseket levonni egy MULTI BÉTÁBÓL... :-) Én inkább megvárnám amíg meg is jelenik :-D
  • Hmuda
    Én inkább egy Ground Control 1 szerű squadgamét vártam. Jó lett volna, ha tényleg vihettük volna tovább a tapasztalt és jól kipróbált osztagokat a küldetések között és multiban is sokkal élvezetesebb lenne így. De hát sajna manapság ilyesmire nincs kereslet, még a GC2 is kidobta a csapatokat és a drop-zone-ok is felfoghatók épületeknek amik az egységeket onják rendelésre.
  • Lacc
    Egyetértek, nekem is sokkal jobban tetszett volna egy sereges-xps dolog, de hát ez se rossz azért :)
  • [NST]Cifu
    Nah, tegnap egy CD-re kiirt változatot felraktam, hát....

A grafikára egy szava nem lehet embernek, nagyon szépek az animációk is. A játékmenet már zűrösebb ügy. Félreértés ne essék, nagyon jó és élvezetes a játék, és tényleg magával ragadja az embert, órákig el lehet játszani vele....

De én nem ilyen játékmenetet vártam egy Wh40k RTS-től... Valami olyasmi lebeget lelki szemeim elött, mint a Shadow of the Horned Rat vagy a Dark Omen volt, ahol tényleg vitte az ember a sergét, amely szépen fejlődött, és felszisszent, ha az egyik egységét elvesztette. Itt viszont a popularitás győzött...

Ettől még nagyon várom a teljes Wh40k:DoW-ot, mert látványos és szórakoztató játék - csak én nagyon magasra raktam a lécet, amit a béta alapján félek, hogy le fog verni...
  • Lacc
    Nem semmi képeket találok itt, nagyon tetszenek! :)
  • Wanted
    Sziasztok!
    Leszedtem az open betát. Még nem tettem fel, de olvastam, hogy kulcsot kér. Please valaki dobjon meg eggyel.
  • Ferro_TwL
    Sracok jatszik valaki ezzel a jatekkal meg?

Ferro_TwL neven vagyok fenn ha jon valaki szoljon (meg olyan kis csillag is volt a nevem mellett, csak egymas utan otszor osszerakott valami gyerekkel, akinek a statja ilyen 200 game 180 gyozelem volt, szal eltunt a csillag:D, meg a huje bugos elda farseer miatt szivok mindig:).

Dav gyere feltetlen szvsz olyan jo kis game mint Wc3, nem egy Sc de a Wc3 szintjet meguti.
  • maniac001
    Amúgy a mail-t amit a bugreportnak írtam, visszadobta a mailer daemon.
    Remélem csak viccből :-))
    Tegnap nyomtam az Eldákkal. Ők még nincsenek teljesen kidolgozva mert béééta, de így is iszonyat csatát nyomtam. A villámvihar legyetlen.
  • maniac001
    ha megnézitek, van egy english.ucs file.
    Érdekes, hogy ilyen fájlok is vannak benne mint a "Play mission", "skirmish" stb.
    Olyan mintha a full szövegfájlja lenne.
    Könnyen magyarítható, remélem ilyen lesz a fullban is.
  • maniac001
    Hello.
    Na mi a fura ezen a képen? :-))
  • ShaiHulud
    szallj kis goblin szallj!
  • Rincewind
  • Ferro_TwL
    Jo ez a jatek meg igy beta allapotban is, nem egy Starcraft, de azert nagyon jo:)
  • Rincewind
    Minek ezen ennyit lovagolni? Küldjétek be bug reportnak, akkor biztosak lehettek benne, hogy a készítők tudomására jut. Többet úgysem tehettek, inkább játszatok. ^.^
  • Hmuda
    Fogd már fel, hogy ez csak béta és tudatában vannak a készítők az ilyen jellegű hibáknak és scak helykitöltőnek vannak bent ezek az árnyékok, a fullban 99% hogy nem így lesz.
  • ayden
    Utolsó pillanata egy meccsnek, persze csak a tutorialban mert ott mindig hagy nyerni a gép:]
  • maniac001
    nem hiszem, mert az összes ilyen egység, és az a kisebb háromszög alakú árnyéka is ilyen.
    Rhino-t még nem gyártottam.
    Az ilyen négyzet alakú?
  • I.C.ram
    Itt ekveredik szvsz két jármű árnyéka, és tlvessen a Rhino árnyékát rakta be.
  • maniac001
    Nálam a Codename: Panzersben is ilyen volt az árnyék Nvidia meg ATI kártyán is pedig azt megvettem.
    Azért (is) foglalkoztat ennyire mert nem tudom mi lehet a hiba.
    Tuti hogy a fullban is ilyen lesz. Úgy látszik csak én vagyok ilyen f@sz, csak engem zavar :-))
  • maniac001
  • maniac001
    Okay.
    És még valami. Low shadow-nál meg csak egy négyzet van az egységek alatt, ami nem fordul az egységgel hanem mindig egy irányba áll.
    Elküldtem a '[email protected]'; '[email protected]'
    címekre :-))
    Dolgozzanak még vele októberig :-))

http://www.sg.hu/galeria/10515302201092243108.JPG
  • Hmuda
    írjuk a béta számlájára. Fölösleges grafikai és egyéb hibákat fölemlegetni amíg nem lesz kiadva a játék mert addig úgyis találni fogsz benne.
  • maniac001
  • maniac001
  • Hmuda
    Kiszeded a kép URL-jét a tulajdonságokból és a [kép] gombbal beilleszted.
  • maniac001
    fent van a galériában a kép. onnan ide hogyan szúrhatom be?
  • maniac001
    Hát akkor nem tudom mi a gáz. nekem sajna max detail-en iszonyúan szabbat :-((
  • Hmuda
    Nekem nem szaggat egyáltalán (kivéve azt az AI bugot mikor kétmásodpercenként belassul). A beállítások minden abszolút maxon. És mint mondtam, ez a game jelenlegi állapotában irtó meszse van a fulltól és még kismillió dolgot fognak javítani rakta, szóval még sokminden belekerülhet, akár részletesebb Defiler árnyék is.
  • maniac001
    Okay, de akkor úgy megcsinálhatták volna mint a Generalsban, vagy csak tegyenek oda egy foltot és kész.
    De azért köszi hogy foglalkoztál a témával.
    HIGH árnyékok mellett neked nem szaggat nagyon?
    Milyenek a beállításaid?
  • Hmuda
    Fölösleges egy stratégiától Doom3 szintű árnyékokat várni mert akkor helyből leégne a proci.
  • Hmuda
    Maniac: Nekem is ilyen az árnyék de nekem semmi bajom nincs vele, tekintve hogy ez még egy nagyon kiforratlan béta, másrészt meg elfér.

• maniac001
    ment a mail.