3478
-
#197 A második volt a kérdés:) Köszi Cifu:) A Dawn of war milyen fázisában van jelenleg a fejlesztésnek??? -
#196 Attól függ melyikre célzol:
Space Crusade: C-64-re, Amigára és PC-re kijött Space Hulk alapú játék.
Warhammer 40k: Dark Rites: A Panzer General engine-nre alapuló körrendszerű játék.
-
#195 Volt régebben egy körökre osztott Warhammer stratégiai játék.. valaki nem tudja a címét?? És hogy honnan tudnám esetleg beszerezni??? -
WAAAAGH :D (csakk minimap a kék és ződ mint ók') -
#193 Sajnos még nem volt alkalmam játszani a játékkal de elkpzelézem sincs,hogy oldották meg a reális termelést.Az ork és IG tiszta sor.Az SM is elfogadható,ha figyelembe vesszük a birodalomban elfoglalt helyüket.De,hogy kerülnek ide az eldar-ok?
Mikor jönnek már az "igazi" fajok:Tyranid,Dark Eldar,Necron? -
#192 Angels in action. -
#191 És itt pont úgy nyertünk, hogy elfoglaltuk a strat. pontok nagyrészét, és tartottuk őket. Egyébként eléggé elhúzódott volna a meccs mert iszonyatos csaták voltak a map közepén, de megállás nélkül :)
Volt egy meleg helyzet is, amikor támadtam az összes büdös rühes orkommal, üres volt a bázis, és betámadott egy fullos gárdista-sereg. De az a roppant mennyiségű Waagh táblás torony fel tudta tartani őket elég időre ahhoz, hogy a nyakukba szakadjanak a még friss szakaszok a kisbaltájukkal :D Ők, néhány dokival támogatva aztán vissza is verték a rohamot. -
Egy sikeres csata után :) Sereglétszámot csekkoljátok :D -
#189 Jelenleg még kicsit kidolgozatlanok, ami rendesen meg is látszik rajtuk. Sok ikonjuk még kész sincsen, plusz szerintem kicsit kiegyensúlyozatlanok is.
A négy faj közül toronymagasan az Űrgárdisták és az Orkok viszik a prímet ötletességben és kidolgozottságban. -
#188 Eldák milyenek? -
#187 Blood Angels-nél még pluszban ott van a Death Company is. Szóval elmondható, hogy csak többé kevésbé reprodukálhatóak a már létező rendházak sajnos. :( -
#186 KöszönömKöszönömKöszönömKöszönöm
Brutál :D
(megjegyzés: Az űrfarkasok sem tökéletesek, a Space Wolf Veteran terminatoroknál pl. egy farkasbunda van a terminátorpáncélra terítve. Persze ez semmiség a Deathwing-hez képest. Tényleg az Apothecary-k, vagy spec. osztagok szine sem változtatható meg? A Blood Angels-nél volt anno emlékeim szerint olyan, hogy a Devastator squad-ok kék, az Assault squadok meg sárga sisakban voltak - igaz, ez még Second Edition volt...) -
#185 Voltaképpen több-kevesebb bakival, de bármelyik rendház létrehozható a Army Painter-ben:
Space Wolfs...
Én mondjuk nagyobb gondban vagyok, mert nem lehet különválasztani az egységek szineit, így aztán nem is nagyon tudok csontfehér DeathWing terminátorokat csinálni. :( -
#184 Ááááá.... Space Wolf-okat akarok!!! :DDDD
Nehéz választás lesz, hogy minkor dönteni kell, hogy az 'Ókok, vagy az űrgárdisták között kell vacilálni multiba. :D -
#183 Egyik sem talált.
Eddig két képet csináltam, azokat szivesen kirakom.
1. Első dolgom volt létrehozni az általam az életben is gyűjtött űrgárdista rendet. Sajna nem lett tökéletes, de azért egészen jól néz ki. Dark Angels:
Dawn of War picture 01.
2. Az orkok specialitása, hogy minden elérhető fejlesztésük a létszámuk függvénye, minek utána egyetlen nagy, rohamozó masszában, ún. WAAAGH-ban zúdulnak az ellenfélre. Nos itt egy ilyen WAAAGH előkészületei láthatóak:
Dawn of War picture 02. -
#182 Majd ma csinálok párat. Most volt egy jó kis bug, annyi orkom volt, hogy kifagyott az egész játék, nem bírta már szerencsétlen :D Már rég betelt a Waaagh, csak jó volt látni azt a sok idiótát :) -
ShaiHulud #181 screenshotokat lokhetnel be bakker:) -
#180 -
#179 Ja, és aki kicsit is forog a gamer scene-ben, annak nyilvánvaló, hogy hardwiredéktól (pcguru-tól?) kunyiztad. -
#178 De szar neked:P -
#177 Idézőjelben kerültem be, mivel jelenleg closed béta van, amiért fizetni kell. Csak sok embert ismerek... ;) -
#176 Ha kell, az egész galaxist felforgatom egyért...
(Persze ha nagylelküen elküldesz egyet privátban, akkor esetleg megkímélem szánalmas bolygódat. )
(ofkoz ha a könyörgős verziót szereted jobban, arra is képes vagyok - porban alázkodva könyörgöm kegyelmedért ) -
#175 Na és cd-keyt? Azt talált-e uraságod? :D -
#174 Közben én is megtaláltam az eDonkey 2000-en :DDD -
#173 Ja, "bekerült" ő is -
#172 Azt ne mond, hogy te bekerültél a bétások közé. És én miért neeeem? -
#171 Na játszottam vele két órát: először is baromira nem ilyen építgetősre számítottam, de határozottan nem rossz! Kicsit tényleg Starcraft-os, de így legalább az irányítás nagyon kézreesik. :))
Annyira jó volt mozgásban látni a sok modellként megismert egységet, sokszor kedvem lett volna felsikítani örömömben. :D
Nagyon (nagyon!) pozitív benyomást keltett a játék. Kicsit ugyan még balance-olni kell (Landrider például baromi erősre sikeredett), de amúgy kegyetlen jó lesz ez!!! Főleg, ha sikerül kreálni neki valami jó kis egyjátékos kampányt, néhány "leteszem a hajam"-videóval. :D
Az egyedüli negatívum, amit találtam, hogy szerintem a környezet eléggé sivárra sikerült. Egy picit azért lehetne ötletesebb is. De amúgy tényleg nagyon rendben van. -
#170 Ilyet még viccből se, mert rád uszítom az egész inkviziciót. Vagy inkább egy Slaneesh démonhordát. :)) -
#169 Nagyon bejövős játék a béta alapján, mindnekinek ajánlom! -
ShaiHulud #168 tanuljal meg angolul... -
maniac001 #167 De jó lenne ha kiadnák magyarul. Ez lesz az én játékom. De remélem ha nem lesz HUN verzió, majd lefordítják... -
TneX #166 Július 6.ikán indítják ez relatíve közel van,szerintem érdemes legalább megpróbálni..bár lehet hogyha nem sikerül akkor sincs minden veszve,mert 1000% hogy kint lesz warezba előbb utóbb :))) -
TneX #165 Emberek LEHET JELENTKEZNI A BÉTÁRA!
Link a Hardwireden! -
#164 Őőőőő....
Én az ilyesmivel várnék addig, amig hivatalosan is megerősítik. :)
Bár igaz lenne... -
#163 Szeptember 30-án jelenik meg! -
#162 W40K: Dawn of War képanyag -
#161 Csekk a hivatalos trailer-t a HW-n! :) -
#160 Hát gyerekek viszett jól néznek ki ezek a titánok :) Elmennének Battletech figuráknak is akár. -
#159 Hol vannak a Tiranidák?! -
#158 Igen a káosztitán az egyik legdurvább modell jelenleg a 40k-ban. Az a géppel összenőtt személyzet valami félelmetes. :)
A kép megvan természetesen. :)