3478
-
#517 nemtom, addigra már legyőztem a gépet, mire kiépítettem volna -
Nagydög #516 Az orbitalis bombazashoz mi kell? A lehetoseget emliti az Obital Relay-nel, de leszorni nem tudom. Ellenem persze kuldik. :( -
#515 jah, sry, demoban csak a 4est próbáltam, meg campaignt -
#514 Semmit. A demóban nincsenek relicek. -
Jóska Kapitány #513 Konkrétan mit is keressek? -
#512 Pegig én is hogy imádom a Terminátorokat, szal marad a beta:)) -
#511 Ott sincs, a demóban minden relicet kiszedtek, csak a bétában volt. A demoban síma SP-kre lett lecserélve. -
Jóska Kapitány #510 Köszi szépen -
#509 el kell foglalni egy Relicet. a 4 fős pályán nincs ilyen asszem, de a 2esen van, a bal alsó és a jobb felső sarokban -
Jóska Kapitány #508 Szevasztok!
A Demo-val játszogatok, a skirmish-t csináltam eddig meg, mindent kifejlesztettem szinte, de Terminátorokat nem tudok még csinálni. Captured Relic.
Ez igazából nem tudom mit jelent . Mit kellene csinálnom, hogy terminátorokat is tudjak létrehizni.
Előre is köszi.
cső -
#507 hhuuhuu .. hát ez a játék nagyon büntet :)
és csoda hogy csak HARD fokozat van a gémben , már az is elég csalós ... -
#506 Nem fagyott az be, csak kell neki az indítása után kb. 1 percet várni. -
#505 nekem meg már a telepitő is befagy nemhogy a játék:) igy marad a multi béta továbbra is:)) -
#504 Csak kipróbáltam. Látszik, hogy sokat adtak a részletekre és valóban egy jól kidolgozott játék. De meguntam egy 15 perc alatt, ugyanaz az RTS típus, mint amit az évek alatt megszoktam. Várom a Lotr: Battle of middle earth -öt (a Rome: Totalwar, az meg év játéka esélyes tehát szóba se hozom).
Inkább gyertek Disciples 2 -zni! Kurva jó játék! -
#503 A hadjárat az nekem is lassabb (15-25Fps), a tutorial alatt volt 25-35... -
maniac001 #502 Akkor nálam mi a fasz van?
A hadjárat úgy szaggat mint állat pedig 4xAA AF kikapcsolva árnyék low, textura med.
Mindez 1Giga rammal 9800proval meg amd 2800+-al.
Kipróbáltam a 4.8-as és az omega drivert is. Mi a gáz bakker? -
#501 Az. -
#500 mivel nézted az fpst? fraps? -
#499 Nah en meg urjatettem a drivereket, a jatekot, es meg mindig ugyanaz.
4.9 a legujabb cat ugye? :P
Asszem mast nemtudok tenni, mint szomoruan letörlöm :P -
#498 Én most nyomtam végig a Demo Tutorial-ját, és 9800XT kártyával 25-35FPS volt 4xAA és 8xAF mellett. -
#497 Ez skirmish??
Nagyon jó a game csak kicsit nehéz.
Nagyon brutkó az a robotorszarvú vagy mi a rák,meg az ellenfél robotai mint zsírak nekem meg szar egségeim vannak. -
#496 hmmm :D nekem van. na mind1 ujratelepitem hatha bar emfüzök hozza sok remenyt :/ -
#495 nekem a játék könyvtárában nincs ilyen file amúgy -
#494 jah legujabb van fenn. -
#493 a totális játékélmény érdekében ajánlom, hogy aki nem ismerné, az előtte merüljön el a wh40k világ univerzumában. a games workshop oldalán van info bőven (linkért google).
érdemes tudni, kik a könyvtárosok vagy a káosz gárdisták meg ilyesmi. sokat emel az élvezeti értéken. -
#492 -
#491 drivered okés? -
#490 Valaki ati kartyas user tudna nekem küldeni egy video_init file-t a főkönyvtárjából?
[email protected] ra. Előre is köszi. -
#489 ECOMMENDED
2.2 GHz Intel Pentium 4 or equivalent
512 MB System RAM (required for 8-player multiplayer games)
nVidia GeForce 3 or ATI Radeon 8500 or equivalent with 64 MB of Video RAM. -
#488 Failed to initalize videocard.
ati 8500 :/
akkor ennyi :P -
#487 nagyon jó program, egy próbát mindenképpen megér. -
#486 Inkább Sc klón azzal a különbséggel hogy it nem egységeket hanem csapatokat (squadokat) gyártasz. ezek felszerelhetőek, hősök rendelhetők hozzájuk (örmester és valami speckó parancsnok pl gyógyszerész vagy könyvtáros, esetleg a főnök). Területfoglalós, szóval nem harvestelni kell. Próbáld ki és meglátod. Megéri. -
Nagydög #485 Leszedtem. Kiprobaltam. Ez a jatek nagyon odab.sz, gyerekek! -
#484 Milyen a játék? Egy egyszerű C&C klón vagy van benne valami más is, esetleg inovatív, vagy hihetetlen feeling stb. Elvakult, elvadult fanok kíméljetek. -
#483 hát akkor mi lesz 8 fős multinál :D
örülök is, hogy jön 1-2 hét múlva +512 RAM -
#482 szerintem is nagyon állati, blizzard szintű munka -
#481 Az AF kikapcsolására értettem. Alkalmazásvezéreltre rakod, akkor alaphelyzetben = 0xAF, kivéve, ha a játék saját options-ában lehet állítani. -
maniac001 #480 Az AF-el kapcsolatban meg vagy 2x-esre veszem vagy alkalmazásvezéreltr úgyhogy igazad van de akkor is szaggat de csak a scrollozásnál. Az egységek viszonylag folyamatosan mozognak. -
maniac001 #479 Azt hogy jó az intró?
Hát láttam. Szerintem essssszzzzzméletlen hangulata van. -
#478 Ezt a marhaságot meg hol hallotad? :)