3478
-
maniac001 #477 Az intrón viszont beszartam. Ilyet soha sehol nem láttam. SZVSZ a világ legjobb intrója. -
maniac001 #476 Úgy nem próbáltam. Tudod, nekem a grafika az első sajna.
Az AF-et driverből nem is lehet kikapcsolni. -
#475 teljes full. aa/af nélkül is akad? -
maniac001 #474 Bakker akkor nem értem....
Az árnyék is high?
nekem az nagyon lassít. -
#473 nálam minden max+ 4*AA, 2*AFel kicsit köhög a campaign pálya AA, AF nélkül teljesen folyamatos -
#472 nincs full
max grafikán megy nála -
maniac001 #471 Neked már a full van meg? -
maniac001 #470 Akkor nálam valami gáz van mert a hadjárat pályán szaggat mint állat a demó. 4x élsimítással 2x anizotrópikus szűréssel pedig a textúra csak med és az árnyék low. A gépem:
AMD barton 2800+
Abit NF7 rev 2.0
Sapphire radeon 9800 Pro
1GB ram -
#469 én nem szeretem az rts-eket, de ez a ground control 2 mellett már a második rts a warcraft3 óta, ami képes volt órákig a gép elé szegezni. nekem a sztori és a fíling miatt jött be ... nagyon bírom a wh40k világot, meg a megjelent ian watson regényeket is. -
Drizzthsz #468 A lényeg: kell hozzá valamilyen kliens progi, pl.: azureus. Én ezt használom. Megkeresed a .torrent kiterjesztésű file-ját annak, amit le akarsz szedni, s ezzel betöltöd, majd indul a letöltés...
Amúgy: A warhammer eddig nekem bejött, pedig azt hittem, nem fog. Fullon megy a gépemen, ami manapság már nem annyira jellemző... -
maniac001 #467 Mondj már valamit erről a torrentről.
Mit kell tennem hogy onnan vagy valahonnan leszedjem. Úgy tudom a torrent rejtett oldalak... -
#466 ingyé a torrent. pézé ftp. de semiképp se vedd meg!
(w4r3z rul3s 4ev3r) -
#465 amúgy ftp, torrent talán gyorsabb -
#464 én asszem ezt meg fogom venni (jó, hogy nem basztam el a pénzt a panzersre ) -
maniac001 #463 Hát mi a leggyorsabb? Vegyem meg? A Panzerst is megvettem és tele van hibákkal. Ezért adjak ki 10 ezer forintot?
Vagy tudsz más megoldást? -
#462 nem. nincs kint se nforce-on se isonnews-on, szóval még nincs warez verzió. majd szept. 20 után esetleg. akkor se a dc a leggyorsabb módja a friss anyagok beszerzésének. -
maniac001 #461 Szerintetek valahonnan le lehet szedni a fullt?
Warez esetleg?
Esetleg a DC++-on valamelyik hub-on fent van már? -
#460 ja, nyomd végig a tutorialt. kurva egyszerű építeni, van egy épitkező ember, a HQdon az első egység, de ott van a leírás is a fölé viszed a kurzort. -
#459 Végig kell nyomni a tutoriált, és minden világos lesz. Az épetkezés egyébként ua. mint máshol, egy építőrobot rakja össze a cuccost. -
#458 Na toltam vele tetszik csak még nem tok mindent.Hogyan kell benne épiteni??? -
#457 nálam is elég sokat tekert ott... -
#456 Configuring Windows installernél nálam is megállt, de türelmesen vártam kb. egy percet, miután meggondolta magát, és tovább indult. -
#455 Vmi nem stimmel a fonttal, mert nehezen olvasható, mintha ha felső része hiányozna vagymi. Minden más... maga a tökély. -
#454 Fasza a jó annyát neki.A MOHPA-sem ment ez sem akar menni.
Configuring Windows installernél leáll a telepítés. -
#453 a régi mxes geforceomon a betük helyén kockák voltak, azóta sem a betában, sem a demoban nem tapasztaltam ilyet -
#452 Találkozott már valaki olyannal, hogy a betűk "homályosak" vagy el vannak mosodva? -
#451 állati jó!
van intro
egy faj van csak, a space marines, 1 pálya a hadjáratból, 2 skirmish.
nem akad már scrollozáskor, jók az árnyékok. -
#450 Majd irjatok hogy milyen. -
#449 [szedi] -
maniac001 #448 A Hardwiredről letölthető a demó!!! -
#447 na, most meg voltak az Eldarok is. isteni, isteni ez a game!
az Avatar elég brutális. :) -
maniac001 #446 Most frissítették az 576-ot de nincs a W40K.
Akkor ma már nem is lesz :-(((( -
Gabe18 #445 576.hu szerint ma jöhet. -
maniac001 #444 Csak holnap lesz a Gamespot szerint.
Neked honnan az infó? -
#443 lehet, hogy ma lesz demo!
épp most toltam egyet az orkokkal. ááá, rohadt jó lesz ez a játék, csak legyen sok skirmish map, és minden oké lesz! :) -
maniac001 #442 Én értem, de ha úgy nézed hogy teát is iszol meg tejet is, akkor azt úgyis másképp kell leírni.
Szerintem sincs K betű egyikben sem, de mondjuk ha úgy érzed hogy nem biztos amit hallunk, a pörkölt sem utolsó. Pedig az nem növény. -
#441 Akkor mondjuk állj ki az erkélyre vagy teraszra, vagy mittudoménhová, és nézd a tájat. Ott nem hibádzik a textúra és az árnyék, márha jó a szemed! De ez játék, és kibaszottul semmi köze a valósághoz. Nem atomi részecskékből épül fel, hogy mikroszkópikusan belezoomolgass. -
#440 GOLD -
maniac001 #439 Tudom. És hidd el, nagyon szar érzés, de én sajnos ilyen vagyok. Rögtön észreveszem a hibákat és onnantól csak arra tudok koncentrálni. Tudom hogy igazatok van, de mit csináljak?
A generals az tökéletes nekem, de azt meg már unom. Szarrá játszottam a cd-ket...
Most a nexust várom, de abban is ki kellett kapcsolnom 1-2 dolgot mert zavart. -
#438 Ilyen mentalitással sose fogsz egyetlen normális játékot se rendesen élvezni.