3478
  • maniac001
    Az intrón viszont beszartam. Ilyet soha sehol nem láttam. SZVSZ a világ legjobb intrója.
  • maniac001
    Úgy nem próbáltam. Tudod, nekem a grafika az első sajna.
    Az AF-et driverből nem is lehet kikapcsolni.
  • robotnyk
    teljes full. aa/af nélkül is akad?
  • maniac001
    Bakker akkor nem értem....
    Az árnyék is high?
    nekem az nagyon lassít.
  • robotnyk
    nálam minden max+ 4*AA, 2*AFel kicsit köhög a campaign pálya AA, AF nélkül teljesen folyamatos
  • robotnyk
    nincs full
    max grafikán megy nála
  • maniac001
    Neked már a full van meg?
  • maniac001
    Akkor nálam valami gáz van mert a hadjárat pályán szaggat mint állat a demó. 4x élsimítással 2x anizotrópikus szűréssel pedig a textúra csak med és az árnyék low. A gépem:
    AMD barton 2800+
    Abit NF7 rev 2.0
    Sapphire radeon 9800 Pro
    1GB ram
  • lwb
    én nem szeretem az rts-eket, de ez a ground control 2 mellett már a második rts a warcraft3 óta, ami képes volt órákig a gép elé szegezni. nekem a sztori és a fíling miatt jött be ... nagyon bírom a wh40k világot, meg a megjelent ian watson regényeket is.
  • Drizzthsz
    A lényeg: kell hozzá valamilyen kliens progi, pl.: azureus. Én ezt használom. Megkeresed a .torrent kiterjesztésű file-ját annak, amit le akarsz szedni, s ezzel betöltöd, majd indul a letöltés...

Amúgy: A warhammer eddig nekem bejött, pedig azt hittem, nem fog. Fullon megy a gépemen, ami manapság már nem annyira jellemző...
  • maniac001
    Mondj már valamit erről a torrentről.
    Mit kell tennem hogy onnan vagy valahonnan leszedjem. Úgy tudom a torrent rejtett oldalak...
  • lwb
    ingyé a torrent. pézé ftp. de semiképp se vedd meg!
    (w4r3z rul3s 4ev3r)
  • robotnyk
    amúgy ftp, torrent talán gyorsabb
  • robotnyk
    én asszem ezt meg fogom venni (jó, hogy nem basztam el a pénzt a panzersre )
  • maniac001
    Hát mi a leggyorsabb? Vegyem meg? A Panzerst is megvettem és tele van hibákkal. Ezért adjak ki 10 ezer forintot?
    Vagy tudsz más megoldást?
  • lwb
    nem. nincs kint se nforce-on se isonnews-on, szóval még nincs warez verzió. majd szept. 20 után esetleg. akkor se a dc a leggyorsabb módja a friss anyagok beszerzésének.
  • maniac001
    Szerintetek valahonnan le lehet szedni a fullt?
    Warez esetleg?
    Esetleg a DC++-on valamelyik hub-on fent van már?
  • robotnyk
    ja, nyomd végig a tutorialt. kurva egyszerű építeni, van egy épitkező ember, a HQdon az első egység, de ott van a leírás is a fölé viszed a kurzort.
  • GaVino
    Végig kell nyomni a tutoriált, és minden világos lesz. Az épetkezés egyébként ua. mint máshol, egy építőrobot rakja össze a cuccost.
  • grebber
    Na toltam vele tetszik csak még nem tok mindent.Hogyan kell benne épiteni???
  • robotnyk
    nálam is elég sokat tekert ott...
  • GaVino
    Configuring Windows installernél nálam is megállt, de türelmesen vártam kb. egy percet, miután meggondolta magát, és tovább indult.
  • GaVino
    Vmi nem stimmel a fonttal, mert nehezen olvasható, mintha ha felső része hiányozna vagymi. Minden más... maga a tökély.
  • grebber
    Fasza a jó annyát neki.A MOHPA-sem ment ez sem akar menni.
    Configuring Windows installernél leáll a telepítés.
  • robotnyk
    a régi mxes geforceomon a betük helyén kockák voltak, azóta sem a betában, sem a demoban nem tapasztaltam ilyet
  • inecromancer
    Találkozott már valaki olyannal, hogy a betűk "homályosak" vagy el vannak mosodva?
  • robotnyk
    állati jó!
    van intro
    egy faj van csak, a space marines, 1 pálya a hadjáratból, 2 skirmish.
    nem akad már scrollozáskor, jók az árnyékok.
  • grebber
    Majd irjatok hogy milyen.
  • robotnyk
    [szedi]
  • maniac001
    A Hardwiredről letölthető a demó!!!
  • robotnyk
    na, most meg voltak az Eldarok is. isteni, isteni ez a game!
    az Avatar elég brutális. :)
  • maniac001
    Most frissítették az 576-ot de nincs a W40K.
    Akkor ma már nem is lesz :-((((
  • Gabe18
    576.hu szerint ma jöhet.
  • maniac001
    Csak holnap lesz a Gamespot szerint.
    Neked honnan az infó?
  • robotnyk
    lehet, hogy ma lesz demo!

épp most toltam egyet az orkokkal. ááá, rohadt jó lesz ez a játék, csak legyen sok skirmish map, és minden oké lesz! :)
  • maniac001
    Én értem, de ha úgy nézed hogy teát is iszol meg tejet is, akkor azt úgyis másképp kell leírni.
    Szerintem sincs K betű egyikben sem, de mondjuk ha úgy érzed hogy nem biztos amit hallunk, a pörkölt sem utolsó. Pedig az nem növény.
  • RangeR
    Akkor mondjuk állj ki az erkélyre vagy teraszra, vagy mittudoménhová, és nézd a tájat. Ott nem hibádzik a textúra és az árnyék, márha jó a szemed! De ez játék, és kibaszottul semmi köze a valósághoz. Nem atomi részecskékből épül fel, hogy mikroszkópikusan belezoomolgass.
  • lwb
    GOLD
  • maniac001
    Tudom. És hidd el, nagyon szar érzés, de én sajnos ilyen vagyok. Rögtön észreveszem a hibákat és onnantól csak arra tudok koncentrálni. Tudom hogy igazatok van, de mit csináljak?
    A generals az tökéletes nekem, de azt meg már unom. Szarrá játszottam a cd-ket...
    Most a nexust várom, de abban is ki kellett kapcsolnom 1-2 dolgot mert zavart.
  • Hmuda
    Ilyen mentalitással sose fogsz egyetlen normális játékot se rendesen élvezni.