3478
  • Hmuda
    Rossz az értelmezésed. Multi, másnéven multiplayer, többjátékos. Játékos alatt meg embereket szokás érteni. A skirmish ugyanez csak gép ellen, de attól még nem lesz belőle MP.
  • Hmuda
    Mert csak demó és irtó unalmas ugyanazt a pályát akár kétszer is végigvinni. Majd a fullt megcsinálom.
  • maniac001
    Milyen videokártyád van és melyik drivert használod?
  • robotnyk
    dehogynem, csak gép elleni multi...
    ezenkívül ugyanezek a mapok lesznek a netes/lanos multiban is
  • [NST]Cifu
    Felmerült benne, hogy lehet, hogy azért, mert esetleg csak a Blood Raven-eknek van meg a High részletessége, de nem, lásd:

• [NST]Cifu
    Nem tudom srácok, de akkor lehet, hogy nálam van hiba, mert nekem így néz ki a Skirmishben is a Demo:

• Gear
    Gondolom hogy amiatt, de a skirmish nem multi!
  • maniac001
    Írd már le hogy használjak terminátort és orkokat a demóban...
  • robotnyk
    valszeg skirmishben azért kisebb a részletesség, hogy majd a 8 játékos multiban se akadjon.
  • Gear
    De ettól ez még naon jó game lessz.Amíg nem írtad addig fel sem tűnt anyira belemerültem a játékba.
  • Gear
    Igazad van. Tényleg gyengébb a graf skirmishben.
  • maniac001
    A demóban?!?
    Hogy lehet orkokat és terminátorokat használni?
  • Riker
    Irtózatosan jó ez a játék,én nem birtam ki igy utánaolvastam hogy lehet a demoba terminatorokat meg orkokat rakni.Az orkok beszólásai egyszerüen verhetetlenek:)
  • maniac001
    A hadjáratnál nekem is ilyen. Írtam hogy hadjárat módban szebb valamiért...
    Miért törölted?!?
  • Hmuda
    Nos, igen, tulajdonképpen ezt akartam kihozni belőle, csak hát időközben töröltem a gamét.
  • Gear
    Bocs. egy kissé még így is nagy lett. sorry
  • Gear
    Tessék. Ez High minden szűrők nélkül 1280*1024-ben.Nem teszem be az egészet kivágtam egy részét a shotnak(nehogy hurr-hurr legyen a nagy felbontás miatt).

• [NST]Cifu
    Nálam ilyen High-ban (csak gyorsan a kampány elején csináltam egy képet):

• Hmuda
    GFTi4200 128M
  • maniac001
    Milyen Videokártyád van?
  • maniac001
    Pedig minden High-ban van.
    Kivéve az árnyékok.
  • Hmuda
    Már töröltem de ezeknél milliárdszor jobb.
  • maniac001
    Az :-)
    De festettem egy Chaos-t is a demóba. Azokból lesznek a Chaos marine-ok :-))
  • maniac001
    Mármint az előző volt high, ez csak med.
    A demóban nincs model detail opció!!!
    Csak a bétában volt.
  • maniac001
    Ez HIGH textúrával van.
    Nyomj már be egy képet neked milyen HIGH-ban?
    nekem ez a Medium:
  • Hmuda
    Mellesleg engem még mindig veszettül zavar az elnagyolt seregfestés. sokkal részletesebbre kellett volna csinálni.
  • robotnyk
    imperial fist? :)
  • Hmuda
    Vá, hogy lehetilyen modellekkel játszani? Inkább szedném le a terep minőségét, de a modellek maradjanak meg maxon, mert azok adják a lényeget.
  • maniac001
    Akkor hogyan,
  • Hmuda
    Ne a thumbnailt rakd be.
  • maniac001
    kicsi a kép de hatásos :-))
  • maniac001
    Beszart a fegyver támadás előtt bazzeg.
  • robotnyk
  • Hmuda
    Nemtudok semmit, én sose nézek megjelenési dátumokat az NForce-on kívül. :-)
  • robotnyk
    október eleje felé lesz már remélem.
  • maniac001
    A CD galaxisnál még nem tudják mikor jön a game kis hazánkba pedig azt írják mindenhol szeptember 21-én. lehet hogy itthon később jön? Tudsz valamit erről?
  • Hmuda
    FC.
  • TneX
    Force Commander,és ahoz hogy bombázzon,lenni kell egy Orbital Relay nevű épületnek,amit csak akkor tudsz felépiteni ha már tier3-ba vagy
  • Sir Quno Jedi
    Asszem a force commander tudja, vagy a librarian, hmmm.. már nem emléxem.
  • maniac001
    Hello All!

Rájöttem miért lasabb a hadjárat. Ha a textúrát med-be állítjátok, meglátjátok hogy ugyanolyan beállítás mellett a hadjáratban szebben vannak kidolgozva az egységek mint a tutorialban vagy a skirmishben. Nem értem miért így van, de így van. Ezenkívül a bétában volt lehetőség a model detail-t állítani, a demóban nem. Remélem a fullba visszarakják.