3478
-
#277 azt meg vehetjük grafikai fícsörnek, a műfajt nem fogja megreformálni :) -
#276 Az egyetlen újítás amit a bemutatókból kinéztem a BFME-ből, az az egységek érzelmeinek megmutatása. -
#275 Várjcsak...
Én azt mondom, hogy csak a motort licenceljék, aztán aköré olyan gamét csinálnak amilyet akarnak. Csak azért kéne az az engine, mert RENGETEG (RTShez képest) jó minőségű egységmodellt képes megjeleníteni és még a táj is egész pofás. Aztán hogy a Relic (vagy akárki más) mit hozna ki belőle játékmenetileg, az már abszolút más tészta. -
#274 szvsz az minden lesz csak nem újszerű. meglepő lenne az újítás egy EA alá tartozó játéktól :) csodaszép grafika, megszokott rts elemek. ettől még jó lehet persze :) -
ShaiHulud #273 jah az elegge le van egyszerusitve...:(( bar ok ugye inkabb csatacentrikus rts akartak csinalni ezert egyszeru az epitkezes...haat majd meglatjuk, azert varom mar a Bfme t is...jonak tunik. es ujszeru. -
#272 Hmmm.
Talán majd a Relic licenceli a LotR-BfME motorját (csak a bázisépítést ne vegék át). -
ShaiHulud #271 tudnam csipni ha csinalnanak egy warhammer fantasy-s ilyesmi rts t is vagy dark omen remaket...avlahogy en jobban szeretem warhammert fantasy kornyezetben:) -
#270 lol :D -
ShaiHulud #269 azis sisak csak emebri fej formaju :D -
#268 Lol. :D -
#267 Lol, télleg. :D
Erre eddig fel se figyeltem a figurákon. :D -
#266 persze, mert akkora a fejük, hogy nem találtak rá sisakot -
#265 Sajnos úgy tünik átvették a táblás modellek egyik hibáját - a sisak nélküli modelleknek akkora a fejük, mint a sisakos modelleknek - sisakkal a fejükön... -
#264 az sem rossz :)
kb 3 óra, mire kipróbálhatom...
bár a jelenlegi gépemen nem hiszem, hogy nagy élmény lesz, majd kb 1 hét múlva lesz az igazi azon, ami az aláírásomban van :) -
#263 Nekem a negyedik a kedvencem. :-) -
#262 jó ez az első kép -
#261 A mozgatható kamera örömei. :-)
-
#260 Ha van saját bétád akkor csak felmész a netes játékra és alapból peccseli a legújabbat.
Én már próbáltam, nagyon bejön ez a kamerafordatás (csak látványügyileg, mert kezelni túl komplikált, télleg jobb lett volna a középső egérgombra rakni). -
#259 Én most nem tudom kipróbálni, de ahogy hazaérek leülök és kamerát forgatok! -
maniac001 #258 próbálta már valaki ezt az ALT-os kameraforgatást? -
#257 Naja, 'Ókok és a Space Marines rulzik. :)) -
#256 Emlékeim szerint idén Október. -
maniac001 #255 Állítólag van valami patch a bétához.
tudja valaki hogy hol?
És mit javít? -
maniac001 #254 Ezt mikor akarják kiadni? -
#253 Orkok rulla :) -
maniac001 #252 A középső egérgombra is tehették volna a kameramozgatást. Így macerásabb lehet, de még nem próbáltam.
Az Eldák nem jönnek be annyira.
Az orkokat meg ma fogom jobban megismerni :-)))
Hent lesz. Naaagy hent.
Beteg ez a játék hál' istennek... -
#251 Tény. :-) -
maniac001 #250 Igaz, igaz.
De ettől még vadállat a gém.... -
#249 Ugh bazz, akkor kicsit meg kéne reformálni a tutorialt a kamerakezelésekkel és amúgy rendesen megcsinálni, mert így lenyomni egy skirmisht elég gáz. -
#248 nemá! :D -
#247 Srácok nyomjátok be az ALT-ot és mozgassátok az egeret közben, s lőn világosság. ^.^ -
#246 szedem én is :) -
#245 Te, mindenkinek a Fileplanetől van, mindenki tudja hogy béta és pont arról van szó, hogy ezeket a hiányosságokat betudhatjuk annak, hogy csak béta. -
maniac001 #244 Persze hogy BÉTA.
Ez a Fileplanetről van. Az open béta.
De ez az akadás jobban zavar.
Remélem a full már jobban lesz optimalizálva. -
#243 Akkor béta. -
#242 A videókban bőszen forgatták a kamerát... -
#241 Sőt az épületeket se tudtam forgatni. -
#240 Én sem tudtam forgatni a kamerát. De nekem azért kiscit hiányzott... -
maniac001 #239 Nem a béta hibája?
Nekem 1024MB 400-as DDR ram van a gépben dual módban. -
#238 Szerintem sehogy. Én is próbáltam, de szvsz nincs is rá szükség.
Memóriahiba szvsz. Ha ok az ellenséges egység, akkor többet kell dolgoznia a gépnek és ez néha megakasztja.