3478
  • maniac001
    Haldoklik a topic....
  • maniac001
    Azért kíváncsi vagyok, mennyire veszik figyelembe a reportokat.
    Én is küldtem párat. Nem tudja valaki, mikor lesz hivatalos demó?
  • Lacc
    Hát ha elegen írnak nekik akkor biztos :)
  • ayden
    Cifu ez a bug már ismert de talán majd ki is javitják:)
  • maniac001
    Hello Rincewind!
    Tudom, én vagyok a f@sz. Sajna nekem van egy ilyen "hibakeresésezerrel" tulajdonságom ami nagy sorscsapás mert mindenben azonnal meglátom a hibát. De nem tudok ellene tenni. Nekem sem jó így és igazad van.
  • [NST]Cifu
    Érdekes bug: A 6 játékos pályán akármit csináltunk, akárhagyadiknak állítottuk be a gépet (két emberi játékos vs. 2 gép akart lenni), 'Fixed' indulóhelynél, csakis sorban volt hajlandó rendezni minket. Tehát az alsó-jobboldalra kerültem én (mint szerver), mellém a másik emberi játékos (2. slot), és ő mellé, a bal szélre került az egyik gép (akármelyik slotba is lett beállítve).
    Ez ismert bug vajon?
  • Lacc
    Huh a felső képen durva a feje a commandernek, még fps-ben is elmenne!
  • Rincewind
    "Totál közelről olyan mintha pixeles lenne a régi időket idézve."

A hiba az ön készülékében van, totál közelről sem pixeles.
    Másrészt meg, ha az is lenne, akkor sem róhatnád fel hibának egy madártávlatos RTS-nek, hogy 3 mm-ről pixeles a talajtextúrája, mert ez már nem kicsit nevetséges!
  • maniac001
    Írtam mail-t a fejlesztőknek, de pont attól tartok hogy ezek a hibák még itt, titeket sem zavarnak csak engem. Ezért nem valószínü hogy más is ír ezekről, akkor pedig marad így minden.
  • ShaiHulud
    nah vegreee:D chaos legion volt elso tesztalany:

• Hmuda
    Ha megírod őket a fejlesztőknek akkor talán. Nem vagyunk látnokok.
  • maniac001
    Szerintetek mit változtatnak a bétához képest?
    Kijavítják a #384-es hozzászólásomban írtakat?
  • [NST]Cifu
    A zenéket nem sikerült valakinek kirippelnie? Szvsz igen hangulatosra sikerültek...
  • maniac001
    Én jó bétateszter lennék mert sajna megvan az az átkos tulajdonságom hogy minden kis hibát észreveszek :-((
    És az árnyékok mellett a domborzat textúrájával sem vagyok kibékülve. Totál közelről olyan mintha pixeles lenne a régi időket idézve.
    Tudom, ez béta, de textúrázást már nem cserélik nagyobb felbontásúra.
  • Hmuda
    Már megvolt. :-)
  • Lacc
    Írj nekik akkor emilt vagy a fórumba legalább. Hisz még béta, még jobban van esély ilyesmin változtatni.
  • Hmuda
    A GUI-t lehetett benne eltüntetni, mert ez a minimize marhaság nekem nem tetszik.
  • Lacc
    Konzol áh minekaz :P
  • Hmuda
    Csak kicsit vérfoltos néhol. :-)

Mellesleg ez az 1.4 elb*szott egy pecs. Nincs kijavítva az AI okozta akadozás és a GUI-t se lehet már teljesen eltüntetni, mivel kivették a konzolt. :P
  • Lacc
    Koszos a feje!
  • Hmuda
  • Lacc
    Tulajdonképpen nekem sem, nem is nagyon szoktma játszani :) De azért az elején feelinges volt.
  • ShaiHulud
    nah kiraly ujra van open beta...kaptam is emailen uzenetet szal mar keyem van is hozza:D most meg mar leechelem...szal majd megkukkantom:)
  • [NST]Cifu
    Őszintén bevalva a multi RTS nem az esetem, marha kapkodós a játék nekem... Majd kipróbálom, de nem fűzök hozzá vérmes reményeket...
  • Lacc
    Egy multi játék után ezt majd át fogod értékelni. A Predator tank nagyon über, főleg nagyobb dögök ellen, ha minden add-on-t kifejlesztesz rá. Úgy még gyalogosok ellen is jó, mert dobálja őket szanaszét.
    Dreadnaughtok pedig tényleg jók, de sosem szabad rájuk alapozni multiban, mert pikk-pakk szé szokták szedni őket ezen esetben :)
  • [NST]Cifu
    Őőőő.... Igen, szóval én úgy értettem, hogy mely egységek mennyire nyerték meg a tetszéseteket. :))

(megj.: a gép ellen két teljes játékot nyomtam eddig, szóval nulla tapasztalat alapján... :)))

Én a Space Marine-okkal (eddig főleg velük játszottam) általánosan úgy látom, hogy a Scout-okkal szinte semmire sem megyek (szinte csak strat pont foglalásra jók), a Tactical egységek csak az elején használhatóak igazán, és főleg az Assault Marine-ok lettek a fő gyalogos egységeim. A Terminátorok nagyon táposak, de amire elérhetőek, általában már van két Dreadnoughtom, szóval szinte feleslegesek (a teleport miatt persze nagyon hasznosak, de ennyiért...)
    A Dreadnoughtok a fő támadóerőt képviselték (két ilyen szinte megállíthatattlan), az árukhoz képest talán azok jöttek be legjobban. A járművek közüt sok érdemi nincs: a Predator tetszett, de gyalogosok ellen szvsz gyenge, a Land Speeder meg túl sérülékenynek tűnik...

(hangsúlyoznám: a fentiek szinte csak ismerkedő játék utáni élmények...).
  • Getshu
    haliho! tudna valaki privátban küldeni egy cd-keyt? ngyon rossz hogy itt figyel az install, de nem tudom kipróbálni a játékot key hiányában Még open béta idején töltöttem le, de keyt nem küldött a fileplanet miután reggeltem.. help plz
  • Hmuda
    Szerintem RTS-hez képest kimondottan szépek és részletesek, némelyik még egy bénább FPS-ben is megállná a helyét (komolyan).
  • Lacc
    Milyen egységekre gondolsz? A DoW-ban levőkre?
  • [NST]Cifu
    Egyébként mi az általános vélekedés az egységekről?
  • robotnyk
    hmm [trágya]?
    :)
  • [NST]Cifu
    A 'sokkal többet érdemelne' azért jött, mert azért eléggé hányattatott sorsú a Wh40k franchise a számítógépes játékok világában, az elmúlt 3 évben ha jól tudom volt összesen 1, azaz egy darab játék, a [tetszőleges jelző ide illesztendő] Fire Warrior képében...
  • Rincewind
    Oké, csak a "sokkal többet érdemelne"-ből valahogy az jött le, hogy szerinted a DoW is szar. Na persze, ha így is lenne, hát szived joga, szóval vedd úgy, hogy nem szóltam. :)
  • [NST]Cifu
    Nagyon örülök a DoW-nak, tényleg jó, hogy lesz évek óta egy 'A' kategóriás Wh40k játék, de azért had álmodozzak már...
  • Rincewind
    Nem vagy te egy kicsit elszállva a való világtól...? ;)
    Évek hosszú sora óta végre kapunk egy ízig vérig profin megoldott, A-kategóriás Warhammer 40k játékot az eddigi néhol kicsit, néhol nagyon gyenge próbálkozások után, de neked ez sem elég. És ahelyett, hogy örülnél neki, hogy most végre nem egy alacsony költségvetésű rétegjátékot kapsz, siránkozol? :)
  • [NST]Cifu
    Hát igen a Warhammer 40k világa sokkal többet érdemelne...

Csak pár vágyálom:

-Space Hulk FPS/TPS játék Doom3 engine-el.
    -Egy OFP (vagy BF) szerű FPS/TPS játék rendes parancsnoki láncal, parancsmódokkal.
    -Egy jó kis űrstratégia a Battlefleet Gothic alapján (mondjuk Nexus: The Jupiter Incident motorral).
  • fugitive1
    Kösz, akkor reménykedem a mielőbbi megjelenésében. Király lesz, már csak maga az univerzuma miatt is.
  • Lacc
    De úgyis hamaros kijön a full.
  • [NST]Cifu
    Szerintem hivatalosan már sehonnan, mivel ha jól emlékszem, az open béta bezárta kapuit, aki eddig nem került be, az már nem is fog.
  • fugitive1
    Hali!
    Meg tudja valaki mondani, hogy honnan lehet letölteni a betát?