Warhammer 40.000 - Dawn of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
A többiek már írták, de a lényeg, hogy kell eredeti DoW és WA hozzá. A telepítés helye egyébként tökmindegy.

Lene egy kérdésem, a Winter Assault 3 pályája, a Imperial Guard, Elda-kal,
hogy kellene megolddani? Az elején rögtön az Eldákal vagyok, de nem lehet csak az egyik nyersanyagot termelni, melletem van egy nagy ork tábor. Arra rá jöttem hogy öljem meg az otk fõnököt, ok, kinyírom, aztán el kel jutn iegy olyan részére a pályának, ahová nem lehet be menni, ( beteleportáltam oda az építõ akármit, épített olyan portál izét ,amin át jöhetnek a harcosok.
NA és ezután?! Lerombolom az ork tábort de ,semmi, az orkok egyszerûen ismét újra termelõdnek, pedig egy éületük se maratd szóval honnan a francból jönnek?!
Ésegyáltaléám mi itt a feladat? Sajnos nem értek angolul így nem jötem rá, ha valak itudja a megoldást akkor írja már le, köszi.

Szaruman
A relic fórumon le van írva, csak kicsit nehéz megtalálni. Kell a DoW és a WA eredeti exe-je (nem crackos), meg 1 reg csomag. Meg 2 kulcs. Ismerõsnek úgy kellett csinálni, h elindította a játékot a reg hozzáadása után, és mikor kérte a kulcsot a játékban, akkor õ a regben átírta.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

valahol (torrent, emule, gamecopyworld?) van egy csomagban is ez, de manuálisan is bárki megcsinálhatja:
szóval a dow, és wa exejét bemásolod a dark crusade könyvtárába, és a registrybe meg kell lennie egy bejegyzésnek szintén a dow és wa-ról hogy a dark crusade könyvtárba van telepítve. ezt mind megcsinálhatod magad ha megvan mind a 3 game
(vagy azt is meg lehet csinálni egyszerûen hogy felrakod mind3 at hogy menjen, utánna meg a dow, és wa könyvtárából mindent kitörölsz kivéve a két exe-t)
Szevasztok!! Valaki nem tudja Hogy a Dark Crusaderba Hogy lehet több népet választani lanon???? csak Tau, és Nekron nép van!!!
Hát mindegy, de legalább most egyszerre tolom a Winter Assultot-ot és a Dark Crusade-t.

Blasta
Ez jó hír, köszi az nfót!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Hát ez van. Rebesgettek egyéb fúrumokon w40k filmet, de kb. 2004-ben volt az utolsó hiteles infó róla, azután "project cancelled" volt az eredmény. Azóta semmi.
Ámbár én a w40k-nál egy játékfeldolgozást várnék jobban, az a Mecwarrior lenne. (tán a transformers mozi után bevállalják)

Csak egy kis pontosítás. A Gaunt Szellemei sorozat nem trilógia. 😊
Van még róluk regény, csak egyenlõre magyarul nem jelent meg.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Csak egy kis pontosítás. A Gaunt Szellemei sorozat nem trilógia. 😊
Van még róluk regény, csak egyenlõre magyarul nem jelent meg.

Szomorú, pedig szerintem a worhammer 40k bármelyik sci-fi-t veri.

ollie
Ugyanez a helyzet.

Lehet, magyarországon bizots nem olyan népszerû Warhammer 40k mint a warcraft, de külföldön?

ollie
A Warcraft meg a WH40k népszerûsége között hatalmas különbség van. Nézd meg, hogy mennyien játszanak a WoW-al. A WH40k valszeg soha nem lesz annyira népszerû (sajnos), pedig úgy tûnik, hogy a Warcraft-et a Warhammer-bõl, a Starcraft-et meg a Warhammer 40k-ból koppintották.

csak azért jutott eszembe3 ment hallottam hogy lesz warcraft film...ha abból csinálnak ebbõl is csinálhatnának, de az biztos hogy nagyon drága film lenne, de jó reklámmal sok hasznot hozna.

Blasta
Sztem teljességgel kizárt, hogy a közeljövõben film készüljön.
A w40k a sci-fi undergroundja, egy adott rétegnek szól, márpedig komoly költségvetésû (és megfelelõen látványos) filmeket ritkán készítenek szûk rétegnek, hiszen akkor nem térül meg az ára.
Szal ne nagyon várd, max meglepõdsz egyszercsak 😄

Nem tudom eszébe juttot-e már valakinek warhammer 40k film?

ollie
Szóval, az alexandra.hu-n most 25% kedvezménnyel lehet megrendelni, de lehet, hogy csak dec 31-ig. Az 550Ft kiszállítási költséggel együtt is kb 1000Ft-t lehet megspórolni, ha mindhármat megrendeled.

Szerzõ (elírtam korábban): Dan Abnett
Címek:

Elsõ és Egyetlen
Szellemgyártó
Nekropolisz

ollie
Jó, de teljesen más, mint Ian Watson regényei. Abnett nem annyira leíró, mint Watson, ezért aki igazán bele akarja élni magát a regényekbe, nem árt, ha ismeri egy kicsit a világot. De nagyon jó regények, érdemes beszerezni õket.

Aha, végülis lehetséges. AÉs ez a könyv trilógia jó volt? Mert akkor lehet én is beszerzem.

ollie
A warhammer ugyen nem ugyanaz, mint a wh40k, egyébként igazad van.

ollie
Csak adalékként, most olvastam el Dale Abbnet, Gaunt szellemei trilógiáját. Ez a trilógia az Imperial Guard-ról szól, és hát azon belül komoly belviszályok vannak, sokszor annyira, hogy egész ezredek is egymásnak esnek. Ennek fényében simán lehet, hogy az ûrgárdisták és a birodalmi gárda egymásnak esik valami miatt. Az ûrgárdisták tuti hûek maradnak a császárhoz bármi áron, az birodalmi gárda meg könnyen a saját feje után megy, persze bizonyos határok között.

Blasta
gyanítom az alien figrákat hamarabb alkotta med Giger mint a W40K szörnyei megszülettek

_Atti_
mi volt elõbb? ez vagy élien? mert ez pofátlanul ugy néz ki mint az élien

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

Aha, kösz,végül is jó a Dark Crusade, de neke akkor is furcsa az egymással harcoló Ûrgárdista és Imperial Guard, nem mondom így érdekesebb a játék, csak fura... hogy is mondjam ,szóval a realitás.
Ja amúgy az Eldarok mióta láthatatlanok, mármint az épületeik is? Mert alig bírtam õket megtalálni, olyan kopnya izékkel találtam rájuk.
Ez az aplap játékban is így volt? Végül is tetszik a dolog, csak meglepõdtem.
Hm, egy szerepjáték? Hát érdeks elképzelés, bár szerintem is iknább stratégia vonalon folytatják ha folytatják.
Ja igen, tetszenk a Szürke Lovagok. J óötlet hogy itt vannak.

j0nNyKa
sajnos nem valoszinu, hogy lesz, bar ugye a warhammer online az lenyegeben mar megkozeliti a szerepjatek fogalmat... tudom, nagyon nem olyan, amilyenre gondolsz, gondolom neverwinter nights-szeru jatekot szeretnel warhammer vilagban
... a remeny hal meg utoljara ...

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

ollie
Látom, te sem szoktál visszaolvasni. Az elmúúlt néhány tucat hozzászólásban sok minden le van írva.
A Space Marines meg az Imperial Guard meg azért hatcol egymás ellen, mert hülyén jönne ki, ha nem, amikor mindenki, mindenki ellen harcol. Persze kitaláltak hozzá valami indokot (szent ereklyék, mindkét fél azt gondolja, hogy a császár akarata, hogy csak õ gyõzzön, stb), de nem ez a lényeg. Újabb kiegen meg csodálkoznék, már az is furcsa, hogy 2 kiegészítõt is megért a játék, RTS-nél ilyet még nem láttam, általában max 1 kieg szokott lenni.
Viszont újabb rész szerintem elképzelhetõ, hiszen sikeres játék. A Dark Crusade maga is nagyon sikeres, szóval nem hiszem, hogy ennyiben fogják hagyni a dolgot. Bár én inkább eg WH40K-s szerepjátékra áhitozok, de ilyen sokáig valszeg nem lesz, mert még nncs is belõle pnp szerepjáték.

Csá, bizots volt már rólaitt szó, de azért én megkérdezném:
1. A DArk Curasde-ben a Imperial Guard, miért harcol az Ûrgárdisták ellen? Lehet hogye lmondjáka játékbande nme értek angolul.
2. A Dark Crusade-hez nem készül magyarsítás? És amúgy mi róla a vélemenyetek? nekem be jött.
3. Lesz újabb Worhammer 40k rész?
4. Kerestem, de csak angol nyelvûlket találtalm, Ian Watson könyvén kívül még milyne Worhammer 40 k könyvek jelentek magyarul? Már amit érdemes is elolvasni.

ollie

ollie

akkor megnyugodhatsz, mert nem fogsz 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ollie
Hááát, nem szeretnék ilyen dögökkel a való életben találkozni. 😉)

Blasta
Úgy nézem a Stracraft ZERG faját innen koppintották 😄

Blasta
Így néz ki - full méretû kép szöveg nélkül

Mellesleg a http://halozsak.tlof.hu oldalon fennvan 2 W40K képregény is!

Neeem. Ez is tyranida dög, mint a génorzók.
Gyakoraltialg ez a nidák "tankja". Lehet kimondottan közelharcos (mint a képen is látható), de lehet rajta különféle biológiai távolsági fegyverek sokasága is, ekkor lövöldözni is tud.
Tyranids
A fentebbi oldalról pár infót összeszedhetsz és képeket meg figurákat meglesve láthatod a sokszínûségüket.
Tyranids models
Ezen a linken meg láthatóak a figurák. Van ugyanakkor egy kép a Troops bekezdésnél, ahol látszik egy baromi nagy carnifex, meg elõtte egy térdéig érõ génorzó.

ollie
Mókás dög lehet.
Ilyen káosz teremtmény féle?

A háttérben nem egy génorzó van, hanem egy Carnifex. Egy sokkalta nagyobb és sok szempontból veszedelmesebb dög.
A génorzónak nem nagy pengéi vannak és rákollói, hanem két pár karja, amikbõl az egyik páron 3-3 dúrva karmokban végzõdõ ujj található. A másik karpár némileg "normálisabb". 😊
Emellett a dög mellett egy génorzó eltörpül. Talán a derekáig ér fel ha kiegyenesedik (mármint az orzó).

ollie
Az Alexandra Online-on 4700Ft volt a három együtt, szállítási költséget is beleértve. Legkésõbb péntekre megjön. 😊

ollie
Harlekin

399 Ft a Harlekin!

ollie
Köszi. És mennyibe kerülnek?

Blasta

(ha jól sejtem a kép hátterében egy génorzót látunk)

Blasta
Óbuda Pláza, emeleti nagy könyvesbolt, nemtom mi a neve.
De siess, mert bár a sorozat 3. részébõl van elég, de az elsõ kettõ elég szegényesen akad...

ollie
Hol?

Blasta
Hát az Ürgárdista nekem bejött, az Inkvizitor érdekes volt de Watson utolsó két könyve, a Harlequin és a Káoszgyermek bugyuta zagyvaságok voltak sztem, annál nem lesz nehéz jobbnak lennie 😊

Nem a Watsontól megszokott stílusra kell számítani, hanem egy karaktereken keresztül bemutatott háborús regényfolyamra. Szerintem jobbak, mint az Ûrgárdista és Inkvizítor háborús regények Watsontól. De mindenképpen mások.

Blasta
Tegnap megvettem a Gaunt szellemei 3 kötetét. Remélem jók lesznek.

Dan Abnet könyvei közül eddig 3 jelen meg magyarul. Mindhárom az Imperial Guard sereg egyik regimentjével, a Tanith Ghosts sereggel foglalkozik.
A címeik:
Elsõ és egyetlen (Firt and Only)
Szellemgyártó (Ghostmaker)
Nekropolisz (Necropolis)

A Szukits adta ki ezeket és várhatóak a további könyvek is ebbõl a sorozatból.

ollie
Akkor írd meg nekünk a talált infot. 😊

Blasta
OK, megtaláltam párat, nem kell válaszolni 😊

Blasta
Dan Abnet könyvek jelentek meg magyarul?