Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy kellene megolddani? Az elején rögtön az Eldákal vagyok, de nem lehet csak az egyik nyersanyagot termelni, melletem van egy nagy ork tábor. Arra rá jöttem hogy öljem meg az otk fõnököt, ok, kinyírom, aztán el kel jutn iegy olyan részére a pályának, ahová nem lehet be menni, ( beteleportáltam oda az építõ akármit, épített olyan portál izét ,amin át jöhetnek a harcosok.
NA és ezután?! Lerombolom az ork tábort de ,semmi, az orkok egyszerûen ismét újra termelõdnek, pedig egy éületük se maratd szóval honnan a francból jönnek?!
Ésegyáltaléám mi itt a feladat? Sajnos nem értek angolul így nem jötem rá, ha valak itudja a megoldást akkor írja már le, köszi.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
szóval a dow, és wa exejét bemásolod a dark crusade könyvtárába, és a registrybe meg kell lennie egy bejegyzésnek szintén a dow és wa-ról hogy a dark crusade könyvtárba van telepítve. ezt mind megcsinálhatod magad ha megvan mind a 3 game
(vagy azt is meg lehet csinálni egyszerûen hogy felrakod mind3 at hogy menjen, utánna meg a dow, és wa könyvtárából mindent kitörölsz kivéve a két exe-t)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ámbár én a w40k-nál egy játékfeldolgozást várnék jobban, az a Mecwarrior lenne. (tán a transformers mozi után bevállalják)
Van még róluk regény, csak egyenlõre magyarul nem jelent meg.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Van még róluk regény, csak egyenlõre magyarul nem jelent meg.
A w40k a sci-fi undergroundja, egy adott rétegnek szól, márpedig komoly költségvetésû (és megfelelõen látványos) filmeket ritkán készítenek szûk rétegnek, hiszen akkor nem térül meg az ára.
Szal ne nagyon várd, max meglepõdsz egyszercsak 😄
Szerzõ (elírtam korábban): Dan Abnett
Címek:
Elsõ és Egyetlen
Szellemgyártó
Nekropolisz
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Ja amúgy az Eldarok mióta láthatatlanok, mármint az épületeik is? Mert alig bírtam õket megtalálni, olyan kopnya izékkel találtam rájuk.
Ez az aplap játékban is így volt? Végül is tetszik a dolog, csak meglepõdtem.
Hm, egy szerepjáték? Hát érdeks elképzelés, bár szerintem is iknább stratégia vonalon folytatják ha folytatják.
Ja igen, tetszenk a Szürke Lovagok. J óötlet hogy itt vannak.
... a remeny hal meg utoljara ...
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
A Space Marines meg az Imperial Guard meg azért hatcol egymás ellen, mert hülyén jönne ki, ha nem, amikor mindenki, mindenki ellen harcol. Persze kitaláltak hozzá valami indokot (szent ereklyék, mindkét fél azt gondolja, hogy a császár akarata, hogy csak õ gyõzzön, stb), de nem ez a lényeg. Újabb kiegen meg csodálkoznék, már az is furcsa, hogy 2 kiegészítõt is megért a játék, RTS-nél ilyet még nem láttam, általában max 1 kieg szokott lenni.
Viszont újabb rész szerintem elképzelhetõ, hiszen sikeres játék. A Dark Crusade maga is nagyon sikeres, szóval nem hiszem, hogy ennyiben fogják hagyni a dolgot. Bár én inkább eg WH40K-s szerepjátékra áhitozok, de ilyen sokáig valszeg nem lesz, mert még nncs is belõle pnp szerepjáték.
1. A DArk Curasde-ben a Imperial Guard, miért harcol az Ûrgárdisták ellen? Lehet hogye lmondjáka játékbande nme értek angolul.
2. A Dark Crusade-hez nem készül magyarsítás? És amúgy mi róla a vélemenyetek? nekem be jött.
3. Lesz újabb Worhammer 40k rész?
4. Kerestem, de csak angol nyelvûlket találtalm, Ian Watson könyvén kívül még milyne Worhammer 40 k könyvek jelentek magyarul? Már amit érdemes is elolvasni.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mellesleg a http://halozsak.tlof.hu oldalon fennvan 2 W40K képregény is!
Gyakoraltialg ez a nidák "tankja". Lehet kimondottan közelharcos (mint a képen is látható), de lehet rajta különféle biológiai távolsági fegyverek sokasága is, ekkor lövöldözni is tud.
Tyranids
A fentebbi oldalról pár infót összeszedhetsz és képeket meg figurákat meglesve láthatod a sokszínûségüket.
Tyranids models
Ezen a linken meg láthatóak a figurák. Van ugyanakkor egy kép a Troops bekezdésnél, ahol látszik egy baromi nagy carnifex, meg elõtte egy térdéig érõ génorzó.
A génorzónak nem nagy pengéi vannak és rákollói, hanem két pár karja, amikbõl az egyik páron 3-3 dúrva karmokban végzõdõ ujj található. A másik karpár némileg "normálisabb". 😊
Emellett a dög mellett egy génorzó eltörpül. Talán a derekáig ér fel ha kiegyenesedik (mármint az orzó).
(ha jól sejtem a kép hátterében egy génorzót látunk)
De siess, mert bár a sorozat 3. részébõl van elég, de az elsõ kettõ elég szegényesen akad...
A címeik:
Elsõ és egyetlen (Firt and Only)
Szellemgyártó (Ghostmaker)
Nekropolisz (Necropolis)
A Szukits adta ki ezeket és várhatóak a további könyvek is ebbõl a sorozatból.