Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
apróság, de eszembe nem jutott volna😛
na ez beszarás😄
VGA frissítés kellett, nagyon köszönöm
faszah:😛
VGA frissítés kellett, nagyon köszönöm
faszah:😛
Hát, a játék nem hiszem, hogy rossz lenne.
Nekem spec eredeti van meg, de sokak játszottak "biztonsági másolattal" és müködött...
Nekem spec eredeti van meg, de sokak játszottak "biztonsági másolattal" és müködött...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
az nem lehet h maga a játék hibás?
amugy még tölti a driver csak lassan😛
amugy még tölti a driver csak lassan😛
rendben megpróbálom köszi
Próbálj meg VGA drivert frissíteni
DirectX 9 és az uj frissítésel.
Ezt irja: ERRORS : Spooge driver not found. Verifly that DirectX is properly installed
megcsináltam h letörlöm a direntx-et és ujra felrakom de semmi
Ezt irja: ERRORS : Spooge driver not found. Verifly that DirectX is properly installed
megcsináltam h letörlöm a direntx-et és ujra felrakom de semmi
ha netán volt már ilyen téma a fórumban, bocsi h nem néztem vissza de rengetek oldal van😛
sziasztok, megszereztem végre a dawn of wart, fel is tettem meg minden, de amikor elindítom kiirja anholul h egy frissebb DirecX-et tegyek fel, feltettem ami a dvd-n volt és ungyanugy kiirja és nem megy😞 valaki tudna mondani valamit? már nagyon érdekel ez a játék...
Persze hogy van lehetõség az eldákat átjuttatni, de olyan lehetõség nincs hogy õket is és az IG sereget is. Csak az egyikük mehet. Ha az eldákkal akarsz átjutni akkor velük csináld meg a 4. küldetést ne az IG sereggel. A lényeg, hogy csak egy sereg mehet át a nagy kapun a 4. küldetésben.
A csata kezdetén át lehet váltani az eldákhoz és onnantól velük vidd végig a pályát.
A csata kezdetén át lehet váltani az eldákhoz és onnantól velük vidd végig a pályát.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Birodalmi küldetésnél Winters Assaultnál elmagyarázná valaki, hogy eldák mért maradtak odaát? Bezárult a kapu, és ezzel eldák kiestek a meccsbõl. Van e olyan alternatíva, hogy eldák is túljussanak?
a winter asssult magától felrakja a neki kellõ patch-eket miközben telepít. Ezen kívül semmi más patch nem kell.
vagy itt olvastam:Mit csinálsz pontosan?
Elõszõr alapjáték felrak és nem kell patch, majd Winter Assault akkor most kell vagy nem a patch???
Elõszõr alapjáték felrak és nem kell patch, majd Winter Assault akkor most kell vagy nem a patch???
Hellósztok honnan lehet letölteni az 1.4-es patchet mert a winter assaulthoz kéne nem tudjátok véletlenül???
de, a visszaolvasós technika tökéletesen müxik 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Sziasztok. Lenne egy kérdésem. Letöltöttem a Warhammer 40k: Dark Crusade-ot. Megy is mint a karikacsapás, csak az az egy problémám, hogy multiban csak a 2 uj fajjal tudok játszani (tau és necro). Nem lehetne valahogy megoldani, hogy tudjak a többivel is? Elõre is köszi!
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
ok köszi megy mint a távirat 😊
Hogyan lehetne online jáccani mert hamachis közösségek hamar felbomlanak nincs valami faja server ehhez is mint ugy a war 3 hoz vannak
alapjáték föl, nem kell crack-elni, telepísd a winter assultot, hagy hoyg fölpakolja magától a javításokat, és kész.
Hali !!!
Már olvastam a forumon hogy másnak is van baja a WinterAssault föltelepítésével !!! De tud valaki megoldást rá mert nekem is genyózik !!!!
Elõre is köszi !!
Már olvastam a forumon hogy másnak is van baja a WinterAssault föltelepítésével !!! De tud valaki megoldást rá mert nekem is genyózik !!!!
Elõre is köszi !!
Sry hogy ide irom de nem tuom máshova 😞 Na szoal azt szeretném kérdezni, hogy valakinek megvan-e a Winter Assault (kiegészítõ) mert nem tuom fölrakni 😞😞😞 pls segitsen valaki ha tud !?!?!?
Tau, Necron, Ork kipusztítva. Egy nap alatt mind a hármat. Gyünyörû nagy csaták voltak <#violent>#violent>
<#hehe>#hehe>
csak sajna angol.
http://www.w40krts.hu/e107_plugins/content/content.php?recent.78
Végre találtam cikket a Necron-okról, nagyon izgalmas faj. Tetszik
Learn english! <#nezze>#nezze>
Winters Assaulthoz két éve ígértek magyarosítást, azt gyanítom win reinstall eltüntette a munkájukat. Van valakinek normális magyar szöveg ezekrõl a küldikrõl és a háttértörténetekrõl? Elolvasnám nemcsak találgatnám mi a fene történik szövegelés közben küldetés kezdetén és végén.<#email>#email>
Igen, igen ,lhet hoyg a zaz oka könnyún játszom, de mivel a Winter Assullt néha tényleg elég nehéz volt gondoltam hogy akkor inkább könyebb fokozaton nyomom.
Ha nem a lehgkönnyebb fokozaton játszol, nem lesz olyan könnyû ellenfél. Egyébként meg mindegyik ellenfélnek egyenlõ eséllyel kell bírnia, hiszen csak úgy lehetnek jól kiegyensúlyozva a fajok.
Nem tudom kihogy van vele de csalódtam a Necron fajban. Azt hitem keményebb ellenfelek.
Amúgy csak nekem tûnik úgy hogy a Winter Assault, nehzebb mind a Down of War és mint a Dark Crusade?
Amúgy csak nekem tûnik úgy hogy a Winter Assault, nehzebb mind a Down of War és mint a Dark Crusade?
Köszi Tom,így mûködik már.Örök hála<#worship>#worship><#smile>#smile>
Megpróbálom úgy ahogy te mondod Tom mert marhára nem akarja nekem felpatchelni az 1.0-ás verziót,mindig hibát ír ki.Amúgy nem eredeti,pedig simán megvenném ha lehetne valahol kapni.Cdgalaxis.hu-n szoktam rendelni játékokat meg néha könyveket is de ott nincs csak a Dark Crusade,az alapjátékra meg a WA-ra az van írva hogy Collectorba jön MAJD.MAJD,tehát a franc se tudja mikor..For the Emperor!<#worship>#worship><#zavart2>#zavart2>
vagy ha esetleg , de hát ezt persze fel sem tétellzem hogy nem eredeti <#nevetes1>#nevetes1>szóval tedd fel az alapot, de ne crack-eld, és aztá ntedd fel a winter Assultot, nálam így mûködik.
Pont hogy arra megy fel legegyszerûbben a WA. Eleve fel fogja neked patch-elni az alap, 1.0-ás DoW játékot 1.4-ig. Benne van a telepítésben. Csak miután feljavította az alapot 1.4-re, azután teszi fel a WA-t. Csak rendezkedj be jó hosszú várakozásra és rendelkezz nem kevés szabad hellyel a vinyón, mert igényli és el fog tartani egy ideig mire befejezi a dolgot.
Szevasztok!Magyarosítás mikor lesz a Winter assaulthoz?Meg kinek van meg a Dawn of war 1.4-es verzióban?Nekem 1.0 van sajna és arra nem megy fel a WA
Köszi, szóva le van írva a feladat az jó, de nem nagyon értek angolul. Na de az elsõ pontig már eljutotam, ahová elsõként kel menekülni, de most hogy már tudom mi a cél, sikerülni fog.
Ezen a pályán ahogy a küldetés leírás is elmondja az a cél, hogy elmenekülj. Nyírd ki az ork fõnököt úgy, hogy ne vegyenek észre, majd amikor megérkezik a figyelmeztetés, teleportáld át az egyik bonesingert a megadott helyre (szép piros körrel jelzik), húzz fel oda egy "kaput". Ekkorra legyen már kifejlesztve az épületek teleportálásának lehetõsége is. Mindenkit bezavarsz a starthelyen egy kapuba, az épületeket átranszportálod az új helyre és kijössz az ottani kapuból a gyalogjaiddal.
Errõl szól a pálya. Menekülni kell, míg el nem éred az Imperial Guard csapatokat (ez lesz a 2. menekülési pont közelében). Itt túl kell élni egy nagyobb ork támadást és majd jön egy jelenet amiben az IG parancsnokkal társlog az elda Farseer. Onnantól átveszed az IG sereget és a cél az eldák védelme és az erõsítés megérkeztéig való kitartás lesz.
Errõl szól a pálya. Menekülni kell, míg el nem éred az Imperial Guard csapatokat (ez lesz a 2. menekülési pont közelében). Itt túl kell élni egy nagyobb ork támadást és majd jön egy jelenet amiben az IG parancsnokkal társlog az elda Farseer. Onnantól átveszed az IG sereget és a cél az eldák védelme és az erõsítés megérkeztéig való kitartás lesz.
Nos ezen a pályán közben tovább jutottam, de! még most sem jó.
Szóval a pálya fel van osztva ilyen falakal, amin csak teleportálásal, lehet át jutni. Nos addig rá jöötem hogy el kell juttatni az épületeket a túl oldalra . Ok, átmenek ügye az épületek és most? az orkok a fal túl oldalán elõb butóbb át törik a falat. Hiába irtom ki õket, újra termelõdnek! És semmer sem tudok mennei .HA elmegyek a pálya másik végébe akkor az Imperial Guardok ott megtámadnak. Pedig õk most szövetségesek nem? Szóval nekem ez a küldetés nagyon zavaros, nem biok rá jönni.
Amúgy van valami cheat hozzá?Nem szeretek csalni ,de ezen a pályán már túl akarok jutni.
Szóval a pálya fel van osztva ilyen falakal, amin csak teleportálásal, lehet át jutni. Nos addig rá jöötem hogy el kell juttatni az épületeket a túl oldalra . Ok, átmenek ügye az épületek és most? az orkok a fal túl oldalán elõb butóbb át törik a falat. Hiába irtom ki õket, újra termelõdnek! És semmer sem tudok mennei .HA elmegyek a pálya másik végébe akkor az Imperial Guardok ott megtámadnak. Pedig õk most szövetségesek nem? Szóval nekem ez a küldetés nagyon zavaros, nem biok rá jönni.
Amúgy van valami cheat hozzá?Nem szeretek csalni ,de ezen a pályán már túl akarok jutni.
na szóval mégegyszer ez a harmadik küldetés a jók oldalán a Winter Assultban. Egyból az elákal vagyok. Energiát nel lehet termelni. Közvetlenül meletem van egy ork tábor. Nagyí nehzen végzek veük, de hiába rombolol le az össze épületüket, újra termelõdenk, a semmiból!!!!! Hogy csinálják ezt? Csak úgy meg jelnnek a semmiból!Ez most valami bug, vagycsak én nem értem mit kel csinálni.
Nem tudom, azelején az eldákkal vagyok, de hogy mit kéne csináln iarra nem jöttem rá, bár eddig az elsõ két páya az úgy volt hogy egy darabig az Imperial Guard-al aztán meg a Eldákakl kellet menni.