3478
-
fawcet #3118 Azt kérdezném, hogy angol nyelvű WH40k könyvek közül melyeket érdemes megvenni? Olyasmit szeretnék mint az Ian Watson: Űrgárdista.
És hol érdemes megrendelni egy ilyen külföldi könyvet?
Köszi a választ előre is! -
fawcet #3117 Alig várom aZ IG-t, majd kilesem, hogy mivel érdemes harcolni.
Ott tartok, hogy az orkok főbázisa szétgyakva van, ennyit a Waaagh-jukról. SM Whaaag-ja győzött itt. Ezen a mapon csináltam két rakétás űrgárdista egységet. Épületekre és tankokra használtam. Ajánlom figyelmetekbe a varázslót. Annak a telekinetikus csapása megölte a Ork Monstrumbikát, igaz akkor addigra nem volt már sok élete. De többször észrevettem, hogy összeesnek a orkpofák mikor rájuk nyomok egy ilyen csapást. Mivel honor egységként is van nekem varázsló úgy két egységet azonnal tudok eltüntetni harc közben. :)
Szerintem lehet hogy újra fogom kezdeni mert nem kihívás ez normalon. -
#3116 Akkor most próbálkozz IG-vel nyomulni, néha nevetségesen nehéz lesz. -
#3115 Kampányról volt szó. Ott nem rusholsz, az biztos:) Amúgy meg tudom ajánlani a http://www.dowsanctuary.com/-ot, van 1-2 (sok) jó replay, ott meg lehet nézni, h rushhoz mi kell. Általánosságban sztem SMmel nehéz rusholni. -
fawcet #3114 Rushra szerintem jobb a plazma mint a rakéta. Scoutokat nem tudják detektálni könnyen IG-nél, de még megnézem, hogy milyenek a többi nép ellen. -
#3113 Sztem termik kellenek, + tankok, maradék meg plazma/rakéta. +3 kommi, semmit sem állítja meg. -
fawcet #3112 Űrgárdistákkal tolom a kampányt, nevetségesen könnyen ledaráltam a néhány mapon normál fokozaton az IG-t. Ma hajnalban úgyhagytam ott a játékot (munkahelyre is pihenni kell), hogy már csak a főbázis van hátra, többit leromboltam Nagy tankjával együtt.
Eddig bevált recept: scout-ok minimum 4 osztag mellé commander + skull amint lehet + láthatatlanság + plazma!!!. (snipa nem jó mert akkor nem tudom szétlőni a zászlópontokon a védelmet)
Hamar leaprítják a ig egységeket a scoutok. Felderítés ellen úgy védekezek, hogy szétszórom a scout (láthatatlan) egységeket. Ha egyiket felderítik akkor arrébb viszem és máris láthatatlan lesz. Volt már arra példa, hogy üldözőbe vették a láthatóvá scout egységemet és erre a többi láthatatlan scout lőtte oldalba lőtte őket, mintegy vesszőfutásként. :-)
Aztán elsőnek a nagy tankot utána két kisebb tankot készítem el, végül minden maradék a gépfegyveres jumpgépek.
Ezt a hordát megindítva nem sokminden tud ellenállni.
Teleportépülettel meg ledobom az utánpótlást (terminatorok + űrgárdisták) amint fogynak az egységeim. -
#3111 Bundle-ért sok ez az ár. -
pylu #3110 Még mindíg eladom a Dark Crusade-et nincs regelve a serial... 4,5K! -
#3109 Nekem is van egy ugyanilyenem (Dark Crusade), szintén VGA-hoz kaptam, egyszer sem volt használva. Ha valakit érdekel, írjon privit. -
#3108 írtam mailt -
#3107 írtam mailt -
pylu #3106 nincs doboz csak cd+papírtok+papírtok hátán serial! dobozt elvitte a kiscica -
kiskorúbézoltán #3105 "mert vga-hoz volt"
... -
#3104 Akkor hol a doboza? -
pylu #3103 Sziasztok!!
Nem érdekelne vkit egy eredeti Dark Crusade mindennel eggyütt kivéve doboz, mert vga-hoz volt de nekem nem kell(egyszer sem volt használva, origi!!) ?????
msn: [email protected] -
#3102 Ha megveszed eredetiben, kapsz hozzá leírást. Hihetetlen, mi? -
bagolyfej17 #3101 népekről valsmi leirást szerezniÍ? főle necronok miatt kéne mert van pár dolog aamit nem tokpl:hogyan lehet hallot egységeket urjaéleszteni ilyesmik....
-
#3100 Arról a bizonyos W-s oldalról , én a Dark Crusadot ajánlanám a plussz népek miatt. -
#3099 Köszi szépen! -
#3098 Igen, 1ik ismerősöm regelős torrentoldaláról, amit nem fogok megadni. -
#3097 ÉS letöltötted?:)
-
#3096 Nem, én nem vettem meg. Mikor akartam nem lehetett kapni. Mire kapni lehetett, kijött a lotro... -
#3095 Kénytelen leszel. Mi is megvettük, tedd te is azt. -
#3094 Ammenyiben meg akarnám venni nem kérdeztem volna itt meg? -
SaGa Jr #3093 Boltból mondjuk. Kifizeted és már viheted is hazafelé. Ha annyira tetszik csak megveszed nem? -
#3092 Sziasztok! Tegnap toltam Demoval :S kurva ász ez ajáték honnan lehet letölteni az alapot v a dark crusedot??? -
Masakari #3091 gép elleni játékba ez nem látszódik igazán...1v1-be jön ki igazán,meg a több v több-e ugyebár... -
#3090 Igen feltűnt, hogy sokkal nehezebb a játék normál fokozaton IG-vel, mint bármi mással. -
Masakari #3089 momentán az ig tényleg ien gyenge.. 1.2-es patch-be nagyon elbaszták őket..gyakorlatilag használhatatlanok lettek..és az imba dolgok nagy részét se sikerült kijavítani...(ig-vel gyak a játék fölös mivel 1v1-be használhatatlan..csapatgame-ba meg gyak védeni kell mert meghal...) -
#3088 Kösz, azóta már megoldottam, nagyon gyorsan legylultam a bázisuk nagy részét.
Viszont most más gondom akadt. A 7800GTX-et lecseréltem egy X1950PRO-ra, és nagyon sokszor beszaggat a játék (akkor is, mikor szinte semmi sincs a képernyőn), holott 40-60 fps-eket produkál. Találkoztatok ilyen problémával radeon kártyákkal? Megoldás van? -
haxoror #3087 Hyperion akármi, ahol egy megadott csapattal lehet csak menni és nem lehet semmit sem építeni csak listening postokat.
Az orkoknak (ők a legkeményebbek mint birtokosok, bármi más fajt simán lehet lenyomni de mások ritkán szerzik meg ezt a területet) szal az orkoknak is idő kell amíg összedobnak egy csapatot, persze erre elég nekik pár perc is és utánna folyamatosan fognak özönleni, ezt úgy lehet megelőzni hogy nagyon gyorsan le kell zúzni a déli bázisukat, TÉNYLEG gyorsan szal 1-2 perc alatt és így ha az a Relic kiesik akkor Squiggothokat vagy Nobokat pl szinte egyáltalán nem is fognak gyártania (bár megtehetnék de mégse nagyon fognak) ha gyorsan lemész délre akkor könnyű a pálya, ha vársz akkor rohadt nehéz lesz. -
#3086 A forward base-esre gondolsz, ugye? Egyébként köszönöm a tanácsokat! :) -
#3085 A chaossal odab*szok 1 lordot, a kampányban rögtön föl kell rá rakni a 2. közelharci weapont (accurse crozius), 300+ dps. A többi hős 3-5 sec, épületek szintén. Utána berzák/sorci, a legtöbb pálya lemegy. Ja, meg a honorok:) -
haxoror #3084 Próbáld meg káosszal a "csak kempelj az elején" stratégiát, ultraszívás! -
haxoror #3083 Azonnal és mindennel nyomulj le az alsó Relic-ig, ha azt hamar lezúzod akkor már sima ügyed lesz mert masszív hullámok helyett csak szállingózni fognak az orkok.
Azután menj középre a Critical Locationhoz és kempelj, pár perc után elfogynak az orkok és simán körbemehetsz a Baneblade-ekkel. -
#3082 Még vmi, necronnak elég csak a HQ-t leverni, aztán mész a kövi bázisra. -
#3081 Még adnak lemant is, nem? oszd szét 2 csapatra a sereged, 1-1 BB, habár én a 2 BB-t 1ütt használtam, azt semmi sem állítja meg (hardon se). -
#3080 Izé, de pont, hogy Imperial Guarddal nem megy. :) -
#3079 A forward base-n 2 baneblade-t kapsz, azt illik megcsinálni:P A többiben is kempelj az elején, aztán plazmát a mocskoknak.