3478
-
#2998 Itt sok info van:
link -
TomDantes #2997 http://www.w40krts.hu/e107_plugins/content/content.php?recent.78 -
#2996 Hol találtad? -
TomDantes #2995 Végre találtam cikket a Necron-okról, nagyon izgalmas faj. Tetszik -
#2994 Learn english! -
fawcet #2993 Winters Assaulthoz két éve ígértek magyarosítást, azt gyanítom win reinstall eltüntette a munkájukat. Van valakinek normális magyar szöveg ezekről a küldikről és a háttértörténetekről? Elolvasnám nemcsak találgatnám mi a fene történik szövegelés közben küldetés kezdetén és végén. -
TomDantes #2992 Igen, igen ,lhet hoyg a zaz oka könnyún játszom, de mivel a Winter Assullt néha tényleg elég nehéz volt gondoltam hogy akkor inkább könyebb fokozaton nyomom. -
#2991 Ha nem a lehgkönnyebb fokozaton játszol, nem lesz olyan könnyű ellenfél. Egyébként meg mindegyik ellenfélnek egyenlő eséllyel kell bírnia, hiszen csak úgy lehetnek jól kiegyensúlyozva a fajok. -
TomDantes #2990 Nem tudom kihogy van vele de csalódtam a Necron fajban. Azt hitem keményebb ellenfelek.
Amúgy csak nekem tűnik úgy hogy a Winter Assault, nehzebb mind a Down of War és mint a Dark Crusade? -
Syzygye #2989 Köszi Tom,így működik már.Örök hála -
Syzygye #2988 Megpróbálom úgy ahogy te mondod Tom mert marhára nem akarja nekem felpatchelni az 1.0-ás verziót,mindig hibát ír ki.Amúgy nem eredeti,pedig simán megvenném ha lehetne valahol kapni.Cdgalaxis.hu-n szoktam rendelni játékokat meg néha könyveket is de ott nincs csak a Dark Crusade,az alapjátékra meg a WA-ra az van írva hogy Collectorba jön MAJD.MAJD,tehát a franc se tudja mikor..For the Emperor! -
TomDantes #2987 vagy ha esetleg , de hát ezt persze fel sem tétellzem hogy nem eredeti szóval tedd fel az alapot, de ne crack-eld, és aztá ntedd fel a winter Assultot, nálam így működik. -
SaGa Jr #2986 Pont hogy arra megy fel legegyszerűbben a WA. Eleve fel fogja neked patch-elni az alap, 1.0-ás DoW játékot 1.4-ig. Benne van a telepítésben. Csak miután feljavította az alapot 1.4-re, azután teszi fel a WA-t. Csak rendezkedj be jó hosszú várakozásra és rendelkezz nem kevés szabad hellyel a vinyón, mert igényli és el fog tartani egy ideig mire befejezi a dolgot. -
Syzygye #2985 Szevasztok!Magyarosítás mikor lesz a Winter assaulthoz?Meg kinek van meg a Dawn of war 1.4-es verzióban?Nekem 1.0 van sajna és arra nem megy fel a WA -
TomDantes #2984 Köszi, szóva le van írva a feladat az jó, de nem nagyon értek angolul. Na de az első pontig már eljutotam, ahová elsőként kel menekülni, de most hogy már tudom mi a cél, sikerülni fog. -
SaGa Jr #2983 Ezen a pályán ahogy a küldetés leírás is elmondja az a cél, hogy elmenekülj. Nyírd ki az ork főnököt úgy, hogy ne vegyenek észre, majd amikor megérkezik a figyelmeztetés, teleportáld át az egyik bonesingert a megadott helyre (szép piros körrel jelzik), húzz fel oda egy "kaput". Ekkorra legyen már kifejlesztve az épületek teleportálásának lehetősége is. Mindenkit bezavarsz a starthelyen egy kapuba, az épületeket átranszportálod az új helyre és kijössz az ottani kapuból a gyalogjaiddal.
Erről szól a pálya. Menekülni kell, míg el nem éred az Imperial Guard csapatokat (ez lesz a 2. menekülési pont közelében). Itt túl kell élni egy nagyobb ork támadást és majd jön egy jelenet amiben az IG parancsnokkal társlog az elda Farseer. Onnantól átveszed az IG sereget és a cél az eldák védelme és az erősítés megérkeztéig való kitartás lesz. -
TomDantes #2982 Nos ezen a pályán közben tovább jutottam, de! még most sem jó.
Szóval a pálya fel van osztva ilyen falakal, amin csak teleportálásal, lehet át jutni. Nos addig rá jöötem hogy el kell juttatni az épületeket a túl oldalra . Ok, átmenek ügye az épületek és most? az orkok a fal túl oldalán előb butóbb át törik a falat. Hiába irtom ki őket, újra termelődnek! És semmer sem tudok mennei .HA elmegyek a pálya másik végébe akkor az Imperial Guardok ott megtámadnak. Pedig ők most szövetségesek nem? Szóval nekem ez a küldetés nagyon zavaros, nem biok rá jönni.
Amúgy van valami cheat hozzá?Nem szeretek csalni ,de ezen a pályán már túl akarok jutni. -
TomDantes #2981 na szóval mégegyszer ez a harmadik küldetés a jók oldalán a Winter Assultban. Egyból az elákal vagyok. Energiát nel lehet termelni. Közvetlenül meletem van egy ork tábor. Nagyí nehzen végzek veük, de hiába rombolol le az össze épületüket, újra termelődenk, a semmiból!!!!! Hogy csinálják ezt? Csak úgy meg jelnnek a semmiból!Ez most valami bug, vagycsak én nem értem mit kel csinálni. -
TomDantes #2980 Nem tudom, azelején az eldákkal vagyok, de hogy mit kéne csináln iarra nem jöttem rá, bár eddig az első két páya az úgy volt hogy egy darabig az Imperial Guard-al aztán meg a Eldákakl kellet menni. -
#2979 Nem ez az a pálya, ahol lehet két nép közözz váltani? -
#2978 A többiek már írták, de a lényeg, hogy kell eredeti DoW és WA hozzá. A telepítés helye egyébként tökmindegy. -
TomDantes #2977 Lene egy kérdésem, a Winter Assault 3 pályája, a Imperial Guard, Elda-kal,
hogy kellene megolddani? Az elején rögtön az Eldákal vagyok, de nem lehet csak az egyik nyersanyagot termelni, melletem van egy nagy ork tábor. Arra rá jöttem hogy öljem meg az otk főnököt, ok, kinyírom, aztán el kel jutn iegy olyan részére a pályának, ahová nem lehet be menni, ( beteleportáltam oda az építő akármit, épített olyan portál izét ,amin át jöhetnek a harcosok.
NA és ezután?! Lerombolom az ork tábort de ,semmi, az orkok egyszerűen ismét újra termelődnek, pedig egy éületük se maratd szóval honnan a francból jönnek?!
Ésegyáltaléám mi itt a feladat? Sajnos nem értek angolul így nem jötem rá, ha valak itudja a megoldást akkor írja már le, köszi. -
#2976 A relic fórumon le van írva, csak kicsit nehéz megtalálni. Kell a DoW és a WA eredeti exe-je (nem crackos), meg 1 reg csomag. Meg 2 kulcs. Ismerősnek úgy kellett csinálni, h elindította a játékot a reg hozzáadása után, és mikor kérte a kulcsot a játékban, akkor ő a regben átírta. -
Petko #2975 valahol (torrent, emule, gamecopyworld?) van egy csomagban is ez, de manuálisan is bárki megcsinálhatja:
szóval a dow, és wa exejét bemásolod a dark crusade könyvtárába, és a registrybe meg kell lennie egy bejegyzésnek szintén a dow és wa-ról hogy a dark crusade könyvtárba van telepítve. ezt mind megcsinálhatod magad ha megvan mind a 3 game
(vagy azt is meg lehet csinálni egyszerűen hogy felrakod mind3 at hogy menjen, utánna meg a dow, és wa könyvtárából mindent kitörölsz kivéve a két exe-t) -
winters12 #2974 Szevasztok!! Valaki nem tudja Hogy a Dark Crusaderba Hogy lehet több népet választani lanon???? csak Tau, és Nekron nép van!!! -
TomDantes #2973 Hát mindegy, de legalább most egyszerre tolom a Winter Assultot-ot és a Dark Crusade-t. -
#2972 Ez jó hír, köszi az nfót! -
#2971 Hát ez van. Rebesgettek egyéb fúrumokon w40k filmet, de kb. 2004-ben volt az utolsó hiteles infó róla, azután "project cancelled" volt az eredmény. Azóta semmi.
Ámbár én a w40k-nál egy játékfeldolgozást várnék jobban, az a Mecwarrior lenne. (tán a transformers mozi után bevállalják) -
SaGa Jr #2970 Csak egy kis pontosítás. A Gaunt Szellemei sorozat nem trilógia. :)
Van még róluk regény, csak egyenlőre magyarul nem jelent meg. -
SaGa Jr #2969 Csak egy kis pontosítás. A Gaunt Szellemei sorozat nem trilógia. :)
Van még róluk regény, csak egyenlőre magyarul nem jelent meg. -
TomDantes #2968 Szomorú, pedig szerintem a worhammer 40k bármelyik sci-fi-t veri. -
#2967 Ugyanez a helyzet. -
TomDantes #2966 Lehet, magyarországon bizots nem olyan népszerű Warhammer 40k mint a warcraft, de külföldön? -
#2965 A Warcraft meg a WH40k népszerűsége között hatalmas különbség van. Nézd meg, hogy mennyien játszanak a WoW-al. A WH40k valszeg soha nem lesz annyira népszerű (sajnos), pedig úgy tűnik, hogy a Warcraft-et a Warhammer-ből, a Starcraft-et meg a Warhammer 40k-ból koppintották. -
TomDantes #2964 csak azért jutott eszembe3 ment hallottam hogy lesz warcraft film...ha abból csinálnak ebből is csinálhatnának, de az biztos hogy nagyon drága film lenne, de jó reklámmal sok hasznot hozna. -
#2963 Sztem teljességgel kizárt, hogy a közeljövőben film készüljön.
A w40k a sci-fi undergroundja, egy adott rétegnek szól, márpedig komoly költségvetésű (és megfelelően látványos) filmeket ritkán készítenek szűk rétegnek, hiszen akkor nem térül meg az ára.
Szal ne nagyon várd, max meglepődsz egyszercsak :D -
TomDantes #2962 Nem tudom eszébe juttot-e már valakinek warhammer 40k film? -
#2961 Szóval, az alexandra.hu-n most 25% kedvezménnyel lehet megrendelni, de lehet, hogy csak dec 31-ig. Az 550Ft kiszállítási költséggel együtt is kb 1000Ft-t lehet megspórolni, ha mindhármat megrendeled.
Szerző (elírtam korábban): Dan Abnett
Címek:
Első és Egyetlen
Szellemgyártó
Nekropolisz -
#2960 Jó, de teljesen más, mint Ian Watson regényei. Abnett nem annyira leíró, mint Watson, ezért aki igazán bele akarja élni magát a regényekbe, nem árt, ha ismeri egy kicsit a világot. De nagyon jó regények, érdemes beszerezni őket. -
TomDantes #2959 Aha, végülis lehetséges. AÉs ez a könyv trilógia jó volt? Mert akkor lehet én is beszerzem.