Warhammer 40.000 - Dawn of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezt kihagyom most 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Úgy meg fõleg ha két gép ellen (2 bázis)játszol egy pályán, mivel ilyen nagyon sok van.
Amúgy Berlinboy:
A Chaos strongholdon én már túl vagyok, és az se sokkal nehezebb mint az Orkoké. Kb az elsõ pár perc nehéz, mert rohadt sok kultista támad folyamatosan, de utána csak szépen lassan menetelni kell egyre elõrébb, oszt ledönti a portált a legvégén. Mondjuk nekem eddig ez a Stronghold tetszett a legjobban. Még van hátra az SM, az IG, és az Eldar.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Hidd el, FW-okból kell sokat gyártani és megállítják a támadásokat. Mögéjük rakj le 2 rakétás tankot, meg azt a felderítõ csapatot is leteheted (nemtom a nevüket), azok mutatják a láthatatlan egységeket és mégmesszebbre látnak.
De az FW team az a 210-ével drága.Azok a Carnovine-k v mik meg gyorsan halnak.Stealth temeknek max nagyoy nagy számban a Fusion Blastere írt szépen,annyi idõm meg nincs ho megvátjam míg maxon lesznek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amúgy anno én sok gyalogos ellen Space Marine-okkal játszva sok Scout-ot gyártottam és azok szedegették le szépen a támadó erõket jó messzirõl.
Tau-val a Fire warriorok a legjobbak gyalogság ellen, egy-két rakétás tankkal megtámogatva mögülük. Mással nem nagyon játszottam még.
Akkor írok.Végre eljutottam odáig,hogy a 9-es erõsségû Bulwarokt adó Aerial Highlandsot efoglalta a Space Marine,és már csk 6-os erõsségû.Mondom akkor megyek.De nem bírok vele.Elfoglalom a közelemben lévõ 5 Strat pontot a közelebbiekre (3db)építek listening postot,és próbálok fejlõdni,de olyan lassan jön a pénz,hogy nem tudok.Nem tudtok olyan egységeket,ami:
1.olcsó
2.Erõs gyalogság ellen
3.Bírja legalább 8-9 Space marine Squad ellen,amik felvannak szerelve 1 halom Heavy Bolterrel,plasma Gunnal meg Rakétavetõvel.
Új nVidia drivert raktam fel ... Nnna ... ez nem jutott eszembe ... holnap letesztelem egy régebbivel 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Mielõtt kidobált volna az asztalra, raktál-e fel vmi új játékot vagy más új programot, drivert?
Ez lesz a megoldás sztem.
Nem találkozott valaki olyanal, hogy egyik pillanatról a másikra elkezd CTD-zni a Dark Crusade? (Kidobál asztalra magyarul 😞 )
Voltunk egy Lanparty-n haverokkal, azon még játszottunk, de azóta egy szem skirmish-t nem tudok végigjátszani 😞 Mindig kidob ... játékot/wint is telepítettem újra miatta ...
Valami ötlet?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Javaslom, ha nincs pénzed annak a pályának a betámadása elõtt, inkább el se kezd, mert rothadt nehéz. Én kb 1400 req-et költöttem elõtte rá mielõtt betámadtam (épületek + honor guardok vegyesen), és egybõl az elején ahogy elkezdõdõtt, a honor guardokkal már mentem is a déli elda bázist legyakni ... mire az megvolt (így már egy gépi játékossal kevesebb), már futottam is vissza a bázisomra, mert ahogy írtad, nagyon gyorsan betámadnak.
De még így is rohadt nehéz volt, mert szinte csak tartottam magam ellenük, támadni csak a Commanderrel, eg 4 csapatnyi Stealth Unittal támadtam, Devilfish carrier-ekbe pakolva õket ... de ezt a támadást is vagy 10-szer meg kellett játszanom, mert állandóan szétkapták õket ...
Ennek a szemét eldának azon az egy bázisán, volt 2 fõépülete, vagy 12! Aspect portal-ja, vagy 5 support portalja, meg vagy 6 webway gate-je. Namármost szó szerint fosta az utánpótlást, szóval csak sunyin tudtam kinyírni ...
Javaslom gyûjts egy kis pénzt mielõtt arra a mapra támadsz ... ha eldáké akkor nagyon nehéz megcsinálni...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
A 2760-as hsz.-emben belinkeltem a strategic mapot, a fontosabb pályák extráinak magyarázatával... Bal oldalt fent választ kapsz a kérdésedre <#wink>#wink>
Jó játékot! <#violent>#violent>
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Túl sok idõmet kötötte le ígyis.
Majd a köv. résszel jövõre. Esetleg pár skirmish addig...
De campaign kizárt.
Na végre tudok dolgozni is, a game miatt nem nagyon ment 😄
Az eldák bázisára meg nem kell bemenni. Távolról lõdd ki a szélekre rakott védelmi ágyúit, foglald el a critical pointokat és tartsd õket. Nem fog egyszerre kitámadni, csak apránként jön. AZt meg könnyû feltartani. Igaz a sok fire prism elég idegesítõ lesz, de a gyalogságuk nevettséges, a hammerhead meg jól és hamar leabálja a ok tankjukat.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Amúgy moostmár a végsõ Elda bázis elõtt vagyok. Egyelõre nem tudtam felmenni egy rakat FW-al, meg a hõsökkel. Ide több oldalról valami brutális erõ kell, csak még nem tudom, hogy mit vigyek. Valszeg lesz rakétás tank támogatás és Krootok. Vagy nemtom.
Nagyon megköszöném!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az orkok azon a pályán nevettségesen gyengék. Inkább zavaró tényezõk, semmint tényleges problémaforrások. Gyorsan lesöpörhetõek és a gép még komoly segítséget is ad ehhez.
A káosz detto. Ott meg csak egy személyt kell lekapni és annyi a káosznak.
Az eldák meg nem erõsek. Meg lehet õket szivatni elég rendesen a fõ bázisukon és tenni sem tudnak a tauk és a többi sereg ellen semmit. Az a nehéz hogy kisakkozza a megfelelõ kombót ellenük az ember.
Amúgy honour guardot én sem nagyon veszítettem sehol. Mindegy hogy kevesen voltak vagy sokan, illetve hogy ki ellen mentem. Meg aztán nem is rusholgattam. Akkor pont a csaták keménysége veszett volna el. Kicsit fejlõdtem, aztán elindultam és közben a hátországban fejlõdtem tovább, de elöl ment a hent. Úgy legalább jó hosszan tartottak a pályák. Kivéve ugye ahol nem a gyilok volt a téma... :-)
Orkok, Eldák, Káosz, szép kis csapat...
Orkok idegesítenek legjobban. A Honor guardomat szépen szétkapták. Na majd nekifutok még1x.
Szépen néz ki 😄
Mindazonáltal az utolsó 5-6 csatát már nem nagyon élveztem, csak rush-darálás volt, semmi más. Ezt a hatalmas Honor guard-ot nem állítja meg semmilyen védelem, akár 3 bázist is könnyedén lesöpörnek. Persze amint beállok feljeszteni, védekezni, taktikázni, azonnal hatalmasra duzzad az ellenfél serege és akkor valszeg szopás van. De a rush-sal nincs gond.
Viszont így nem túl élvezetes a játék, így a vége felé. Nagyon erõs lett a seregem. A Honor guardok általában 1-tõl 1ig túlélik a csaták végére, már megvenni sem kell õket újra. Plusz ugye épületeketet se nagyon fejlesztek, elõretolt bázissal kezdek minden csatát, minden megvan alapból, ami kellhet.
Hát ennyi, megyek szétcsapok az ELdák között és ittavége. 😊
gamertag: kenobita
Alig várom, hogy hazaérjek és megkreáljam a kis O'okjaimat!😄
Sima kampány módban mindegyik faj játszható, ha csak a dark crusade van fenn, akkor is. Nem kell mellette fenn legyen semelyik korábbi változat. Azokra csak a multiplayer módnál van szükség.
Így van. De multiban csak akkor játszhatsz AZ ÖSSES FAJJAL, ha az alapjáték és a WInter Assault (az elsõ kiegészítõ) is telepítve van.
Köszönöm!!! Már ez is itt figyel a munkahelyi gépemen, írom ki, viszem haza, élvezem! 😊
Nagyon jó, hogy nem lineáirs, no és hogy lehetek a zo'kokkal, meg chaos-sal alapban (két kedvenc, figurából is ezeket szereztem be elõször).
Még1szer köszi az info-t!
Ja, még 1 kérdés: Az alap játék nem baj, hogy fent van a gépen ugye? A kettõ - mint szavaidból kivettem - egymástól függetlenül futtatható?
Tehát ebben a legújabb részben rajtad áll hogyan viszed végig a játékot, nincs megszabva hová mehetsz, tehát a te kezedben van a sorsod 100%-ban. És ami a legfontosabb, hogy itt már 7 faj közül választhatsz (Space Marine, Imperial Guard, Chaos, Necron, Tau, Orc, Eldar), és bármelyikükkel végigjátszhatod a Cronus bolygó elfoglalását. De mint mondottam, mivel abszolút nem lineáris a játékmenet, teljesen a magunk szerencséjének kovácsai vagyunk, tehát ne számíts a játékban bejátszásokra, movie-kra viszont egy-egy fontosabb pálya betöltése közben (pl. az ellenség strongholdja) a kommentár elmond egy kis történetet az adott szituról.
Kb. ezekben különbözik az elõzõ 2 W40k-tól. A grafikai motor ugyanaz, talán egy kicsit jobban is van optimalizálva mint a Winter Assault, és ez a rész nem igényli az elõzõ két játék meglétét a gépeden.
Remélem ennyi info elég lesz! <#wink>#wink>
Játszom a Campaign módban, de nekem nincs hõsöm, meg ilyesmi. Meg nem is ilyen az interface-em, mint amit pl. a #2800-ban látok. Nincs is ilyen nagy térképem vagy mi...
Vagy Ti kiegészítõkkel játsszátok?
Ha már 100x le lett írva, sry. Megy ez a game az alapjátékok nélkül: Futtathatõ önmagában?
Mondjuk én eddig ilyen tápos állapotban még nem próbálkoztam ezzel a pályával, most, hogy van egy rakás Honor egységem, plusz elõreépített bázisom, nem lesz probléma asszem 😊
A necron strongholdot meg egész jól megoldottam asszem 😄
Már csak a Necron és az Elda hadsereg maradt életben a map-on, így szépen a közelben vártam míg az erõs Eldák betámadják a strongholdján vesztegelõ Necront, majd a gyõztes meccs után betámadtam az Eldákat, és máris megvolt az a map is (csak sajna így egy ideje nem tudtam fejleszteni a hõsömet, a rush-os gyõzelmek után nem kapok elég pontot, hogy fejlesszem a hõsöm 😞)
Ha mind a 6 servitor szerencsésen beérkezik a fõépületedhez (automatikusan oda mennek, mihelyst megtaláltad õket), akkor már vége is a pályának, vagyis nyertél. De ha az ellen szedi õket elõbb össze akkor veszettél. Ezen a pályán a gyorsaság a lényeg, nem a hentelés. Ha ügyes vagy. max 5percedbe kerül ez a pálya.
Ha meg már a tiéd, és betámadják, akkor próbáld meg az összes strategic pontot megszerezni mielõtt leölöd az ellen HQ-ját. Ez az egy pálya olyan, hogy amikor támadnak, nem vesz el a játék egy outpostot sem tõled, hogy a gép tudjon építkezni stb... <#nevetes1>#nevetes1>
Nálam ez úgy nézett ki, hogy amikor az IG betámadta ezt a Spaceportos pályát, egybõl láttam az outpostajim miatt, hogy építkezik, és már lõtték is az épületeit. <#nyes>#nyes> Kb. 2 perc alatt bevédtem a pályát...
Szóval légy gyors és taktikus. Mint mondottuk, a legtöbb pályán a rush a nyerõ, a lassan felfejlõdõs, gyûjtögetõs játékmódot felejtsd el!
ez 1 porgos, GONDOLKODAST (!!!) igenylo jatek
ha nem birod, jatsz mast
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Az ellenfélnek meg itt amúgy 3 bázisa van. Egy középen (ide gyûjtögeti általában a szervitorokat), egy fenn, egy pedig lenn.