Na,nekem végre sikerült bevennem az Aerial Higlands-et.Istenem mennyit szenvedtem vele eddig.Most is majdnem kikaptam.Meg az,hogy ha 2 bázs van,az 2 gépet jelent,az sokkolt.Akkor azért tudott így elkenni mindig.Fogtam,elfoglaltam azt a Produtionös képességet adó mapot,ahol áramot kellett gyűjteni.Na olyan pályát ne adjon még1X,mert harc nélkül nincs értelme,hogy 5 perc alatt begyűjtöm és szevasz.Mit ad ez a prodution vmi egyébként?Még nem vettem észre semmi változást.És ez a Bulwark olcsóbbá tesz játék közben az egységeket,v csak reinforceolásnál,felezi meg az árat?És hogy lehet a hősöm a Honor Guarokkal együtt a megvédendő hleyre vinni?Mert mikor betámadtam 1 tartományt a csapat messze fenn volt,aztán meg rátolta minden honor guardját,de hogy?
Az aerial-ra visszatérve,még így is majdnem kikaptam.Fejlődgettem,aztán jött.Zuhé. :/A honor guardok.Az megvolt,utána gyorsan kauyon+teachingje,és Krootox.Ilyenkor már ömlöttek.Volt v 7-8 FW team,messziről aprították őket,de ők mégis elkenték 2 Krootoxom,de mivewl közben gyártottam a 3. Krootox után meghátrált,addig a Honor guarddal meg 1-2 Krootox-szal betámadtam és hazavágtam at 1 gépet.A második már nehezebb volt mert mire odaértem volt 3!! főépület,az 1iket meg krbevette v 10-12 rakétás védelmi löveg.Akkor már volt 10 Krootoxom,ebből 5 a bázison,a többi sereg vegyes volt.Egy nagyobb psztán kellett megküzdenem a seregével.Elkentem őket és mehettem a jól bevédett bázisra.Tele volt Dreadnoughtokkal,azoktól fostam a legjobban,jó h volt Krootoxom.Lassan mentem előre,és végül sikerült győzni.Most a legtöbb terület 10-es.Oda mi a jó taktika,mert alig van honor guardom,neki bezzeg 2 bázisa,tele egységekkel(igaz ott a hőse is 1 Cultist honor guarddal :D) de mégis mire mentem a honor guardjaimmal az elején volt vagy 4-5 CSM kapásból meg 1 halom löveg.Mire felfejlődök ő már akkor előnyben van,hogy nekem végem.Meg a strongohldok is má 14-15 ös erősségüek. Majd lesz vhogy. :)