4192
-
20óra játékidővel,úgy hogy nem rohanok egyből ahol a térkép van,hanem amikor arra járok,és közben csak fosztogatok fosztogatok,és megintcsak fosztogatok :-) -
gyűlik a lóvé meg a föld :-) -
és a főtérkép is tudsz lőni a hajóddal a space gombbal,ha párszor rálősz a városra lehet mindenképp ostrom lesz -
kiszállsz partra san juan mellett,és elindulsz be a szárazföld belsejébe a térképen jelölt dolgokat keresve,egy bazinagy piros X lesz ott kőbe vésve ahola kincs van -
Since #786 hajókázz el san juanba és keresd meg :) nemolyan nehéz -
Nyugatra San Juantol ahogy a terkep bal also sarkaban is lathato. -
Áhá! Kösz a tippet. -
Na ezt kéne megtalálni segitenétek hogyan?
-
ezen kívűl van még felvehető tiszt?mellesleg ez a 2 legnagyobb hajó,de sajna a nagyobbik elég gyatrán fordul,úgyhogy én mindenkinek a fenti fregattot javaslom,abban is elfér 300ember,ha fel van spécizve :-) meg 32 ágyú -
segítsél odajuttatni új govenort,hogy felvirágozzon,akkor kipakolni is jobban megéri,meg az odatartó militarys hajókat ne buheráld szét,mert 20 katona nem fog erődöt építeni :-) -
De nincs erődje, ezért akkor is csak simán bemegyek a vásrosba...
-
akkor a te részed nem lett több,csak a talpasok kaptak többet fejenként,és ettől jobb híred lett többen jelentkeztek második körben,meg végelszámolásnál is több pont járt :-) -
sajnos nincs meg a game, de a regi c64-es verzioban, vagyon felosztasa elott - rossz moral - mindig megtamadtam egy varos, lelovoldoztettem az embereket, elmenekultem, es aztan osztozas.
lehet itt is mukodik
-
Valaki probalkozott mar, es esetleg ra is jott arra, hogy lehet az egesz vitorlat lecserelni? Mert nekem teljesen fekete vitorlak kellenenek, az egesz hajon, nem csak az adott egy reszen. Vki probalkozott ilyennel? -
antijedi #776 lol :D
amugy segiteni énis segitek de ingyen letöltést max nagyon ritka esetben kapsz... szvsz fölösleges megkérdezni..., ha van ugy is felajánlják ha nincsa ako meg ugyse...
de lásd kivel van dolgod én mondok kettőt is:
bittorent
dc++
válogass kevedre :) -
+ hogy azt Írtam, hogy kit a szart érdekel, hogy a kínaiak nem tudnak netezni a kínai kávéházakban? -
tényleg.
ezer éve itt voltam, valakinek nem tetszett, hogy a Bíbor folyó 2-őt szapuló cikket lehúztam... -
:) -
mert leugattam a főoldalon a cikkeket... -
Miért bannoltak? -
volt nekem nemrég másik nevem, de azt bannolták, én segítettem is néha.
amúgy kösz.
bye
Frank99 -
antijedi #769 én meg szivesen látnék mongyuk 20millio forintot, pl karácsonyra, jelentkezőket várom akik szivesen adományoznának nekem enyit !!! :)
(ha meglesz veszek neke degy eredeti piratest... :P) -
letöltési helyet privátban szívesen látnék.. -
Legnehezebb fokozaton azért már nem olyan könnyű... -
Sokan sírnak, hogy milyen rövid lett a játék...
Hát én tegnap óta nyomom (na jó, nem folyamatosan) és még mindig nem értem a végére... kb 10 óra játék után. De lehet, hogy van az már 12 is :) Ha megkapok egy térképdarabot, nem loholok egyből oda, megvár az, majd ha arra lesz dolgom. És így szerintem elég élvezetes. A régi pájreccel is így jácctam :) -
Haragítsd magadra azt a nemzetet és akkor majd támadhatsz. -
Következő kérdésem lenne: hogy lehet kis szigeten levő várost megtámadni? Pld. Nevist? Nekem nem száll partra, hanem rögvest behajózik a városba, akármilyen irányból érkezem a szigetre. -
antijedi #763 ott a pont :)
-
Én már várom a modot amiben nehezitenek a dolgokon, mert az bizony azért ráfér. De egyébként nekem is bejövos. -
eleinte én is hülyeségnek gondoltam,hogy nincs időgyorsítás,de jobban belegondolva jobb így,legalábbnem lesz 5perces végigjátszás,a könnyűségre meg az a megoldás,hogy kilépsz és újraindítod,és akkor már választható nehézségi fokozat,elsőre azért ennyire könnyű,mert ez egyfajta tutorial :-) -
A jatek istenjo. Vegre kiprobaltam en is, es beleborzongtam ;] (elfogult voltam mindig is a Pirates!-szel kapcsolatban, de ez akkor is kivalo jatek) Harmadikan irany a tesco, mar latom hogy jol gondoltam, akarmi is lesz, ez a jatek megeri a penzet. Nem tevedtem - reszemrol legalabbis. Az Oblivon-ig reszemrol le van tudva a "mivel jatszak ures perceimben" kerdes...
Egy apro bosszusagom van csupan... :(
Amitol feltem, elmondasaitok es screenek alapjan, picit kezd beigazolodni. Angolkent kezdve, modszeresen irtottam a spanyolokat, tucatszam. Volt is verdij a fejemen, es az angoloknal mar major voltam. De aztan nekiestem par hollandnak is, es erre a spanyoloknal eltunt a verdij, majd kozoltek egy hires kapitany elkapasa utan (talan feketeszakall volt) hogy a spanyoloknal es a franciaknal jelentkezzek, mert eloleptetnek....pff.... (Mindenki hadban allt mindenkivel)
Anno azert nem volt ennyire konnyu. Illetve nem parhuzamosan. Ertem ez alatt azt, hogy a spanyoloknal ha garazdalkodtam, azok olyan mergesek voltak ram, hogy evek mulva is Hostile vagy Wary voltam, nem neutral vagy ami megrosszabb, par ellenseges hajo es kaloz utan eloleptetnivalo... Igy mar ertem, a korabban mutatott screenshotot, melyen a tesztergyerek szinte minden nemzetnel maxolta mar magat.
Ez az egy eddig ami nem tetszik, a tobbi nekem nagyon bejon. Picit sirok is a goldban bevezetett T betu hianya miatt eheh, mert mint a regi szep idokben, szembeszelben egy kave+cigi is belefer, mire eljutotok a nyugati szigetekhez keletrol. De nembaj, ez a varazsa az egesznek ;]
Kerdes: konzol parancsok vannak? Mert lehet hogy latvanyos a konvoj, de engem roppantmod zavar, es csak a zaszloshajomat akarnam latni. Megoldhato? -
Lenne egy olyan kérdésem hogy egy kocsmában vettem egy faszitól térképet amin vagy egy piros X gondolom van ott valami.
Egyik városon belül van de oda hogy jutok be???Ja és ott nem szeretnek engem. -
Mennyit szenvedtek itt a logón, pedig a játékban alig lehet látni :) -
Detto. Zászló nem gond, mivel az alapból nem kell, hogy átlátszó legyen (kivéve talán ha rojtos szélűt akarok), de hiába rakom transzparens háttérre a jelemet, nem akaródzik működni. -
De nem. Kipróbáltam ,de ugyanolyan mint amit én csinálok csúnya fehér a fehér és nem átlátszó. -
Már késő. De ott van a Piratopedia, nézd meg ott. -
képet beszúrnál ? -
Dehogynem, próbáld ki a vitorlámat. Először én is fehér háttérrel csináltam, de vmiért a vitorla jobb alsó sarkán egy szürke téglalap volt. Viszont átlátszóval hibátlan. -
Na jó de ettől a háttér még nem lesz átlátszó a játékban. -
Hehe, így visszaolvasva ez nem sikerült túl érthetőre. Szal átlátszó háttérre illesztettem a körülvágott logót.