Sid Meier\'s Pirates!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kalóz vagy és kalózkodni kell

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bocsánat, de én egyáltalán nem ismerem az ederedeti Pirates-ot, de a Civ óta nagyon felcsillant a szemem (lévén Sid Meier neve fémjelzi ezt is). Szóval láttam, hogy lehet kardozni, hajócsatázni, valami stratégiai rész is van, meg lehet táncolni. Milyen játék ez? Mi a menete, a célja? Az eddigi angol nyelvû infók nekem keveset mondtak. Írnátok róla pár sort?

dr Kotász
továbbra
dr Kotász
Hmm... nekem továbbta is bizalomgerjesztõ a cucc...
grebber

Next PC upgrade: 2022

grebber

bigapó
Közben sikerült belõni a numpad-ra a joy-t. majd meglátjuk mi sül ki belõle😊

The Matrix has you...

bigapó
Egyébként konyít valaki ezekhez az emulátorokhoz? Nem nagyon akar joystick nélkül indulni a Pirates.

The Matrix has you...

bigapó
Már😊) az nagyon itt van már😊

The Matrix has you...

dr Kotász
Hát novemberben.

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

bigapó
addig is emulátorozok egy kis C-64-es Pirates!-t 😊)))

The Matrix has you...

majd 😛 türelem pirates-t terem... vagy nem és ezis megkapja dnf szindromát 😛 de reméljük ez nem fog bekövetkezni 😊

bigapó
Na igen, de mikor lesz az az "ITT" ???

The Matrix has you...

én már nem hiszek semmiben és senkiben..., majd ha itt lesz kiderül milyen 😊

dr Kotász
Mr Meier neve a legjobb garancia erre...
dr Kotász
Nana! Sid apó mintha már csinált volna egész tûrhetõ körökre osztott játékot...
dr Kotász
Oh yes! Pirates rulez...
dr Kotász
Szerintetek nem kéne bezáratni ezt a topicot? Teljesen felesleges 2 Pirates fórum.
bigapó
Nagyon cool lesz😊)

Az elsõ képen, a jobb alsó sarokban látható kis ikonok amin ugye látszik, hogy mire való, de kérdem én: Át lehet majd ezeket állítani? Pl. nekem jobban feküdne más gombokon némely parancs!

The Matrix has you...

mekkkora game lesz.....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

grebber
Képek:1.2.3.4.

jah microporseot énis sajnálom de nem csak az ilyen stilusu gamek miatt, pl mw3at is õk csinálták ha jólemléxem..., namost 4.-et ugye m$ csinálta nem is érte utol a 3 szintjét..., sok jo game tünt el velük... 😞

PiszkosFred
Igyvan, latom egy az izlesunk es elvarasunk a jatek kapcsan. A pirates miatt (is) mai napig eloveszem a c64et, es jatszok vele. Jatszhatnek a Gold-dal is, de maradok a gyerekkori emlekeknel ;]

Az termeszetes, hogy par lehetoseggel bovul majd a repertoar, de ezektol nem felek. Az ilyen ujitasoktol mint a szarazfoldi harc reformja, mar inkabb. De az az igazsag, hogy Sid Meier "apank" projektjeinek 99%a korszakalkoto volt, es mivel ezt is o felugyeli, tudom hogy nem fogja osszecsapni. Foleg hogy nala is ez a jatek volt az, amivel igazan berobbant a koztudatba. Mai napig sajnalom, hogy a Microprose eltunt (atalakult, tulajdonostvaltott, stb.), mert ha egy jatek kapcsan meghallottuk hogy MP es/vagy Sid projekt, akkor tudtuk hogy Sid megint nagyot alkotott (XCom, civ, colonization, alphacent., stbstb) ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

amugy ez nem teljesen remake lessz mert probálnak ujat is rakni bele nem csak grafikai tupirozás, de mindenesetre maradjon hû önmagához és ne más gamekat majmoljon 😊

pontosan 😊

PiszkosFred
Igyvan. Remake-rol van szo, nem pedig folytatasrol. Azt pedig isten ments, hogy olyan legyen mint a POTC. Az is jo jatek egynek, de nem pirates! Arrrgghhhhh ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

szvsz ne olyan legyen mint pirates of the caribean, mert akkor megint meghalt az igazi pirates... :/

TopGun
Igen! meg ugy is jobb lenne mint korokre osztva! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

bigapó
vagy amolyan total war-os módon,nem?

The Matrix has you...

TopGun
Igen! annak en is sokkal jobban orultem volna, nem hiszem el, hogy anno C64-en megoldottak a realtime varos csatat, PC-n meg nem tudjak! 😞(

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

grebber
Nem biztos hogy szar lesz de jobban örültem volna ha olyan lett volna mint a Pirates of The Carabien.

bigapó
Ez érdekesen hangzik, majd meglátjuk mi sül ki belõle.

The Matrix has you...

TopGun
Ez igy k**rva sz** lesz! 😞( korokre osztva! ez baromsag szerintem!

grebber
Pirates!: körökre osztott földharc

Sogun, 13:36 - Játék: Stratégia

(HW Insider) Elõször real-time akarták beprogramozni a Pirates! szárazföldi harcait, de nem jött össze élvezhetõen. Ekkor Sid Meier mérgében elrágott két gerezd szárított pirospaprikát, majd lángoló fejjel leült a tervezõasztalhoz és hét nap, hét éjszakán keresztül csak rajzolt meg tervezett. A nyolcadik napon felállott az asztal mellõl, megpödörte képzeletbeli bajuszát, füttyentett egy népieset, majd kijelentette: körökre osztott harci rendszert fejlesztettem ki! Így lett a Pirates! szárazföldi csatája turn-based!
Köszönet TmGergõ pajtásnak e hír megszerzéséért. Példamutató magatartásáért õrsvezetõi dícséretben részesül!

info:Hardwired

grebber

Serpa

Ezt azért kifejthetnéd bõvebben pliz !
azt hogy google.com hova kell beírni ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Fritz Von...
- www.google.com
- keresés
- találatok megtekintése

...

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Valami hivatalos oldal a játékról?

grebber
Sid Meier's Pirates bétateszt

<2004-08-27 @ 08:00 - ZeroCool>

Micsoda érdekes, és fontos döntés az Atari részérõl! A kalózjátékok kedvelõi máris jelentkezhetnek Sid Meier következõ sikervárományosának, a Pirates!-nek a beta tesztelésére. Ha te is részt szeretnél ebben venni, elõszöris el kell látogatnod erre a címe. Majd be kell írnod a kis mezõbe az "AVAST" jelszót. Miután bejutottál az Atari titkos laborába, ki kell töltened egy jelentkezési lapot, és miután elküldted, már csak azért kell drukkolnod, hogy beválasszanak. A végleges változata november 16-án érkezik, vagyis ez valószínûleg egy eléggé villámteszt lesz.

ITT LEHET JELENTKEZNI!!

info:Gamestar

grebber
Pirates!

<2004-08-24 @ 20:07 - Berkenye>

Elkészült és elérhetõ a Pirates! második videója. Az elsõt még május folyamán mutattuk be. Néhány részlet ismerõs lesz belõle, de a mostaniban új jeleneteket is láthatunk Sid Meier közelgõ remekmûvébõl. A stílus rajongóinak kötelezõ! A többieknek csak erõsen ajánlott 😊

1.2.3.

Movie 33.44MB

info:Gamestar

Vékre má valami infóak....

a

a

Serpa
"Pirates(!) novemberben!

No kérem, a SevenM-es pajtások alig pár perccel ezelõtt szóltak, hogy az Amazon.de elõrendelési listájának trónját nem más, mint a Pirates! kaparintotta meg! Sid Meier legendás programjának folytatása végre hivatalos megjelenési dátummal is rendelkezik: a teljesen három dimenzióba átültetett, a stratégia, az akció és a kaland stílus legjobb elemeit vegyítõ produktum november 18-án horgonyzik le a kikötõkben."

by HC.Gamer.hu

Hát igen, ugy fordul, mint a GTA-ban a robogó 😊
De mint a vivásokon is látszik, itt a szórakoztatás kerül elötérbe.
A hajóból kirepülõ emberek, nagyon ott vannak.
Jó cucc lesz ez!
grebber
Nagyon jó ez a videó csak az nem tetszik bene hogy az a kishajó mint a villám ugy fordul meg.

Ettõl eltekintve király lesz és nagyon várom már.

grebber