4192
  • Botond #910
    semmi gond,csak ténymegállapítottam :-) nem fedezted fel a spanyol vigaszt annyi a tény ^^
  • PiszkosFred
    Szeretek magamtol rajonni a dolgokra, ezert amig ugy erzem egy jatek kapcsan hogy van meg benne "felfedeznivalo elmeny", addig igencsak szelektiven olvasok a forumokon, emiatt sorry. En erre most figyeltem fel.. ;]
  • Botond #908
  • Botond #907
    eddig csak 4x írtam be
  • rezes
    Meg tudnatok mondani hogy hogy lehet egy varost megostromolni?A regiben volt ilyen opcio de itt mar egybol behalyozok a varosba.
  • PiszkosFred
    No.

En balga 15 evig eltem tevhitben. Eddig azt hittem, hogy az osztasnal a dolog ugy zajlik, hogy a zsakmany osszeget elosztjuk a legenyseg szamaval, es az igy kapott ertekbol kapunk mi x szerest, mint kapitanyi "juss". Vagyis journeyman szinten 10 fejadag a mienk, es igy tovabb.

HAT NEM ;]

Az csalt/lopott/haracsolt penz X%-a leesik nekunk, akarmennyi is a legenyseg szama. Ha 2en eltunk tul egy ostromot, majd osztozni akarunk 100.000 aranyon, akkor keremszepen journeyman szinten abbol csupan 10% a mienk, a tobbi legenysege... 10.000 nekunk, 90.000 a fiuknak, amelyet viszont elosztanak igazsagosan. En eddig teljesen mashogy tudtam - rosszul - es ha jol emlexem a CoV-ban is volt szo rola, hogy vajon hova tunik a penz egy resze az osztasoknal. Hat szerintem a sracok is elszamoltak, vagyis rosszul szamoltak annakidejen...

Azert irom le ezt, mert volt szo rola - 1,2 oldallal korabban - ki mit csinal penzosztas elott, es szoba jott hogy ekkor celszeru redukalni picit a legenyseg szamat. En is ezt javasoltam, de mint kiderult hibasan. Semmi koze az egeszhez, a teljes zsakmany fix %-a a mient, akarmennyi is a legenyseg.

Meglepett a dolog, mert 15 eve jatszok folyamatosan - kisebb nagyobb szunetekkel - a pirates-szel, de erre most kell rajonnom. Szegyellem is magam ;]
  • radical
    Illetve a megoldás?
  • radical
    Hali, nekem is az gondom, hogy az átvezető animációknál ha felirat van akkor csak egy világoskék háttér látszik, ha meg nincs felirat akkor meg villog az animáció közben a kék háttér. Mi lehet a gond?
  • Ronaldo07
    Tudnál adni linket,mert én most is torrentről szedem,de az alcoholos verziót!!
  • dr Kotász
    Az mitől függ, hogy a szárazföldi csatában mekkora a muskétások aránya a csapatomon bell?
  • dr Kotász
    900.
  • grebber
    Torrentről pl.
  • Ronaldo07
    Aki tudja honnan lehet leszedni ingyenesen a crackes verziót azt megkérem dobjon egy pm-t!
    Előre is köszi és örök hálám annak aki segíteni tud!!
  • Madmaxx
    Újra fel kell majd tenend a daemont/alcohol-t stb. Az ugyanis a meghajtó fileja a virtuális cdromnak elviekben.
  • Alblink
    hat az szar mert en letoroltem,de megy a game.mivel rosszabb ha letoroltem?
  • Madmaxx
    Ha törölted a filet akkor szarban vagy :) Csak le kellett tiltani :))
  • Hmuda
    Np. :-)
  • Goodwill
    már nekem se kell szedem a bin-est :D
  • Alblink
    Mar nem kell.rajottem a regeditbe kellet torolni egy fajlt.megyek gamezni nagyon kivancsi vagyok ra.
  • Alblink
    Hi,valaki tudna segiteni?eszedtem az alcohoos verziot a clon cd nincs fent,a legujabb daemon,es alcoholal ezt irja ki:conflict with emulator software detected.....
  • bazza
    Öjök hája!
  • bazza
    okéé...thx!!!
  • bazza
    Eltűntél aiguo? Tedd már fel plz! :DDD
  • aiguo
    Ok.Felert!
    pirates1_Bazza

Ha crc-s lenne csak jelezd;bocs az elobbi kavarasert!;)
  • Goodwill
    leszedtem az alcoholost, daemon tools-al az 1es mds-t bevitte a meghajtóra, a 2-esnél kiírja ezt:
    "Unable to mount image. Invalid TOC specified."
    ezmiez??? :(
  • bigapó
    Volt leírás meg kép róla valahol korábban, nézegesd, meg fogja ütni a szemed úgyis:) mivel kép
  • bazza
    Szólj ha feltetted!
  • Tatyla
    bocsi elöre is a láma kérdésért!:
    most az alcoholos vagy a másik verzió a jobb?
  • Falabu #882
    Hmuda: Köszi, megy! Örök hála!

aiguo:Köszi, de már nem kell!
  • Nocco
    Hi! Vki írja már le létsz hogyan kell ezt a kulcsot megtalálni a rendszerleíró-adatbázisban:a347scsi Előre is köszi!
  • aiguo
    Sehogy! Hacsak nics a dobozos SM's Pirates. De ha tudsz varni egy kicsit atkuldom e-mailben a hianyzo fileokat!?
  • Hmuda
    Pirates1.mds

Pirates2.mds
  • Hmuda
    Sajna ez már nem szöveges file, de feltöltöm mindkettőt, pill.
  • Ronaldo07
    Hy mindenkinek!!
    Az alcoholos verziót ki lehet írni cd-re,úgy ,hogy működjön is??
  • Falabu #876
    és azt hogy írjak, mert nemtom mit kell tartalmazni vagy hogy tok olyt szerezni?:)
  • bazza
    oh nagyon köcce!!
  • Hmuda
    Mert hiányoznak az MDS fileok (olyan mint BIN-nél a CUE).
  • Falabu #873
    Hello!
    Lenne egy fontos kérdésem. Leszedtem az AlcoholClonos verziót, ki is csomagoltam, van 2 mdf fájlom. De se daemon toolsal se alcohollal nemtudom beolvasni. Nincs irható CD-m és így nemtom kiírni.
    PLS HELP!:(
  • aiguo
    uhhh...igazad van! Mindjart leszedem neked ftp-rol a jot'!

Mar nekem is csak az image-ben van meg,es rosszat szedtem le neked eloszor.Leszedem ftp-rol ezt"pirates1.027 " feltolom ugyan oda ahova az elozo is ment.
  • bazza
    sajna nem jó, mert a becsomagolt iso neve is más...