4192
-
semmi gond,csak ténymegállapítottam :-) nem fedezted fel a spanyol vigaszt annyi a tény ^^ -
Szeretek magamtol rajonni a dolgokra, ezert amig ugy erzem egy jatek kapcsan hogy van meg benne "felfedeznivalo elmeny", addig igencsak szelektiven olvasok a forumokon, emiatt sorry. En erre most figyeltem fel.. ;] -
-
eddig csak 4x írtam be
-
Meg tudnatok mondani hogy hogy lehet egy varost megostromolni?A regiben volt ilyen opcio de itt mar egybol behalyozok a varosba. -
No.
En balga 15 evig eltem tevhitben. Eddig azt hittem, hogy az osztasnal a dolog ugy zajlik, hogy a zsakmany osszeget elosztjuk a legenyseg szamaval, es az igy kapott ertekbol kapunk mi x szerest, mint kapitanyi "juss". Vagyis journeyman szinten 10 fejadag a mienk, es igy tovabb.
HAT NEM ;]
Az csalt/lopott/haracsolt penz X%-a leesik nekunk, akarmennyi is a legenyseg szama. Ha 2en eltunk tul egy ostromot, majd osztozni akarunk 100.000 aranyon, akkor keremszepen journeyman szinten abbol csupan 10% a mienk, a tobbi legenysege... 10.000 nekunk, 90.000 a fiuknak, amelyet viszont elosztanak igazsagosan. En eddig teljesen mashogy tudtam - rosszul - es ha jol emlexem a CoV-ban is volt szo rola, hogy vajon hova tunik a penz egy resze az osztasoknal. Hat szerintem a sracok is elszamoltak, vagyis rosszul szamoltak annakidejen...
Azert irom le ezt, mert volt szo rola - 1,2 oldallal korabban - ki mit csinal penzosztas elott, es szoba jott hogy ekkor celszeru redukalni picit a legenyseg szamat. En is ezt javasoltam, de mint kiderult hibasan. Semmi koze az egeszhez, a teljes zsakmany fix %-a a mient, akarmennyi is a legenyseg.
Meglepett a dolog, mert 15 eve jatszok folyamatosan - kisebb nagyobb szunetekkel - a pirates-szel, de erre most kell rajonnom. Szegyellem is magam ;] -
radical #904 Illetve a megoldás?
-
radical #903 Hali, nekem is az gondom, hogy az átvezető animációknál ha felirat van akkor csak egy világoskék háttér látszik, ha meg nincs felirat akkor meg villog az animáció közben a kék háttér. Mi lehet a gond? -
Tudnál adni linket,mert én most is torrentről szedem,de az alcoholos verziót!! -
Az mitől függ, hogy a szárazföldi csatában mekkora a muskétások aránya a csapatomon bell? -
900. -
Torrentről pl. -
Aki tudja honnan lehet leszedni ingyenesen a crackes verziót azt megkérem dobjon egy pm-t!
Előre is köszi és örök hálám annak aki segíteni tud!! -
Madmaxx #897 Újra fel kell majd tenend a daemont/alcohol-t stb. Az ugyanis a meghajtó fileja a virtuális cdromnak elviekben. -
Alblink #896 hat az szar mert en letoroltem,de megy a game.mivel rosszabb ha letoroltem? -
Madmaxx #895 Ha törölted a filet akkor szarban vagy :) Csak le kellett tiltani :)) -
Np. :-) -
már nekem se kell szedem a bin-est :D -
Alblink #892 Mar nem kell.rajottem a regeditbe kellet torolni egy fajlt.megyek gamezni nagyon kivancsi vagyok ra. -
Alblink #891 Hi,valaki tudna segiteni?eszedtem az alcohoos verziot a clon cd nincs fent,a legujabb daemon,es alcoholal ezt irja ki:conflict with emulator software detected..... -
Öjök hája!
-
okéé...thx!!! -
Eltűntél aiguo? Tedd már fel plz! :DDD -
aiguo #887 Ok.Felert!
pirates1_Bazza
Ha crc-s lenne csak jelezd;bocs az elobbi kavarasert!;) -
leszedtem az alcoholost, daemon tools-al az 1es mds-t bevitte a meghajtóra, a 2-esnél kiírja ezt:
"Unable to mount image. Invalid TOC specified."
ezmiez??? :( -
Volt leírás meg kép róla valahol korábban, nézegesd, meg fogja ütni a szemed úgyis:) mivel kép -
Szólj ha feltetted! -
bocsi elöre is a láma kérdésért!:
most az alcoholos vagy a másik verzió a jobb? -
Hmuda: Köszi, megy! Örök hála!
aiguo:Köszi, de már nem kell! -
Nocco #881 Hi! Vki írja már le létsz hogyan kell ezt a kulcsot megtalálni a rendszerleíró-adatbázisban:a347scsi Előre is köszi! -
aiguo #880 Sehogy! Hacsak nics a dobozos SM's Pirates. De ha tudsz varni egy kicsit atkuldom e-mailben a hianyzo fileokat!? -
Pirates1.mds
Pirates2.mds -
Sajna ez már nem szöveges file, de feltöltöm mindkettőt, pill. -
Hy mindenkinek!!
Az alcoholos verziót ki lehet írni cd-re,úgy ,hogy működjön is?? -
és azt hogy írjak, mert nemtom mit kell tartalmazni vagy hogy tok olyt szerezni?:) -
oh nagyon köcce!! -
Mert hiányoznak az MDS fileok (olyan mint BIN-nél a CUE). -
Hello!
Lenne egy fontos kérdésem. Leszedtem az AlcoholClonos verziót, ki is csomagoltam, van 2 mdf fájlom. De se daemon toolsal se alcohollal nemtudom beolvasni. Nincs irható CD-m és így nemtom kiírni.
PLS HELP!:( -
aiguo #872 uhhh...igazad van! Mindjart leszedem neked ftp-rol a jot'!
Mar nekem is csak az image-ben van meg,es rosszat szedtem le neked eloszor.Leszedem ftp-rol ezt"pirates1.027 " feltolom ugyan oda ahova az elozo is ment. -
sajna nem jó, mert a becsomagolt iso neve is más...