Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Next PC upgrade: 2022
The Matrix has you...
The Matrix has you...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az elsõ képen, a jobb alsó sarokban látható kis ikonok amin ugye látszik, hogy mire való, de kérdem én: Át lehet majd ezeket állítani? Pl. nekem jobban feküdne más gombokon némely parancs!
The Matrix has you...

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Az termeszetes, hogy par lehetoseggel bovul majd a repertoar, de ezektol nem felek. Az ilyen ujitasoktol mint a szarazfoldi harc reformja, mar inkabb. De az az igazsag, hogy Sid Meier "apank" projektjeinek 99%a korszakalkoto volt, es mivel ezt is o felugyeli, tudom hogy nem fogja osszecsapni. Foleg hogy nala is ez a jatek volt az, amivel igazan berobbant a koztudatba. Mai napig sajnalom, hogy a Microprose eltunt (atalakult, tulajdonostvaltott, stb.), mert ha egy jatek kapcsan meghallottuk hogy MP es/vagy Sid projekt, akkor tudtuk hogy Sid megint nagyot alkotott (XCom, civ, colonization, alphacent., stbstb) ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Sogun, 13:36 - Játék: Stratégia
(HW Insider) Elõször real-time akarták beprogramozni a Pirates! szárazföldi harcait, de nem jött össze élvezhetõen. Ekkor Sid Meier mérgében elrágott két gerezd szárított pirospaprikát, majd lángoló fejjel leült a tervezõasztalhoz és hét nap, hét éjszakán keresztül csak rajzolt meg tervezett. A nyolcadik napon felállott az asztal mellõl, megpödörte képzeletbeli bajuszát, füttyentett egy népieset, majd kijelentette: körökre osztott harci rendszert fejlesztettem ki! Így lett a Pirates! szárazföldi csatája turn-based!
Köszönet TmGergõ pajtásnak e hír megszerzéséért. Példamutató magatartásáért õrsvezetõi dícséretben részesül!
info:Hardwired
azt hogy google.com hova kell beírni ?

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
<2004-08-27 @ 08:00 - ZeroCool>2004-08-27 @ 08:00 - ZeroCool>
Micsoda érdekes, és fontos döntés az Atari részérõl! A kalózjátékok kedvelõi máris jelentkezhetnek Sid Meier következõ sikervárományosának, a Pirates!-nek a beta tesztelésére. Ha te is részt szeretnél ebben venni, elõszöris el kell látogatnod erre a címe. Majd be kell írnod a kis mezõbe az "AVAST" jelszót. Miután bejutottál az Atari titkos laborába, ki kell töltened egy jelentkezési lapot, és miután elküldted, már csak azért kell drukkolnod, hogy beválasszanak. A végleges változata november 16-án érkezik, vagyis ez valószínûleg egy eléggé villámteszt lesz.
ITT LEHET JELENTKEZNI!!
info:Gamestar
<2004-08-24 @ 20:07 - Berkenye>2004-08-24 @ 20:07 - Berkenye>
Elkészült és elérhetõ a Pirates! második videója. Az elsõt még május folyamán mutattuk be. Néhány részlet ismerõs lesz belõle, de a mostaniban új jeleneteket is láthatunk Sid Meier közelgõ remekmûvébõl. A stílus rajongóinak kötelezõ! A többieknek csak erõsen ajánlott 😊
1.2.3.
Movie 33.44MB
info:Gamestar
No kérem, a SevenM-es pajtások alig pár perccel ezelõtt szóltak, hogy az Amazon.de elõrendelési listájának trónját nem más, mint a Pirates! kaparintotta meg! Sid Meier legendás programjának folytatása végre hivatalos megjelenési dátummal is rendelkezik: a teljesen három dimenzióba átültetett, a stratégia, az akció és a kaland stílus legjobb elemeit vegyítõ produktum november 18-án horgonyzik le a kikötõkben."
by HC.Gamer.hu
De mint a vivásokon is látszik, itt a szórakoztatás kerül elötérbe.
A hajóból kirepülõ emberek, nagyon ott vannak.
Jó cucc lesz ez!
Ettõl eltekintve király lesz és nagyon várom már.