• PiszkosFred
    A jatek istenjo. Vegre kiprobaltam en is, es beleborzongtam ;] (elfogult voltam mindig is a Pirates!-szel kapcsolatban, de ez akkor is kivalo jatek) Harmadikan irany a tesco, mar latom hogy jol gondoltam, akarmi is lesz, ez a jatek megeri a penzet. Nem tevedtem - reszemrol legalabbis. Az Oblivon-ig reszemrol le van tudva a "mivel jatszak ures perceimben" kerdes...

Egy apro bosszusagom van csupan... :(

Amitol feltem, elmondasaitok es screenek alapjan, picit kezd beigazolodni. Angolkent kezdve, modszeresen irtottam a spanyolokat, tucatszam. Volt is verdij a fejemen, es az angoloknal mar major voltam. De aztan nekiestem par hollandnak is, es erre a spanyoloknal eltunt a verdij, majd kozoltek egy hires kapitany elkapasa utan (talan feketeszakall volt) hogy a spanyoloknal es a franciaknal jelentkezzek, mert eloleptetnek....pff.... (Mindenki hadban allt mindenkivel)

Anno azert nem volt ennyire konnyu. Illetve nem parhuzamosan. Ertem ez alatt azt, hogy a spanyoloknal ha garazdalkodtam, azok olyan mergesek voltak ram, hogy evek mulva is Hostile vagy Wary voltam, nem neutral vagy ami megrosszabb, par ellenseges hajo es kaloz utan eloleptetnivalo... Igy mar ertem, a korabban mutatott screenshotot, melyen a tesztergyerek szinte minden nemzetnel maxolta mar magat.

Ez az egy eddig ami nem tetszik, a tobbi nekem nagyon bejon. Picit sirok is a goldban bevezetett T betu hianya miatt eheh, mert mint a regi szep idokben, szembeszelben egy kave+cigi is belefer, mire eljutotok a nyugati szigetekhez keletrol. De nembaj, ez a varazsa az egesznek ;]

Kerdes: konzol parancsok vannak? Mert lehet hogy latvanyos a konvoj, de engem roppantmod zavar, es csak a zaszloshajomat akarnam latni. Megoldhato?