4192
  • Botond #670
    hát ahogy megfigyeltem én csak rosszabb lettem,mortal 1be már nem bírom úgy kenni a kombókat mint kissrácnak :-D
  • hykao
    szerintem a gyorsaság miatt az irányítás is valamivel könnyebb, mint a régi gépeken volt...ezenkívül valszeg mi magunk is ügyesedtünk a sok év alatt... :)
  • MarkBlade
    Hoi mindenki!
    Honnan lehet lehúzni a progit srácok?
  • Botond #667
    olyan 30-35éves kora körül attól függően mennyit volt sitten meg ilyesmi kiöregszik a főhös és felosztás után lenyugdíjaz a gép,hiszen egy 40éves ember azé mégse úgy forgatja a kardot mint egy 20éves.Ez volt az eredetiben,gondolom itt sincs másképpen :-)
  • dr Kotász
    Nahát én csak hétvégén fogok nekikezdeni. Iszonyúan remélem, hogy hasonló lesz a véleményem.
  • ronhaven
    Es egy-egy vagyonszetosztassal meddig erdemes varni? Egeszen addig mig el nem kezdenek szallingozni elfele az embereimem? Vagy van meg valami karos hataas ha sokaig huzom?
    Ja es idovel veget er a jatek, mondjuk ugy 60-70 ev mulva meghal a fohos?
  • Solid Snake
    Nesztek :)http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/sidmeierspirates.htm
  • SpaceTitan
    Törést vki legyen oly kedves linkeljen be pls...
    előre is thx
  • Botond #662
    már egyszer grebber becopyzta :-D
  • Mayday
    Ja, bocs, latom, mar lekestem :(
  • Mayday
    2004-11-25 PC Game ISOs Sid Meiers Pirates (c) Atari NOGRP 69x15 MB 8.6

Ilyen is lett belole :)

Sima krekkes :)
  • Botond #659
    fix % a nehézségi fokozattól függ
  • Botond #658
    amikor osztod a zsákmányt,akkor fix %ot kapsz amit elrak a nyugdíj alapodba,és a zászlóshajóval kezded újra,a személyes statisztikáknál láthatod,hogy mennyi földed van(acre-ban,ezt a rangokhoz kaphatod),és mennyi a félrerakott lóvé,ezt akkor sem veszíted el,ha elkapnak vagy elsülyesztik egy hajód vagy ilyesmi,míg az éppen aktuális kasszát ilyesmik azé megviselik(én a múltkor szűkre vettem egy ívet egy zátony körül az utolsó hajó fentakadt,és hopp eltünt 30ezer arany :-D ).

ami a játék könnyűségét illeti,nos én anno c-64en játszottam és 20fős brigáddal foglaltam el galleont is ami erősen 2-300ember,egyszerűen csak annyi történt,hogy felgyorsultak a számítógépek,és télleg nem 20perces egy ilyen csata ahol 20x túlerőben van az ellen hanem max 30másodperc :-( én is nyomtam king's bounty-t is c-64en és PCn is(sőt mind a mai napig szoktam),és valóban c-64en 2-3-4hét volt egy parti és vért izzadtam,PCn meg volt hogy egy dupla számtechen lenyomtam a suliban anno :-D

ami a táncot illeti az nagyon ott van,igaz béna szar vagyok benne :-D és az asszony itt áll a vállam fölött mindig és kiröhög ,de számomra is új az ilyesmi,mert sose volt konzolom és egyébként se vonz az ügyességi játék vonal,szóval én maximálisan meg vagyok elégedve a játékkal.Dec3dikán irány a bolt!
  • hykao
    hát hajóból az aktuális zászlóshajód marad meg, a többi meg gondolom létszámfüggő, de ezt még nem figyeltem...
  • ronhaven
    Ja oke. Es azt mi donti el,hogy mit tarthatok meg a zsakmanybol? Pl egy hajot,rakomanyt, ilyeneket,nem tudom mik vannak.
  • hykao
    nem.

...és néha muszáj, egy idő után kezd elszállingózni a boldogtalan legénység...ha már régóta úton vagytok...
  • ronhaven
    Es miert ereznem ugy?:) Ez egyenlo kb a game overrel nem?
  • hykao
    Lehet váltogatni, hogy melyik hajó legyen a zászlóshajó!
  • MrTressy
    az a zsákmány felosztás ha már esetleg úgy érzed hogy eleget raboltál és vissza akarsz vonulni.Régiben ilyenkor volt egy lista is hogy miként vonultál vissza :)
  • tomo
    tobb hajoba tobb áru fér.
    divide plunder pedig felosztja a zsakmanyt. ezzel uj legenyseget kapsz meg a reszed hozzaadodik a gazdagsagodhoz. ( uj legenyseg vidamak lesznek ujra )
  • ronhaven
    Ja es ha szomoru a legenyseg, mivel lehet novelni a kedvuket? Nekem eddig szinte csak :( volt.
  • ronhaven
    Nekem ugy haromnegyed ora jatek utan nehany dolog meg nem egeszen vilagos.
    Minek tartsak tobb hajot/vegyek fel embereket ha mindig csak 1et tudok hasznalni a harcban? Vagy varosfoglalashoz kell a sok ember, es a hajokat csak "embertarolonak" tartjuk?
    A Divide plunder a varosban az micsoda, beszel valami penzrol aztan kezdem elolrol a jatekot, nem egeszen ertem.
  • MrTressy
    valaki nagy sávszéles kikaphatná belöle a tört exet
  • tomo
    lehet hogy a kulcs az hogy nagyon lepukkant kis varos volt az amit en elfoglaltam. mondhatni nyomorusagos.

leeht annyiszor kell megtamadni, amig meg nem adjak magukat.
  • Hmuda
    Amúgy melyik a legszebb nőtípus? Most van egy 'beautiful' esélyesem, de hátha van nála jobb is.
  • Hmuda
    Hm, én is lemészároltam a teljes védőosztagot (magyarán mindegyik megfutamodott) és mégis csak kifosztani sikerült (poén, hogy odaveszett a fél legénység, erre a képembe vág egy 2000-es zsákmányt :P).
  • magus
    van crackelt verzio
  • tomo
    nekem 1 ocska spanyol varost sikerult elfoglalnom, de nem tom hogy, valoszinuleg kinyirtam az osszes vedokatonat ( mert maugy csak be szoktam spurizni egyik csapatommal, mig a tobiiek harcolnak)
  • Hmuda
    Hm, nem emlékszem már, hogy a Goldban lehetett-e elfoglalni várost, de itt eddig csak kifosztani tudtam, elfoglalni nem.
  • davos80
    Akinek van hozzá krekk, tegye már közzé legyenszíves.
  • Fritz Von...
    Ehh... ez a tánc fog az őrületbe kergetni. Eddig egyszer sikerült úgy megcsinálni, hogy tele lett a szívecske. Egyébként poén. Ráadásul a csaj ajándékot adott, 3 közül választhattam, mindegyik speckó tárgy volt.

De többféle tánc van és az egyiknek már megvan a ritmusa. A többi viszont iszonyat nehéz, összevissza esek-kelek. :)))

Nekem az is tetszik, ahogy a vívás meg lett oldva kis moziszerű végekkel. :)

És most rá fogok gyúrni a várostámadásra, mert egyszer megpróbáltam, de túl kevesen voltunk.
  • Dr DeViLKiNG
    valaki nyomathatna képeket :DD
  • hykao
    Végülis ez könnyedén megtehető, mert sima .DDS formátumú fájlok!
    a custom mappában!
  • riviera
    Még talán a harc könnyűsége se zavarna ennyire ha nem kapnám olyan gyorsan a rangokat btw.
    No mind1 én igyekszem majd kijátszani ezt a játékot az összes korszakban és közben várom a patchet :)
  • Hmuda
    Az egyetlen dolog ebben a játékban ami kihívást jelent az a tánc. Túl sok gomb és magasabb szinten már nem jelzi, hogy melyiket kell lenyomni (csak a csaj kézmozgása a támpont) és baromi gyorsan jönnek.
  • riviera
    Irányításban nincs hiba mert amigán is 8 irány volt csak ott a joyyal.
    Viszont ott olyan nem volt, hogy 40 vs 100 ember és nyerek. Akkor verhetetlen volt az ellenfél ilyen esetben.
  • riviera
    Elő is szedtem a CoV-okat amikben leközölték a leírását és azt írja a c=64 verzió basicben van írva és néha kiakadhat de egy RUN továbblökheti lol. (Én anno amigán nyomtam vele.)
  • Hmuda
    Pedig baromi gyakori mind konzolon mind PC-n manapság ez a fajta "ügyességi" irány-nyomogatás.
  • Hmuda
    Hm, msot gondolkoztam el azon, hogy egy hatalmas dolgot kihagytak: a saját készítésű zászlókat meg címereket. :-(

Pedig símán megoldható lett volna, mert jelenleg baromi szegényes a választék. :P
  • Mozes
    persze, hogy megnéztem!! köszi, de megoldódott. Nekem a SCSI5-on van Daemon és a key sem az amit írnak, de még nagyon hasonló sem, nem is értem. De mükszik, az a lényeg. Köszi a segítséget!!!