4192
  • bazza
    Lehet rosszul értelmezem a dolgot, de valszeg azért foglalnak olyan sok "helyet" mert nem pehely könnyűek...
  • Hmuda
    Mondjuk azt hülyeségnek tartom, hogy minden ágyú egy egész tonnát elfoglal a raktérből, mikor azoknak elvileg csak a lőréseknél kellene állniuk nem a raktérben porosodni használatig.
  • rezes
    Koszi Gyadika ha valami gonom lesz majd inkabb megyek szemelyesen:))))
  • Lacc
    Egyébként az az érdekes, hogy szinte akármilyen erős hajót el lehet foglalni könnyen, hiszem a vivás megvan pár sec alatt...
  • PiszkosFred
    Hm.. Akkor ezert hat ;] Koszi a felvilagositast. Akkor a kezeloszemelyzet nem fugg a hajo tipusatol, csak az allapotatol?
  • tomo
    minel jobban szetlovod a hajot annal tobb legenyseg kell a vezetesehez ( arboc nelkul gondolom eveznek :) )
  • tartuffe
    Más is kitehetné a cuccait igazán, sztem nem csak engem érdekelne...
  • tartuffe
    Na kilinkelem az eddigi összes zászlóm(52)/vitorlám(18): tartuffe's pirates pack remélem vkinek szerzek egy kis örömet vele.
    Az előző két link ezzel egyidőben süllyesztőbe került, azok a linkek már nem működnek. Ezek után pedig egy időre felhagyok a tuningolással, néha jáccani is kéne... :D
  • PiszkosFred
    Tobb hajo eseten vigyazz arra, hogy egy-egy nagyobb hajo kezelesehez tobb ember kell. C64en egy hajohoz 8 ember kellett, legyen az egy aprocska Pinnace, vagy egy War Galleon. Itt mar nem, itt minel nagyobb a hajo (a szo szoros ertelmeben) annal tobb ember kell ra. De ezt jelzi is az elfoglalas utan, hogy mennyibol mennyi embert veszitesz(fogja iranyitani az uj hajot) igy el. Nem figyeltem oda neha, es bizony pislogtam, hogy 60-70 ember ment el egy-egy nagyobb galleonnal, es a kvoetkezo harcra alig maradt par matrozom. Mondjuk azok kitettek magukert ;]
  • PiszkosFred
    Figyeltetek, hogy a hajok oldalan az agyunyilasok ki-be csukodasa is jelzi az ujratoltesi ido elteltet? Lenyegtelen kis aprosag, de tetszik hogy ilyen reszletre is figyelt a mester ;]
  • PiszkosFred
    h=H, bocsi, csak a logo kisbetuje belekavart a tudatalattimba ,]
  • PiszkosFred
    Morál javító cuccokat lehet kapni a misztikus kalandortól a kocsmában, vagy esetleg rewardkétn ha szélnek eresztesz egy-egy körözött kapitányt. Ezen kivül a hmuda által írt módszer is működik, feltéve ha be akarod fejezni azt a mentetet. Ha még nem akarsz osztani, akkor kezdj el villámgyorsan fosztogatni, városokat és hajókat. (Én azok kincseket, melyeket 100%ra tudom hogy merre van, azok megtalálását is ekkora szoktam időzíteni - jót tesz a népnek;])

Ja, és ha egy mód van rá kerüld a nagynagy utazásokat, mert a legénység nem az a tipikus unatkozó fajta, és szerete ha pezseg az élet - és rombolhat ;] Ezért inkább menj egy kis kitérővel a lakott területek körül, mintsem átvágj a nagy ismeretlen tengerrészeken, szembeszélben (nyugatrol keletnek).
  • Hmuda
    1: nézelődni.
    2: oszd szét a zsákmányt.
    3: pirate-o-pedia. :P
    4: nem, a biciklidről...
    5: amennyivel jólesik (én egy harci hajóval (Ship of the Line) nyomulok és két kereskedőhajóval (East Indianman) amiket telerakok kajával).
  • radical
    Pár kérdés:
    mire jó a spyglass?
    hogyan lehet morált javítani?
    honnan tudom, hogy egy hajón mennyi ágyú van?
    amit a kereskedőnél eladok ágyút azt a hajóról veszik le?
    mennyi hajóval érdemes furikázni?

Tánc egyébként LEGJOBB! Elsőre sikerült, kaptam is egy vívóinget.
    Játék hangulatos, bár a vívás tökkönnyű az animok meg unalmasak egy idő után.
  • Dr DeViLKiNG
    teccik a game :))))
  • Alblink
    Vegre kiprobaltam a varva vart gamet,nagyon hangulatos,bar lehet hogy meg csak most de nagyon konnyunek tunik.tancolni hol,es mikor lehet?ja es amikor eszaka lopodzom akkor valahova bekene mennem(gondolom)?
  • bazza
    Az az oldal tényleg jó ötlet, mert másképp nemlehet rájönni a játékban rejlő lehetőségekre. Nekem pl nem tiszta, hogy most pontosan mi volnék. Kalóz, vagy angol? mert már major vagyok, de attól még nyugottan én volnék a 10. kalóz...:DD
  • Madmaxx
    elmennek a *****ba! :)
  • Lacc
    Türelem kell hozzá :P
  • grebber
    Nekem hibátlanra sosem sikerül.
    De volt amikor egy -két hibám volt és akkor kaptam ajándékot.
  • Madmaxx
    A rohadt táncot hogy a rákba csináljátok meg? :))
  • grebber
    NEM ALCOHOLOS verzió
  • Botond #928
    új kormányzót kisérek a "poor" besorolású városba

amint odaér látható a fejlődés,ilyenkor viszont még a védelem nem erősödik be,szal pillanatok alatt ki lehet pakolni :-)

• Botond #927
    pár screenshot :-)

• Botond #926
    és a no-cd crak is be van linkelve vhova
  • Botond #925
    olvass vissza,képpel illsztrált leírás van a topikban :-)
  • zoli80
    vazzeg mit kell letorolni,tiltani?én regeditben pipalgattam vmit de semmi.leirna valaki magyarul hogy mit kell pontosan tenni?elolvastam a ridmit,lefforditottam de lehet hogy vmit félreértettem.elore is koszi!
  • Botond #923
    ok :-) thx az infót,ennyi érdekelt csak :-)
  • PiszkosFred
    Nem, az Elder Scrolls sorozat kovetkezo resze, de ennek van megfelelo topikja, ott inkabb ;]
  • Botond #921
    ez az Obvilion ez miezez?erről még sose hallottam,vmi mmorpg ez is?
  • PiszkosFred
    Tartottam valami hasonlo valasztol ;] Koszi az infot, akkor marad a varakozas es egy esetleges mod...
  • Botond #919
    én is erre jutottam :-)
  • tartuffe
    Gondolkodtam egy kicsit a fekete vitorlákon. Sztem minden hajótípushoz van egy-egy szett vitorla, másképp nem igazán tudom elképzelni. Ebből következően még ha meg is találnád és átfestenéd feketére, akkor az összes azonos típusú hajó fekete vitorlákkal nyomulna, ami valljuk be elég felemás élményt okoz. :D
  • PiszkosFred
    Semmi extra, csak kis hobbi fansite a pirates kapcsan, olyasmi mint a Morrowind eseteben.
  • Since
    jah engem is érdekel :)
  • Botond #915
    milyen weboldal?:-)
  • PiszkosFred
    Nem is volt szandekomban. Amit tapasztalok, azt leirom, aki akarja elolvassa, aki akarja nem. Sajnos meg a weboldalunk nincs kesz, ha elkeszul a jovo heten, akkor igerem kevesebbet fogok feleslegesen pofazni ;]
  • PiszkosFred
    Hajos ostrom mar nincs, sajnos. (nekem hianyzik)

Ehelyett vagy a szarazfoldon partraszallsz, es gyalog vonulsz a kapuk ele, vagy magadraharagitod az adott varos anyanemzetet, es akkor nem fognak beengedni, hanem kerdezik hogy belopozol e? elhajozol e? vagy megtamadod e? Utobbinal kezdodik a szarazfoldi harc ismetcsak.

Ha nincs erodje a varosnak, akkor csak ugy tudod, ha mellette partraszallsz, egyebkent siman behajozol.

Magadraharagitast - a varost es nemztetet - eleg konnyen meg lehet oldani, ha van erodje. Csak allj meg az erod elott, majd lojj ra joparszor (space) Ekkor azonnal szolnak egy fejvadasznak, hogy ugyan legyen oly kedves es takaritson el teged, de te ekkor mar ha behajozol, illetve behajoznal, a kerdessor fogad: tovabballsz, belopozol, megtamadod.
  • Gyadi
    Jah, ez Rezesnek ment :)
  • Gyadi
    Rosszba kell velük lenni :)
    Ha nyomod a spacet akkor lövi az erődöt, és ezzel csökken a népszerűséged az adott néppel, aztán egy idő után ha behajóznál a városba, akkor ki lehet választani az Attack Town-t.