4192
  • Hmuda
    A kincsek mindig random helyen vannak, szóval majd akkor tudod rendesen megkeresni ha már a full térkép megvan (vagy mint nálam, hogy találsz rajta eltéveszthetetlen landmarkot).
  • Since
    jól mondod :) myday másik fórumot is nézd :)
  • Mayday
    Hehh, en meg az uj Piratest sajna nem is lattam, ugyhogy nem tudom :)
    Elozoben ugy volt, hogy kocsmaban vehettel terkep-darabokat, es ha megvolt mind, akkor mar lattad, merre van a kincs. Aztan oda kellett menni erte, kiasni, legalabbis ilyesmi remlik.
    Nem tudom pontosan, mert nagyon regen volt, lehet, hogy azota bekavart emlekeimbe a Heroes-fele kincs/artifact kiasas. :)
  • hykao
    Akkó' válaszolj erre: #701
  • Mayday
    Nincs melom, csak ulok itt, es kuksolom a kedvenc forumtopikokat, es varom, hogy irjon valaki valamit :)))
  • hykao
    ehh, megelőztél... :)
  • hykao
    Má' mindegy, mert ott a krekk, nem kell mountolni!!!
    #664-ben ott a link hozzá
  • Mayday
    Mostmar van hozza krekk is!
  • McHaals
    Nahát, milyen fura, tegnap óta visszacsinálta a védelmet a játék, nem engedi elindítani... hiába csináltam meg a registry-s buherálást...
  • hykao
    Hehe, én még a Vera Cruz-i kincset sem találtam meg. Hogy a fenében kell... (csak hallomásból ismerem az elődjátékot...)
  • dr Kotász
    700.
  • Botond #699
    mondjuk a parti cikcakkban inka rom meg halott fa is van megtalálható könnyen,vhol gran granada partjainál sztem,mingyá megyek meg is nézem :-)
  • Botond #698

na az én inkavárosom,a jó ég tuggya hol van :-D
  • Botond #697
    ez is műkszik :-)
  • hykao
    Amúgy találkozott már valaki "húsvéti tojásokkal"?
    Mert a szövegfájl alapján akadnak jócskán...
  • hykao
    inkább Fraps-et használj. azzal bármennyit screenshot készíthető.
  • Botond #694
    belépek printscreen,és utána pastelek paintbe,vagy mi?:-)
  • Mayday
    Hat probald ki :)
  • Botond #692
    nemtom,azé kérdem :-)
  • Mayday
    Hat mer nem lehet, hogy csak vagolapra pakolja?
  • Botond #690
    próbáltam printscreen-el,akkor kicsit kerreg a vinyó,mintha csinálná a screenshotot,de nem találom a vinyón :-o
  • Botond #689
    screent hogy lehet menteni?vagy vmi külső progit használsz?
  • Hmuda
    Ez se semmi, bár csak fele annyit kaptam érte mint Montalbanért. :-)
  • Hmuda
    Poén, de ez a Rijkdowstad nevű kikötő valamilyen oknál fogva mindig útba esett a keleti-nyugati utazásaimnál és baromira megörültem, mikor megláttam a nevét a térképen. :D
  • Hmuda
    Ezt meg mindenki döntse el maga, hogy spoileres-e. :-)
  • Botond #685
    az inteligencia,sok éves rutin,na meg az a névtelen telefon amiben megmondták mit és hol kell keresni is sokat segített :-D
  • Hmuda
    Loál! Soha rosszabb kincsestérképet. Egyetlen darabból tudom hogy hol van! :DDD

(nem spoileres, mert ez állandóan változik)
  • Botond #683
    pont ezzel a szisztémával véreztek el :-)
  • hykao
    majd azt hagyom utoljára... :)
  • Botond #681
    ja,az nem gyenge lesz lefordítani :-) Civ fordítások is mindig a civilopédián véreztek el :-)
  • hykao
    na az ilyentől mindig rettegek én is...
    remélem ezzel nem az lesz...
    mondjuk ahogy néztem nincs olyan nagyon sok szöveg, és nem nehéz...bár a kalóz szótár nem piskóta...
  • BlackHawks
    Hajrá Hykao, hajrá Hykao
  • Botond #678
    én a karibtenger kalózait co-fordítottam,meg a railroad tycoon 2-t,de mrie elkészültem egy másik fordítás már elterjedt :-D
  • Mayday
    IMYke + sorolhatnam :) Jatekmagyaritas topic-lakokat :)
  • Botond #676
    milyen többieket?:-)
  • hykao
    simán nem szerkeszthető, már megnéztem, de talán annyira nem lesz nehéz...mindjárt megkérdezem a többieket...
  • Mayday
    Ez jo kis hir :)
    SOk sikert hozza, szurkolunk, hogy siman szerkesztheto legyen!
  • hykao
    Amúgy szívesen belevágnék a magyarításba, épp a "lang" fájl titkának felfedésén fáradozom... :)
  • MarkBlade
    pls... priviben..
  • hykao
    Aki sajátcímeres zászlókat és vitorlavásznakat akar gyártani, segítséget talál hozzá a játék Support mappájában a readme_body_ENG.htm-ben! (linkekkel)