4192
-
A kincsek mindig random helyen vannak, szóval majd akkor tudod rendesen megkeresni ha már a full térkép megvan (vagy mint nálam, hogy találsz rajta eltéveszthetetlen landmarkot). -
Since #709 jól mondod :) myday másik fórumot is nézd :) -
Hehh, en meg az uj Piratest sajna nem is lattam, ugyhogy nem tudom :)
Elozoben ugy volt, hogy kocsmaban vehettel terkep-darabokat, es ha megvolt mind, akkor mar lattad, merre van a kincs. Aztan oda kellett menni erte, kiasni, legalabbis ilyesmi remlik.
Nem tudom pontosan, mert nagyon regen volt, lehet, hogy azota bekavart emlekeimbe a Heroes-fele kincs/artifact kiasas. :) -
Akkó' válaszolj erre: #701 -
Nincs melom, csak ulok itt, es kuksolom a kedvenc forumtopikokat, es varom, hogy irjon valaki valamit :))) -
ehh, megelőztél... :) -
Má' mindegy, mert ott a krekk, nem kell mountolni!!!
#664-ben ott a link hozzá -
Mostmar van hozza krekk is! -
Nahát, milyen fura, tegnap óta visszacsinálta a védelmet a játék, nem engedi elindítani... hiába csináltam meg a registry-s buherálást...
-
Hehe, én még a Vera Cruz-i kincset sem találtam meg. Hogy a fenében kell... (csak hallomásból ismerem az elődjátékot...) -
700. -
mondjuk a parti cikcakkban inka rom meg halott fa is van megtalálható könnyen,vhol gran granada partjainál sztem,mingyá megyek meg is nézem :-) -
na az én inkavárosom,a jó ég tuggya hol van :-D -
ez is műkszik :-) -
Amúgy találkozott már valaki "húsvéti tojásokkal"?
Mert a szövegfájl alapján akadnak jócskán... -
inkább Fraps-et használj. azzal bármennyit screenshot készíthető. -
belépek printscreen,és utána pastelek paintbe,vagy mi?:-) -
Hat probald ki :) -
nemtom,azé kérdem :-) -
Hat mer nem lehet, hogy csak vagolapra pakolja?
-
próbáltam printscreen-el,akkor kicsit kerreg a vinyó,mintha csinálná a screenshotot,de nem találom a vinyón :-o -
screent hogy lehet menteni?vagy vmi külső progit használsz? -
Ez se semmi, bár csak fele annyit kaptam érte mint Montalbanért. :-) -
Poén, de ez a Rijkdowstad nevű kikötő valamilyen oknál fogva mindig útba esett a keleti-nyugati utazásaimnál és baromira megörültem, mikor megláttam a nevét a térképen. :D -
Ezt meg mindenki döntse el maga, hogy spoileres-e. :-) -
az inteligencia,sok éves rutin,na meg az a névtelen telefon amiben megmondták mit és hol kell keresni is sokat segített :-D -
Loál! Soha rosszabb kincsestérképet. Egyetlen darabból tudom hogy hol van! :DDD
(nem spoileres, mert ez állandóan változik) -
pont ezzel a szisztémával véreztek el :-) -
majd azt hagyom utoljára... :) -
ja,az nem gyenge lesz lefordítani :-) Civ fordítások is mindig a civilopédián véreztek el :-) -
na az ilyentől mindig rettegek én is...
remélem ezzel nem az lesz...
mondjuk ahogy néztem nincs olyan nagyon sok szöveg, és nem nehéz...bár a kalóz szótár nem piskóta... -
BlackHawks #679 Hajrá Hykao, hajrá Hykao 

-
én a karibtenger kalózait co-fordítottam,meg a railroad tycoon 2-t,de mrie elkészültem egy másik fordítás már elterjedt :-D -
IMYke + sorolhatnam :) Jatekmagyaritas topic-lakokat :) -
milyen többieket?:-) -
simán nem szerkeszthető, már megnéztem, de talán annyira nem lesz nehéz...mindjárt megkérdezem a többieket... -
Ez jo kis hir :)
SOk sikert hozza, szurkolunk, hogy siman szerkesztheto legyen! -
Amúgy szívesen belevágnék a magyarításba, épp a "lang" fájl titkának felfedésén fáradozom... :) -
pls... priviben.. -
Aki sajátcímeres zászlókat és vitorlavásznakat akar gyártani, segítséget talál hozzá a játék Support mappájában a readme_body_ENG.htm-ben! (linkekkel)