4192
  • PiszkosFred
    Van valahol itt az elmult 2-3 lapon egy hozzaszolas, benne a 2 .mds file linkje. Szedd le, es probald meg azzal - vszinu hogy az hianyzik neked. Ha igy sem, akkor mas a gond...
  • dartonita
    tudom hogy kene megnyitni,hisz evekota hasznalom.sosem tapasztaltam hasonlo hibat.beolvastatom vele,de sem felugro install kep,sem olvashato allomany a virtualis meghajton :/ nemnagyon ertem.
  • grebber
    Kösz szépen a választ!
  • hykao
    mindkettőnek kezelnie kell!

ha csak két darab fájlod van, akkor állítsd "all files"-ra a mountoló progit, és látni fogja...úgy válaszd ki.
  • dartonita
    joregg.kene egy kis segitseg.az iso helyett mdf formatumu file-okat kaptam a gama letoltese es kitomoritese utan.namost vagy rosszul jott le,amit ketlek ugyanis mar sivitozott volna tomorites kozben is ha igen,vagy baromira nemtudok mitkezdeni veluk,mert sem az alcohol120,se a daemon 3.47 nem tudja beolvasni ezt a formatumot.kerdeznem van e vkinek vmi 5lete?mar regedit haxot is probaltam,de ugysem kepes kezelni...
  • PiszkosFred
    Hja, de gondolom ezt odafenn is tudjak, es valamit tesznek majd az erdekeben, hogy mire jonnek az iskolai szunetek es az unnepeket, ne omoljon ossze a rendszer - eros tulzassal ;]
  • Botond #984
    34 éves vagyok poor healthel,és a vívásom olyan mint egy lassított felvétel :-( pedig még cask 2 rokon van meg :-(
  • Hmuda
    Hja. Manapságegyre több a hiba az SG-n, lehet nem ártana agy nagytakarítás az adatbázisban.
  • PiszkosFred
    Szep volt ;]

Egyebirant tenyleg valami gaz van a forum motorjaval, mert en sem tudtam valaszolni erre a privat kerdesre, mely szerintem ugyanattol a szemelytol jott ;]
  • Hmuda
    Kaptam egy privit, amiben a pénzelosztást kellene megmagyarázni, de sajna most valamiért nem akarja felhozni a válaszablakot, úgyhogy csak itt tudok válaszolni (nem mondom ki, gondolom nem hiába volt privi üzi):

Folyamata: bemész egy településbe és van oylan opció, hogy "Divide Plunder". Ekkor a nehezségi szinttől függően a teljes zsákmány bizonyos százalékát kapod (legkönyebb fokozaton 5%, legnehezebb fokozaton 50%, a többin köztes értékek vannak). A maradék aranyon a legénység osztozkodik egyenlő arányban. Most jöjjenek az előnyök-hátrányok:

Hátrányok:
    - a teljes léegénység el fog veszni.
    - csak a zászlóshajódat tarthatod meg.
    - hónapok telnek el tétlenül a településen és csak utána folytathatod a játékot, tehát gyakran fél évet is elveszíthetsz az életedből, mire újra hajóraszállsz.
    - ezek miatt olyan mintha totál elölről kezdenéd a játékot, csak a hajód marad a régi és az eddig elért eredményeid is megmaradnak (megtalált kincsek, speciális tárgyak, legyőzött kalózok, rangok, stb, stb mind megmarad).

Előnyök:
    - az új legénység újra "Very Happy" lesz.
    - csak így növelheted a személyes vagyonodat (mivel amiket rabolsz az elosztásig közös a legénységgel, és csak szétosztás után kapja meg mindenki a saját részét).
    - csak itt lehet megkezdett játékban nehézségi szintet lépni. Ha sok a zsákmány, akkor egyel feljebb léphetsz, de ha látványosan kevés akkor felejánlja, hogy visszaléphess egyet, de mindkétszer dönthatsz úgy, hogy maradsz a jelenlegi szinten.
    - csak itt tudsz végleg visszavonulni a kalózkodástól, ekkor a gép szépen elsorolja a tetteidet és kiadja, hogy milyen foglalkozást űzöl békés napjaidban abban a városban, ahhol visszavonultál.
    - minél több pénz jut egy emberre, annál többen akarnak majd csatlakozni hozzád a következő utadra. Tehát ha egy elosztásnál a legénység fejenként egy aranyat kap, akkor a következő úton alig lesz egy-két ember kikötőnként, aki majd csatlakozna, de ha fejenként több száz aranyat kapnak kézhez, akkor komoly jelentkezőtáborra lehet számítani a legtöbb városban.

Tömören ennyi.
  • Lacc
    Szerintem szedd le, érdemes.
  • Hmuda
    Amíg ki nem próbálod nem fogod megtudni. Szerintem érdemes, de egy próbát mindenkinek megér. :-)
  • TLD Robi
    Hi mindenki!
    Na milyen a Game?A képekből tényleg azt láttam,hogy táncolni is kell benne?:)Érdemes leszedni?

Előre is kösz!
  • grebber
    Alcoholost is leszedheted mert jó hozzá a crack.
  • dr Kotász
    Nekem a sima van. Az égvilágon semmilyen probléma nincs vele.
  • Malakai
    Hello!
    Melyiket ajánljátok, sima, vagy AlcoholClone?
  • Kata
    Azaz! Pirates of the Spanish Main. :) Voltam már versenyen is, harmadik lettem. :D
  • Vukodlav
    Pirates, kis tasakokban kapható kártyákból összerakható hajós csatázósos asztali játék? :) Mert mi valami ilyesmit játszunk, bár nem vagyok benne biztos, hogy Pirates a neve!
  • Kandurex
    Nem talán, biztos. Sajnos demo még nincs, viszont egy csomó helyen fent van a full (én is most húztam le DC -ről).
  • Kata
    Mostanában ismerőseimmel pont egy Pirates nevű asztali stratégiai társasjátékkal szoktunk játszani. Lehet, kipróbálom ezt a játékot, ha valahol ki lehet próbálni, mert a képek és az előzetesek alapján aranyos lehet, talán még én is tudnék vele játszani... :)
  • antijedi
    én iylet nem is mondtam :) pirates szvsz sohase szimnek készült :)
  • Hmuda
    De ne is a Pirates! folytatása legyen az.
  • PTW
    nagyon tetszik a játék !! szerintem hozza a commodoreos hangulatoot plusz megspékelve egy kis monkey island érzéssel....

isten ! igazi szórakoztató játék
  • antijedi
    de kalóz szimünk még ugysincs :DD
  • PiszkosFred
    Izlesek es pofonok. En a pirates! kapcsan elfogult vagyok, es nalam a vilag valaha volt legnagyszerubb jateka 89 ota. De attol meg szerettem jatszani a Tortugaval is, es a tobbi klonnal ;] Ez is lehet hogy jo lesz majd egyszer, a pirates mellett talan jut ra ido :D
  • Lacc
    Egyetértek. Meg ennek jobban tetszik a hangulata :)
  • Hmuda
    Hát ez ránézésre már nem lehet olyan hűde-kalózos. 1800-as évek, hatlövetű fegyverek, stb. Valahogy nekem a kalózok mindig is az 1600-as évek elejét-közepét jelentették.
  • grebber
    Nagyon király ez a game.El leszek vele egy darabig.

Ez a következő amit várok:Swashbucklers:Legacy of Drake
  • Hmuda
    Ez már túlzás lenne, ez nem szimulátor, hanem játék.
  • antijedi
    szeirntem nem, profi szim kéne ahol midnennek van sulya még a vitorlának is, és te szereled össze a hajót, persze kell lőszer is és etc... :P
  • Hmuda
    Szvsz még mindig a #952 lenne a legjobb megoldás.
  • antijedi
    és akor külön lehetne válogatni hány kilos embereket veszel fel :DDD
  • antijedi
    igen azt is kéne..., szvsz az a hiba hogy legénységnek nincs sulya, nem pedig az hogy az ágyuknak van :)
  • Hmuda
    Fred is írta, hogy ennyi erővel a legénységet is lehetne súlyra mérni, de ez már szőrszálhasogatás. :-)
  • bazza
    hája:D
  • Hmuda
    Hja. Én nekem mindig több embert csoportosít át egy elfoglalt galleonra, mint egy war-kenura. De ez érthető is.
  • antijedi
    szvsz nem raktérre nézik a hajókat hanem teherbirásra..., igy az 1 tonna az 1 tonna, akárhova is teszed a többletet mongyuk attól még elmerül a hajó :D
  • tomo
    minel nagyobb hajo annal tobb legenyseg kell neki, tehat tuipustol is fugg, es ehhez adodik az hogy mennyire lovod szet a hajot.
  • Hmuda
    Az lehet. Legjobb lenne, ha símán lenne bizonyos számú ágyú a hajókon és kész, és inkább a lőszert kellene megvenni (valahol kicsit logikusabb, mert komolyabb csatáknál több lőszert el lehet lövöldözni mint a teljes hajó összsúlya).
  • PiszkosFred
    De az agyuk a rakterbol foglalnak el helyet, holott elvileg a nagy reszuk a fedelzeten van. Ennyi erovel az emberek szamanak is elfoglalt helykent kellene megjelennie, ha kovetkezetes a prg. De mivel nincs lebontva, hogy melyik hajon mi van konkretan, gondolom igy az 1:1es agyu:rakterhely lett az altalanos dolog.