4192
-
Van valahol itt az elmult 2-3 lapon egy hozzaszolas, benne a 2 .mds file linkje. Szedd le, es probald meg azzal - vszinu hogy az hianyzik neked. Ha igy sem, akkor mas a gond... -
tudom hogy kene megnyitni,hisz evekota hasznalom.sosem tapasztaltam hasonlo hibat.beolvastatom vele,de sem felugro install kep,sem olvashato allomany a virtualis meghajton :/ nemnagyon ertem. -
Kösz szépen a választ! -
mindkettőnek kezelnie kell!
ha csak két darab fájlod van, akkor állítsd "all files"-ra a mountoló progit, és látni fogja...úgy válaszd ki. -
joregg.kene egy kis segitseg.az iso helyett mdf formatumu file-okat kaptam a gama letoltese es kitomoritese utan.namost vagy rosszul jott le,amit ketlek ugyanis mar sivitozott volna tomorites kozben is ha igen,vagy baromira nemtudok mitkezdeni veluk,mert sem az alcohol120,se a daemon 3.47 nem tudja beolvasni ezt a formatumot.kerdeznem van e vkinek vmi 5lete?mar regedit haxot is probaltam,de ugysem kepes kezelni... -
Hja, de gondolom ezt odafenn is tudjak, es valamit tesznek majd az erdekeben, hogy mire jonnek az iskolai szunetek es az unnepeket, ne omoljon ossze a rendszer - eros tulzassal ;] -
34 éves vagyok poor healthel,és a vívásom olyan mint egy lassított felvétel :-( pedig még cask 2 rokon van meg :-( -
Hja. Manapságegyre több a hiba az SG-n, lehet nem ártana agy nagytakarítás az adatbázisban. -
Szep volt ;]
Egyebirant tenyleg valami gaz van a forum motorjaval, mert en sem tudtam valaszolni erre a privat kerdesre, mely szerintem ugyanattol a szemelytol jott ;] -
Kaptam egy privit, amiben a pénzelosztást kellene megmagyarázni, de sajna most valamiért nem akarja felhozni a válaszablakot, úgyhogy csak itt tudok válaszolni (nem mondom ki, gondolom nem hiába volt privi üzi):
Folyamata: bemész egy településbe és van oylan opció, hogy "Divide Plunder". Ekkor a nehezségi szinttől függően a teljes zsákmány bizonyos százalékát kapod (legkönyebb fokozaton 5%, legnehezebb fokozaton 50%, a többin köztes értékek vannak). A maradék aranyon a legénység osztozkodik egyenlő arányban. Most jöjjenek az előnyök-hátrányok:
Hátrányok:
- a teljes léegénység el fog veszni.
- csak a zászlóshajódat tarthatod meg.
- hónapok telnek el tétlenül a településen és csak utána folytathatod a játékot, tehát gyakran fél évet is elveszíthetsz az életedből, mire újra hajóraszállsz.
- ezek miatt olyan mintha totál elölről kezdenéd a játékot, csak a hajód marad a régi és az eddig elért eredményeid is megmaradnak (megtalált kincsek, speciális tárgyak, legyőzött kalózok, rangok, stb, stb mind megmarad).
Előnyök:
- az új legénység újra "Very Happy" lesz.
- csak így növelheted a személyes vagyonodat (mivel amiket rabolsz az elosztásig közös a legénységgel, és csak szétosztás után kapja meg mindenki a saját részét).
- csak itt lehet megkezdett játékban nehézségi szintet lépni. Ha sok a zsákmány, akkor egyel feljebb léphetsz, de ha látványosan kevés akkor felejánlja, hogy visszaléphess egyet, de mindkétszer dönthatsz úgy, hogy maradsz a jelenlegi szinten.
- csak itt tudsz végleg visszavonulni a kalózkodástól, ekkor a gép szépen elsorolja a tetteidet és kiadja, hogy milyen foglalkozást űzöl békés napjaidban abban a városban, ahhol visszavonultál.
- minél több pénz jut egy emberre, annál többen akarnak majd csatlakozni hozzád a következő utadra. Tehát ha egy elosztásnál a legénység fejenként egy aranyat kap, akkor a következő úton alig lesz egy-két ember kikötőnként, aki majd csatlakozna, de ha fejenként több száz aranyat kapnak kézhez, akkor komoly jelentkezőtáborra lehet számítani a legtöbb városban.
Tömören ennyi. -
Szerintem szedd le, érdemes. -
Amíg ki nem próbálod nem fogod megtudni. Szerintem érdemes, de egy próbát mindenkinek megér. :-) -
Hi mindenki! 
Na milyen a Game?A képekből tényleg azt láttam,hogy táncolni is kell benne?:)
Érdemes leszedni?
Előre is kösz! -
Alcoholost is leszedheted mert jó hozzá a crack. -
Nekem a sima van. Az égvilágon semmilyen probléma nincs vele. -
Hello!
Melyiket ajánljátok, sima, vagy AlcoholClone? -
Azaz! Pirates of the Spanish Main. :) Voltam már versenyen is, harmadik lettem. :D -
Pirates, kis tasakokban kapható kártyákból összerakható hajós csatázósos asztali játék? :) Mert mi valami ilyesmit játszunk, bár nem vagyok benne biztos, hogy Pirates a neve! -
Nem talán, biztos. Sajnos demo még nincs, viszont egy csomó helyen fent van a full (én is most húztam le DC -ről). -
Mostanában ismerőseimmel pont egy Pirates nevű asztali stratégiai társasjátékkal szoktunk játszani. Lehet, kipróbálom ezt a játékot, ha valahol ki lehet próbálni, mert a képek és az előzetesek alapján aranyos lehet, talán még én is tudnék vele játszani... :) -
antijedi #970 én iylet nem is mondtam :) pirates szvsz sohase szimnek készült :) -
De ne is a Pirates! folytatása legyen az. -
nagyon tetszik a játék !! szerintem hozza a commodoreos hangulatoot plusz megspékelve egy kis monkey island érzéssel....
isten ! igazi szórakoztató játék
-
antijedi #967 de kalóz szimünk még ugysincs :DD -
Izlesek es pofonok. En a pirates! kapcsan elfogult vagyok, es nalam a vilag valaha volt legnagyszerubb jateka 89 ota. De attol meg szerettem jatszani a Tortugaval is, es a tobbi klonnal ;] Ez is lehet hogy jo lesz majd egyszer, a pirates mellett talan jut ra ido :D -
Egyetértek. Meg ennek jobban tetszik a hangulata :) -
Hát ez ránézésre már nem lehet olyan hűde-kalózos. 1800-as évek, hatlövetű fegyverek, stb. Valahogy nekem a kalózok mindig is az 1600-as évek elejét-közepét jelentették. -
Nagyon király ez a game.El leszek vele egy darabig.
Ez a következő amit várok:Swashbucklers:Legacy of Drake -
Ez már túlzás lenne, ez nem szimulátor, hanem játék. -
antijedi #961 szeirntem nem, profi szim kéne ahol midnennek van sulya még a vitorlának is, és te szereled össze a hajót, persze kell lőszer is és etc... :P -
Szvsz még mindig a #952 lenne a legjobb megoldás. -
antijedi #959 és akor külön lehetne válogatni hány kilos embereket veszel fel :DDD -
antijedi #958 igen azt is kéne..., szvsz az a hiba hogy legénységnek nincs sulya, nem pedig az hogy az ágyuknak van :) -
Fred is írta, hogy ennyi erővel a legénységet is lehetne súlyra mérni, de ez már szőrszálhasogatás. :-) -
hája:D -
Hja. Én nekem mindig több embert csoportosít át egy elfoglalt galleonra, mint egy war-kenura. De ez érthető is. -
antijedi #954 szvsz nem raktérre nézik a hajókat hanem teherbirásra..., igy az 1 tonna az 1 tonna, akárhova is teszed a többletet mongyuk attól még elmerül a hajó :D -
tomo #953 minel nagyobb hajo annal tobb legenyseg kell neki, tehat tuipustol is fugg, es ehhez adodik az hogy mennyire lovod szet a hajot. -
Az lehet. Legjobb lenne, ha símán lenne bizonyos számú ágyú a hajókon és kész, és inkább a lőszert kellene megvenni (valahol kicsit logikusabb, mert komolyabb csatáknál több lőszert el lehet lövöldözni mint a teljes hajó összsúlya). -
De az agyuk a rakterbol foglalnak el helyet, holott elvileg a nagy reszuk a fedelzeten van. Ennyi erovel az emberek szamanak is elfoglalt helykent kellene megjelennie, ha kovetkezetes a prg. De mivel nincs lebontva, hogy melyik hajon mi van konkretan, gondolom igy az 1:1es agyu:rakterhely lett az altalanos dolog.