Sid Meier\'s Pirates!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
És mindenki örül.
méé?! <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#mf1>#mf1><#vigyor5>#vigyor5><#szomoru1>#szomoru1>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
már hogyne kellenél, ki fogja berakni a bannert?
MadWolf#11626
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
peace
Yvorl redves farkára!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Next PC upgrade: 2022
ismered grebber sg-s hírnevét ? ha nem akkor nem érted miért irtam oda sazl kusé.
De nem akarok en kotekedni, egyszeruen arrol van szo, hogy a Elder Scrolls sorozat mellett a Pirates! a kedvenc jatekom, amiota anno az (h)oskorban leultem ele c64en. Ezert is szeretnem, hogy szep legyen a banner ;]
Nekem ugyan csak 1024x768-asban van a monitor, de még így is legalább 3 üzenet látszik, egy lapos banneres topikban, viszont az emberek jórésze már ennél magasabb felbontásban nézegeti a fórumot is (1280x1024, de nem ritkán 1600x1200)...
Amúgy meg a moderátorok azt fogják berakni, amelyiket kérjük, de kurva magasat nem fognak berakni valszeg...
MadWolf#11626
MadWolf#11626
Nyilván minél nagyobb, annál szebb lenne, de ugye itt nem ez a fõ dolog, hisz ez egy fórum...szal inkább minél laposabb - minél több alapból látszó üzenet... 😊

MadWolf#11626
Dehát ez van. Egyesek azér sírnak, mer nincs kard, mások meg azér, mert az egyik 1 centivel nagyobb, mint a másik 😊
Amúgy meg a felsõnél, ahol eltakar a logo, mindenki azt gondol a kezükbe, amit akar. Lehet, hogy gumicsirkével (álá Guybrush) csapkodnak. De lehet, hogy söröskorsóval párbajtisznak.
MadWolf#11626
IRL is szívesen elmennék oda. Amúgy.
MadWolf#11626
A széleknél már nincs semmi az eredeti képnél? Mert minél laposabb banner lenne jó.
Tök szar, amikor az ember belép egy topikba, és a fele oldalt elfoglalja a banner!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"