4192
  • tartuffe
    Én nem konvertáltam, hanem egy transzparens "képbe" illesztettem be magát a képet, de ha kijelölsz mindent körülötte, sztem azt is átlátszóvá lehet tenni. Nemtom mivel csinálod, photoshop-pal elég könnyű volt.
  • Hmuda
    Ezért írtam hogy "körül" mert nem tudtam biztosan.
  • CS@
    Akkor ha te tudod ,hogy kell. Azt áruld el nekem plíz ,hogy konvertálásnál ,hogyan oldjam meg a transzparens szint. köszi.
  • ati2002
    Valaki képeket pls.
  • tartuffe
    Zászlómra egy szót se szól senki? Pedig vki írta, hogy milyen jó lenne sajátot.
  • tartuffe
    Nem kötözködésképpen, csak a pontosság kedvéért: war galleon-on max 200 ember, fejlesztve 300. Flag galleon-on férnek el annyian. :D
  • Hmuda
    Ha még csak 30-an vagytok de máris rossz a kedvük, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Nekem átlag kétévenként szoktak rosszkedvűek lenni és addigra már általában minimum egy War Galleonnal nyomulok max legénységgel (375 körül).
  • Sound
    thx
  • Sound
    ilyen 30 körüli létszámom van most, ezzel most bekéne támadni valakit, és az ott nyert zsákmányt kellene osztogatni, vagy a meglévő lóvémból is tudom orvosolni?
  • Botond #741
    városban divide plunder
  • Sound
    szétosztani, hogy?:)
  • Hmuda
    Oszd szét a zsákmányt és akkor pár hónap nyugizás után új csapattal kezdesz (sokkal kevesebben vannak de max a morál).
  • Hmuda
    Nah, megvan a legdurvább hajó:

Ship of the Line
    100-as raktér
    48 ágyú
    Fast

Aranyos darab. Ott lohol mögötte folyton két East Indianman kajával megrakodva. :-)
  • Sound
    Kellene egy kis segítség, egy faszit kergetek végig a szigetek körül, mégre megvan, de a moralom meg a béka segge alatt, az embereim mennek el, szinte annyi megy el, amennyit egy helyen mondjuk fel tudnék venni. Mit csináljak?:)
  • Botond #736
    ha haragszik az ország rád akkor megtámadhatod hajóval is,ha nem akkor partra szállsz mellette és elindulsz felé ilyenkor felajánlja hogy bemész/besurransz,vagy megtámadod,ha elfoglaltad van esélyed,hogy új kormányzót nevezhetsz ki,de ez nem történik meg szükségszerűen,a küldetés pedig egyértelmű az intro után,mégpedig újra egyesíteni a családod és megbosszulni mindezt a főgonoszon,az utóbbira valóban a játék címe a válasz :-)
  • Since
    grebber a játék neve pirates :) szerintem válaszoltam kérdésedre :)
  • grebber
    Lenne pár kérdésem én nem játszotam az előző résszel,de ez nagyon bejön.
    Városokat hogyan lehet letámadni lehet egyátalán??
    Van benne valami küldetésszerű dolog vagy csak minnél többet garázdálkodni???
    Lehet benne pénzt keresni tisztességes melóval??

• Caponee
    Köszi.
  • Since
    munkatársakat nemlehet lelökni a hajóról? elviszik az összes pénzem mindig olyan 300 aranyam marad a szétosztásnál :)
  • Voltan
    Köszi, megoldottam.
  • Voltan
    Valaki meg tudna dobni az mds file-okkal? Nincsenek meg, és anélkül nem tudja mountolni a Daemon. ([email protected]) Thx!
  • Solid Snake
  • Caponee
    Nem találom a kreket hozzá.Tudnátok segíteni?
  • Botond #727
    SDt is végig lehet darálni 5óra alatt,meg ezt is,de ez nem jelenti azt,hogy nem lehet elleni mind2vel akár napokig is
  • Kandurex
    5 órás - játékmenetes - nincs kíhávsos? Helyette van sok - órás - tápolós - izgalmas - történetes SD I :) Már telepítem az SD -t. Meg talán lehúzom a Pirates of the Caribbean -t még1szer hát ha :/
  • Hmuda
    Egy szóval se mondtam, hogy unalmas, csak azt, hogy rövid. Szerintem angyon jól sikerült remake, nagyon tetszik, scakhát kicsit rövidkére sikerült szegény.
  • hykao
    Pirates! interaktív e-mailer
  • Kandurex
    Nulla kihívásos - unalmaska? Jó, letöltésekből kibasz, helyette elővesz régi jó Sea Dogs I -t és ma elkezdi
  • Botond #722
    rangokhoz kapott föld többet nyom a latba,egy acre az kb 0,4hektár 100hektár egy km2,szal mondjuk nekem most van 12ezer acra az 4800hektár az 4,8 km2 :-) minél későb mész a magasabb rangért annál több földet kapsz,és az jobban megnyomja a wealthet,mint a rablásból osztott pénz :-)
  • Hmuda
    Minden kalózt elfogtam, minden kalózkincset kiástam, minden családtagot kiszabadítottam, minden gonoszt megbosszultam (azt a kőkemény egyet), 10 pontos feleségem van, spanyoloknál max a rangom, a többin most dolgozom, a maradék három indián városról elvileg le lehet mondani, de reménykedek, hogy mégsem (talán a bűnözők elárulnak egyet-s-mást, ha elengedem őket), ezeken kívül már csak a vagyonomat kell feltörnáznom 24-es szintre, ami legnehezebb fokozaton gyerekjáték (csak fosztogatni kell ész nélkül).
  • Botond #720
    hogyne lenne,a család megkeresése a történet,ami az eredetiben is volt
  • Botond #719
    de van,de a végső képről adott screenshotot,szal szerintem azzal is végzett :-) mondjuk én nagyon az elején járok és a wealth már most 12-13/24,szal látszik,hogy nagyon kapkodva csinálta ezt :-)
  • Mayday
    Sztem nincs igazan nagy kerettortenet, adott a tortenelmi kor, a spanyolok, az angolok es a hollandok, es mindenki teszi a dolgat, nincs egy alapsztori, amit kovetni kell. Mint egy simcity vagy tycoon jatek, ahol nincs alapsztori, hanem egy "birodalom kiepitese" a cel.
  • tartuffe
    Tényleg könnyen lehet lehet sajátot csinálni, gyorsan össze is dobtam egyet.
    zászló
    vitorla
    Aki nem olvasta volna: my documents/my games/sid meier's pirates mappában kell egy custom könyvtárat csinálni, és oda másolni a képeket. Majd keresek még hasonló témájú képeket, most csak ez akadt hirtelen (mondjuk nekem teccik). Csináljatok ti is és publikáljátok a jobbakat!
  • Kandurex
    Olyan nincs, hogy történet?
  • Hmuda
    Mellesleg már a rangokon kívül nincs mit csinálnom a játékban. Talán még a pénzügyeimet kellene 24-es szintre felvinni (most vagyok 11-en) de ezeken kívül már szó szerint minden emgvan amit csak meg tudtam csinálni (az indián városokról elvileg lemondhatok).
  • Hmuda
    Én megtaláltam az első indián várost, de a másodikhoz csak egy negyed térkép van (mindegyiket családtag adta) és sehol nem tudom fellelni a maradékot. Félő, hogy ezzel be is fellegzett a városkereső karrieremnek.
  • Hmuda
    Odamész a parthoz, lehorgonyzol (magyarán izomból nekimész a partnak), aztán ahoy mateys, keressünk kincset.
  • PiszkosFred
    Appr. fokozaton nagy esellyel a teljes terkepet megkaptad. Journeymanon mar hianyos volt, es igy tovabb. Megasabb szinten alig van valami kis darabka. C64en konnyu volt, mert a CoVban volt egy tokeletes terkep - nem a rajz, hanem a "kockas" - es abbol szinte azonnal tudtad mi merre van, akar egy apro kis reszletbol. De ha eltevesztetted, akkor max astal 3 napot hiaba ;]

Fokozatok miatti terkephianyossagok a csaladtagok altal kozolt nagyobb kincseknel volt gond. Mert alapszinten 4 kincset is talalhattal. De ha nehezebben jatszottal, akkor 2-3 csaladtag tudod csak egy ep terkepet osszehozni, ergo kevesebb "nagy" (aztek, maja, stb) kincset tudtal szerezni.

Itt nemtom hogy van, meg nem jatszottam vele, de ha ragaszkodtak az alapokhoz, hasonlo elv lehet itt is.
  • hykao
    megvan a Vera Cruz-i térkép, még a játék legelején megszereztem.
    de akkor szállítsam ki a brigádot, és a távcsővel fürkésszem a terepet, hogy merre? vagy hogyan?