4192
-
#590 te replikáns...empátia teljes hiánya... :PPP -
#589 nem is tudnád :-D -
#588 Aham. Én tuti nem rondítanám el a logómat önkéntesen. :-) -
#587 na az meg a másik fele,jaaaaaaaaaa,és persze csak win xp alatt műkszik,akinek nem az van,az menjen a bótba és vegye meg eredetibe 3dika után :-D -
Since #586 jedi te mindig olyan szókimondó vagy ezt szeretem benned :)))) -
#585 #508 -
#584 Persze ha mennem NÁLAM Daemon-an beirnám hogy nem megy legyen már eszed. -
#583 -3999 Ft...ennyi a póló, és a postadíj... -
#582 vagy benézni a #426os kommentbe -
antijedi #581 pedig megy azal is csak el kéne olvasni az nfo-t ugye... ugyan ugy kell csinálni daemonal is csak kéne egy hajszálnyi kreativitás... -
#580 Melyik a legujabb alcohol mert Daemon tools-al nem kar idnulni? -
#579 és mennyi az a nem minden amit kaptok?:-D -
cyrus #578 önkéntes radikális aktivisták vagyunk saléz mindenki vegyen jól pólót ! -
#577 Te vagy a második ma, aki megkérdezi.
Nem minden a pénz... -
#576 #508
Bombagolyókra vigyázni ám!!! :))) -
#575 Mi a szösz? Ti pénzt kaptok a reklámozásért, vagy mi? :D -
cyrus #574 Ő a big boss, zals kuzsé !!! -
#573 Beragadt a caps-lockod. :PPP -
Sampras #572 Olvass vissza a legujabb daemonnal megy! -
#571 -
big boss #570 SZEPEN LEJOTT A JATEK, CSAK NEM TUDOM INDITANI. BERAKOM A disc 2-T a DAEMON-BA, ERRE KIIRJA, HOGY " CONFLICT WITH DISC EMULATOR SOFTVER stb.
LATOM SOKATOKNAK MEGY MAR A JATEK, KERLEK SEGITSETEK ! KOSZI ! -
#569 Majd finomhanolják a nehézséget. Civ III-nál is így volt, milyen jó lett.. -
#568 Én már a legdurvább fokozaton nyomom és így se jelent valami húdenagy kihívást. Minden csatát símán megnyerek, mivel már minden speciális legénygés megvan (az a nyolc darab ami boostolja a flotta tulajdonságait), símán elkenem mindenki szája szélét kardpárbajban (elég egyeltlen ütést alkalmazni és kész is). Van egy csomó egyedi cuccom (jelzőtükör, pisztoly, egyensúlyozott kardok (még lesz egy fejlesztés elvileg), a legjobb hadihajóval fosztogatok, már van feleségem St. Martinban (rather plain, de ezt se volt egyszerű a hülye táncolás miatt). Hollandoknál már majdnem ki vagyok maxolva rangügyileg, aztán a többiek se lesznek valami nehezek, csak kalózoakt kell irtani. Még van három fő-fő kalóz rajtam kívül, de ha azok is olyanok mint az eddigiek akkor pillanatok alatt meglesznek. A ranglistán már első vagyok, miden elásott kincs az enyém, stb, stb. Ha már minden cél megvan akkor már tényleg nincs más hátra, mint az összes város elfoglalása. -
#567 azt én is vágtam, hogy az ágyúgolyóra írta...épp ezért lol... :))) -
#566 Annál még 1 nehezebb van? -
#565 -
#564 Szeritnem ez a cannonball akar lenni... lol -
Sampras #563 Remelem azert hosszabb a jatekmenet mint ahogy itt irtatok... -
#562 Én Adventurerben tolom, igy már elég húzos néhány csata. Egyszer meg is vertek, börtönbe kerültem és meg kellett szökni :) -
#561 ja,aha,köszi :-) majd állítok :-) mert ez így vicc ;-) -
#560 na de ezt az elején nem lehet állítani,csak az első felosztás után,nem? -
#559 Lehet állítani, csak nem az első játékban. Ha újrakezded, már tudsz állítani. Vagy divide plunder, és akkor is tudsz. -
BlackHawks #558 A StreetRod isten volt, főleg mikor lenyomtam a végén a KIRÁLYT :))
Az Elite is nagyon a szívemhez nőtt, mennyit szívtam vele, míg meg nem tudtam venni azt az átkozott autómata dokkolót. Azóta is a forgó téglalappal álmodom :)))) -
#557 Elkezdtem az alap nehézségen, háát elég könnyű volt minden. Aki aggódik, hogy túl könnyű/rövid, akkor próbálja nehezebb fokozaton. -
#556 ja,ekem is kicsit gyorsnak tűnik a játékmenet,meg túl könnyűnek,remélem kiadnak vmi patcht amiben lehet nehézséget állítani az elején is -
BlackHawks #555 Inkább az utóbbi :)))))))
Viccet félretéve, azért én is szeretnék pár napig vízen lenni :P -
#554 Hi mindenkinek itt is. :)))
Nekem most jön szépen lefelé, durván fél óra múlva indítom. :) Kíváncsi leszek rá, hogy milyen. Bár az tény, hogy ha ilyen rövid, akkor morcos leszek. A C64-es azért elég hosszú volt, ha jól emlékszem. Vagy csak én voltam kicsi és töketlen. :) -
#553 Akkort mit szol majd az Elite 4-hez vagy majd a StreetRod 3hoz :P -
BlackHawks #552 1ébként, ugyanaz a térkép ami a régin volt?
Mert még mindíg szinte kívülről fújom, hogy ki merre meddig.
Foglald el az összes várost, lehet ez a titkos fő küldetés :))
(ja és legyen legalább minden kikötőben 1 feleség, ahogy 1 kapitánynak dukál) :)))))))))))) -
M.A.D. #551 Mit szólt volna egy Baldurs Gate-hez, vagy egy TLJ-hez???
Azért írigylem, hogy ilyen "szemtelenül" fiatal. :)