4192
-
rendebn köszi kipróbálom! -
aiguo #869 ok nekem is az alcoholos van meg-olvastam amit irtal- de a file neve ez nalam:"smp1.r27"
Mindenesetre feltettem ide, probal meg azert!
http://s19.yousendit.com/d.aspx?id=7BD1D6A22BBC49F121C9E4D61A5F709A
Explorerben nyisd meg!
remelem jo lesz;0 -
nem....sajnos nekem még az alcoholos verzió van meg, tehát a pirates1.027 kell! -
aiguo #867 Ez kell:"smp1.r27" Hova toltsem? -
már csak az iso van meg de az is csak dec3ig :-D -
vki más? -
Sorry, de modemes leven en megkaptam, nem toltottem le. (amugy is ritkan warezolok, de most nem birtam kivarni a dec3at, es engedtem a csabitasnak... ;]) -
nekem is adventurer -
Erre a fájlra utalok--->>>(#855) -
már nincs meg senkinek ez a fájl? Hahó vki rakja már föl vhova...Vagy MSN-en a kajel@enternet címen! -
Nekem francia szazadoskent sikerult tokeletesen, hiba nelkul vegigcsinalni, de a leanyzo csak valami hazaarulo embert sugott meg, akinek 2k a verdija. Gondolom hogy majd magasabb rangom esetleg meg kozvetlenebb lesz ;]
Sajnos felek bemenni a kormanyzokhoz, mert olyan szinten osztogatjak a kinevezeseket, hogy az engem zavar. Nagyon remelem hogy peccs vagy mod vagy barmi utonmodon lesz ra lehetoseg, hogy ezt megnehezitsek. (Anno marki vagy hercegkent mar varosokat kellett foglalni, kincsesflottakat fosztani stb, soksok egyeb mellett - itt meg csak levadaszok par kalozt, egy-ket ellenfel hajot es mire visszaerek, mar 4/8 vagy 5/8 vagyok, szinte nulla munkaval.. Jo, nem a legkemenyebb szint, csak Adventurer egyelore. Rouge v. Swashbucklernel ez valtozik? Vagy csak az ellenfelek erosodnek?) -
Akkor még egy párat :) -
rájöttem mi volt a gáz a TGA val : csak uncompressed -ként kell elmenti és akkor már ott is frankó az alpha.
A DDS mondjuk sokkal jobb a méret miatt. -
párat már raktunk be :-) -
Tényleg jól jönne pár Screenshots
-
Huhh...Vki segítsen!
Leszedtem a wandoo-ról az alcohol clone-os verziót, de az első cd 27. fájlját nem szedte le. Visszanézek az oldalra h leszedjem, erre nem letörölték, és feltették a crackolt verzsönt?!! Hát de!
Szóval ha vkinek megvan még a pirates1.027, az vagy MSN-en keresztül, vagy töltse fel vhova plz!!! Nagyon sokat segítene de tényleg!
Thx! -
tökéletes táncot csinált már vki?akkor kézbekapom a kiscsajt csók meg hanyatdöntés :-) nem lefekteti,hanem ilyen kifordítás vagy mi,ha sikerül megint rakok screenshotot -
ez utóbbi -
Lehet hogy láma kérdés de hajót lehet venni vagy csak fosztogatából szrzett hajók vannak és azokat lehet upgrade-elni?? -
:-D -
Na volt még egy szabad negyedórám, itt vannak amiket eddig csináltam : vitorlák
Most már lépek télleg. :)
(Más is feltehetné a munkáit, érdekelne.) -
Hát szvsz ha egy war canoe-ra is szerelsz copper platinget, akkor annak is javul a fordulékonyásga. -
azé gondolom fordulékonyságnak is van egy határa :-) -
Ez a Sloopra is igaz. :-) -
azért ha felrakják a rézbigyókat amitől fordulékonyság nő fregatt is szépen manőverez -
Ez egy nagy hajó ellen baromira jól jön, ha lőni akar (símán kikerülöm a lövedékeket, vagy ha már nem tudom akkor még mindig úgy manőverezek, hogy minél kevesebb találjon el). Ez buszma monstrumokkal már sokkal nehezebb. -
ja,látom,hogy szűk a fordulókör,fregattoké meg széles -
20 ágyú, 60-as raktér, 125 legénység, de baromi gyors és fordulékony, tökéletes kalózhajónak. -
hanyan férnek és mennyi ágyú egy ilyen Royal Sloopra?:-) mingyá megnézem piratopédia mit ír -
Amúgy végre megvan a Royal Sloop (a legjobb minőségű Sloop). Ezt már csak Ship of the Line-ra vagyok hajlandó lecserélni. -
Menjél keletre Maracaibotól, szállj partra a Devil's Reef sziklánál és kövesd a landmarkokat és menj oda a házikóhoz amiben a nővéred van. Csak nem elásott kincset kerestél? Érdekesen nézne ki, ha egy elásott ládából szednéd elő a rég elveszett nővérkédet. -
devil's reef nevű zátony meg a Vredestad nevű település látszik csak a hajóról,a többi,csak ha partra szállsz,alul írja,hogy maracaibo környékén keresd,méghozzá onnan keletre -
Na itt ez képtelen vagyok megtalálni a játékban számitva 1 évig bjongtam a szigeten de ezeknek a hült helyét se látni már össze vissza mindenhol jártam már de nem lele ezeket:(
Valaki tudna mondani valami okosságot?
-
Ez nekem nem powerplay, csak gazdaságos. -
Működik a cucc, király. Most mennem kell, de este kirakom dds-ben, amiket eddig csináltam tga-ban. -
De, első körben ez volt a gáz, kipróbálom kösz! -
már volt írva,de elmondom megint :-) partra szállsz mellette és gyalog nekifutsz akkor feljön a megtámadás opció semleges/barátságos városoknál is -
igen -
Hogy lehet a városokat megtámadni? Folyton csak behajózik a flottám, még az ellenséges városokba is. Hogy kell? -
Jobrog #831 Sziasztok!
Majd februárban lesz csak meg a játék a net miatt, de szorgosan olvasom addig a fórumot. Csata előtt itt is ki lehet választani szélerősségnek megfelelően a harcoló hajót mint C64-en? Emlékszem amikor fingnyi szélben kis pinisszel körbeugráltam egy fullos War Galleont és sérülés nélkül elfoglaltam