2597
-
#508 Mire elkészül ennek a magyarítása, 2012-őt fogunk írni :( -
#507 Én most kezdtem el vele játszani.Mivel itt a 3. része amihez lassan magyarítás is társul.Utána pedig a 2. részhez is elkészül a magyarítás.egymás után viszem majd őket végig! -
#506 Akkor majd ez meg fog :) -
#505 Grafika nem érdekel. Annyira nem fogott meg a deus ex. -
#504 Írtad, hogy nem játszottál az előzőekkel. Ha nem vagy "grafbu*i", feltétlenül próbáld ki az első részt (ha kell, van hozzá hi-res texture pakk és DX10 mod), mert zseniális cucc.
Itt egy majd' 2 órás review/gameplay a Deus Ex 1 első fejezetéről:
-
#503 Jól sejtettem, hogy nem lesz ilyen... manapság örülhet az ember 20 órának. A sandbox dolgot akkor viszont nem jól tudtam... nekem teljesen úgy tűnt, hogy sztori szempontjából mindig csak egy irányba lehet haladni. -
#502 -
#501 Hmm... -
#500 Utolsó mondat kizárólag a konzolosokra értendő, sztem -
#499 Sandbox lesz a deus ex, viszont 200 óra 3x végigjátszással már nem jön össze.
25-30 órát ígértek a fejlesztők, minden mellékküldivel együtt. aki meg főszálon fog haladni (semmi questek, hekkerkedések, e-mail-tablet olvasások, az 18-20 óra alatt végezhet.
Ja és a casual gamerek kerüljék el, pl. aki MW stylban játszik, az még easybe is szenvedni fog. -
mans #498 Estét
A gameba ki lehet majd kapcsolni hogy amikor közelharc van meg elbújik akkor átváltson TPS be?vagy ehhez hozzá van rendelve egy gomb a klavin és nem muszáj? mert nekem jobban tetszett ahogy az 1 be volt,mindenhol FPS nézet. -
#497 Yepp, nekem is ez szúrja a szemem, a magyarázkodás...
De ezt részemről lezártam, jobblenne lassan a játékkal foglalkozni...
Pénteken meg is jön,legalábbis remélem, ezt mondták platinumban...
Legelőször a figurás cuccot néztem ki, de valahogy sokallom, aztán itthon is megjelent az augmented, és így azmellett döntöttem, figura úgysem lényeg, a többi meg ugyanaz. -
#496 OFF:
Ez csaknem minden évben kijön belőlem, hát idén is itt van:
Én már azt sem értem mi közünk ahhoz, hogy ki mit rendel elő/vásárol/lop? Senkire nem tartozik. Nem is igazán érdekel senkit. Az végképp nem hogy itt a fórumon próbálják az emberek megmagyarázni saját maguknak miért nem akarják megvenni.
Személy szerint legalábbis több száz játékot vettem már, de sosem írtam be egy topikba sem hogy "megvettem/előrendeltem". Max ha kérdezték. Azt sem igazán értem, miért büszke magára valaki, ha megvesz egy játékot? Ez a normális. Amikor warezol, akkor kellene csendben szégyellnie magát és ennek megemlítése nélkül játszani, mintha itt sem lenne.
Én nem turkálok senkinek a pénztárcájában, warezoljatok, lopjatok, ahogy érzitek, de ezt ne kössétek mások orrára. Csak ismételni tudom magamat, semmi közünk hozzá és a legkevésbé sem érdekel senkit milyen úton jutottatok a dolgaitokhoz. -
#495 Hmm? Tök lényegtelen, azt arra írtam, hogy önigazolja magát, hogy miért mondta le a rendelést, és miért inkább warezol...
Ezzel inkább azt akartam érzékeltetni, hogy nincs semmiféle magyarázat, warez=lopás, az meg nem megmagyarázható sehogyansem...
Bilibelógós dologra nem reagálnék, nem alacsonyodom le személyeskedősdibe. -
#494 "Gratula a felfogásodhoz, warezhuszár, leülhetsz..."
"Remelem a betervezett masik jatekvasarlasom iden nem lesz ekkora pofara eses mint ez "
Bilibe lóg a kezed :D -
#493 Amúgyis szerintem túlnyomórészt a legtöbb játék multija csak izzadtságszagú erőlködés.
Énis úgy vagyok vele, hogy 1000x többre értékelek egy frankó single játékot, mint egy összefüggéstelen multi henteldét, főleg a mostaniaknál megszokott "játsszál 100013466543 órát, hogy használhass mindent, mert alapból lvl1-en semmit nem tudsz, a többiek meg lemészárolnak, és ez mijenjó" hozzáállással. -
#492 "DE ezt nem eri nagyon meg megvenni, teljes egeszeben nincs benne multi es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani aztan megy a polcra vagy eladni..."
Gratula a felfogásodhoz, warezhuszár, leülhetsz...
Képzeld vannak akik szeretik a sorozatot, vagy szimplán megveszik, mert használják (leginkább konzol, pc-n rég kiveszett ez a dolog, ezért tart ott ahol), boltba sem mész lopni, csakmert nincsa kiflibe a sonka belesütve, nem? -
#491 Ha abból a 66 órából 33 meglesz az már nagy szó. :) -
#490 Én örülök, ha nektek lesz igazatok. -
#489 Hmm... nálam a sandbox a GTA pl. -
#488 Witcher, DA:O, BG, stb -
#487 Hmm.. én azt olvastam (vagy hallottam videóban) hogy sandbox lesz ez is mint az előzőek. Mondjuk Mass Effect-ben is volt 40-60 óra, ha alaposak voltunk, az sem sandbox. -
#486 Tudom. De ha 200/3=66 óra egy végigjátszás? Hát én nem játszottam egyik résszel sem eddig, de elég nehezen hihető, hogy egy nem sandbox játékban ennyi lenne... -
#485 2-3 végigjátszást írt. Egyébként az első két részben is volt 100+ óra, ha alaposan játszottunk. -
#484 Ez igaz de egy átlagos lcd moncsi semilyen szint se tud valósághüen vagy legalább crt szinten visszaadni. -
Sir Cryalot #483 Ezzel az arany feketével csak az a gond, hogy az átlagos LCD álmonitor se aranyat , se feketét nem tud ;D -
#482 A legnagyobb játék élményeim mind sp-k voltak egy-két kivételtől eltekintve.
Ja, és a Skyrim is sp lesz... -
#481 200 óra?
Viccelni tetszik? -
#480 "es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani"
Vagyis úgy érzed nem ér meg 6-7-8000 forintot 1-200 (alsóhangon) óra játék. Uhum, értelek... sóher -
#479 Ez mind nyilvánvaló volt a sok-sok gameplay anyag és a béta után. :) Multi? Ebben? Egy ilyen egyszemélyes sztori orientált RPG-ben a minél jobb single élményre való törekvés a fő. Multira ott lesz a BF3 és az évi menetrend szerinti 66., szalagról lepottyant CoD. Ebben a stílusban felesleges a multi, nonszensz várni hogy legyen, mert az említett népszerűbb többjátékos címekkel sohasem szállhatna ringbe, a kiadó feleslegesen ölné az erőforrást, időt bele, mellesleg multiban egy agyatlan, erőltetett shooter-ré degradálná a single-ben amúgy élvezetes játékot. Vicces számomra, hogy egyértelműen single-re épített RPG címektől (Skyrim, Mass Effect, ez) multit várna el bárki... :) -
#478 Én 26-án besétálok a boltba és még aznap este tolom is ezerrel. -
#477 megveném digitálisan a játékot, de drágább. Steamen csak akciok idején érdemes vásároln, vagy még akkor se, mert angol webshop-bol olcsobban kijösz házhozszálitással együtt. Amerikába a digitális vásárlás már megéri, de itt europába jol öszefogtak ezek a boltok, vagy az ado miatt,vagy csak a forint/euro árfolyam miatt van hogy ennyire nem éri meg digitálisan vásárolni -
#476 En elorendeltem, aztan letoltottem es most tolom nos ne haragudjon meg senki, van egy tonna gyari jatekom DE ezt nem eri nagyon meg megvenni, teljes egeszeben nincs benne multi es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani aztan megy a polcra vagy eladni... Ha lenne multi benne akkor nem mondtam volna ma vissza a megrendelesemet....
Amugy nemrtem aozkat akik dobozosjatekokon izzadnak ha tehetem en digital download -os cuccokat veszek egy jatek doboza meg lepeze(ei) csak porfogok es foglaljak a helyet es az elleteret (foleg ha sok jatekod van). Ha nem lenne az Xbox Live -n a gyari jatekoknak tulzottan draga ara szonelkul inkabb csak azokat vennem igy viszont hebe hoba csak 1-2 t. steamot is ezert szeretem megvan a gamma es nem kell az installer lemezeket keresnem vagy imadkozni hogy vigye az olvaso...
Sajnos a klasszikus Deus Ex -tol elegge tavol all ez a jatek parbeszed opcio inkabb csak szinfoltnak lett belerakva nemlehet hatalmas interakciokat csinalni vele mint pl egy rende skalandjatekban ez inkabb egy fps egy shooter erdekes gadgetekkel... ez a hacking is egy vicc semmi kihivas nincs benne joszerivel random + skill alapu le a kalappal szepet alkottak es latszik hogy raktak bele munkat de en ennel tobbet vartam. Remelem a betervezett masik jatekvasarlasom iden nem lesz ekkora pofara eses mint ez (BF3 COD3 Rage Forza4 TheOldRepublic Rage Skyrim ) -
#475 Ugyan ennyiért megkapom a dobozosat... -
#474 erre való a steam, azonnal megkapod :D 45 euróért -
#473 DE komolyan... már magyar torrent oldalon is fent van PS3ra és boxra is... én meg legjobb esetben is 29-én kapom meg -.-" 26. az pont péntek... -
#472 kozben meglett csak nagyon falnak nezett ki egy ajto ;)
mind1 aranyos cucc .... Final Fantasy XXVII plakaton mosolyogtam ;) -
#471 ahol az eljen a prologban bejon a combat training ott mitkell csinalni ? latszatra egy zsakutca es nemtom hogyjutok tovabb -
#470 Remélem jön a p2p-n is hamarosan, mert ennek így nem sok értelme van. -.-'' Azért öjöm bódottá. :) -
#469 Attól még nem kell ez ide. Nyiss neki egyet.