2597
banner
  • wedge31
    Jókor jött ki a textura csomag az első részhez meghozza a hangulatot rendesen.

Deus Ex : New Vision
  • wedge31
    Akkor már inkább ez, olcsób és tartalmasabb is.
  • Jaka923
    Magyar boltokat nézve, innen éri meg legjobban megrendelni.
  • wedge31
    Ha "csak" ugyanolyan jó lesz én már elégedett leszek.
  • Rayden02
    Kérdés hogy az első örök klasszikust le fogja-e pipálni!

• DaemoonHunter
    én csak játszottam vele anno, nem vittem végig, de az biztos hogy nálam ég és föld különbség van a kettő közt a 3 javára.
  • Bulics
    Most vittem végig az Invisible war-t! Hát, ha az kudarcnak lett elkönyvelve, ezt pedig tökéletesnek mondják, akkor ezen be fogok sz*rni!
  • ProGabe #421
    PC Gamer Review szkennek:

OXM Review szkennek:

• wedge31
    Szerencsére az előrendelés nem kötelez semmire, tehát ha az ár sokkal magasabb lesz lemondom és annyi.
  • Inquisitor
    A nevezett bolt a FB oldalán Gamestop-nak hívja magát, ami lehet átverés is, de ha nem az ... van egy nemzetközi játék bolt hálózat aminek ez a neve, és tök véletlenül a három kiemelt forgalmazó egyike a játék oldala szerint. Szóval ha van bármi közük egymáshoz, akkor simán lehet jobb áruk. Egyébként rémlik anno a PCDome-nál is olcsóbbak voltak a játékok (UT2004), mint a GDC és 576 boltokban.

Előrendelésnél van, hogy oda van írva változhat az ár. Ha nem volt oda írva ilyen, akkor tartaniuk kell, illetve lehet kevesebb.
  • wedge31
    CDG-ban a sima verzió 10 rugó itt meg a Augmented 9500 HUF, egy kicsit gyanús de lehet, hogy csak én látok rémeket.
  • broman191
    Elvileg a rendeléskor megadott ár ami érvényes, nem? :)
  • wedge31
    Ezen okból megrendeltem az Augmented Editiont a Gameshoptól, viszonylag olcsón, remélem az ár végleges.
  • broman191
    Azért megérte várni, végülis a látvány feljavult egészen szépen, és mintha a mozgások is kevésbé lennének műanyagok mint az eredeti megjelenés körüli demonstrációkban. :)
  • wedge31
    Még három hét...
  • Inquisitor
    Van benne pár új karakter, NPC, pár új helyszín, stb. ...
  • broman191
    Behind 2027: Classified Information HD
  • sherlock1

• Ryder62
    "egyenlöre csak a boss fightokat tartják túl nehéznek"

Végre. Lesz kihívás. Nem abból áll majd a boss fight hogy mikor egy hatalmas felirat kiírja hogy csapd le az xy gombot, akkor te megtedd.
  • wedge31
    Megint van egy pár 90% feletti értékelés, egyenlöre csak a boss fightokat tartják túl nehéznek ha ez lesz a legnagyobb gond a játékkal akkor szerintem jól állunk.
  • Sir Cryalot
    -nagy ívben , lehet menni , ott talán még menő a paks szöveg
  • Sir Cryalot
    -naés idén jönnek a hidegfúziós erőművek ,szóval aki előjön a síránkozással a CRT-k miatt az mehet is átfelé a prohardver.hu-ra síránkozni, az LCD-s konzolosokkal együtt, szegasztok
  • Sir Cryalot
    3 lencse:
  • Sir Cryalot
    oled nyilván nem lesz nagyban és elérhetetlenül drágán akkor is :D
    plazmát sem sokáig gyártanak,
    2D-re CRT maradt a legjobb, 3D-re meg projektor

3CRT plusz nagyito lencse 2D surround szerintem majdnem a legjob 2D-re
  • grebber
    Ezzel részben egyetértek.Mármint azzal a részével hogy az lcd-k 90%-a fos szar a TN+film panel miatt.De vannak normálisak is ahol már szinte 0 szögből is látod a cumot,de azoknak meg elkérik az árát.
    No de majd az OLED odabasz!
  • Sir Cryalot
    LCD technológiát meg kellett volna hagyni az ipodoknak, úgy ahogy van, az az igazság, nagyon nehezen lett abból használható TV és nem mondanám hogy megérte.
  • Sir Cryalot
    3D-be projektoron kurvajó lesz, haterek meg várhatják hogy LCD monitoron jó akciójáték legyen valami , nem lesz az , különben azon még filmet se lehet nézni, merthogy úgynézki rajta a film mint valami sz*r videojáték és rosszak a színek is.
  • broman191
    Azért, mert már eljárt az idő felette, és régóta nem törődnek a ráncfelvarrásával. A megállt a grafikai fejlődés elég erős kifejezés, nagyon is megy az előre, bár az új konzolok az ütemén dobnak majd biztosan, de ez még nem kevés idő. :)
  • grebber
    De azzal meg az a baj hogy távolról szépek csak a dolgok közel menve elhányom magam a 3 pixeltől amit látok.
    Megállt a graf fejlődés ez van majd az új konzolok ezt megváltoztatják.
  • broman191
    Egyetértek, de mentségére szóljon valamilyen szinten hogy a Crysis 2 is elég plasztikus, sok-sok mai nagy címmel egyetemben (mindenféle sz4rozás nélkül, ez csak egy tény amelyet el kell fogadni, és nem rögtön támadni). Számomra még mindig a jó öreg Source motor van a top-on realitásból (összességében, érzetben, nyilván nem a legkorszerűbb shader-eket stb tekintve), amelyre azt tudom mondani hogy már-már nem műanyag. :)
  • Evin
    A kiszivárgott verzió óta fordítják. Annyival hamarabb lesz kész, ha kijön a full.
  • Peakman
    Igazad van, pont ilyen okok miatt nem játszok Monopoly-t vagy Gazdálkodj okosant! Emellett ha tudnád milyen béna mozgás van a Ki nevet a végén!-ben, akkor sírva szaladnál körbe-körbe a szobádban.

Nem 2011-es színvonal, de ki nem szarja le? Illett a játék stílusához, hangulatához és egyáltalán nem vesz le az értékéből. Néhol inkább csak hozzá is ad, feltéve ha az ember képes néha felfelé nézni, hogy megcsodálja a város minden részletét.
  • Riddick21
    Az ilyen és ehhez hasonló grafika- és mozgásanimációbuzi hozzáállás miatt tart ott a mai játékipar, ahol tart. Éveket kell várni egy tartalmasabb cuccra, mert a mondanivalóval, eredeti látványvilággal és tartalommal felvértezett játékokra töredéknyi a piaci kereslet a shaderverseny aktuális győzteséhez képest.

Diablo 3-ra és Deus Ex: HR-re "felgyúrt" gépemen olyan játékok vannak most, amiktől a falnak futnál: Arcanum, Baldur's Gate, Deus Ex, The Witcher, Planescape: Torment, stb. Maximum egy widescreen vagy highres patch-csel, hogy olvashatóak legyenek a szövegek.

Amúgy nem tudom, miért kell bejönni ide sírni a látvány miatt. 1-1 címet eltekintve MINDEN arra gyúr, ti meg idejöttök hőbörögni, hogy ez milyen szar.

A látvány nem 2011, ez lehet. De azokban a játékokban, ahol a látvány 2011, ott viszont a játékmechanizmus és az eredetiségfaktor döglődik az pacman szinten. Az jobb?
  • wedge31
    Lehet, hogy igazad van de az ilyesmi engem nem érdekel mert mi a 2011-es szinvonal? a Crysis 2 vagy a CoD ezredik epizodja?

Akkor már inkább a Deus Ex elsö részét játszom újra ami ugye szintén nem egy mai darab de a tartalma miatt abszolút idöt álló...
  • Muttley
    csúnyának és sz.rnak épp' nem mondanám, de hogy
    iszonyatosan plasztikus a mozgás és a grafika is, az egyszer biztos
    ez NEM 2011-ES színvonal
  • zzeN
    10/10
  • broman191
    Ohhh...félreértettem tényleg, my bad, sorry. -.-'' Elkülöníthetnék valamiképpen ezeket a h.lyeségeket az eredeti cikk témájától, ez így nagyon összefolyik...:)
  • doggy90
    te mirol beszelsz? olvasd el az elotte levo mondatot is. azok korabbi hirek a jatekrol.
  • ProGabe #390
    az csak egy link az előzetes tesztre, a végleges review a magazinban lesz, az kapott 94%-ot. a beta-t nem is pontozták
  • broman191
    Nem csak náluk vannak ilyen lemaradások, megnéztem ma a Prey 2 előzetes miatt a july-aug GameInformer-t, erre mit látnak szemeim...DiRT 3 teszt. Hány hónapja is jelent meg... Na neee. :D