2597
banner
  • DaemoonHunter
    aki játszott vele az tudja szerintem mit ad, különb jó pár friss játéktól, engem legalább is nagyon megfogott.
  • Fpocok
    Ahogy a Bioshock:I-nél, itt is:
    Minél többet látok belőle, annál kevésbé tetszik
  • zzeN
    Director's Cut 1-3:

• Inquisitor
    Momentán ez a Conspiracy trailer, de legalább nem kell nekem betenni :)
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution Gameplay Trailer.

• Inquisitor
    EU verzió Augusztus 26.
  • elitehun
    Jó, az még messze van :D
  • broman191
    Aug 23 :)
  • elitehun
    Nemár, én azt hittem hogy hosszabb.
    De mikor is jelenik meg?
  • broman191
    Yes.
  • elitehun
    Meddig tart a béta? Ott van vége miután legyőztük azt az izomagyút?
  • Evin
    Elméletileg mire megjelenik, a kiszivárgott játékrész már le lesz fordítva, szóval annyival gyorsabban meglesz hozzá a teljes fordítás.
  • elitehun
    Nem feltétlenül kell hozzá több nyelvtudás mint egy...igazából minden játékhoz komolyabb nyelvtudás kell, aminek van története (a codtól eltekintve persze)
  • Smokk
    Sajna mire ehhez is elkeszul 1 forditas(lasd Fallout),teljesen el fogom felejteni.
    Ugyanis ezt a jatekot is komolyabb nyelvtudas nelkul nem lehet elvezni...
  • elitehun
    Lol, most nézem hogy a játék weboldalán a születési évnél 2027-et is be lehet állítani :D
  • elitehun
    Vagy csak a társai tudják felébreszteni ha megtalálják?
  • elitehun
    Jaja, bár én nem kapcsolom ki mert nekem tetszik és igy látszik is hogy vmit tényleg tettek a szemével :D

Amúgy ha leütök valakit vagy sokkolom az mennyi idő múlva ébred fel??
  • wedge31
    A lényeg, hogy kiapcsolható emiatt nem érdemes rinyálni.
  • elitehun
    PS3-as videó (pedig nem akartam triplázni :D)
  • elitehun
    Valójában nem azt az ajtót emeli ki amerre menni kell, hanem minden mozdítható dolgot kiemel, és hidd el hogy nem olyan egyszerű megtalálni a helyes utat
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution "The Year 2027 The Cities" Video.

• broman191
    Esetleges SPOILER veszély!

Nem kezdi magát átszerelni, mivel már a játék elején elvileg megvan fizikailag minden képesség bennünk - a sztori szerint. Viszonylag a játék elején, amikor a doktornőnél kell jelentkezünk felülvizsgálatra a klinikán, elmondja, hogy a biztonságos felépülésünk miatt korlátozottak a jelenleg elérhető képességeink (sok az újdonsült implant, fennállna a veszélye, hogy a testünk nem tudna együtt élni velük, ha minden egyszerre azonnal aktív lenne), de ha gondoljuk, saját felelősségünkre felgyorsíthatjuk a folyamatot (aug pontok megvétele a klinikán), vagy hagyhatjuk a normál kerékvágásban alakulni a felépülést(aug pontok gyűjtése a játék folyamán). :)
  • Inquisitor
    Lol. Pedig még olvastam is a kommenteket. :D
    Ami nekem nem tetszett benne, az az, hogy a folyosó közepén elkezdi fejleszteni a kar implantot erőemelésre. Azért régebbi deus ex részekben tudtál fejleszteni egy már meglévő dolgot így, de új dolgokat nem csak orvosi gép közelében vagy dokinál lehetett elintézni? Ráadásul ott már nanotech volt, itt meg ez még mechanikus augmentáció ... biztos nem feltűnő, ha elkezdi ott fényes nappal átszerelni magát a főhős pár méterre az őröktől.
  • broman191
    #298 :)
  • Inquisitor
    A tárgy kiemelés a szem augmentáció része, igaz kikapcsolható. Na most egy doboz vagy ajtó esetén tényleg gáz, de mondjuk az áttörhető falrészeket elég nehéz lenne szemre kitalálni :)
    Egyébként tutira a konzolos átirat miatt van benne szerintem is.
    A lenti video meg azt hiszem X360-ról van. Azért nem is néz ki rosszul szerintem ahhoz képest.
  • Fpocok
    Minél többet látok ebből a játékból, annál jobban utálom.
    Bírom, hogy még az egyértelmű ajtó is ki van emelve, hogy aaz agyilag zokni 10 éves xboxos is megtalálja...
  • Inquisitor
    Nem hiszem el, valaki nem tudná kimoderálni ezt a hülye klippet? Na szóval itt a Deus Ex - HR videó:
  • Inquisitor
    Egy kis gameplay videó, ez már nem Detroit. :)
  • ProGabe #320
    + a kiforrott karakterek
    + a jobb sci-fiket idéző történet
    + a reálisnak tűnő jövőkép, tehát az egésznek a designja. nincsenek repülő autók, vagy teleportálás és hasonló baromságok. az egyetlen igazán nagy sci-fi elem értelemszerűen az augok. tulajdonképpen arra épül a DE világa, ahogy ezek a plusz eszközök megváltoztatták a világot és kialakultak a mindent birtokló mega-giga vállalatok
  • Inquisitor
    Igen, a karakter fejlesztése inplantátumok, avagy augmentációkkal.
  • broman191
    Úgy nézd, hogy megközelítőleg a kiszivárgott verzió készültségi szintjével szánták volna kiadásra eredetileg a teljes játékot, aztán tolta el a kiadó egy pár hónappal a megjelenést még "javítanak a minőségen" indokkal, ebből következik hogy nagyon is kiforrott a bétaként emlegetett verzió. :)
  • grebber
    Nem a teljeset csak a töredékét olyan 10-12 órát!
  • elitehun
    És ez a béta milyen hosszú kb? Vagy a teljes játékot végigvihetjük?
  • elitehun
    Aha, és bevallom őszintén nem nagyon követtem figyelemmel a deus ex sorozatot. Eddig azt vágtam le hogy szinte mindent többféleképpen lehet megcsinálni. Ezen kivül van még valami jellegzetes, érdekes dolog a játékban?
  • grebber
    Érdemes igen! Buggal nem találkoztam eddig!
  • elitehun
    Érdemes leszedni a bétát? Vagy nagyon bugos stb.
  • Borg18754
    én azt utálom benne hogy még ha láthatatlan vagyok akkor is tudja hogy hol vagyok mert mindíg sétál felém pedig nem is láthatna :D de ha nem tudná hol vagyok akkor meg túl könnyű lenne :D
  • broman191
    5000 dollár...a kikerült verzióval játszó fanok összedobják. :D
  • Ironman2
    Hackerek beperelve
  • DaemoonHunter
    ott sokat szívtam, legalább 3x próbálkoztam újra, aztán patkány módszert választottam, fedezékek mögé, ide oda ugrálva, szinte sose talál meg, keresni meg mint a csiga úgy keres:D pár gránát aztán kanyec.