2597
banner
  • broman191
    Akkor más irányba fejlesztettem a karit, mert sokminden más elsőbbséget élvezett a boldoguláshoz, és az mellékes volt... :)
  • Borg18754
    én maximális szintre fejlesztettem ott egész jól bírja :) az utolsó résznél amikor a bosst kell megölni ott előtte elmentettem nagyon sokat szórakoztam vele hogy mindíg máshogy öltem meg :D volt amikor csak stun gunnal lövöldöztem rá meg emp aknát dobtam elé elég egyszerű megölni ha nem hagyod hogy megmozduljon :D
  • DaemoonHunter
    Megerősítem! Tartalmazza a kikerült cuccos, bár nálam elég hamar lemerült mivel nem sokáig fejlesztettem:)
  • Borg18754
    akkor te szerintem nem játszottál vele mert én kifejlesztettem, szval van benne láthataltanság nemtudom miért nem vetted észre elég feltűnő fejlesztés....
  • DarkSector
    Ja értem így már érthető hogy a beta-t nem lehet végigjátszani.
  • broman191
    Akkor közérhetőbben: Nem, nincs benne a bétában, mivel a játék későbbi szakaszában válik csak elérhetővé, a béta pedig előbb véget ér.
  • DarkSector
    aZ ÉRDEKLI HOGY A BETA-BAN VAN-E LÁTHATATLANSÁG VAGY MÉG NINCS ILYEN FÍCSŐR, AZ LÉNYEGTELEN HOGY IDŐRENDBEN MIKOR KAPOD MEG.
  • broman191
    Szerintem nincs, később megkapható képesség ha minden igaz. Sokmindent fejleszthetsz benne, csak megfelelő mennyiségű aug pont kell hozzá, de nem rémlik ez elérhető lett volna a játék olyan korai szakaszában. :)
  • grebber
    Ez a láthatatlanság a kikierültben is benne van?
  • broman191
    Nem tartalmazott túl sok új infót a fícsörökkel kapcsolatban, nekem újdonságnak igazán csak az hatott, hogy álcázás módban a lézereken át lehet menni anélkül hogy észlelnének. :)
  • broman191
    12 perc gameplay :)
  • Inquisitor
    Deus Ex: Human Revolution - Behind 2027 - The Cities
  • broman191
    Behind 2027 Part I: World HD
  • Inquisitor
    És végre nem csak Detroit van benne :)
  • Was
    Ez egyre jobb.
  • Inquisitor
    Deus Ex - Human Revolution : Behind 2027 The World of Deus Ex Trailer [HD]
  • Was
    Ne legyél szűk látókörű: te csak azért tudod letölteni, mert sokan megveszik az eredetit. A fejlesztők ugyanis ebből élnek. Úgyhogy inkább köszönd meg annak aki pénzt áldoz rá. Vagy legalábbis nehogy már te szóld le azt akinek normális a hozzáállása.
  • Inquisitor
    Most mondanám, hogy kit érdekel a kiadó, engem a játék készítői viszont igen, mert szeretném még látni a munkájukat valaha. Viszont most kivételesen a Square-Enix is érdekel, mivel szerintem a többi elk*rvult kiadóhoz képest, ezek még "szentek".

A DLC/GOTY beváros témával az a baj, hogy engem most érdekel a játék, nem 1-2 év múlva. De ha valakinek mondjuk gyenge hozzá a gépe, akkor neki simán megéri kivárni.

Ami nem tetszik nekem, az pont az, hogy valószínűleg tényleg DLC-ben lesznek küldetések és felszerelés :(
  • Renegade
    Nahát, még mindig vannak olyanok akik szerint szerzői jogot sérteni nem szabálysértés/büncselekmény?

Pedig az, ahogy lopni, adótcsalni, gyorshajtani, drogozni stb. is az. Makacs dolgok a tények. :-)

Ettől függetlenül mindenkinek szive-joga eldönteni, hogy meddig megy el.

• adler30
    Ez jó
  • sherlock1
    Minket meg piszkosul nem érdekel az antiwarezos dumád.
  • wedge31
    Nekem nem kell bizonygatnod miért lopod a játékokat mert piszkosul nem érdekel.

Az meg, hogy ugy játszak egy játékal, hogy megvettem és nem loptam független a kiadótól az nagyrészt neveltetés vagy gerinc kérdése, persze tudom, hogy itt az sg-én az a fasza gyerek aki lop mint az állat...
  • lolSL

hát neked sem nem lehet túl fehér a bőröd.
  • dronkZero
    Másolás nem egyenlő a lopással, ezt ideje lenne már felfogni.

Másrészt ha te fontosabbnak tartod a kiadók érdekeit a sajátodnál, akkor meg is érdemled.
  • wedge31
    Ez hülyeség és addig ne játszak vele ? mert kb 1 év mire egy gold kijön, lopáshoz meg mindig lehet ideologiát gyártani de az attól még csak lopás marad.
  • Sith
    Sokkoló és a mérgezett nyíl működik mint az egy-ben és mint a tanult kolléga írta lent ha az ellenfél mögé lopódzol akkor feldob egy ablakot azthiszem 1xt leüti, 2xt megöli.
  • Rage47
    egyetértek
  • DaemoonHunter
    nálam ez a T rövid idejű lenyomásánál működött, csak simán lekaratézta, semmi vérengzés.

egyébként szerintem ez a teljes játék 1/3 része sem volt, esetleg tizedrésze lehetett, vagyis remélem:)
  • dronkZero
    Ugyan, warezban benne lesz mind úgyis. Megvenni egy ilyet úgyis csak akkor éri meg, amikor már összepakolt, minden dlc-t tartalmazó "gold" vagy akármi verzió is kijön. Addig meg fejjék csak le az amcsikról a zsetont.
  • Inquisitor
    Azért az "vicces", hogy a ... khm ... újságírói demóban lévő fegyverek egy része csak az Augmented Editionban lesz benne, egy másik fegyver csak a másik csomagban (Explosive?) és utóbbiban lesz csak 10K kezdő kredit. Tehát aki sima verziót vesz, az integethet a dupla csövű sörétesnek, vagy a távirányítású robbanóanyagnak ... vagy kezdheti nulláról gyűjteni a zsetont.

Nem tudja valaki, hogy lehet majd közelharcot fejleszteni olyan irányban, hogy ne feldaraboljuk az ellent mint a sok ingame videóban, hanem simán leütjük (mint a Thief szériában), vagy lesokkoljuk mint az első DX játékban?
  • wedge31
    Ez tényleg nagyon jó ár, még várok egy hónapot és ha a CDG-ba nem lesz Augmented Edition, megrendelem onnan.
  • HunZsoci
    Végigtoltam én is a kiszivár(ogtatott?)gott 10-12 órás részt, nagy 1. rész fan vagyok, második visszalépés volt egyértelműen, de én még azt is többször végigjátszottam csak a történet miatt, és azt kell mondjam, NAGYON elégedett vagyok a mostani résszel. MEG fogom venni. Ez biztos. A mostani részt többször is végigjátszottam, számomra tökéletes, a fedezékrendszerhez nem voltam szokva(nem játszottam GOW stb ilyen rendszerü játékokkal), de megszoktam, és jó újításnak gondolom, a történet épp annyit árul el, hogy folyamatosan legyen az emberbe motiváció tovább kutakodni, lehet erővel/harc árán, és ügyeskedéssel-lopakodással is megcsinálni küldetéseket, a képesség fejlesztések nekem megint bejönnek, a fegyver upgrade-k szintén+egyedi lőszerek, az életerő regeneráció meg nem zavar, mint változás, úgyis az első implantom volt mindenkor kb. a HP feltöltő nano cucc, így ez legalább megvan alapból^^
    Csodás játék lesz ez, még ezen tunningolnak is egy kicsit, itt ott kis bugmentesítés, ÉV játéka, szerintem grafika is OK, ide ennél több nem kell, ez nem Crysis 2, és gépigény is nagyon baráti, nálam 2 magos Core i 3 és ATi 5770 fullon viszi röccenés nélkül, 1280x1024 ben, minden maxon beállítással. Ezt vártam, ez a játék lesz az 1. rész igazi folytatása(bár előzmény), megéri majd érte fizetni, én úgy gondolom...
  • DaemoonHunter
    Azt kell mondjam remek lett így a "demóból ítélve". Nem számítottam semmire a videók alapján még kicsit könnyűnek is gondoltam(persze hülyeség előre de ezvolt) egyből deus ex fokozaton kezdtem amit tudok ajánlani mindenkinek, mert remek szórakozás így, nem vagyunk ellátva kiló lőszerekkel, ügyes, gondolkodós játék lett, megőrizte az első rész lelkét, legalább is részben sikerült átcsalni belőle ezt azt, ez a hangulatra és a jövőképre értendő leginkább, bár ez összefügg. Grafikában szerintem nem kell panaszkodni, az első részt sem ezért imádtam/tuk anno szerintem. Remélem lesz robot hackelés vagy ilyesmi, mert azt szerettem az első részben, bár ebből ítélve minden jóra lehet még számítani.
  • Inquisitor
    Hmmm. Nem tudja valaki, hogy miért "törlődött" az OFFtopic rész?
  • Inquisitor
    Deus Ex: Human Revolution (Augmented Edition) - 9500FT
    Nem gondoltam volna, hogy új játék 10K alatt jön majd ki. A "sima" verzió meg 7900 előrendelésben. Akkor már megéri a bővített verzió szerintem. Lesz valami gyűjtői verzió is, de az közelebb lesz a 20.000-hez ...
    Következő fizunál elő kéne rendelni, nehogy elfogyjon megjelenésig és/vagy drágábban adják. Fenti verzióból van PS3 és X360 verzió is, nyilván picit többért.
  • strebacom
    Akkor jó!!!
  • _Atti_
    Kipróbáltam, tetszik!

A játékmechanika remélhetőleg még a teljesig kicsit lecsiszolódik..néha a nézetváltás elég érdekes.. furcsa hogy egy fpsben belülről kb. csak a nézelődés és egyszerű mozgás történik.

Ami még nekem egy kicsit fáj mert nem vagyok túl nagy rajongója. Meglátszik rajta a Square Enix..Nyugatias de erőteljesen megjelenik benne a japán..megnéztem az art designért felelősök ha jól látom franciák..Ja végül is Montreal..Ők meg sajna szeretik ezt. Nekem a rendőrőrsön levő régi barátunk, a pilótánk, a voltbarátnőnk anyja mind-mind erős ellenszenvvel töltenek el sajnos emiatt..
  • dronkZero
    IW-t játszani nem volt jó. Félbehagytam, és azóta sem volt hozzá kedvem. PS2 időszak volt, amikor minden játék cső volt, baromi klausztrofóbiám volt a háromszobás "városoktól"... Közben meg egyáltalán nem hozta az elvárt Deus Ex szintet. A szó szoros és átvitt értelmében is cső volt, borzalmas.
  • Inquisitor
    Az igaz, hogy az Invisible War nem volt méltó az első részhez, de a többi játékfelhozatal mellet azért még is csak megállta a helyét. Azért volt benne vagy 5-6 frakció és kb. ennyi befejezés, elég csavaros történet volt ... a karakter fejlődést butították sajnos. No meg igen sokkal kevesebb küldetés volt benne ez tény. Annyira nem volt rossz. Az is igaz, hogy pl. a Deus Ex demojában a sokféle megoldás miatt több lehetőség volt felvonultatva, mint az IW-ben az egész játékban.

A Human Revolutions grafikájával meg nem értem mi a baj, azért max. beállításknál Serif irodájában nagyon brutálul festettek a dolgok, meg a reluxán átsejlő városkép. Más tészta, hogy a "szokásos" raktárépület, kutatólabor témában nyilván sterilebb a környezet. De mondjuk nincs annyi karakter animáció hiba benne, mint pl. a BulletStormban.

Az OST nagyon bejövős, anno a trailerben ellőtt zenéről nem gondoltam volna, hogy a tényleg ilyen a játék zenéje! Remélem valamelyik gyűjtői kiadásban benne lesz az OST.
    Tetszett, hogy olyan vagy ahhoz nagyon hasonló környezetben folyik a játék, mint amiket az előző Deus Ex játékokban láthattunk. Mondjuk a bevezetőben át kell menni egy laboron, ami esküszöm benne volt egy az egyben az IW-ben. Csak nyilván "kissé" kidolgozottabb. A történet már az elején is elég csavarosnak tűnik ...
    Ja és szvsz már közepes fokozatban is elég nagy kihívás, hiszen nem lesz minden bokorban lőszer.
    Minden estere már most késztetést érzek egy kis gép upgradre, no meg nem mellékesen a játék megvételére.
  • Riddick21
    Vannak hozzá HiRes csomagok, mindenféle látványjavítók, azokkal egész komoly minőségre fel lehet harcolni, de elárulom: nem szükséges. Múltkor leültem a Steam-es verzióm elé (van dobozos is, de jobb a biztonság) és 2 pályát kapásból lenyomtam, nincs azzal a látvánnyal semmi baj.
    Igaz, 15"-os laptopon toltam, az azért sokat segít rajta.