banner
  • AnarchoiD
    En elorendeltem, aztan letoltottem es most tolom nos ne haragudjon meg senki, van egy tonna gyari jatekom DE ezt nem eri nagyon meg megvenni, teljes egeszeben nincs benne multi es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani aztan megy a polcra vagy eladni... Ha lenne multi benne akkor nem mondtam volna ma vissza a megrendelesemet....

Amugy nemrtem aozkat akik dobozosjatekokon izzadnak ha tehetem en digital download -os cuccokat veszek egy jatek doboza meg lepeze(ei) csak porfogok es foglaljak a helyet es az elleteret (foleg ha sok jatekod van). Ha nem lenne az Xbox Live -n a gyari jatekoknak tulzottan draga ara szonelkul inkabb csak azokat vennem igy viszont hebe hoba csak 1-2 t. steamot is ezert szeretem megvan a gamma es nem kell az installer lemezeket keresnem vagy imadkozni hogy vigye az olvaso...

Sajnos a klasszikus Deus Ex -tol elegge tavol all ez a jatek parbeszed opcio inkabb csak szinfoltnak lett belerakva nemlehet hatalmas interakciokat csinalni vele mint pl egy rende skalandjatekban ez inkabb egy fps egy shooter erdekes gadgetekkel... ez a hacking is egy vicc semmi kihivas nincs benne joszerivel random + skill alapu le a kalappal szepet alkottak es latszik hogy raktak bele munkat de en ennel tobbet vartam. Remelem a betervezett masik jatekvasarlasom iden nem lesz ekkora pofara eses mint ez (BF3 COD3 Rage Forza4 TheOldRepublic Rage Skyrim )