2597
banner
  • Inquisitor
    No de az újságírói verzió, ami a játék 30%-át tartalmazza ha minden igaz, valamikor áprilisban lett kiadva. Azóta a PC Gamer arra volt képes, hogy egy-két küldetést az elejéről párszor újrajátssza három hónap alatt?
  • Smokk
    Miert vki mar elkezdte a forditasat?
  • broman191
    "We played the first ten hours over and over again, and had dramatically different experiences" - Valami újabb csonkított press verzió alapján írt cikk...hmmm. Nem hiszem hogy ez messzemenőkig mérvadó lenne (és bármi újat is mondanának). Úgy érzem lesz ez a 94% lesz még jóval lentebb is, ha megjönnek a valós, végigjátszás alapú értékelések, nem ilyen sietős, toltuk valamennyit kutyafuttában, hogy mindenki előtt mi közüljük elsőnek jellegű review-k... :)
  • ProGabe #385
    Deus Ex: Human Revolution review scores 94 and an Editor’s Choice award in PC Gamer

94%, az szép! :)
  • Evin
    Viszont ha előbb kikerül, amit kétlek a sajtópéldány esete miatt, akkor előbb lehet kész a fordítás.
  • grebber
    Nekem mindegy úgyis csak akkor játszom majd ha elkészült a magyarítása!
  • broman191
    Vajon mikor szivárog ez is ki?
  • ratgab
    Szuper! Már várom!
  • grebber
    Deus Ex: Human Revolution hat Gold-Status erreicht. (Deus Ex: Human Revolution goes gold)

Magyarán bearanyozódott a game.
  • broman191
    SDCC 11: Purity First Propaganda Trailer HD
  • Peakman
    Ajtón áthaladva mindig aktiválódik. Ilyenkor marad fél perced az aktiválásra.

Egydüli bajom, hogy nincs csendes módja az aknaszedésnek. :(
  • elitehun
    Én az ajtón át mentem, lehet hogy aktiválódott (legalábbis számolt visszafele) de bőven tudtam hatástalanitani :D
    Inquisitor: el is lehet hajítani a tárgyakat
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution - Combat Trailer.

• Inquisitor
    Én is azt néztem, hogy "ez hülye, ha kilövi az őrt, akkor észreveszi a kamera", erre odaszögelte a manust a falhoz, a kamera meg vígan forgott fölötte ebből semmit sem látva. Hmmm. :)
    Ha jól olvastam ruszki gyártmány a nyílpuska :D
    A roham sörétes meg cseh, szóval lesz benne pár gyártó.
  • DaemoonHunter
    ez most fellőtte a vége fele nyílpuskával a falra a csávót?:D rohadt nagy lenne, anno a no one lives forever ben láttam ilyesmit
  • Inquisitor
    "Revolverrel lábra egy golyó és az ellennek annyi...na neee."
    Mindig is hiányzott a játékokból az olyan sebzés modell, mint anno pl. a Tresspasserben. Ha létfontosságú szervet vagy ütőeret találsz, akkor még kis kaliberrel is halálos. Na most revolverrel bokán lőnek alapból tényleg nem halálos, de ha egy lövedék sebessége és becsapódási energiája elér egy szintet, akkor simán meghalsz szívburok repedésben vagy agyvérzésben. A játékban meg ugye szénné lehet upgradelni a fegyverek több tulajdonságát is. Itt ezekben a videókban azért pozitív, hogy szétpáncélozott őr még nagy kaliberű fejlövéstől sem halt meg, se akkor amikor elugrott a gránát hatósugarából.
  • Inquisitor
    IGN-é nincsenek lemaradva, a Gamekapocs van lemaradva, ezeket a videókat ugyan is eleve az IGN csinálta és ötödikén rakták ki őket. Ezt is meg a 12 perces rövid verziót is, az meg ebből van összevágva, ezért még a jelenetek is ugyan azok. Más által kiadott videókban ez a pálya benne sem volt addig.
  • Peakman
    *tökölj wtb editgomb

(Az egyik fehér ruhás fogvatartónál van a kód, ha mindenáron meg akarod találni.)
  • Peakman
    Ne tököl vele. 1505
  • broman191
    Pontosan, nekem is. A lényeg hogy a szellőzőn át kell bejutni ha jól rémlik, mert ha az ajtón át mész akkor rögtön aktiválódik és bukta. :)
  • Sith
    Pedig meg lehet hackelni azt a gázbombát nekem sikerült.
  • DaemoonHunter
    dobálhatod őket meg szinte minden tárgyat mint az elődökben, elég jó dolog:)
  • Inquisitor
    OFF: Van itt olyan élő ember aki tudja, hogy miként lehet az első küldetésben a túszokat megmenteni? Volt egy videó ahol gamer elkezdte hackelni a gázbombát, csak ő elszúrta ...
  • Inquisitor
    Deus Ex Wiki - HR részleg
    Folyamatosan bővűlget.
  • Inquisitor
    Deus Ex: Human Revolution - Behind 2027 Part III: Combat

Deus Ex: Human Revolution - Behind 2027 Part IV: Stealth
  • Inquisitor
    A régi részekben simán el lehetett hajítani a tárgyakat, itt mg a dobozt csak leejteni lehet? Vagy el lehet hajítani? vagy bármi más tárgyat? Amúgy rémlik volt valami zajkeltő lehetőség is az elődökben ...
  • zzeN
    Volt vagy fél perc mire megtaláltam.
  • The Protector
    Hy.Halkan kérhetnék egy linket,akár privátban egy linkhez a nem hivatalos"demohoz"?Akár privátban is,seed nem probléma.
  • broman191
    Csak érezhetően kényszermegoldások ezek mert lehetne célravezetőbb, kevésbé nevetséges. :D:D
  • elitehun
    Hogyha nem volt doboz akkor én elkezdtem ugrándozni meg szaladgálni :DD
  • Riddick21
    különböző tárgyak ledobásával lehet zajt generálni, ami eltéríti őket a kijelölt úttól, bétában én szórakoztam ilyesmivel.
    ledobsz egy dobozt, vagy valamit, azt bizonyos távolságról (viszonylag messziről) kiszúrják, elvileg hallás alapján, mert a hátuk mögött is működött.
  • broman191
    * elterelésnek - korhűen - reális lenne mondjuk, ha ki tudnánk vetíteni önmagunkról pl. egy fedezék mögül kikukucskáló és visszabújó hologramot, a kívánt helyre, ahol észreveszi az ellen, de csak annyira, hogy felkeltse az érdeklődését annyira, hogy odamenjen kivizsgálni. Aztán ott a mine, esetleg hátbatámadás stb.
  • broman191
    - A kombinálható mine tetszett, bár lopakodós karival nem tudom mennyire fogom használni, mert igazán szép és jó ez a lehetőség, de kellene valami fütyörészés (ala Sam Fisher :])/hangot generáló item eldobása (ha van bármi ilyen és csak én siklottam el felette, akkor szóljatok - de a prezentációkon nem láttam, a beta-ban sem tapasztaltam) vagy hasonló befolyásoló funkció mellé, amely segítségével az ellent odacsalogathatod ahol a már előkészített csapda várja. [muhaha :P] Mivel csak úgy kifigyelve az útvonalakat és megpróbálva odatenni az aknát, ahová majd belesétál az ellen (csak ezt magyarázták), mindezt megvárva, közben az unalmas programozott sétaútján gyalogolva...elég primitív, túlzottan időigényes, ha lehetne befolyásolni, az lenne az igazi.

- Revolverrel lábra egy golyó és az ellennek annyi...na neee. Rendben hogy a játék egyik legbikább fegyvere, de akkor is, szakadjon le az a láb, az ellen a földről lövöldözzön tovább, kínjai közepette, vagy valami...de ilyen instant death...nevetségesen rossz és egyben régimódi -
    már régen is h.lyeség volt. :)
  • broman191
    Behind 2027 Part III: Combat HD
  • broman191
    Sorry. -.-'' Megnéztem, aztán egy idő után tekergettem, mert minden részletet láttam már máshol, IGN-ék le vannak maradva... :D
  • DarkSector
    Mirorrs Edge vót hasoló, csak az fehér-kék.
  • Shep
    Hát akkor ezt majd kivárom, ez a sárga, barna nekem sem jön be
  • zzeN
    3 komment
  • broman191
    [URL=http://www.gamekapocs.hu/hir/24336/utos_felora_az_uj_deus_ex_tarsasagaban]"Ütős félóra az új Deus Ex társaságában" [/URL]
  • Inquisitor
    Ha valakinek nem jön be a sárga/barna színséma, készül a blue MOD a játékhoz: LINK