2597
-
#548 Mindegy, sose vessz össze egy PC-sel, vagy egy megrögzött konzolossal. Alap szabály :D -
#547 "ugyanúgy tolja a fosokat"
Ez azt jelenti hogy csak fos van? Konzolon csak fos meg 1szerü game van? OMG..... -
#546 Hát te írtad úgy hogy fossal játszunk.
Vannak dolgok, amiket bekéne ismerni. nekem is van konzol. És ráadásul vannak határok is -
#545 Rátekintenél az aláírásomra? Mellesleg az MW2 eladásai pc-n is viszonylag kimagaslóak voltak az átlagos pc eladásokhoz képest.
Egyébként azt amit írtál,egyszerübb játékok magyarázd a:
Mgs,FF,DS,Noir és egyéb játékosoknak.:) -
#544 Elnézést, de pont hogy a CoD NEM NÉPSZERŰ PC-n. Csak konzolon. -
#543 Ezek most hogy jöttek ide? Fröcsögöd a faszságaidat de azt sem tudod miről beszélsz,írta ezekre bárki hogy fos? Nem....Ettől még pc-n a fosokat (LÁSD COD) ugyanúgy tolja a jónép sőt szinte a legnépszerübbek egyike? Konzolon lehet ugyanígy sorolni a címeket? Igen... -
#542 Konzolosok: Lehuppannak a fotelbe, csak bedobják a DVD-t, játszanak egy kicsit, azt mennek is. Nem akarnak ők szarakodni semmivel, sokkal jobban szeretik az egyserűbb játékokat--->casual. -
#541 AZ hogy ha a pc-n is olyan számba vennék a játékot akkor simán kijönne hogy nem a konzol tehet az egészről hanem simán a célközönség,a tizenéves korosztály akiknek ez a megfelelő szint,ennyi.:) -
#540 Starcraft, Warhammer, Company of Heroes, Diablo, TOTAL WAR sorozat, metro (konzolon legalább ti fost kaptatok metróból, nem beszélve a két Dragon Age játékról sem :D) ha neked fos, akkor grat, igen csak van érzéked a játékokhoz :D -
#539 PCre tényleg kevesebbet vesznek. De ennek mi köze a kazsuálosodához?
-
#538 Gyorsabb = összetettebb?? Értem :)
És továbbra is: KI NEM SZARJA LE HOGY egy kontrollerest 5ször lelősz egérrel???
-
#537 Akkor megint segítek.:)
Ha egy repülőgépnél jobb a két analógos irányítás mert JOBB manőverezni.
Akkor ahogy írtam függetlenül attól hogy milyen játék két analóggal ÖSSZETETTEBB MANŐVEREK-et lehet csinálni? Legyen szó BÁRMILYEN játékról..IGEN.
Írta bárki hogy jobb a két analógos megoldás az egérnél? Nem.
Prince23: Ettől még a pc-s tábor ugyanúgy tolja a fosokat csak nehezebb számon tartani mivel jó ha a játékosok ötöde vesz játékot...
És konzolon ugyanúgy jelen vannak a sokkal komolyabb összetettebb játékok amiket a pc-s vérpistik kerülnének messzire...
-
#536 Öregem, megértem ha egy Conviction vagy Batman játékoknál ragaszkodsz ennyire a gamepados megoldásokhoz, de egy fps-ben?
akár hogy mész, fordulsz, az egérrel sokkal gyorsabban lehet manőverezni, hülyeségeket nem írjál már pls.
Míg te a kontrollerrek megfordulsz, + LT-zel AIM nélkül, addigra billel 5-ször lelőlek MW-be pl.
Más a tészta a Batman, Wolverine, Conviction játékoknál. ott passzol a kontroller. -
#535 A a Nintendót, és egymásik konzolgépet (nem tom már mi a neve) is beszámítom, akkor az a két év sokkal többre nyúlik vissza. ezt a két évet a xbox360-ra értettem. -
#534 JA bocs, nem tudtam, hogy ez egy repülőgépszimulátornak a topikja. -
#533 Fps....SP-ben tökéletesen elég a két analógos megoldás és hozzászokás kérdése? Igen. Van számtalan példa amikor konzolon tökéletes egy fps irányítása? Igen. Szar? Nem. -
#532 Megismétlem basszus...MANŐVER.....Tisztában vagy vele miaz?
Repülőgépszimulátor....Mivel ÉRDEMES játszani? Egér + bill?:)
//
Egérrel még jó hogy elverik a gamepadosokat,ez nem kérdés,de ezt vitatta itt bárki is?
-
#531 Most FPSről volt szó... -
#530 Ja, biztos azért volt, hogy a Shadowrun-ban a konzolosok
úgy elverték a PCseket, hogy nem is folytatták a projektet.
Ja bocs, fordítva volt. -
#529 Hiába lepődsz meg, így van... csak nem fps-re kell értelmezni, ott nyilván jobb az egér...
De egy sport, vagy egy GoW, DMC-t megnézném wasd+egér kombóval... :D -
#528 MANŐVER....A kulcsszó...:)
Vagy talán 2 analóg+analóg gombok helyett fix gombokkal és EGY egérrel (ha úgy tetszik az egér az "analóg") nem-e?:) -
#527 "Hát pedig van konzolom, két éve már :)"
Húha, már ne haragudj, de akkor neked már negy rálátásod lehet...
Képzeld, nekem meg már vagy 20 éve van...
Az, hogy ott sok a casual, csak annak köszönhető, hogy jobban nyomonkövethető, számszerűsíthető, mivel pc-n jó ha egy adott játékot játszók 10%-a veszi meg.
Hiddel konzolon nagyonsok olyan HC játékot ismerek, amiről vszínű nem is hallottál...
De tudodmit? Szép dolog, ha hiszel valamiben, és ragaszkodsz hozzá, hidd csak el amit leírtál... -
Sith #526 Nem azt mondom hogy teljesen használhatatlan a gamepad de sajnos azt kell mondjam hogy bizonyos játékokra csak a megerőszakolásával alkalmas.
Ugyan ez igaz fordítva is nem véletlen hogy a sport játékokkal PC-n is gamepaddal játszanak.
(Amit hallottam igen létezik egér konzolhoz de nekem valami olyasmit mondtak hogy az az egér igazából nem egér hanem az egyik analóg kart szimulálja valahogy) -
"sőt jóval összetettebb manővereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval."
sőt jóval összetettebb manővereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.
sőt jóval összetettebb manővereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.
sőt jóval összetettebb manővereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval. -
#524 Konzolon a COD-ok támogatják jórészt az egeret,és kb ennyi a többiben inkább hátrány.
Egyébiránt semmi baj a gamepados irányítással,sőt jóval összetettebb manővereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval.. Hogy ezt mi használja ki az mellékes,de egy SP játékban ahol nem a fregelés a lényeg hanem a játékélmény,nos ott részemről előnyben a gamepad. -
#523 Vanni van, de minek. Én láttam egy ilyenről videót... és az irányítása pocsék volt. POCSÉK. -
#522 Ha van sem használják sűrűn, mert konzolon milyen dolog az, és gondolom nem is támogatja minden... :) -
#521 Konzolokhoz nincs ilyen wasd "tábla" és egér? Mintha anno láttam volna valahol, talán PS3-hoz. -
#520 És az sem segít, hogy olyan elbaszott az irányítása az FPSnek gamepadon. -
#519 A casual gémerek toljanak mindent íziben' gyakorlatilag, úgy célszerű... :D -
#518 A legtöbb casual gamer konzolon van, legalábbis ott gyarapodnak ezerrel :D A casual fogalom létrejötte is a konzoloknak köszönhető...
Eidos megmondta: kezsuel gamerek kerüljek el (max easybe nyomják), ez egy letisztult, kidolgozott játék lesz, ami nekik nem fog bejönni :D
#516: az biztos, lesz itt sírás pár embernek... -
#517 De ettől ez még nem csak a konzolosokra vonatkozik. És konzolra is vannak olyan játékok amire az egyszeri rambo pc játékos elvérezne a francba..Tehát kárvolt leírni a konzolos hülyeséget. -
#516 A Deus Ex eleve nem arról szól de nem baj lesz itt még pofára esés pár usernek... -
#515 Hát pedig van konzolom, két éve már :)
Amúgy meg a fejlesztők szándékosan megerősítették az olyan maiknak, akik az MW MW 2-ben Rambóként nyomulnak, hogy azok nagy ívbe kerüljék el a Deus ex-et hardba :) de még easybe is akadhatnak problémák az olyan gyökereknek, akik csak rohangálnak a pályákon és rambóban osztják a headshottokat :D -
#514 Nem hinném,pc-n is ugyan olyan népszerü az MW 2 csak a warezmajmok nemveszik.:) -
#513 Hát most nagyon mellé trafáltál :) -
#512 Az nem gond ,addigra csak a végére érek az 1-nek!Várni azt nagyon tudok. -
#511 Én azt nem értem miért írnak be ilyeneket? Csak magukat alázzák, égetik vele.
Ha valaki büszke arra, hogy warezmajom... grat neki. -
#510 "En elorendeltem, aztan letoltottem es most tolom nos ne haragudjon meg senki, van egy tonna gyari jatekom DE ezt nem eri nagyon meg megvenni, teljes egeszeben nincs benne multi es nemhiszem hogy 2 max 3 nal tobbszor vegig lehetne jatszani aztan megy a polcra vagy eladni... Ha lenne multi benne akkor nem mondtam volna ma vissza a megrendelesemet...."
Sose rendelted elő. -
#509 "Utolsó mondat kizárólag a konzolosokra értendő, sztem"
Ilyet is csak az képes leírni akinek gőze köze nincs a konzolokhoz...