Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Na pár óra után elmondom a véleményemet, bár tudom senkit sem érdekel 😄

-Imádom az RPGket? Ami nem túl bonyolult... azokat igen. Mint ez.
-Imádom a scifit? Mi az hogy!
-Imádom az FPSeket? Naná!
-Bejön ez a játék? Sajna nem.

Nem is tudom miért... nem tudom kicsoda vagyok, nem tudom mi a történet, nem játszottam elõzõ játékokkal. Nem azt mondom, hogy nem lehet megtanulni mindent, de én valahogy nem érzem a késztetést. Persze jó játék, sokaknak befog jönni... de nem nekem. Én eddig sem igazán vártam.

Egynek el fog menni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez egy nem hivatalossan kikerult beta megis mit vartal? /facepalm

Apropo kis helyesbites a felauto pisztolyra tudtam feltenni a revolvert nem probaltam

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Fpocok
Xboxos gombkiosztású tutorial /facepalm

Fpocok
General O'neill??? Really??? /facepalm

Én egy eldugott helyen tudtam venni hangtompítót és simán rá is lehet szerelni

grebber
Stukkerhez tényleg nincs hangtompító vagy csak én vagyok vérvak?

Next PC upgrade: 2022

broman191
Az ajánlott HD5850-nek, a HD5750 chip pont a fele, lehet az a gond, ránézésre, a többi hardvered alapján más nem lehet. Nekem az 5850-nel a gpu load 40-50% felé nem sûrûn ment, de volt 60-70%-on is elvétve, lehet olyan helyzetekben van gondban az 5750 és akkor szaggat. Lehet csupán optimalizálás kérdése a dolog és a végleges verzióban nem lesz gondod... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Akkor az a "jobbik" eset, nem belül kell keresni téglát. De én biztos, hogy "sorszámozott" tesztpéldányokat adnék ki.
FSpofon
Nem fog, ez nem fejlesztõi változat forráskóddal, hanem amit újságírók teszteltek.

Arab money

Remélem emiatt a kilopott verzió miatt nem késik a végleges...
Már szóltam a modiknak

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nem tudom kiér a topic de nem lehetne kitenni az OFF topicot vagy warez topicot kitenni bannerba?

Kongy
Kicsit lehetne élesebb az egész játék (értsd: textúrák), és akk rendben is vagyunk.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
Nekem az nem tetszik pöttyet hogy nem lehet customizálni a fõhõs kinézetét, Mass Effect-ben is bevált nekem, sokkal jobban hozzámnõtt az általam kreált figura mint az alap, szopott uborka fejû 😊 Amúgy a graffal sztem (képek alapjám) már most sincs nagy gond és ugye nem végleges.

Kongy
Max grafon fut nálam, HD 5770-nel.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Egész vállalható a játék béta státuszban is. Külön tetszik a fedezékrendszer. Egyedül a grafikával nem vagyok kibékülve.

Victor1103
Sokan írták hogy hibátlanul fut a játék, de nekem mégis szaggat. Ati HD 5750 nem elég neki? Vagy valamit ki kell kapcsolnom vagy be kell állítanom?

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Van offtopik:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307004009

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

broman191
E3 2011: Discovery Trailer HD

Van benne pár jelenet ami gameplay, bár HUD nincs, szinte olyan a grafikai színvonal mint az átvezetõkön, a bétától jóval szebb, lehet a béta átlag fps-e a végleges verzióra felezõdik...augusztusban kiderül. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
Egészen sokáig el lehet játszani a bétával, élvezetes, de sajnos nem teljes, mire már belejöttem , rá kellett ébredni...túl szép hogy igaz legyen. Ennél a missziónál vége a bizonyos kiszivárgott build-nek, az átvezetõ után a játék visszadob a fõmenübe:

Kicsit bugos is a végén a felszállás... 😄

😞

Sajnos augusztusig mégis várni kell mégis a teljesre, nincs is olyan messze... 😊 😛

ui.: Legalább a mentések megvannak hozzá, remélhetõleg a teljes verzió hiba nélkül megeszi majd - ha nem változtatnak bizonyos mentéseket érintõ területeken annyit a játékon, hogy gond legyen vele - és lehet folytatni ahol most befejezõdött. Ha pedig mindenképpen új játékot kell kezdeni, legalább gyakorlatiasabban lehet majd hozzáállni... 😊

Ahogy néztem anélkül is el lehet bújni mármint amikor én bujdokoltam "csak" simán akkor se vettek észre

Szerintem semmi baj nincs a játékkal nem hiszem hogy emiatt fogom lemondani az elõ rendelésemet 😊

Est

Ez a fedezékbe vonulás ez autómatikus?vagy anélkül is el lehet bújni valami mögé?mert hogy átvált tps be ez nem tetszik.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Kicsit lemaradtam, de most akkor mi is a játékkal a probléma? A grafikai gondokon kívül! (Nem kötekedni akarok, csak érdekelne, mivel én nem szedtem le ezt a Prealpha-t és nem is fogom, majd ha kész lesz megnézem azt)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nekem nem kell mondani.Csak sokan mások azt hiszik (ez olvasható) hogy egy hónap alatt lecserélik az egész mindenséget kb!

a Béta nem arról híres, hogy már sok új dolgot vinnének bele 😉
jelen esetben pedig, nagyjából 1 hónap van az arany lemezre ekrülésig
grebber
Tuti fejlesztõ vagy azok védik így a szarjaikat.Crysis 2nél is hõzöngtek azt mi lett a full is ugyanaz lett igaz bugtalanitva ,de gameplay és semmi másban nem volt eltérés.

Bence94
emberek ez egy kilopott félkész változat ne sírjon senkinek a szája, hogy nem megy amikor szeptemberben jelenik majd meg a végleges csak...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

PhantomAss
nvidiám van, legfrissebb driverrel
de akkor ezek szerint nálam van a probléma

GOOBY, pls

Szerintem frissíts vga drivert. nálam 11.5b-n semmi ilyesmi nincs nagyon tiszta a kép.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

PhantomAss
hmm nálam full grafikán dx11-ben nagyon homályos a grafika, és nem is valami szép (bár nem akad abszolút)
másnál is ilyen?

GOOBY, pls

Elég jó gamma lesz ez bár még ráférne a csiszolgatás nem nagyon csak egy egész picit. És full ban megy fullHD, dx11, edgeAA, 16x szûrés minden maxon és 40-50FPS, Vscreen-en 30 stabilan.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

grebber
DX9 ben sem olyan hüde gyors még akkor sem ha 30-60 között ugrál de én érzem hogy akad!

DarkSector
Nem a kép hanem a játék...próbálj meg utána mozogni...😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Próbáld dx9-ben és nézd meg neked be-beakad e???

grebber
De úgy,de attól még akad ha homályos ha nem.
(Akkor azért volt furcsa már kezdtem azt hinni a VGA kezdi bemondani az unalmas mert állítgattam fényeket vadul sikertelenül<#taps>

DX11-ben homályos az egész, csak nem úgy tolod????

Ezt a verziót végig lehet játszani?mert hallottam olyat, hogy kb csak a feléig lehet!

kill3r21
f10el megáll a kép nem?
DarkSector
Nyomjatok játék alatt F10-et a cheat-hez!!!! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
2 magos procival tolja valaki ?(Mert nekem minden maxon dx11-ben akadozik!9

Hát elég gagyi.....
No majd a full tán jobb lesz, meg magyarul lenne az igazi!!

Úgy néz ki, hogy optimalizáltságban már most jól állnak a fejlesztõk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
ezen a gépen ilyen jól fut?! na ennek örülök
ÉS ez meg ráadásul nem is a végleges verzió... ennél csak jobb lesz szerintem!

Például valami ilyesmi: Legújabb Trailer!

Eddig nem nagyon érdekelt a játék, de ez alapján ez nagyon hangulatos lesz!

FSpofon
kikapcsolható

Arab money

kill3r21
nagyonjónak tünik, bár nekem elég pofábarágósnak tünik egykét dolog....tehát sztem gáz a világitó tárgyak, vagyis ilyes sárga széle van azoknak a dlgoknak amik mozdithatóak 😊
zorrobomber
e3 trailer?
mûanyag baba?
ingame kontentek?

szerintem nem így kellene kinéznie egy CE-nek

grebber
Kellett siránkozni végre megérkezett magra is!<#taps>

Én is jó pár helyen néztem de sehol semmi. Egyébként aki kipróbálta annak mi a véleménye a játékmenetrõl? Mert a videók alapján eléggé olyan lebutított konzolfos sallangokkal (lépten nyomon scriptelt jelenetek, túl über képességek) tûzdelt limonádé folytatásnak tûnik. Vagy azért maradt az elsõ rész hangulatából és játékmenetébõl vmi?

grebber
Bazeg most irigykedek csomó oldalon néztem sehol nincs fent 😞