2597
banner
  • Skynet
    Én is olyan játékokat vettem amiről tudtam hogy tetszeni fog...Cod MW2 és AvsP3...Mindkettőnél jócskán pofán lettem csapva,és alig bírtam szabadulni.
    A dobozos nem ilyen steamre regelős szarokat ha belefutok egy kettőbe és nem tetszik el lehet passzolni 1-2ezerel olcsóbban az újnál....A mesés steameseket alig bírtam fele annyiért elpasszolni.
    Megértem hogy egy jórészben multi alapú játékba belkényszerítik a steamreget végülis azon keresztül megy. De ez egy SP alapú játék,lehet van némi multi tartalom de az SP a lényeg,totálisan felesleges kötelezően STEAM-hez kötni. Ha kötelező akkor pc változat ugrott nálam,ennyi. Majd ha a STEAM-ről olcsóbban (legalább 2-3 rugóval) kapom meg a kézzel nem fogható letölthető játékot, ha nemtetszik akkor átadhatóvá teszik a játékot, és nyújt bármiféle extrát akkor majd lesz újra steam accom...Addig az ilyen steam címek maradnak konzolon.
  • zzeN
    Ha már Steam, a GAME online bótjában 8700Ft.
  • MrAndree
    Akkor valami gáz lehet mert ilyen nincs. :D
  • Inquisitor
    Gondolod ezeket nem próbáltam? :D
  • MrAndree
    Erre nem tudok mit mondani, nekem 6 karakterből áll a nevem amit elsőre elfogadott szóval valami nagyon népszerű néven akarhatsz regelni. Add meg a vezetékneved meg mondjuk a keresztneved néhány betűjét, esetleg még pár számot hozzá a végére, nem hinném hogy nem fogadná el.
  • MrAndree
    Csak olyan játékot veszek amiről tudom hogy tetszeni fog. Így nem esek pofára. Manapság a gyors netek korában már simán megoldható, hogy az ember kipróbáljon egy játékot (ha máshogy nem is, akkor leszedni a warezt) és eldöntse hogy ez tényleg kell-e neki. A 80 steam játékom közül talán 2-3 van amire azt mondanám, hogy nem érte meg de azokat ilyen 3-4 eurós akciós cuccok voltak. Amúgy én is a dobozost preferálom, Deus Ex-et se steamen veszem (meg semmi mást se, csak akkor veszek Steamen valamit ha sokkal olcsóbb mint a bolti), csak annyit mondtam hogy rohadtul nem zavar ha steames, sőt még előny is mert ugyan ott lesz a doboz a polcon de nem kell attól félnem hogy ha valamiért megsérülne a DVD akkor újra kéne vennem a játékot.
  • Inquisitor
    A végén már olyan neveket írtam ami után húsz karakternyi random számot írtam be, és azokra is kiírta, hogy foglalt. Ennek szerinted mennyi esélye van?
  • MrAndree
    Az szép. :D De rohadt mindegy mit adsz meg Steam ID-nek, a Friendsbe úgyis olyan nevet írsz amit akarsz és ezen néven leszel játékokban is. Az ID csak belépéskor kell.
  • Skynet
    Ja...letöltheted a játékot..Ugyan annyiért mintha lemennék és boltban megvenném szép dobozzal kézikönyvvel dvd-vel KÉZZEL fogható formában...Hát köszi de maradok a kézzel foghatónál ha már egy forinttal sem olcsóbb (sőt van hogy drágább) a steam letöltés.:)
    Aztán jön a következő pofáraesés,megveszed a játékot de nem tetszik,eladnád...Ha első játék még talán nincs gond megveszik accountostúl. De ha mondjuk van 4-5 jó játékod és melléjük regelted mit csinálsz?:)
    Macera macera macera...Kösz de nem,kétszer szoptam be. Még mindig nemtom kötelező-e ehhez a steam reg,ha igen marad a ps3 változat,és dugják fel a steam regjüket.
  • Inquisitor
    Másik fórumon ment az anyázás, mert az Augmented Edition "OST" része egy a videó DVD-re rádobott gagyi minőségű MP3-ból álló könyvtár, ami valljuk be lol, mert a YouTube-ról sokkal jobb minőségben leszedheted. Mihez tartás végett kemény 66MB.
  • Inquisitor
    Megpróbáltam feltenni, de két óra alatt NEM sikerült olyan nevet találnom ami nem foglalt. Pedig elég kreatív voltam ... :(
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Remélem tud valaki segíteni, problémám lenne a STEAM-mel. A lényeg az, hogy eddig indításnál mindig tök jól elindult, ma már nem, hanem kérte a jelszót, beírtam, nem enged be, azt írja rossz. Mindenhova 2 v 3 jelszó változatom van, mindet kipróbáltam itt semelyik nem jó neki, retrive lost accountnál meg ad egy kódot, az oké, meg valami francia v olasz kérdést h arra adjak választ, ami fogalmam sincs, h micsoda....

Tud valaki erre megoldást ? Már csak azért is mert a Shogun 2 TW-met nem szívesen veszíteném el....
  • MikX
    Nekem csak egy gondom van a digitális disztribbel, mégpedíg az, hogy nem szeretem, hogy nincs a "kezemben" semmi, szeretem, ha a játékaim láthatóak a polcon, van kézzelfogható tartalom, nem csak egy adathalmaz...
    Persze, ha ez valakit nem érdekel, akkor biztos kényelmesebb, gyorsabb...
    Zenéim nagyrésze is ott figyel audio cs-n, és nem csak azért, mert miőségileg sokkal jobb.
  • MrAndree
    Lassan 4 éve van steamem és soha semmi gondom nem volt vele, van rajta kb. 80 játékom. Néha a letöltés lassú róla de ez nyilván csak akkor jön elő ha nem dobozosan veszel valamit hanem steamen. Ellenben előnye hogy egyszer beregeled az adott játékot és a DVD-t elő se kell venned többet ha nem akarod.
  • wedge31
    Mázlista én csak csütörtökön tudok bemenni, bár ha péntekig nem lehet aktiválni ugy is mindegy.
  • nr1ranger
    Lesz belőlük bőven. Mondjuk én a játékkal fogok foglalkozni egy darabig, nem a fórummal - már csak a spoilerek elkerülése miatt is.
  • nr1ranger
    Gameshop engem is hívott, hogy holnap 2-felé csörögjek rájuk, mert lehet hogy holnap át tudom venni a játékot.
  • Skynet
    Cdgalaxistól ha vaaki rendelte már szóltak hívtak emaileztek vagy bármi???

// Én már csak azt várom hogy ha kijön a game akkor beszabaduljon pár divatfika és minden apró részletbe belekössön hogy mondhassa hogy ez a játék nincs 6 pontos se..:)
    (Lásd pl Witcher 2 fikázók 99%-a)...
  • wedge31
    " illetve picit több az eredeti szoftver birtokos, mint errefelé " - hol nem?...irónia rulz...
  • Inquisitor
    Ma 13 órakor kapott telefon szerint holnap délután átvehetem. Azt nem mondták, hogy működni is fog ... lásd mikortól lehet interneten aktiválni. De egyébként meg igen, 26-a az EU verzió megjelenése. AZ US/CA meg 23-a.
  • Inquisitor
    "sztem is csak kifogás.txt a steam fika"

Kedvenc fórumomon elég sok a steames jóember, illetve picit több az eredeti szoftver birtokos, mint errefelé és ott elég megosztott a közösség. Van valami új online rendszer, ahol a steam-en is lévő játékok nagy része is megvehető, meg sok minden ami meg steam-en nincsen és sokan átpártoltak oda, pedig nekik is sok kifizetett steam játékuk volt. Akkor kinek kéne hinni? Amikor kijött a steam, anno évekig követtem a sok anyázást a rengeteg steam hiba miatt, frissítések miatti sírás, frissítés utáni szarabb steam miatti sírás, elveszett adatok, stb. ügyben. Szóval meggyőzni nem sikerült engem, de mondom sok választásom nincs, csak ezért nem dobom a játékot.
  • Fpocok
    Ja mindegy, semmi.
  • Fpocok
    Nem 26-án jön?
  • Inquisitor
    Én a bétát probáltam anno, a HD4730-al (nem egy gyorsvonat) csak 800x600-ban ment full DX10.1 beállításokkal, EdgeAA, szűrők, post processing és minden maxon. Ez azt jelenti, hogy ha valaki nem húzza a médium fölé, akkor ilyesmi VGA elviszi 1024 vagy akár 1280-ban (4:3, 5:4) vagy 1440-ben (16:9).
    Most direkt e miatt vettem egy HD5830-at, és szerintem azzal médiumban elmenne "full HD"-n, maximumra lőve meg talán 1280/1440 fölött is. Ha holnap meglesz a játék, akkor igen hamar letesztelhetem, ha bírja akár 2048-ban is ...
  • Nagylaci
    Talán nem véletlen amikor ott figyel a:

logo... :D
    Egyébként sem olyan egyértelmű mert a tesztben a 6970 több FPS -t produkált viszont azt írják az értékelésben, hogy az nVIDIA FXAA technológia lényegesen szebb látványt nyújt mint az AMD MLAA technológiája. Nekem van egy GTX580 -am, de "csak" full HD a kijelzőm... :D Szóval valahogy majd csak el leszek azzal az 50-70 FPS -el. :D
  • broman191
    Csak csúcs konfiggal tesztelni nagyon sok értelme volt, azt hittem legalább különböző szintű vga-kat dobálnak be és nézik meg nem focipálya kivetítő felbontásokon a gémet...
  • Muttley
    ha vki jobban belemerül a játékba
    a tartalmi részek (amiért 9 pontot kapott) jöhetnek spoilerbe
    ki tudja, hátha nekem is... :)
  • wedge31
    Ez a játék szerencsére nem a grafról fog szólni.
  • Fpocok
    A STEAM az semmi a windowshoz képest... gondolom emiatt linuxról nyomod nem?
  • TBTPumpa
    Deus EX - Human Revolution VGA teszt

A Radeon kártyák tulajdonosainak fog kedvezni elsősorban a játék...
  • Skynet
    Éppen ezért fogom inkább a pisi3-ra venni, ha tényleg steam köteles.
    Steamet kétszer beszoptam,elvből nem támogatok egy olyan rendszert ami számomra macerán kívül semmit sem nyújt.
  • Micsu
    sztem is csak kifogás.txt a steam fika
  • ratgab
    A poén az, hogy a warezzal több gondom akadt régebben, mint most a steammel .
  • ratgab
    Én is elleneztem 1 évvel ezelőttig, azóta 30 játékot vettem rajta és semmi problémám nem volt eddig!
  • ratgab
    És akkor viszont igen ajánlatos vásárolni azt tegyük hozzá!
  • SZEG007
    steam-el semmi probléma nincs 2-3 éve még én is elleneztem de ma már van rajta 27 játékom, és nagyon praktikus, csak ne lenne ennyire drága, mert igy csak akciok idején érdemes vásárolni, monjuk az elég sürün van.
  • Micsu
    a wireless kontroller átütő élményét meg nem is említem amit pár oldallal korábban ajnároztál, úgyhogy mondj nemet a warezra, irány a pisi verza :P
  • Micsu
    elég szar ügy a steamre fogni a warezt mikor van pisi3ad is
  • richard45
    Vicces ez a pár steam-fóbiás illető. Nekem 69 játékom van rajta és eddig semmi gond nem volt. Most csak azért nem venni meg egy játékot mert steam-et használ a legócskább kifogás.
  • Inquisitor
    Mondjuk a Nintendo árait, meg a Microsoft komolyabb játékait (Flight Simulator sorozat) nem tudja überrelni árban sem a PS2/PS3, sem az X360. Tudod ilyen 18-22K vagy több.