2597
banner
  • Evin
    Ezért egy fekete pont. :) Te mondtad, hogy ronda, nem én.
    De támogatom.
  • wedge31
    Az amcsik már ma megkapják az EU-s megjelenés a Aug 26.
  • MikX
    Hmm, fasza, de itt 23-át írnak, mindenhol máshol 26 van írva, no mind1, a héten azért csak megjön...
  • wedge31
    Deus Ex: Human Revolution Launch Trailer.

• MrAndree
    Hajrá. :)
  • wedge31
    Én vállalnám ezt a ronda dizájnt is ugyis én dobtam össze...
  • MrAndree
    Figyu, ne égesd már magad, elég ciki amit csinálsz...
  • MikX
    És a játékokokba nem tartozik a konzol?
    Alapból én értelmetlennek tartom, hogy van külön konzolos topic...
  • Evin
    Kellene egy házigazda, aki kitakarít, meg csinál egy ÉLŐ offtopikot, mert hamarosan biztos kelleni fog.
  • bgabor
    Szerintem beszéljünk inkább a játékról. Ez itt a 'Játékosok fóruma' altopik, itt a PC-s játékokról beszélgetünk, úgy hogy mindez konzolon milyen, vagy hogy a konzolok léteznek e egyáltalán, az teljesen irreleváns ebben a topikban.
  • FSpofon
    kussolj konzolos
  • Davidus
    grafika buzulás meg konzol vs pc. sg színvonal:D
  • grebber
    Te tuti lolsl alregje vagy az ilyen agyongyöpösödött!
  • FSpofon
    hiába raknak rá még gombokat ha a hardver értéktelenebb mint az egerem
  • Seth
    2 ANALÓG RAVASZ FELÜL
    2 GOMB FELÜL
    4 GOMB ELÖL + 2 (START,SELECT)
    2 ANALÓG KAR, ALATTUK SZINTÉN GOMBOK, EZ MÁR 8 GOMB CSAK ELÖL)
    8 IRÁNYÚ D-PAD, ILLETVE EZ ALATT IS + 1 GOMB

Több mint elegendő gomb van a játékhoz, de tudom hogy csak trollkodsz és leszarod amit írok :)

• FSpofon
    vér kéne
  • Fpocok
    Nicsak, mi folyik itten már?
  • FSpofon
    tőlem ne kunyerálj meghívót
    pénzért van ha kell
  • MikX
    Bocs, de az ilyen mély, nagy értelmi szintel támogatott emberkékkel nem kezdek vitába, mert úgyis legyőzöl rutinnal, inkább javaslom menj, nézd meg az ncore-on, meg-e érkezett a rendelésed...
  • FSpofon
    az én billentyűzetem fekete
    a hozzád hasonló hülyéknek kellenek a színes gombok a kontrollerre hogy eligazodjanak az ilyen nagyon bonyolult játékokban és 20 perc alatt lelőjék a gépet valami fedezék mögött bújkálva meg pauseolva inventoryban kotorászva percekig :DD
  • MikX
    Saját magad minősíted ezzel a nulla érveléssel, bár az is igaz, hogy az ilyen "okoskáktól" színes a világ...
  • FSpofon
    ja nem, a nem normális faszok szeretnének
  • FSpofon
    szeretnék 4 gombbal deusexezni
  • MikX
    Aki ilyet leír, az meg meg méginkább...
  • FSpofon
    kit érdekel a konzol
    nem normális aki ezt azon játssza
  • raepa
    Hehe. "Your order has left the building" Es ez volt 20an. :) Kar, hogy meg vagy 3 hetig nem erek ra kibontani sem.
  • grebber
    Én sem a grafika miazt játszok.(Én is most nyomom Deus Ex1-et)[Bár díjazam ha valami játék jól is néz ki]

Csak reagáltam a "2011-es köntösre"
  • nr1ranger
    (Nem Deus Ex, de már nem bírom visszatartani): Ezzel így vagyok én is. De van akinek az anyucia épp vett egy új gépet meg videókártyát, és akkor naná hogy azzal villog a gyerek hogy ennek szar a grafikája, mert a Crysis 2 full HD-n maxUltrára húzva akadás nélkül megy. Amikor nekem lett új gépem, akkori elég jó kategóriás videókártyával én is örültem neki hogy milyen szép valami max grafikán, de ha a játék dög unalmas volt nem néztem tovább az effektorgiát. Inkább valami tényleg újat kéne kitalálni, valami egyedit - ami nagy szó, mert már nem nagyon lehet kirukkolni forradalmi ötletekkel, de nem lehetetlen, ott van példának a Mincraft, a grafikája majdnem 0, de szerintem az elmúlt 10 év egyik legnagyobb ötlete a játékiparban.
  • ratgab
    Szívemből beszélsz... Komolyan!
  • Bulics
    Jaj ki nem sz*rik a grafikára! Jóhogy nem csak a héten kijött játélokkal játszik meg filmeket néz meg az ember, mert jövőhéten már úgyis lesz valami jobb grafikás. Én fél éve vittem végig a deus ex 1 et először életemben, de sokkal nagyobb élményt nyújtott mint pl timeshift, vagy dark sector vagy a KRÍZIS, amikkel azelőtt játszottam. A játék az agyban van. Csupán csak olyanokat vettem rossz néven hogy állok előtte és nem lát, meg elbújok és "biztos egy csöves".
    Tényleg azért utálom a játékipart mert semmi az a fejlődés ami azért mutatkozik a tendenciákban(sztori, lopakodás, MI, zenei aláfestés stb), ahhoz képest hogy hű milyen grafikát csinálunk neki. És csak ezért vehet az ember új meg új gépet.
  • grebber
    "ami visszahozza arégi idők hangulatát 2011-es köntösben és tehnológiával."

Ezt bátran kijelenthetem,hogy max pc-n.Konzolon toltam vele és igen csak 2006-os szintű a grafika.
  • Inquisitor
    Inkább játszanék egy felülnézeti 2D 16 színű, ámde tartalmas játékkal, mint egy CryEngine3-as, de f*s játékkal. Lásd kapásból Sniper Elite2.
  • Muttley
    tartalmilag lehet, h hiper-szuper (aki nyomta vele, majd meséljen)
    de emiatt..

• wedge31
    Ha már ennyien mondják, hogy nagyon jó lett akár még igaz is lehet.

Most már több olyan lap is 9 pontot adott rá ami egyébbként gyakran lehuzza a játékokat / pl a Destructoid /

• broman191
    Miért fizetnék le?
  • Muttley

9,0 pont, mi?

már IGN-t is lefizetik..
  • Ryder62
    Nagyon jónak tűnik és örülök ha lesz sandbox része + választható megoldások. Ha meg eléri a 20+ órás játékidőt akkor meg pláne: De a grafika valahogy furi. Túlképpen nem a grafikával van a bajom hanem hogy szinte nincsenek árnyékok. Mondom úgy hogy hogy nem vagyok grafika huszár csak valahogy feltűnt az árnyékok hiánya. Bár lehet hogy a játékban nem zavaró.
  • broman191
  • The Protector
    Végre egy kibaszott játék ami visszahozza arégi idők hangulatát 2011-es köntösben és tehnológiával.Duke-tól is ezt vártuk de ez most tényleg összejött.Választható útvonalak,képzettségek stb....
    Anno nagyon kezdő gémer koromban(most meg már nem vagyok akkora játékos) az információk és lehetőségek sokaságában roppantam össze és ezért nem játszottam vele+angolul alig tudtam.Most meg csak az ilyen gamekban találok értéket igazán és az rpg-k nek köszönhetem egész jó angol tudásomat(francia+német szak)
    Amikor a "Beta" betöltöttem elfogott a régi érzés és rámborult a lehetőségek sokasága de ez most élvezettel töltött el:)Végre megcsinálhatom a szokásos lopakodós,távolról lelövös köcsög fasz karakterem amire minden játékban törekedem.
  • wedge31
    Gyanitom mindkettö igaz, játékstílustól függően.