2597
banner
  • Fpocok
    GTnél 20 órát mondtak.
  • wedge31
    Nocsak, ugy látom a a 40 óra mégiscsak meglesz az első végigjátszásra.
  • zzeN
    IGN Review:
    8.5 Presentation
    Human Revolution's interface is well-integrated and unobtrusive, but the waypoint system leaves something to be desired. The story holds together well though, and moves along without stumbling.
    8.5 Graphics
    From a technological standpoint, Human Revolution isn't doing anything special graphically. But it has some of the best production design and art of any game this year. Or last year.
    9.0 Sound
    Some awkward voice acting notwithstanding, Deus Ex's sound design is excellent, and the soundtrack is phenomenal.
    9.0 Gameplay
    Human Revolution establishes a a gameplay vocabulary and rewards you for learning (and abusing) it. It's insanely flexible - save for a few points where it isn't at all.
    10 Lasting Appeal
    Practically demanding multiple playthroughs, Human Revolution will take you anywhere from 25 to 40 hours on your initial run.
    9.0
    OVERALL: Amazing
  • nr1ranger
    Legyenmár péntek :D
  • Prince23
    Csak jönne már ki :D:D
  • wedge31
    Destructoid 9.5/10
  • Fpocok
    REVIEW
  • wedge31
    Péntekig már csak kibírom valahogy...
  • broman191
    Deus Ex: Human Revolution Walkthrough Video Guide - Azoknak akik már nagyon nem bírják a várakozást, és nem félnek esetleges spoilerektől. :)
  • Seth
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De. 1. rész egyik végkimenetelében meg kellett
  • AnarchoiD
    En lustavoltam visszatolteni , vajon a vegen mind3 valasztasi lehetosegnek kulon videoja van ?

:)

es egy durva spoiler

BoB Page -t nem nyirtuk ki mar valamelyik epizodban ? :)

• Borg18754
    én is turrettel sétáltam a béta végén csak kár hogy a bosshoz már nem lehetett bevinni :D
  • Ryder62
    Engem legutoljára a Half Life 2 szippantott be úgy hogy kb 3 napon keresztül napi 6-7 órát toltam megállás nélkül. Hazajöttem 4-kor mondom akkor 6-ig HL. Aha, mire tényleg eljutottam oda hogy mentés és kilépés már 11 volt XD. Már akkor sem voltam olyan gémer aki képes hosszú órákat lehúzni egy játék elött nonstop de a HL-nek sikerült a gép elé ragasztania.

És ez az érzés hogy "ezt már láttam valahol" nálam nem téma. A lopakodás elemek biztos hogy nem lesznek újak de mivel imádok lopakodni , és ha jól ki lesz dolgozva akkor nálam nyerő.

Azt viszont rég éreztem egy játéknál hogy nem tudom abbahagyni. A mai játékok annyira egysíkúak tudnak már lenni hogy 1-2 óra után érzem hogy mára ennyi elég volt.
  • ratgab
    Nem azt írtam, hogy már nem érdekelnek az új cumók! Azt írtam, hogy már nem tudnak újat mutatni!

Filmben, regényben sincs... igaz!

Utolsó mondatod teljesen igaz
  • wedge31
    Szerintem az két különböző dolog, hogy valami érdekel vagy valami újat keresel.

Újat már nem fogsz látni de nem csak játékokban de filmben és regényekben sem egyszerüen már nincs új a nap alatt.
    De ettöl függetlenül nem mondok le egyikröl sem a lényeg mindig azon van, hogy mesélik el a storyt, mennyire tud berántani az adott világ ha ez megvan mindegy milyen klissés.
  • ratgab
    Progame Facebook oldalán részt vehettek egy nyereményjátékon, mellyel lehet nyerni egy Deus Ex Human Revolution-t (Igény szerint pc-s, Xbox-os, vagy ps3-as verziót).
    Csak annyit kell tenni, hogy like-oljátok a Progame-t facebook-on valamint a nyereményjátékkal kapcsolatos hírt! (Ennyit szerintem megér, egy esetleges Deus Ex... Hátha innen kerül majd ki a győztes, aki megkapja!)

Sorsolás megjelenés után lesz.
  • ratgab
    Lehet, hogy igazad van! Mindig úgy érzem, hogy ezt már láttam valahol!

De azért érdekel még egy-két új cím, csak nem fedezek fel bennük forradalmi dolgokat:

Ezekkel tuti teszek egy próbát!
    Skyrim (új grafika na bumm neki, amúgy már láttunk mindent a korábbi részekben).
    Új Deus Ex: Előző részek kimaradtak, de Splinter Cell, alpha protocol keveréknek tűnik.
    Rage: Borderlands más graffal
    Saints Row The Third: Az előző rész folytatása, hasonló feature-ökkel, de a 2. rész játékmenetét élveztem és érdekel a sztori is.
    Assassins Creed Revelations: Lesz pár új dolog, de semmi egetrengető, viszont a játék világa mindig képes beszippantani.

Még sorolhatnám, de senkit sem érdekel valszeg.

A lényeg az, hogy apróságokon kívül nincsenek új feature-ök, kiveszett az eredetiség...Szerintem

• wedge31
    Ha igy érzel már kiöregedtél a gemerek közül én minden évben találok egy pár játékot ami felvillanyoz.
  • Fpocok
    SF4-et Xbox Controllerel sem tudtam játszani PCn :DD
    Az analóggal szar és én régebben is dpaddal nyomtam az ilyeneket. Viszont akkora egy fos a gamepad dpadja, hogy fél óra játék után simán feltöri az ember ujját. Csak úgy tudtam valamennyit tolni, hogy aláraktam egy zsepit, hogy ne bassza szét az ujjamat.
  • ratgab
    Azért kettőnk közt szólva: 10+ évnyi aktív gamerkedés után már nem nagyon tudnak újat mutatni az embernek, valamit valahol már tuti látott és nem villanyozza már föl annyira semmi...

Ergó a legtöbb játék már izzadtságszagú! (Ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet a Deus Ex tényleg az... csak azt, hogy már nekünk nehéz újat mutatni)
  • wedge31
    Basszus az amcsik már kedden tolhatják ezerrel...
  • ratgab
    Konzolon jók lehetnek a sport játékok, zseniális RPG-k és TPS-sek, Hack & Slash-ek vannak (ezekre a kontroller a jobb).

Szimulátorra, autós cumóra meg gyakorlatileg ízlés kérdese a dolog, mindkettővel lehet hatékonyan játszani!

De az FPs és a Stratégia Pc-n jobb (Ezekre meg biza az egér)! Mindkettőnek megvan az előnye/szépsége és a hátránya! Ne veszekedjetek hülyeségeken, mert ez egy parttalan vita!
  • ratgab
    Sport oké, de DMC-t például tökéletesen lehet egér+billel irányítani!

Amit viszont nagyon nem lehet még billel az a Street Fighter 4 például (képtelenség egyes mozdulatokat kivitelezni)
  • grebber
    "A 2 nap alatt biztos több mint 20 órám van már benne. Régen kötött és nyűgözött le ennyire játék, pedig szinte minden megfordul a kezem alatt. A hangulat, párbeszédek, történet és főleg a szerteágazó, mindenhol kihasználható többféle lehetőség egészen egyedi élményt ad. Én lopakodós vagyok, eddig csak főellenségeknél voltam lövöldözésre szorulva - bár ott is inkább gránát -, de már vizionálok egy újabb végigjátszást, mert annyira markáns, remekül kinéző halálosztó eszközök kerülnek a kezembe, hogy aki Rambot játszik, az is élvezni fogja. Én meg évek óta nem leltem ennyi örömöt a lopakodásba, útvonaltervezésbe, hackelésbe és észjátékba.

Megkockáztatom, hogy a generáció egyik ékköve lesz."
  • Sith
    Szerintem ezt kurvára abba kéne hagyni mert kezd tele lenni a tköm azzal hogy kinek az apukája erősebb...
  • Skynet
    Prince23: Ne általánosítsak jó befejeztem ha szerinted összetettebb manővert lehet végrehajtani egérrel + fix gombokkal mint két analóggal AKÁRMIBEN akkor részemről befetéma..:D

Micsu: Ordítóbb baromságot le sem írhattál volna.
  • Skynet
    Azért egy minimálisan vitába szállnék azzal hogy zseniális a fedezékrendszer...Pontosabban kicsit erősen érződik hogy erre van kihegyezve a játék...2 órányit toltam havernál ma,és itt ott erősen izzadtságszagú tereptárgyak és elrendezések vannak elhelyezve hogy még a hülye is végig tudjon lopakodni,jóformán már csak a földről a nyilak hiányoznak.:)
    Ám nagyjóság a game...:)
  • grebber
    Ez amúgy hatalmas erről filmet kéne csinálni.

Ha egy oldal egy pl számodra jó játékot lepontoz akkor hülyék szarrágok stb.De ha egy játékot agyonajnároznak akkor azt azt jelenti már mindenkinek tetszeni-e kell?

(Van annyi agyonhájpolt szar (ezt nem erre mondom, mert a béta nem futott jól így nem nyomtam vele sokat nem derült ki számomra milyen is) amit tényleg 70ft-os lemezre nem írnám ki sőt lesem tölteném azt agyonpontozzák)

Elmondta a saját véleményét ennyi.
  • wedge31
    A bétábol néztem videókat és nagyon jónak tünik, minden eddigi kritika 90% felett van, plusz egy warezhuszár savazása nálam szart se ér de ez persze magánügy.
  • Fpocok
    Mi? Az hogy egy csapat kicsit felnagyította a jó dolgokat a játékukkal kapcsolatban? Igazad van... ez lehetetlen.
  • wedge31
    Ez nem valószinű...
  • Seth
    Értem. Akkor újfent a nagyotmondás esete áll fenn a pr részéről :)
  • AnarchoiD
    EGER :

A prologus utan a jetk kozvetlen elejen ereztem 1x , hogy egerrel talan jobb lenne , aztan raereztem a zizere, hogy nem feltetlenul fps-kent kell jatszani utana mar nemhianyzott

Ami szerintem zsenialis a jatekban az a fedezek rendszer .. vegre vegiglehet menni egy-egy terepszakaszon ugy hogy nem szakadsz el a fedezekedtol mert valami targyat ki kellene kerulnod , nagyon szepen oda lehet ragasztani a karit a falakhoz talan egy fedezeket atugro megoldas hianyzott csak.

jatekmenetet illetoleg :

1. Ne essetek abba a hibaba amibe en hogy csak a hackongra gyurtam ..
    aztan a bossoknal meg fott a fejem hogyan eljem tul
    2. Typhon -t szerezzetek meg minnel elobb - nagyon megkonnyiti a jatekot

seth : minden mellekkuldit megcsinaltam kivetel egyet
    kinaban a HIVE -ben probakeppen kiirtottam mindenkit (oroket) aztan mar nemvolt kedvem visszatolteni es mivel a bartender isment a levesbe igy az egyik kuldit sem lehetett folytatni

mindenhova elszaladgaltam, meg a leszallopalyaknal is direkt korerohantam hatha van valami meglepi *tobbnyire nemvolt)

Nagyonnagy tap a jatekban ha egy turrettel maszkalsz korbe a palyan .. hatmeg 2-vel ;)
  • Seth
    Mellék küldiket is megcsináltad,bejártad a terepeket extra cumókért vagy csak végigszaladtál a sárga nyíl irányába ?
  • AnarchoiD
    Na tegnap azert vegigszaladtam a jatekban jovolt 1-nek de penzt nemert volna meg ezt tartom, gyakran volt olyan erzesem hogy valamelyi mass efect -el jatszom (grafika zene nagyon hasonlo helyenkent) az elso boss jol megizzasztott de utana a tobbi valahogy mar tul konnyu volt. Sajnos a jatek sztorija nem tartogatott valami hatalmas meglepetest. Ujrajatszas ? majd 5 ev mulva esetleg ha megkopnak az emlekek
  • Micsu
    repszimhez kb annyira illik az egér + bill mint a kontroller
  • Prince23
    Jól van elismerem nem vagyok fejlesztő zseni meg ienek, de te sem vagy ám kóser

Idézlek akkor:

"sőt jóval összetettebb manővereket lehet végrehajtani a két analóggal mint a pc egér+bill kombinációval." Ezt az orbitális baromságot ne általánosítsuk már, és főleg ne FPS-re.

és ismétlem, nekem is van köv generációs konzolom. ÍROM ezt úgy.

conclusion: te is baromi hülyeséget írtál ám ezzel, jobb lett volna hallgatnod.
  • Seth
    Amúgy tök jó a játék ám...
  • Skynet
    Én egyik se vagyok csak feleslegesen befröcsögtél egy baromságot és folytattad.
  • broman191