Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Ami jó. 😊

Evin
Olyan lesz, mint a R6 Vegas, ilyen szempontból.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

grebber
Egész jó lesz ez nekem tetszik.Amúgy meg elírtam 20 percnyi nem 10 perc😄

Next PC upgrade: 2022

grebber
Blacksheep333
Cseppet féltem, hogy TPS lesz, de most megnyugodtam. 😊

Az operációs rendszeren is túl...

SötétBarom
Az elsõ rész konkrétan a világ egyik legjobb játéka. -.-
Amúgy cyberpunk. Semennyire sem blade.

Muttley
Nézem, olvasom, de nem vágom.
Cyberpunk, aki kicsit Cyborg terminator, kicsit Crysis, kicsit Blade, a sztorivonal meg olyan semmilyen.
Most pontosan mi is ez?

Just do it :)

SötétBarom

SötétBarom
Deus Ex: Human Revolution Multiplayer és Natal

Sogun, 08:00 - PC X360 PS3 - Játék: Akció - ADATLAP - (1 komment)

(HW Insider) Hála istennek nem rontják el a Deus Ex: Human Revolution-t teljesen felesleges Multiplayer vagy Natal támogatással. Felhígítaná a koncentrált fejlesztõi erõforrásokat és megsemmisítené a reméljük szuper játékélményt!!!

grebber

Szabi84
kizárt dolog, hogy ez csalódás legyen

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nr1ranger
Jól néz ki 😊

There is no peace. There is only WAR!

Lazarus
wedge31
A trailer vége igen elszomoritó.

Release date 2011.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

wedge31
2010 E3 Trailer.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Vass Gábor
Állítólag idén jön meg.

FSpofon
létezik ez a game egyáltalán vagy csak animációkat csinál vmi team? 😄

Arab money

grebber

A játékról igyekszünk a legfrissebb infókkal jelentkezni: RPGames

üdv.: deadnight Végigjátszások,térképek...: http://gamempire.hu/

Pretorian
Ezt a játékot várom a legjobban ebben az évben (a Thi4f mellett, bár az nem hinném, hogy megjelenik idén). Bár ott tartanánk már, hogy a marketingbullshit valósággá válik, és tényleg kapunk egy olyan játékot, amilyet Spector mindig is akart, csak hát anyagi okokból nem volt képes kivitelezni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

SötétBarom
Szerintem felesleges keverni. A nem multira fejlesztett játékok általában 3 hónapig rendelkeznek online aktivitással, aztán süllyesztõ.

Rage47
ja
persze ha elég fejlesztési idõ van (blizzard), akkor lehet mind2 mód benne😄
SötétBarom
A BC2-nek is ártott, hogy van benne single - ahelyett, hogy azzal buzulnak, megcsinálhatták volna fasza bugmentesre a megjelenés napjára -.-

Rage47
ja, bár sokan manapság csak úgy vesznek játékot, ha van benne multiplayer. én azonban azt mondom, hogy inkább legyen valami vagy single, vagy multi, mert a kettõ együtt nem igazán megy már. vagy a single vagy a multi fogja kárát látni, ha mind2 benne van, szerintem.
SötétBarom
Hála istennek.

grebber

SötétBarom
ÚÚ, ez az új trélej ez gyóóóóó!

Vass Gábor
Ez lenne a meglepetés?

grebber
A végleges cím Deus Ex: Human Revolution!

Teaser Trailer

Trailer

grebber

SötétBarom
Nem emlékszem, vagy 7 éve nyomtam 😄D De késõbb még feltûnik a játékban, ha nem hal meg. Amúgy majd Párizsban lesz egy rész, ahol a pilótádat is meg lehet menteni, de nem spoilerezek 😊

Tudom... "Legyakok mindenkit" egészen a metróig, kivéve a 2 cirkáló robotot, és mégis:S Egyébként milyen üzenet jön ha életben van?
SötétBarom
Amikor a szobában vagy, és mondja, hogy menekülj, akkor ne menekülj, hanem próbálj kiirtani mindenkit aki jön be. (ha jól emlékszem)

Az 1el kapcsolatban lenne egy kérdésem, de annak a fóruma kihalt, ez még él valamennyire ezért itt tenném fel. A kérdés az volna, hogy hogyan lehet megmenteni Paul életét a hotelben? Legyakok mindenkit mikor elkapnak a metró kijáratnál felébredek ugye a cellába de mikor kiszökök, mindig azt az üzenetet kapom hogy meghalt és holttestét...találom.
SötétBarom
Deus Ex 3: Cybercsúszda

Szõrmadár, 12:18 - PC X360 PS3 - Játék: Akció-RPG - ADATLAP - (2 komment)

Közeli jövõben játszódó Cyberpunk világ reneszánsz csavarral, ez lesz a Deus Ex 3. A Deus Ex 2-nél már nem nagyon süllyedhetnek mélyebbre, úgy hogy nincs mitõl félni. Járdán is kikerüljük azokat a kicsike, rögzített szaggéppuskafészkeket, amelyek barnásak és veszélyesnek tûnnek!

Hivatalos Eidos fórumról a moderátor válaszából kiszedegetett, kétséges infók:
Többféleképpen megoldhatjuk a küldetéseket, a játékstílusunktól függõen - szociális, hacker, lopakodó, akció - elágaznak az eseményszálak. Karaktereink és fegyvereink konfigurálhatóak. Az elsõ részhez hasonló Akció/RPG lesz. Döntéseink következményeit viseljük. Pályákon és küldetések során félig-szabadon mászkálhatunk. Inventor rendszer hasonlít a Deus Ex 1-ére. Nem sandbox a játékmenet, de nem is teljesen lineáris: a legjobb a két módszer között. Véletlenszerûen felfedezhetõ elemek és nyerhetõ tapasztalati pontok várnak. Utazunk a nagyvilágban.

Vass Gábor
Hát na ja, de várunk türelmesen.

Na ez jó hír h van már róla pár részlet. Remélem a 2eshez nem fog nagyon kapcsolódni a sztorija, az rendesen büntette az 1es színvonalát, rossz értelemben....

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Vass Gábor
SötétBarom
(HW Insider) Stephane D'Astous, az Eidos általános menedzsere nyilvánosságra hozta, hogy a Square Enix Tokyo részleg készíti az Eidos Montreal stúdió által fejlesztett Deus Ex 3 CGI - azaz számítógéppel renderelt - átvezetõ jeleneteit. Végre a japánok fellélegeznek, mert nem Final Fantasy videókat kell gyártaniuk. Egyelõre úgy néz ki, õk csinálják a trélereket és az intrót. Érdeklõdnek még a Thief 4 átvezetõk iránt.

Vass Gábor
Igen nincsen.

SötétBarom
No info?

Vass Gábor
a második részét le lehet tölteni egy link kulcs mindenhez címû oldalon, állati jó játékok vannak ott, meg filmek.
Én már töltöttem le onnan elég sokat.

Vass Gábor
Ja ja bizony.

grebber
Remélem magyarul jelenik meg vagy elkészül hozzá magyarítás!<#vigyor><#nyes>

Prince23
Vass Gábor
Ja ja pontosan, nagyon állati.

grebber

Vass Gábor
Egy kis csemege a játékra éhes fanoknak, nézzétek meg a gamekapocs oldalát.

Vass Gábor
Na végre jöttek képek a játékból, remélem nagyon jó lesz.