2597
banner
  • Inquisitor
    Azért sejthető olyannál aki aláírásba teszi a PSN elérhetőségét. :)
  • MikX
    De ez ps3 verzió, pc-re bár nem láttam augmented-et, de a sima 7900, ellenben konzolra a sima 11900, dehát mindíg is drágább volt a konzolgame
  • Skynet
    Az a 14k platinumból szerintem nem pc :)
  • Skynet
    Ps32?
  • wedge31
    Erre gondoltam én is.
  • Inquisitor
    "Ára nem változott, maradt a 14k (augmented edition)"
    Akkor jobb ha kussolok amiért enyémet felemelték 10.990-re.
  • Micsu
    és a ps32 verzával mi a baj?
  • MikX

No, engem most hívtak platinumból, hogy valószínű holnap érkezik meg hozzájuk, és küldik is ki, de legrosszabb esetben péntek.
    Ára nem változott, maradt a 14k (augmented edition)
  • wedge31
    Megy a mail és írok a modi topikba is a többi már nem rajtam mulik.
  • Skynet
    Dettó támogatom.
  • MikX
    Támogatlak, ha irtod a parazita trollokat.

Még addíg jó lenne, ha el tudnád intézni, míg megjelenik, mert mi lesz itt utána... :D
  • wedge31
    Ez volna a cél.
  • MerlinW
    Megnyugtatlak, nem csinál semmit a Steam. Steam könyvtáron kívül nem piszkál semmihez, nem nevez át semmit, nem ír át semmit. Mint ~250 steam játék tulajdonosa, biztosíthatlak róla.
  • Skynet
    Ostoba majom,életedbe nem rendeltél vetél még semmit.:)
    Ha olvasnád amit írtam,nem steam köteles,rendelés marad.

Wedge: támogatom ha az ilyen majmoktól megpucolod a topikot.
  • Inquisitor
    "fél perc accountot csinálni"
    Nem a fél perc a gond, hanem az amit a Steam csinál az ember gépével. Az amiről tudsz, meg amiről nem. Az a baj. Basszus egy csomó játék demóját azért nem probáltam, mert Steam-es. Vagy ingyenessé vált játékokat.
    Már a HL2 óta nem tetszik, hogy egy progi önkényesen pakolgat ide oda dolgokat a vinyón, hogy átnevez fájlokat, átír dátumokat, hogy ha olyanja van befoglalja a netet és a CPU-t is tökig, stb. De ha így van, akkor nem lesz más választásom. :(
  • wedge31
    Aki unja ezt a társalgást #623
  • adler30
    Pezseg a hungarikum,imádom.
  • FSpofon
    nekem steamen van előrendelve, neked meg csak a kifogás kell hogy varezojjá, tipikus magyar szar vagy
    menjél el dolgozni és akkor nem kell 3 ezer forintokért használt játékot eladni és apróval fizetni a sörikét meg a sziput
  • Skynet
    Mondja ezt a legnagyobb warezmatyi aki csak kelti a feszt a konzolhater fröcsögésével és a lehengerlően parasztbunkó modorával :)

Egyébként nem találtam írást ahol azt írnák hogy STEAM köteles,épp ellenkezőleg csak olyat találtam ahol azt írják hogy csak akkor kell steam ha onnan rendeled,ennyi.
  • FSpofon
    akkor ne is írj ide többet bye
  • MerlinW
    Örülhetsz az e-péniszednek, sokkal rövidebb ideje vagy itt, ha azt nézzük, hogy egy évben fél évig bannolva vagy, kedves FSpofon/FSpofon2/lolSL/stb..., úgyhogy pszt:)
  • Skynet
    Nem izgat,ha STEAM köteles a játék akkor részemről le is mondom a rendelést,egy forinttal nem vagyok hajlandó támogatni azt a szart. Kétszer volt STEAM accountom játék miatt,mindkétszer beszoptam mert csalódtam a játékban,eladni meg alig tudtam az account miatt.
    Ez a game biztos nem csalódás,de azt a szart akkor sem támogatom.
  • FSpofon
    az a baj hogy akárhány kicscsillag van a neved mellett nem te voltál itt korábban, úgyhogy pszt.
  • MerlinW
    Fél perc másik fórumot keresni..
  • FSpofon
    fél perc accountot csinálni
  • Skynet
    Azt olvastam hogy STEAM támogatást élvez de azt nem hogy kötelező....
  • Skynet
    Steames?????? Kajakra?
  • wedge31
    Ja, mostanában az EA-s játékokkal is ez van a CDG már odaadja az US megjelenéskor te meg babusgathatod három napig mire aktiválni tudod.

De inkább ez minthogy késsen.
  • Prince23
    Mert gondolom Steames :D
    Jogos.
  • wedge31
    Én rákérdeztem azt mondták péntekig ugyse tudjuk aktiválni....majd meglátjuk.
  • Skynet
    Én cdgalaxistól szerválom,onnan még semmi hír...:(
    Ebből pénzek lesz...

MerlinW: Annyira nem érdekel,kezdem megszokni az ilyen auto fröcsögőket konzol ellen,érvük nulla eszük még annyi se, én meg vigyorgok mindkét táboron amikor valamelyik oldal hazafiai egymásnak esnek..:D
  • Inquisitor
    Most kaptam telefont, hogy holnap délután átvehetem a Deus Ex AE-t a boltban, viszont nem 9.500, hanem 10.990.
  • MerlinW
    Ne foglalkozz vele, minden héten bannonlják mindhárom alregét... csak egy SG troll.
  • wedge31
    Most hívtak a Gameshoptól. A jó hír, hogy már csütörtökön lehet menni a játékért a rossz, hogy emelték az árat 10 9000 HUF-ra/ Augmented Edition /
  • Skynet
    Tipikus autista habzószájú konzolhater fasz vagy :)
  • Skynet
    Nem tudom hogy az újgenerációa COD részeket volt-e ezek közül amelyik lehúzta (kb annak az oldalnak van hitele is), de amennyit eddig játszottam és láttam a DE3-ból az alapján egyetértek :)
  • wedge31
    Ez azért már valami.

Ha ezek mind hazudnak megszületett a világ egyik legnagyobb összeesküvése a gamerek ellen...
  • nr1ranger
    A dizájn szerintem teljesen jó, illik a játékhoz. Házigazda meg kéne, nagyon!
  • Evin
    "Ha nem tudod mit jelent a szmájli az meg neked fekete pont..."
    Ezt mondhatnám én is. Ott van a két mondatom között!

"Te mondtad, hogy ronda, nem én." -> Szerintem nem ronda.
  • wedge31
    Ha nem tudod mit jelent a szmájli az meg neked fekete pont...

De ha nem tetszik bármikor csinálhatsz jobbat én nem foglak le.