Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
broman: a FEMAs raktárépületben az a csoport aki megölte Megant a játék elején és na az a nagy darab állat
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Kötve hinném hogy steamrõl van szó,de ha mégis akkor becsülöm a logikád hogy inkább vársz 4 órát hogy lehúzd minthogy elmenj vmi boltba és megvedd ugyanannyiért vagy olcsóbban 😊
azért köszönöm az értelmes válaszokat. Tényleg!
Megér egy 4 órás letöltést? 😄 (kõkorszaki netem van, azért ilyen nehéz kérdés 😊
Parasite Eve 2, best game EVER!
meg le tudod menteni a játékaidat is vele, és késõbb visszateszed.
pl. windows reinstall után.
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ilyen büdös gyökér lehetek???
<#eplus2>#eplus2>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Steam-et használd, ne az oldalt.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
[merlinw.org]
Igen, mert a faláttörés az tényleg egy halk, visszafogott dolog 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hát ez nagyon durva 😄
[merlinw.org]
Aztán detroitban volt, hogy valami tetõkön való körbeugrálásokkal eljutottam egy felrobbant(!) lakóházhoz, lemásztam egy tûzlétrán és kiderült, hogy valami gang területén vagyok. Mire kettõt pislogtam már tucat számra hullák vettek körül ...
Most újra kezdem hét óra után, mert nem akarok ennyire gyilok lenni, másrészt kiismertem pár dolgot a játékban, harmadrészt meg lehet másra fejlesztek.
Pl. lopakodós stílushoz kellhet a nehéz súly emelése fejlesztés, mert ahogy nézem az alternatív utak jó része erre épül, másrészt a rejtekhelyek jó része pl. hûtõszekrények mögött van 😊
A hackelés meg vicces, mert LVL4 és mellé az analízis azt hiszem LVL2, ehhez képest minden második LVL2 hackelés megszívat, de nem is kicsit. A fegyvercsempész jóarcoknál meg ennél sokkal nehezebb zárak vannak.
A rendõrségen a barna ruhás nyomozóval miként lehet beszélni, mert én udvarias voltam vele, még is elküldött a p*csába. Persze a boncterembe alulról így is be tudok jutni, meg rendõrség nagy részén meghackeltem szinte minden gépet, csak egyik mellékszálat pont nem tudom befejezni.
Ja igen, az informátor csajnak milyen összegeket érdemes kifizetni? 😊
És sört kell neki vinni?
nektek volt már ilyen?
:-)
KÖcce
24,99 dollárt megér....
Te mit csinálsz még itt? Pakolj be!😄
Es lesz meg Skyrim is.
May the force serve you well!