2597
banner
  • MerlinW
    Videók, részletezés és jelszavak nélkül, jah.
  • wedge31
    Ugyanez leforditva.
  • Fpocok
    Kiválasztod az inventoryból a gránátot. Rámész és use. Utána játékban G gombbal dobod el.
    Amúgy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vannak ott hordók, azokat rá lehet dobni
  • MaRee
    Első főellenséghez milyen taktikát ajánlotok? Találtam egy helyet ahol ha elbújok egy doboz mögé, akkor csak lövi a falat és amíg nem lő bele tudok négyet-ötöt ereszteni közvetlen közelről a fejébe, de hiába.. Csak kifogy a lőszerem Ja és a gránátokat hogy kell eldobni?
  • MerlinW
    Elkezdtem nehéz fokozaton foxi+pacifist elvet követve. Nem egyszerű:) Az első boss 4 typhoon-tól sem esett el:)

Első végigjátszásom, 32 óra alatt, 2 mellékküldetés maradt ki, minden más teljesítve:

• MerlinW
    Achievement-ek, jelszavak, stb

Most látom, hogy csak 30 acsi van feltűntetve a 49-ből. 19 az titkos:)
  • wedge31
    Eddig nagyon nem látni az egész értelmét de állitólag pár napon belül ök adják meg a megfejtést ha senkinek sem sikerül a dekódolás.
  • Fpocok
    GameStop giving customers a $50 gift card, other perks for Human Revolution flub

GAMESTOP meghunyászkodott.
  • broman191
    Nézelődtem a kódolt üzi után, bármi volt a szándéka a kiadónak vele, eddig megfejteni sehol sem sikerült, FAIL, egyesek látnak benne struktúráltságot akik benne vannak a kódolásban, de nincs hol elindulni ahhoz hogy kibogozzák, semmi támpont, megoldási segédlet...
  • elitehun
    Akár törölni is lehetne ezt a hszt, meg ha törlik akkor ezt is amit irtam :P
  • _Atti_
    #1405-re
  • wedge31
    Van egy kód amit dekódolni kell de hogy mit tartalmaz azt nem tudni egyenlöre.
  • elitehun
    ??
  • _Atti_
    Arról nem beszélve hogy feltételezem ha építenek egy ilyen böszme nagy robotot ami tök lassan forgolódik akkor már nem csak előre fele lesz rajta kamera hanem 360 fokban...
  • Fpocok
    Semmit nem találtam. Nincs semmi... wtf?
  • Inquisitor
    Az oldalon én csak egy hülye OnLive compot láttam egyenlőre .. mire bejött nagy nehezen.
  • Fpocok
    Na én meguntam a várakozást. Reggel kiderül majd, mi volt.
  • broman191
    Szerintem ez az amire várni kellett, csak ugye valamilyen formában nem ártana dekódolni, nem tudom miféle rendszert alkotnak ezek a karakterek. -.-''
  • wedge31
    Ezek szerint akkor sok hűhó a nagy semmiért?
  • Fpocok
    Lehalt a deu sex főoldal... annyian nézik :D
  • broman191
    Forever alone
  • Fpocok
    looooooooool

• broman191
    Éjfélkor annyi volt hogy a játék oldalát nézd meg frissítésekért, most megint megy az a link vagy karaktersorozat vagy mi akar az lenni mint egy órája...
  • Fpocok
    Elvileg most már mást ír ki ingame...
  • Inquisitor
    Ez a többi DE játékban is így volt szerintem.
    Egyébként ezért szerencse(?) hogy nincsenek ilyen gránátok és az, hogy nehéz EMP-t produkálni. Milyen lenne egy Boston Dynamics LS3-at megállítana egy gránát ;)
    Vagy egy LS6-ot.
    Vagy egy XM-307-es Samsungot:
    Link
  • broman191
  • Inquisitor
    Mekkora lenne a DE-HR alá akár ingyen vagy DLC-ben a Deus Ex és a Deus Ex IW kiegészítés gyanánt :D
  • Skynet
    Ja igen és robotok...
    Kicsitkét rombolja a robotok hatékonyságának hitelességét hogy egyetlen szaros EMP gránáttal haza lehet vágni... Így a nehézfegyverzetnek sincs szinte semmi értelme,franc lövöldözze rakétával meg nagyágyúval ha 1 granyótól összeszarja magát és önmegsemmisít..:D
  • Skynet
    No lassan a végére érek (igen ilyen jó pepecselősen küldöm mellékküldikkel meg mindent szarráhekkelve átkutatva elolvasva..:D ), pár gondolat...
    -Főleg erről a tükrös kis vidám videóról ugrott be,úgytűnik a játék motorja tükör effektusra alkalmatlan legalábbis sehol semmi tükröződéssel nem találkoztam és a szobában a tükör is inkább be van törve...Namind1 ezcsak észrevétel..
    - Oké hogy hősünkkel van az erő meg hipercyborgosított de azért amikor megjelennek a sisakos fémmaszkos katonák kicsit vicces hogy egyetlen pofonnal leteríti bármelyiket. Igaz az a masz azon kívül hogy valszeg szart se látnak benne másra nem jó mert az alap 10mm-essel is pofánlőve őket elterülnek mint a nagyalföld..Ez szerintem kicsit gáz,rontja az AP skulók értelmét és a kihívást is.
    - Jó/rossz...ahogy eddig kivettem pár írásból szinte totálisan mind1 hogy ölünk vagy sem és még az is hogy kit. Én is kiírtottam az egész rendőrörsöt, de semmi hatás,tulajdonképpen pár karakteren kívül tökmind1 hogy ki él hal...
    - Most hogy körvonalazódik a sztori vége azt kell mondjam hogy mocskosmód kiszámítható volt...
    - Még 1 végigjátszás van benne, nem tudom hány megnyerés van,de eddig ilyen rendes segítős itt ott ölős amúgy verekedős hőskarakterrel tltam,másodikra megnézem mivan ha mindenkivel parasztleszek és szarok az egészbe...De kb ennyi,asszem ezután kitolom újra magyarosítva a DE első részét.:)
  • broman191
    Jöhet a thepirateaugbay.com ahonnan le lehet tölteni mindenféle nagyszerű új augmentációs szoftvert ingy'.
  • MikX
    Vaaaagy... Lehetne ilyen gyorscsatlakozós testrészei, amolyan plug and play.
    Plusz ipod dokkoló, wifi, 3g, HUD internetböngésző, s akkor eljutunk a warez augmentáciokig, mer a LIMB drága. Jézusom, milyen jövő ez, ahol ezek nincsenek alapból?
  • Magh
    Pacifist-hez robotot sem szabad megölni? Eltérő válaszokat találok.
  • broman191
    Attól még lehet ott lesz (esetleg más), ki tudja, valószínű felkészítették a játékot erre is. :)
  • Fpocok
    Má hogy lenne ott? Meghalt. Megölte.
  • broman191
    Szerintem amikor később visszaérkezel Detroit-ba akkor ő is a helyén lesz rendesen, mert környezeti elemek is pl. mint hordók stb. visszatértek a helyükre nálam. :)
  • Fpocok
    Az első város fegyverárusáról van szó.
  • Fpocok
    Egy komment a STEAM fórumról :D

"I killed him for the fun of it and now I can't buy anything from him. Will he respawn or something because this is lame... "
  • broman191
    Húgyhólyag augmentáció.
  • Fpocok
    Mindjárt bepisilok az izgalomtól :D
  • Richardix
    Bevetéseken leveszi a ballonkabátot, ez nem elég neked? :D