Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Én öt is typhoonnal tettem hidegre mikor ghost karival toltam. Fegyóm csak egy stungun volt végig, semmi más, meg persze EMP gránátok.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sulla
Igazad van, de ****spoiler***
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Namir-nál konkrétan a hajamra kenhettem a kimaxolt typhoon-t, csakúgy, mint a többi augmentációmat, mivel elég balga voltam kérni a mûtétet a Limb Clinic-en.

Vagyis szerintem lopakodós üzemmódban sem árt, ha a stunner mellett azért egy nagyobb sebzésû mordálynak és egy-két gránátnak is helyet szorít az ember a bossokhoz. De tény, amikor nekikezdtem a játéknak, nem gondoltam, hogy ennyire nem fogok lövöldözni. 😊

You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.

wedge31
Ez nagyon igaz, söt az elsõ bosshoz még fegyó se kell.

Lunki88
Szerintem egy kimaxolt typhoon-nal bármelyik boss leteríthetõ. Nem is kell ide más fegyver. 😊
Kötve hiszem, hogy veszekedés lenne ilyesmin.
Van aki számára elengedhetetlen a rakétavetõ, mert túl nehéznek vagy hosszúnak talál bizonyos jeleneteket enélkül, más számára meg csak felesleges kolonc, mert nélküle is könnyedén elintézhetõek az ellenfelek és több hely marad egyéb cuccoknak. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

lalakov
Köszönöm neked is. Megfontolom. 😊

Azért ne vesszetek majd össze miattam. 😊
Szerintem is teljesen felesleges a rakétavetõ. Simán battle rifle (hangtompító, lézer, célzást segítõ módosítás, 2 sebzés tuning, meg pár lõszerkapacitás növelõ) és pisztoly (AP, lézer, hangtompító, sebzés és újratöltés növeléssel) kombinációval végigcsináltam az ölõs játékomban, a harmadik nehézségen a játékot. Sem a heavy rifle nem kellett, sem a rakétavetõ. Pár gránát vagy ügyesen kirakott akna bárkit megfingatott.

Ha meg olyan szerencsés az ember hogy hozzájut a gránátvetõhöz (valami plusz feladat során kapható Tong-tól) akkor pláne semmi szükség a rakétavetõre. A legerõsebb boss-ba (a játék vége felé a fõzsoldosba) konkrétan 4 gránát kellett belõle és feküdt. Anélkül villanógránát, EMP meg fejlövések kellenek (akár az AP módosítós pisztolyból akár a feltuningolt battle rifle-bõl).

Ha meg választani kéne pisztoly vagy revolver között akkor a stukker a jobb. Az AP módosítás jobb mint a revolver robbanó lõszerese, nagyobb a tárkapacitás is és a lõszer sem fog kifogyni.

Sniper nélkül is el lehet játszogatni. Az elõrendelõk silenced sniper puskája mondjuk jó kis játékszer, bár jóval gyengébb mint a játékban összeszedhetõ nagyobb sniper puska.

A stunner meg jó ha van, idõnként jól tud jönni.

lalakov
Köszönöm, akkor marad, nem szeretem a boss fightokat.

Kell a puska, mivel én mindenkit kinyírok.😊) De akkor mást kell leselejteznem. Pisztoly vagy revolver? A géppuska marad, ahogy a mesterlövész fegyverem is, ezektõl semmi pénzért meg nem válnék. :-D Van valami elektromos fegyverem is. Az kell?
JethroHUN
Pedig de, sztem az egyetlen nehéz fegyver aminek van értelme, majd a hõkövetõ fejlesztéssel, tényleg jó lesz majd boss fightnál, jelentõsen leegyszerûsíti

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Puska sem nagyon kell ebbe a játékba, nemhogy rakétavetõ... 😛

lalakov
Jól fog jönni egyszer egy rakétavetõ vagy meg lehet lenni nélküle? Baromi sok helyet foglal. 😞 Kevés a hely én meg minden fegyvert magammal vinnék.
lalakov
Köszönöm.<#vigyor2>
wedge31
Ha jól értem akkor majd a menüböl lehet elérni a DLC-ét tehát teljesen különállóan fog futni akkor csak az a kérdés minek a skill rebuild ha az alap játékban nem lesz elérhetö?

Mennyi a különbség? 500 Ft???? <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Calver
megmaradnak, de
el fogod idõvel hagyni Detroit-ot, és akkor jó ideig nem férsz majd hozzá a lakásodhoz. késõbb még visszatérsz újra Detroit-ba, és amit ott hagytál, ott is marad.

"The trees move. Do you not see it?"

lalakov
Ha a lakásomban hagyok cuccokat, azok megmaradnak vagy eltûnnek?
Lunki88
Jah, amcsiknak 5$ nekünk 5€. 😊
Solid Snake
Perkel
Egyetlen kérdésem lenne az Inventory hogyan növelhetõ ?
Pretorian
5 dollárt megér.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Prince23

Hm egyes jelentek a Chaos Theory elsõ két küldetéseire emlékeztetnek (hangok, tenger, hajó😄), szal cool lesz ez 😊

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

MerlinW
Deus Ex: Human Revolution Update Released

Unfortunately the recently released patch had a negative impact for some players. This patch is a hot-fix to address those issues.

- A specific issue that caused performance degradation for some DX9 players in the 1.2.630 patch has been fixed.
o We are still evaluating further measures to counter stuttering and plan to have a further update for this in another patch.
- Crashes when examining quest items have been fixed.
- Some issues related to switching between fullscreen and windowed mode have been fixed.
- Additional fixes have been made for the TYM medical card. The current fix should also allow users that already have the problem in their savegame to pick up the card again.
- ‘Russian’ text language option now shows up correctly regardless of current text language.
- An issue that may cause the game to have stability issues on certain RAID setups may have been addressed. Even with this patch, if you have a RAID setup, please ensure you have the latest drivers for your controller.

In addition to stuttering and performance problems we are continuing to investigate any other issues that players may have and will release a full new patch soon that also includes the previously mentioned 3DVision and Surround support.

[merlinw.org]

Calver
az utolsó képkocka miatt muszáj <#idiota>

Ryder62

Pssztt! Ne zavard, alszik <#vigyor>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Rayden02
Sõt a dx 11 sem,de én lexarom nem vok grafbu**i!
A lényeg hogy a játék jól sikerült!<#taps><#eljen>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Na igen, egy darabig nem láttam semmi különbséget, aztán feltûnt az intróban Günter is, akkor rájöttem, hogy fenn van már az.

A DX10 renderer sem változtatott sok mindenen, de azé' persze jó ha van.

Calver
fel, Shifter readme-jét nézd meg, át kell helyezni egy fájlt.
nem annyira feltûnõ, de sok dolgot megszépít... és Günther-t <#idiota>

Ja, most olvastam a végén a szöveget, nincs még kész teljesen, meg elsõre nem feltûnõ...

Na akkor még Shifter.

Ezek mellé a HDTP modot fel lehet valahogy küzdeni? Elvileg telepítettem, de nem megy. Mondta, hogy indítsam a játékot, mielõtt telepíteném, meg is tettem, de nem lett jó. Valami tipp?

Kisebb szünet után befejeztem végre. Hát ez tényleg egy remake. Spoiler lesz.
Pályák: Iroda, USA város, keleti város, megint USA város balhéval, keleti város balhéval, óceán alatti labor, még a sorrend is ugyanez volt, csak sokkal több volt a helyszín (Párizs, Majestic12 labor, reptér, heli hangár, area51, stb nincs).
Malik=Paul.
Fõellenségeknél dettó, picsa=Anna, csóka=Gunther
Sztori szinte egy az egyben ugyanaz, különleges kiborg vagyunk, elsõ a fajtájából, hatalmas áttörést hozunk a világnak.
Vége tökugyanaz, beszélgetésben eldönthetjük a világ sorsát.

Nem volt rossz, de végig Deja Vu. Nagyon jó játéknak számít ma, de kitûnõen mutatja, mi a baj a játékiparral. Ha valamibe beletesznek ennyi pénzt, akkor nem mernek újítani, inkább ezredszerre is eladják nekünk ugyanazt. Kreativitás nyomokban felfedezhetõ, de el van nyomva a bevált formulához való görcsös ragaszkodással.

De azért elég irónikus, hogy mindazt, amit a játék kritizál (a vállalatok profitmaximalizálását, a fogyasztók irányítását és semmibevételét) meg lehet figyelni magán a játékon. 😊

Vagy csak a játék hozott nagyon filozófikus hangulatba... 😛

Solid Snake
Hurrá 70%. ja nem csak 7% <#hehe>
Rayden02
Magyarítás folyamatjelzõ:
http://0451.magyardx.eu/
Halad azért szép lassan!<#whatever>
(Ha volt már,akkor bocsesz!<#zavart1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Lunki88
Azt tudom hogy említették párszor, de ténylegesen nem derült fény rá hogy kik õk. Azt nem értem még hogy miért mondja azt Megan a credits után hogy nincs más hely ahova mehetne, hiszen ott van a Sarif vállalat ahol dolgozott. Na meg Adam is.

Köszi akkor majd nekileselkedek annak is. 😊

nr1ranger
Jaja érdemes végigvinni az elsõ részt is, most én is azt tolom, persze nem elõször. Amúgy sztem nem lövök le nagy spoilert ha annyit mondok, hogy az intro utáni videóban annak a vírusnak a fejlesztésérõl van szó, ami a deus ex 1-ben szedi az áldozatait, és persze csak a kiváltságosak juthatnak az ellenszérumhoz.

There is no peace. There is only WAR!

Calver
játszd végig az elsõ részt, akkor megérted <#gonosz1>
de tényleg. modoknak hála egész vállalhatóan néz ki, és a játékélmény - hiába múlt 10 éves - még mindig kiváló.

Pretorian
Én ezt nem vártam meg, de ha a játék elején mutatták, akkor valószínûleg az
Illuminati egyik tagja. Az Illuminati a társadalom felett álló titkos társaság, a háttérbõl õk irányítanak mindent, de errõl Sarif is beszél a játék során.

Lunki88
Na én is a végére értem a játéknak. 29 órát nyomtam bele legnehezebb fokozaton úgy hogy végig lopakodtam, nem öltem meg senkit (kivéve a boss fightokat). Összességében nekem nagyon tetszett a játék, a maradék achievementek miatt még biztos végigviszem egyszer. Ami viszont eléggé zavart hogy a térképen néha nem volt könnyû eligazodni, és csak kevés helyszín volt bejelölve rajta. Volt hogy fél óráig bolyongtam a városban csak hogy a végén visszaérjek oda ahonnan elindultam. 😄

A végén a credits után Dr. Reed beszélget valami Bob nevû fickóval, akit már mutattak a játék elején is. Na õ kicsoda és miért dolgozik vele Megan? Nekem ez volt az elsõ Deus Ex játékom, szóval lehet ezért nem tudok dolgokat. Valaki leírhatná.
Bakker. Mivel nem megy a Catalyst Control center, gondoltam letöltök manuálisan drivert. Erre nem lehet? Csak az automata driver letöltõ van fent, mint régen a notikhoz, az a szar amit a Steam is elindít. Most mérgemben leszedtem egy Catalyst 11.9 RC-t, hátha ez a gondja.

Pretorian
Én kb. leszarom mennyire szép, csak ne akadozna. Mondjuk ma még nem néztem fel, a changelogban meg az van hogy megszûnik a stuttering szal mindjárt megnézem.
1280x1024-ben játszok amúgy is, és DX10-el. Többet nem bír se a monitorom, se a hardver. Nekem elég az a 30-40 is, csak stabil legyen.

Ryder62
Jah, most néztem elõször fps-t a human revolution alatt és hát nagyott néztem mikor 30-40 fps között volt. Ráadásul akad is. Pontosabban 1-1 másodpercre megáll a kép. És mindezek mellett nem is szép játék. Szóval errõl ennyit. <#szomoru2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Szerintem az OFF Topicban kérdezd meg. Ha véletlenül eredeti a játékod, akkor elvileg a Steam letölti magától.

mano1b
sziasztok ezt hol tudom letõlteni deus ex human revolution 1.2.630.0 patch tud valaki linket küldeni meg köszöném

Ahhoz képest, hogy ATi/AMD elég szarul oldották meg az optimalizálást, mert sok probléma kimondottan azokon a kártyákon jelentkezik amire elméletielg alkották... 😊

MerlinW
Ati esetén MLAA ajánlatos. NV kártyákon szokott baromkodni (végre egy AMD játék, hell yeah😊)

[merlinw.org]

megoldások DXHR grafikai hibákraHa egyéb problémád van akkor emg nézd emg az alábbi linket. Sok gebaszra van ott megoldás.

Ez egy ismert probléma.
Egyik megoldása, hogy kikapcsolod a Dx11-et és a tesselation-t, valamint az élsimítást High FSAA-ra kell tenni (ha nem ezen van akkor az esetek 99%-ban ez a hiba forrása). Ekkor már nem lesz ilyen problémája.
Ha a probléma még mindig fennáll, akkor érdemes az egyéb opciókat is visszaveszegetni az options-ben.

MerlinW
Nyomj, egy integrity check-et a biztonság kedvéért.

[merlinw.org]

Na jó, de eddig ment, most meg nem megy. Ez van. 😞

MerlinW
Miért baj? Az jött le most, naprakész a játékod😊 Az elsõ patch-et pedig steam akkor letöltötte le, mikor telepítetted a játékot. Az csak pár MB volt.

[merlinw.org]