2597
banner
  • sherlock1
  • Steve Q
    Szerintem Hengsha egész jól visszaadta a Szárnyas fejvadász hangulatát. Kár, hogy a felsővárosból nem sokat lehetett látni. Ott is elfért volna egy kis "felszíni feszültség" :)
  • Bulics
    Tegnap éjjel fél háromkor befejeztem. (Mondjuk a dlc jóval a 2/3ad után játszódhat inkább 5/6-od az. mivel ott van a kimaradás) Remek játék. Játékmenetre nem is térnék nagyon ki, szerintem remekül illeszkedik a régi deus ex ekhez, mégis tudott teljesen újat mutatni, nemszégyen azt mondani hogy talán a legjobb idáig. A sztorival kapcsolatban (nem lesznek nagy SPOILER-ek) csak azt sajnáltam hogy a trailerhez képest egyszerű és sajnos néha kicsit lapos, egészen az utolsó részig ami viszont tényleg lehengerlő. Történet vezetést leginkább a Shadow of Chernobylhoz hasonlíthatnám: mész előre mindig csak kérdések és még több kérdés aztán egyszer csak nesze itt van az igazság ezt akartad!! Szerintem az első deus történetvezetése jobb volt. A befejezés (darrow) viszont komoly üzenettel bír, jó látni hogy ebben a néha üres videójáték szakmában mégis csak van valaki aki értéket akar átadni(könnyem kicsordult), gondolatait közvetíteni, ami mostanság mindenféle médiából kiveszett. Ezt hívják értékes művészetnek.
    Talán még csak annyit hogy a eposzi összecsapások szép zenére amiket a trailer beígért, elmaradtak, hiába ez nem Prey. Plusz kicsit rövidnek tartom, rengeteg időt a mászkálás vesz el egyébként nem lenne sokkal hosszabb mint az Invisible war, meg ott több helyszín is van. Ezzel együtt, remek deus ex rész sikeredett. Biztos hogy minimum 3 szor még újrajátszom.
    UI: kinát utáltam!!
  • nr1ranger
    DLC-vel még nem játszottam :)
  • bgabor
    Nem igaz, mert a DLC a jóval a végső döntések előtt játszódik időrendben, nagyjából a fősztori 2/3ánál.

Egyébként szerintem is egyértelműen az év legjobb játéka eddig.
  • KondorKhan
    a személyiség típustól függően feromonokat engedhetsz ki, amelyek befolyásolják a személyt. Itt viszont óvatosan kell kiválasztani, ha nem figyeltél közben, hogy milyen személyiségről van szó, akkor visszafelé fog elsülni a dolog, vagyis van olyan feromon ami az alpháknak jó, viszont a bétának és az omegának nem
  • nr1ranger
    Beszélgetés közben pár pillanatra felvillan néhány csík az alfa/béta/omega mellett, amelyiknél több csík világít olyan a személyiségtípusa, amikor meg reagálni kell a válaszoddal valamelyik gombot megnyomva új lehetőségek jelennek meg, mindegyik személyiségtípushoz tartozik egy, ha a megfelelőt választod, rögtön meg is győzted az illetőt. Mondjuk én csak a játék legvége felé fejlesztettem ki, szóval 2-3x használtam össz.
  • Bulics
    Sziasztok olyat szeretnék kérdezni hogy nekem a social augmentációm miért nem elemzi az embereket? Youtubeon láttam hogy mindenféle infót mutat a személyiségükről stb. Nekem pedig csak az alpha beta omega jön ki néha ráadásul azt sem tudom hogy ezek mire jók mert a játék nem írja sehol.
    Köszi a választ.
  • PTW
    Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem:

tudna nekem küldeni valaki egy save filet ami kb
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    malik lezuhanása előtt
    van?

Nagyon megköszönném, mert elvesztek a mentéseim és per pillanat nincs kedvem elölről kezdeni, de nagyon be szeretném fejezni.

Aki tud segíteni írjon privátban pls.

Előre is köszi!
  • KondorKhan
    egyébként én szívesen segítenék nekik, már csak gyakorlás képen is, csak az oldalon nincs semmiféle link :D
  • woy
    megint haladtak a fordítással már nem 7% hanem 10% !!!!!!
  • Victor1103
    Nos tegnap végigvittem a cuccot. Az én véleményem az, hogy noha tetszett mégse volt tökéletes.

A világ nagyon egyedi volt, tényleg egy bizonyos ponton elképzelhető egy hasonló jövő az emberiség számára ilyen technológiai fejlődés mellett. Ez nagyon bejött.

Grafikai szempontból kár hogy az animációk ilyen silányak lettek pedig sokat hozzádobott volna a játékhoz ha normálisan megcsinálják.

Tetszett viszont a fedezékrendszer meg maga az egész játékmenet. AZ úgy ahogy van tökéletes volt. Az elején furcsáltam nagyon ezt a FPS/TPS keveréket, de most már szívesen látnám más játékokban is viszont.

Még egy negatívum volt, hogy nekem egy picit hosszúnak tűnt. Talán épp ezért volt a végefelé már monoton egy kicsit.

Ettől függetlenül nagyon jó játék 8.5/10-et simán adok rá:P
  • Bulics
    Mert érdekes, de sehol sem írják, ahol a játék adatlapját olvastam...
  • wedge31
    Steames játék, kell aktiválni.
  • Bulics
    Bocs, tehát az előző kérdés lett volna.
  • Bulics
    Sziasztok! A játék dobozos változatának kell internet kapcsolat vagy aktiváció. Köszönöm.
  • KondorKhan
    ámen :D
  • woy
    hát én évek óta nem láttam ilyen jó játékot mint a deus ex:hr
  • M1kka Makka
    lesz combat rifle
  • Calver
    kérdés Missing Link-el kapcsolatban: valamikor találni fogok Combat Rifle-t, vagy teljesen feleslegesen tartogatom sok fegyvertápoló cuccot?
  • nr1ranger
    Bár az alapjáték befejezésénél van egy választás amikor a DLC történetileg nem illik bele az összképbe ha utána játszod :)
  • Caine
    Technikailag lehet közben is, de szerintem praktikusabb utána.
  • lalakov
    A DLC-vel az alapjáték befejezése után érdemes játszani vagy közben is lehet?
  • Caine
    Sikerült a Missing Link végére érni és meg kell mondjam, hogy nagyon pozitívan csalódtam, nekem 8-10 óra volt a vége és a Factory Zeroval elég rendes kihívás volt.

Végigosontam az egészet (Boss beleértve) és benéztem minden majdnem minden sarokba, most végigszaladok még egyszer rambóban és begyűjtöm a maradék acsit :)
  • Shep
    Jó hát persze de szerintem teljesen korrekt anyag lett, igaz én még nem értem a végére.
  • broman191
    Azért az erős kifejezés hogy jobb mint a teljes játék, de kellemesen polírozott a játékmenete. :) Szerintem...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a nagy-nagy augmentációk nélküli véresen futkosás inkább csak felületes marketing fogás volt a kiegészítő eladására, parasztvakítás, hogy merőben másabb lesz a játékélmény - ez úgy az első tíz percre-negyedórára érvényes, játékstílustól függően (bár ez az "kegyes hazugságos tálalás" a mai világban "you should know this by now..." jelenség).
    Utána egy jó ideig futkosás le-fel a négy fal között a teherhajó kopár belsejében, semmi igazán említésre méltó esemény. Az alapjáték során kialakított augmentációk elvesztése és újak generálása bullshit, szerintem valójában pusztán technikai okokból csinálták ezt (mivel nyilván nincs mindenkinek mentése a gépén a teherhajóra szállás előtti részről, amely tartalmazza hogy a karija hol tartott akkor éppen a fejlődésben), de legalább megadták a lehetőséget arra hogy egészen sok praxis pontot egyszerre lehessen kiosztani, amikor megszerezzük az új alapfelszerelést (plusz utána játék közben jön még egész szép számmal). A hajó után a Belltower bázisban mászkálva többször újrajárjuk ugyanazokat a helyszíneket, nulla változással, a bejárható területtel nagyon spóroltak. A sztori legalább hangulatos és fordulatos, fenntartja az érdeklődést, hozzátesz a teljes játékhoz, habár semmi nagy homlokra csapás az új információk alapján, "hogyha ezt tudtam volna a teljes játék alatt"...mennyi mindenről megváltozott volna az alkotott képem. Ugyanaz az érzés árad belőle mint a teljes játékból a végére, bármit teszel apró porszem vagy a hatalmas gépezetben, nem tudsz megváltoztatni semmit - de azért elhitetik veled hogy van rá esélyed, tegyél érte, megpróbálhatod - de úgyis a játékszabályt diktáló "sötét árnyak" mindig legalább egy lépéssel előtted járnak a tudtod nélkül, és befolyásolnak, bábuként irányítanak kényük-kedvük szerint.
    Lopakodós karival toltam a játékot, a számomra ehhez szükséges képességeket újra tudtam alakítani megfelelően, a szükséges időn belül, nem lett sohasem rossz szájízem hogy ide még egy-két praxis pont elkélne a teljes élményhez, tehát a balansz ott van - ha mindenesetre értelmetlen is a "nullázás" a kiegészítő elején, mert nem toltak el erőltetve semelyik játékstílus felé (hálistennek'), hogy a hirtelen képsségváltoztatásokra valóban szükség legyen.
    A kiegészítő végére azért sikerült beszúrni az alapjátékhoz híven újra egy enyhén mesterkélt "boss fight" részt, ahol jobban örültem volna ha nem kell mindenképpen hatástalanítani a boss csatlósait, ha már magát a nagyfőnököt ott csaptam le egy ütéssel a szemük előtt uncloak-olva, majd újra cloak-olva. :D Összességében tisztességes kiegészítő az alapjátékhoz mérten, de ahhoz képest is hogy manapság egyesek miket adnak ki DLC címszó alatt és milyen ellenjuttatás fejében. :)
  • Shep
    Hát ez a DLC eddig jobb, mint maga az alapjáték :)
  • MerlinW
    Külön kell elindítani (steam-en is külön játékként jelenik meg). Egy nagy bejárható kacifántos teherhajón játszódik, van 3-4 mellékküldetés, illetve egy hosszabb főküldetés. Jó nehéz lett, én élveztem.
  • Prof William
    Történetileg beilleszkedik a játékba, vagyis pl megjelenik mint egy új küldetés vagy külön kell elindítani és játszani vele?
  • MerlinW
    Kellemes ~3-4 órás DLC volt. Tetszett.
  • nr1ranger
    Az ára nekem kicsit borsos, de kérdés hogy milyen hosszú az egész dlc valójában. Mondjuk egyelőre mind1 mert most nincs fent a gépen, majd amikor újrajátszom, akkor megnézem a dlc-t is, mint ahogy a Dragon Agenél is, csak dlc-ért nem veszem elő. Mondjuk ha valami akció lesz és olcsóbb lesz, akkor rögtön megveszem, de ilyen sem mostanában lesz.
  • MerlinW
    Megvéve:)
  • broman191
    Elérhető a The Missing Link a Steam-en :)
  • Prince23
    Launch trailer

• Zero 7th
    És az miben különbözne az összes többi, tizenkettő egy tucat, szarfos FPStől..?

Egyébként, tudod, nem KELL elkölteni azokat a praxis pontokat ám! :P
  • KondorKhan
    A Missing Link esetében még működhet is így a menüből, hisz ott az elején elveszítjük képességeinket.....viszont ezt a módszert nem lehet majd sokszor eljátszani, hogy lenullázzák az augmenteinket.

Én egy olyan sztori DLC-nek nagyon örülnék, ami még a Sarif Industries elleni támadás előtt játszódik, mikor még nincsenek augmentjeink :D
  • wedge31
    A menüböl lehet majd elérni a DLC-t tehát teljesen különállóan fog futni.
  • KondorKhan
    Hali!

Azt nem tudja valaki, hogy a Missing Link DLC-t, hogyan kellesz játszani? Értem ezalatt azt, hogy ha már egyszer kivittük a játékot, akkor ugye nem kellesz előröl elkezdeni a DLC végett?
  • lolSL
    11 euro lesz a dlc steamen.
  • wedge31
    Deus Ex Human Revolution: The Missing Link Walkthrough Trailer 2.