Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Battletag: coolpet#2467
1500 ft-ert incs valakinek egy aktivalhato koodja steamre? 😊
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[merlinw.org]
Ha mindenkit eletben hagyok az eletben nem lesznek kifejlesztve a legfontosabb dolgok
Koszi a tippeket
EMP shield btw asszem egy helyen fontos, typhoon... sokat szeretik, én feleslegesnek tartottam, nagy dögöket így is pár fejlövéssel leszedtem mindig. gázszûrõre már nem emlékszem, meglehet, h azt sem gyúrtam ki.
mehetsz úgy, h mindent lelõsz, de... nem a legcélszerûbb, szerintem.
Hacking: stealth + 5os node hack
Robot es turret domination nemkell?
Eye: Wall penetrating imager
Tobbi feleslegesnek tunik
Arms: Instant take down, inventory update full es nehez cuccok
mozgatasa, falon keresztul utes.
Torso: Gazszuro, akksi ujratoltes
Typhon explosive system: Ez hasznos? Valo valamire?
Legs: magasugras, landolas magasrol
Dermal armor + EMP shiled
Ilyen sokaig futas meg csendes mozgas? hat nemtudom en lelovok mindenkit itpus vagyok 😊
Fegyok kozul melyik az amit erdemes?
Sok helyet foglalnak 😊
Amit kineztem, az a combat rifle, silenced sniper rifle es Zenith kispisztoly
A hacking node-hoz valaki hozza tud szolni, hogy akkor mivan ha a datastore a zold vagy a piros mogott van? akkor elerhetetlen?
Koszi!
hackelés: capture és stealth a lényeg, ebben a sorrendben. az elején dobj rá pár pontot, de vannak cuccok, amivel egyszerûsíthetõ - ne spórolj velük. többi felesleges.
kar cuccok: emlékeim szerint legtöbb kell, cipekedés mindenképpen. aim stabilizer ha jól emlékszem kiváltható lézercélzóval.
hát: icarus jó, reflex... általában megoldható egy sokkoló-kiütés kombóval
bõr: Dermal Armor ász, cloak is nagyon jó tud lenni
lábat már nem vágom, sry, rég volt. social enchancer is kurvajó szerintem, meg az az aug, ami növeli energiavisszatöltést. extra energiát adók viszont nem kellenek.
ha sok xp-t akarsz, ajánlom, h hack-el kezdj.
Most alltam neki a jateknak, milyen agumentaciokat erdemes fejleszteni ami vegigkiser a jatekon?
Ugy neztem hogy nagyon sokat kell hakkelni, a fortify node ertem mire valo de hasznalja valaki, van ertelme?
Talalkoztam olyan node-al tores soran, ahol xp vagy credit reward a piros tracer node vagy a zold gomb mogott van es nem tudom elerni, mert befejezi a torest amint megvan a zold vagy a piros, ilyenkor mi van?
Mik azok a script kiddie meg grey/black hat amiket kiir?
Ha jelszoval lepek be es nem torom fel a nodeot, akkor is kapok xpt/tobbet-kevesebbet mint a toresert?
Koszi!
Meg esetleg ez is.
Ha megy az angol, ezek sokat segíthetnek. Ha kell, késõbb fordíthatok belõlük.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Egy szokatlan hibába botlottam. Furcsa, de a játék nagyrészt 30 FPS szám fölött mozog, de mégis így néha-néha beakad (laggol). Néztem magas beállításokon és néztem alacsony beállításokon is. Ugyanaz. Valakinél volt már ilyesmi? És ha igen, akkor hogyan oldotta meg?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Deus Ex: HR Augmented ~ 1.300 Ft:
http://impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W2342
Én kb. 10x ennyiért vettem, ennyit meg megér egy ilyen játék.
Ami nagyon tetszett a prológus utáni elsõ fejezetben mikor Jensen visszatér a Sariff épületbe, mutatják a kamerát rajta a Big Bro Industries. XD
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Tényleg olyan jó játék? Az elõzetesek alapján nekem nagyon bejön. De nem tudom a gépem elbírná-e.
Next PC upgrade: 2022
kijön a skyrim dlc, akkor megveszem a játékot a pakkal együtt, és kb. jövõ iylenkorig meg is van oldva az erre fordítható szabadidõm tökéletes eltöltése...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Missing Link €2,75 ($3,75)
Sima verzió €12,49 ($7,49)
Augmented €14.99 ($9,99)
----S.p.o.i.l.e.r.---:
Mi a fenét fedett fel az összeesküvésbõl ez a hiányzó láncszem azt nem tudom. Miért volt jobb a boss harc azt nem tudom. Miért nem lehetett ezt inkább a játékba applikálni(mert igy sztem nem ér egy önálló részt/sztorit/akármit) azt viszont tudom: MONEY MONEY MONEY..
Visszahozták(ha jól értem) egyik kedvenc entitásomat Daedalost, de teljesen érdektelenül kapcsolódott bármihez a történetben. Amúgy az eleje jó volt, bár ugyanazt sütötték el mint a deus ex 1 ben (ez érdekes módon az egész játékra jellemzõ pl:adótorony, kína, kínai pirosruhás nõ, pilótánk lehetséges megmentése stb), de sztem túl lineárisra sikeredett maga a játék. Sajnos ezzel a kieggel együtt is szerintem csak egy invisible war 2.0 lett a human rev. és nem közelíti meg az elsõ részt.