Bulics#2195
Tegnap éjjel fél háromkor befejeztem. (Mondjuk a dlc jóval a 2/3ad után játszódhat inkább 5/6-od az. mivel ott van a kimaradás) Remek játék. Játékmenetre nem is térnék nagyon ki, szerintem remekül illeszkedik a régi deus ex ekhez, mégis tudott teljesen újat mutatni, nemszégyen azt mondani hogy talán a legjobb idáig. A sztorival kapcsolatban (nem lesznek nagy SPOILER-ek) csak azt sajnáltam hogy a trailerhez képest egyszerű és sajnos néha kicsit lapos, egészen az utolsó részig ami viszont tényleg lehengerlő. Történet vezetést leginkább a Shadow of Chernobylhoz hasonlíthatnám: mész előre mindig csak kérdések és még több kérdés aztán egyszer csak nesze itt van az igazság ezt akartad!! Szerintem az első deus történetvezetése jobb volt. A befejezés (darrow) viszont komoly üzenettel bír, jó látni hogy ebben a néha üres videójáték szakmában mégis csak van valaki aki értéket akar átadni(könnyem kicsordult), gondolatait közvetíteni, ami mostanság mindenféle médiából kiveszett. Ezt hívják értékes művészetnek.
Talán még csak annyit hogy a eposzi összecsapások szép zenére amiket a trailer beígért, elmaradtak, hiába ez nem Prey. Plusz kicsit rövidnek tartom, rengeteg időt a mászkálás vesz el egyébként nem lenne sokkal hosszabb mint az Invisible war, meg ott több helyszín is van. Ezzel együtt, remek deus ex rész sikeredett. Biztos hogy minimum 3 szor még újrajátszom.
UI: kinát utáltam!!