Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor lehet az a baj. 😄

MerlinW
1.2.630.0 a legfrissebb. Egyébként jobb klikk az exe-n, properties és a details fülön ott a verziója minden exe-nek.

[merlinw.org]

Elõzõ driver tutira le lett szedve jól az új telepítése elõtt?
DirectX volt frissítve mostanában?
Próbáltad a drivert a steamen keresztül frissíteni?

Meg az se lenne rossz ha az update hír írná a francos verziószámot ...
Nekem most 1.2.630.0 van. Ha jól vettem észre, ami nem biztos, akkor nekem már az elõzõ pach sem jött le. Csak az elsõ patch, ami még megjelenéskor jött ki. Legalább is a Steam nem jelezte, hogy van frissítés.

Nálam az a probléma a játékkal, hogy mitán belép a fõmenübe, és elindítanám az elsõ pályát, sajnos kilép az asztalra arra hivatkozva, hogy problémája van a videókártya driveremmel. Csakhogy én a legutóbbi verziót használom, most frissítettem. Esetleg nem tudja valaki, mi lehet az oka ennek?

Nem lenne egy hátrány, ha a progi indítása nélkül meg lehetne lesni a Steam-ben a verziószámot.

Szerintem nekem az elõzõt sem szedte le. 😞
Aztán indítgathatom ahányszor akarom újra a steamet. Szerintem pont tõle rohad le a program.

Prince23
Már kijött

wedge31
Még nem tudni pontosan mikor jön az új patch, egyenlöre csak annyit tudni, hogy very, very soon....

A tartalma viszont már ismert:

Fixes:
- We have addressed various issues that can occur for players that would result in ‘stuttering’.
- Stutters that are the result of graphics driver shader processing are now removed or significantly reduced.
- Stutters that are the result of data streaming have been removed or significantly reduced.
- Performance has been improved and made more stable on dual-core systems. This could previously also result in stuttering.
- Fixed issue where some players couldn’t complete the Motherly Ties side quest.
- Fixed an issue where doors in Omega Ranch sometimes wouldn’t open.
- The TYM medical card should no longer fall through the table if an NPC’s body comes into contact with the card. Players already stuck in this area will need to revert to a previous save before the card fell through.
- Occasional hangs for some players during video-playback have been fixed.
- A crash on startup when running DX11 on a single-core CPU has been fixed.
- An issue causing Eyefinity setups to not be correctly detected for some players has been fixed.
- Fixed an issue where the HUD would get permanently disabled for some players.
- Fixed certain issues that caused the mouse cursor to be able to leave the game-screen on multi-monitor setups.
- Fixed an issue that caused the mouse cursor to not be visible in-game when the user has mouse trails enabled in Windows. We still recommend disabling mouse trails for a smoother in-game mouse cursor.
- Fixed issue where ammo count for collected guns is incorrect when Adams weapon is augmented.
- In DX9 mode:
- Fixed error message for some users when trying to use FXAA Medium or FXAA Low anti aliasing modes.
- Fixed shadow-mapping ‘lines’ on some graphics hardware when using anisotropic filtering.

Feature Additions:
- The Enter and Numpad-Enter keys can now be bound to game actions in the keyboard control menu.
- Support for additional passive-stereoscopic 3D screens when using AMD graphics hardware.
- Intro logos can now be skipped on all but the first run of the game.
- Added windowed mode.
- Selectable in the menu, and can be toggled between windowed, fullscreen, and fullscreen windowed using ALT-ENTER.
- Added an option to change the text language of the game. This setting only changes the text language, the audio is controlled by the language option in Steam.

On top of this we are continuing to monitor for any issues that may need to be addressed in a future patch. One extra feature we can already confirm for a future patch is support for Nvidia 3DVision and Nvidia Surround.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tegnap óta fagy a program, illetve pontosan nem tudom mióta, mer' jó pár napja nem játszottam. Most meg nem tudok. Elfogadtam a Leser Evil küldetést, és annak a második pontjához ha közel megyek szénné fagy a játék. Elõzõ mentésimnél ott még semmi baj nem volt ... állítólag van update, de nekem a steam a többi cuccot sem nagyon akarja updatelni. 😞

Pretorian
Nekem 135000 lett elsõre, de tudom hogy sok minden kimaradt. Mivel a hackelés és a szobáról-szobára való lootolás egy idõ után rohadt unalmas lesz, ezért sok helyre be sem mentem így elsõ végigjátszásra. 16 óra alatt végeztem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

A "maguktól aktiválódást" szerintem úgy értették, hogy te magad osztogatod el a praxispontokat. De a sztori által ráaggatott szépítõ jelzõ tetszik 😄

"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."

viziloitato
Igen, mindenhol jártam ahol csak lehetett, de ez nem biztos, lehet, hogy nem vettem észre mindent. A 210000 nem lehetetlen, mert hagytam benne pontot, csak nem jegyzeteltem, hogy hol, mikor, és mennyit. Van rejtett helyiség, meg trailblazer, meg pathfinder, meg még ki tudja milyen bonuszok, ha találsz más útvonalat is a célhoz.
Pretorian
Végigcsúsztál seggen az összes szellõzõben, bementél minden egyes raktárba/rejtett helyiségbe? Azokra 100-akat szokott dobálni alkalmanként.

MerlinW
Aaaz szép😊

[merlinw.org]

viziloitato
200000XP

Lehet tudni, hogy mennyi a maximum összegyûjthetõ XP pont a játékban? Nekem ennyit sikerült.
nr1ranger
A klinika praxis készletei nem töltõdnek újra, csak amikor a történetben újra visszajössz Detroitba (egy várost többször is meglátogatsz majd)

There is no peace. There is only WAR!

A maguktól aktiválódás a Xp útján szerzett praxis pontokra értendõ. Nem szó szerint egyszer csak bekapcsolnak és mûködnek. 😊

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Seth
Természetesen maguzktól nem fognak aktiválódni.Valamit ki kellett találni miért kell fejlesztgetni

PSN ID.: Beegabor

Pretorian
Valószínû, de én itt találkoztam vele elõször, aztán nevettem gy jót.

Végül Hengsha elején abbahagytam a játékot, és újrakezdtem. Második nekifutásra már tiszta minden, és igyekszem nem kihagyni semmit. Most végeztem Detroitban. Azt tudja valaki, hogy lehet-e a L.I.M.B. Clinic-en újra cuccot vásárolni késõbb, ha egyszer elfogyott a készletük? Praxis kéne.

A másik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor elõször mész a detroiti klinikára, a doktornõ megemlíti, hogy akár meg is várhatod, mire a beültetett implantjaid maguktól aktiválódnak, de a praxis pont arra van, hogy felgyorsítsa a folyamatot. Valaki ebbõl tapasztalt már valamit, vagy nem aktiválódik be magától augment a játék ideje alatt?

Szerintem az ilyen levelek máshol is elõfordultak a játékban 😊

tobias88
Nálam is volt, nem tudom miért csinálta... Hál istennek nekem ott sem szaggat.
RemX
Sziasztok!

Az mitõl lehet, hogy nekem csak és kizárólag a legamgasabb felbontásban és a legnagyobb AA beállításokkal hajlandó elindulni a játék? Ha bármit kisebbre veszek, akkor kiírja hogy nem elég erõs a hardver... 😊

nr1ranger
Szerintem elég volt egyszer is postolni, nem kell naponta...

sztem kurva jol sikerult a jatek, total kikapcsol

anti hero

Pretorian
Hahaha Josie Thorpe gépén a Milwaukee Junctionben
nigériai spam a második levél, az a tipikus "urgent reply needed" -szarság, amibõl naponta kettõt kap szerintem mindenki, akinek van email-fiókja.

Gideon Wieth

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Pretorian
Hazudnék ha azt mondanám, hogy nincs egy pici hiányérzetem, de szerintem valahol ott siklott ki a dolog, hogy a második rész bevallottan konzolokra készült, de mivel nem volt túl jó fogadtatása kritikailag, ezért a harmadikkal meg kellett találni a középutat, hogy jó legyen nekünk is, meg a konzolosoknak is. Szerintem ez nagyjából sikerült.

Hát, õszintén nekem teljesen az az érzésem ezzel a játékkal kapcsolatban, hogy kiadták újra az elsõ rész egyharmadát, enyhén lebutítva...

Pretorian
Azt nyilván észrevetted, hogy a legtöbb mellékküldetés (és több, a fõ vonalhoz kapcsolódó küldetés is) 3, 4, 5, 6+ lépésbõl áll, és ezek nem sokszor követik egymást kronológiailag, szal a játékmenet végülis tényleg nyitott, és a döntéseid, vagyis a különféle küldetéselemek végrehajtásának sorrendje/módjai tényleg hatással vannak egymásra.
Arról nem is beszélve, hogy esetenként a side questek is visszaköszönnek a fõ sztorihoz kapcsolódó beszélgetésekben. Az lehet hogy a szálak végül összefutnak, de az elsõ rész is véges számú befejezéssel rendelkezett, plusz ma, a DLC-k korában nem lehet egyértelmûen kijelenteni azt, hogy "nah, végigjátszottam a játékot, ennyi". Végre találkoztam olyan küldetéssel, amit valóban sokféleképpen meg lehet oldani, szal a korábbi dolgot visszavonom.
Deus Ex meg azért lett túlhájpolva anno, mert egészen addig nem láttunk hasonló játékot. Egy 11 évvel késõbb megjelenõ folytatás miben tud alulmaradni, ha a játékmenetet lekopizták? A sztori lehetne butább, vagy egyszerûbb, vagy kevésbé árnyalt...de kb. ennyi. De nem az.

nr1ranger
A Belltoweresek nem nézik jó szemmel ha civilek, vagy bárki más mászkál elõttük, és beleütik az orrukat a dolgaikba. Elõször figyelmeztetnek hogy húzz el onnan, vagy 2 másodperc múlva rád lõnek.

tobias88
Hengsha-ban miért lõnek rám a katonák? Fegyver is el van téve, semmi indokuk nincs rá...
nr1ranger
Vagy ha tudsz nehéz dolgokat emelni, a magas kerítés mellé odaraksz egy kukáskonténert és már át is tudsz ugrálni a rácson, kijövetelhez meg már a belsõ udvarból kikapcsolható az áram.

Az áramos résznél vagy augmentációval, vagy "dobozokkal" át tudsz menni.

tobias88
A search the sewers, search the alley küldetésnél, a sikátorba hogy tudok bemenni? Lázadás tört éppen most ki és a rendõrség zárva van, a másik bejáratnál meg áram van sajnos.
Végigjátszottam a játékot.
Én annyira nem voltam oda érte, a játék alatt sokat csalódtam.
Még az elején tényleg "kihat a történetre a játék", pár mondat erejéig, de ezek egy küldetést, meg semmi ilyesmit nem módosítanak.
Persze, értem én, hogy sok munka volt így is mögötte, de akkor lett volna rövidebb, és mondjuk nem egy pontban találkozna össze az összes szál.
ez a pár dolog a játék elején is pl amikor a nõt megölték a SWATosok, még egy ideig mondogatták a SWATosok, h rájuk kellett volna hagyni a dolgot, stb.
Az egyetlen dolog, ami érdekes volt, hogy bementem a nõi wc-re, és Pitchard megemlítette, h ne járkáljak oda.
De az, hogy a játék végén kötelezõen neked KELL kiválasztani a 3 végbõl 1-et, ez marhaság, ebbõl látszik, h abszolút nem figyelte a játék a megoldásaidat.

A fejlesztések jók, de nincs annyi, h ne lehetne teljesen kifejleszteni mindent. Meg különben is, vannak teljesen haszontalan dolgok. Én lopakodós voltam, de pont a Stealh Enhancer-nek nem láttam értelmét. Ki se fejlesztettem. Amikre költöttem, az mind azért kellett, mert nem tudtam megemelni valamit, h átbújjak egy nyamvadt szellõzõrácson, meg a bossok ellen kellettek.
a végén bedobták a DX1 zenéjét, de hogy minek? mert nem a stáblista alatt szólt.
Sok mellékküldetés ugyanott zajlott, legalábbis 2 ugyanolyan "tedd ártalmatlanná õket" küldetés igen.

broman191
Deus Ex: Human Revolution: The Missing Link Debut Teaser HD

Teaser-nek egészen hosszú, de tartalmilag szokásosan nulla. 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

a mai napon végre megrendeltem a gyüjtõi változatot a játékból PCre. Kemény 8000 forint 😄
(a figurás, nem az augmented)

BEAST
A rendõrség mögötti sikátorban találod a raktárt. Ott mindent megtalálsz ami a küldetés teljesítéséhez kell.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pretorian
Tudja valaki hol találom meg a rendõrségen a
dobozt a bizonyítékokkal? A Megan halálához kapcsolódó side questhez kell
?

mano1b
amúgy valamejik küldivel öszefûg mert késöb vissza néztem a gáz eltûnt.

mano1b
nem fogmeni mert lézert eltakartam dobozzal bementem és nyomás érzékelõs mert a gáz kijött akkor is.

Calver
elrakod jobbról a dobozokat, majd meghackeled a lézert irányító panelt.
vagy: szétkapod stun gun-nal ideiglenesen az alsó két lézert, bemész gugolva, felkapod ami kell, majd futsz.

"The trees move. Do you not see it?"

Pretorian
Ahhoz képest, hogy többféle alternatív megoldási lehetõséget ígértek egy-egy adott szituációhoz, a side questek teljesítése során ennek nem sok nyomát találtam eddig...szinte mindenhova kellett eddig egy bizonyos augmentation a továbbjutáshoz...aztán lehet hogy nem mindegyiknél lesz így, illetve talán a fõ szál esetében sem, majd kiderül.

mano1b
chemical resistance az augment neve =véd a gázok tol

Valakinek van ötlete, hogy a Detroiti nagyobbik fegyverraktárban mit kéne kezdeni a gázzal? Biztos lenne re augmentációs megoldás, de most vagyok ott a nyitott raktárnál és nem félmillió XP-vel késõbb 😊

Pretorian
Már megint a lényegi hasonlóságot keresed...de ehhez minden jogod megvan. <#nevetes1>

wedge31
Hagyjuk, szerintem rajtad kivül senki se érez lényegi hasonlóságot a két játék között de ehhez persze minden jogod megvan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Pretorian
De ez nem is baj hogy így van, a két legfaszább sci-fi frencsájzról beszélünk, lopjanak csak egymástól.
Viszont igazad van, addig jó amíg nincsenek turiánok a Deus Ex-ben lol.
Te a különbségeket emelted ki, én pedig a hasonlóságokat. 😊

Pretorian
A zene, a setting, a videó amikor Jensent kikalapálják, közben több, általunk nem látott személy beszélget rólunk és az állapotunkról - ME2 legeleje, Shepard összefércelése, az into, amikor a forma audiokonferenciát folytat a nem tudom még kikkel, cigivel a kezében - Illusive Man.
Csak a vak nem látja. 😊