Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
DirectX volt frissítve mostanában?
Próbáltad a drivert a steamen keresztül frissíteni?
Nekem most 1.2.630.0 van. Ha jól vettem észre, ami nem biztos, akkor nekem már az elõzõ pach sem jött le. Csak az elsõ patch, ami még megjelenéskor jött ki. Legalább is a Steam nem jelezte, hogy van frissítés.
Aztán indítgathatom ahányszor akarom újra a steamet. Szerintem pont tõle rohad le a program.
A tartalma viszont már ismert:
Fixes:
- We have addressed various issues that can occur for players that would result in ‘stuttering’.
- Stutters that are the result of graphics driver shader processing are now removed or significantly reduced.
- Stutters that are the result of data streaming have been removed or significantly reduced.
- Performance has been improved and made more stable on dual-core systems. This could previously also result in stuttering.
- Fixed issue where some players couldn’t complete the Motherly Ties side quest.
- Fixed an issue where doors in Omega Ranch sometimes wouldn’t open.
- The TYM medical card should no longer fall through the table if an NPC’s body comes into contact with the card. Players already stuck in this area will need to revert to a previous save before the card fell through.
- Occasional hangs for some players during video-playback have been fixed.
- A crash on startup when running DX11 on a single-core CPU has been fixed.
- An issue causing Eyefinity setups to not be correctly detected for some players has been fixed.
- Fixed an issue where the HUD would get permanently disabled for some players.
- Fixed certain issues that caused the mouse cursor to be able to leave the game-screen on multi-monitor setups.
- Fixed an issue that caused the mouse cursor to not be visible in-game when the user has mouse trails enabled in Windows. We still recommend disabling mouse trails for a smoother in-game mouse cursor.
- Fixed issue where ammo count for collected guns is incorrect when Adams weapon is augmented.
- In DX9 mode:
- Fixed error message for some users when trying to use FXAA Medium or FXAA Low anti aliasing modes.
- Fixed shadow-mapping ‘lines’ on some graphics hardware when using anisotropic filtering.
Feature Additions:
- The Enter and Numpad-Enter keys can now be bound to game actions in the keyboard control menu.
- Support for additional passive-stereoscopic 3D screens when using AMD graphics hardware.
- Intro logos can now be skipped on all but the first run of the game.
- Added windowed mode.
- Selectable in the menu, and can be toggled between windowed, fullscreen, and fullscreen windowed using ALT-ENTER.
- Added an option to change the text language of the game. This setting only changes the text language, the audio is controlled by the language option in Steam.
On top of this we are continuing to monitor for any issues that may need to be addressed in a future patch. One extra feature we can already confirm for a future patch is support for Nvidia 3DVision and Nvidia Surround.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Lehet tudni, hogy mennyi a maximum összegyûjthetõ XP pont a játékban? Nekem ennyit sikerült.
There is no peace. There is only WAR!
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
PSN ID.: Beegabor
Végül Hengsha elején abbahagytam a játékot, és újrakezdtem. Második nekifutásra már tiszta minden, és igyekszem nem kihagyni semmit. Most végeztem Detroitban. Azt tudja valaki, hogy lehet-e a L.I.M.B. Clinic-en újra cuccot vásárolni késõbb, ha egyszer elfogyott a készletük? Praxis kéne.
A másik:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az mitõl lehet, hogy nekem csak és kizárólag a legamgasabb felbontásban és a legnagyobb AA beállításokkal hajlandó elindulni a játék? Ha bármit kisebbre veszek, akkor kiírja hogy nem elég erõs a hardver... 😊
anti hero
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Arról nem is beszélve, hogy esetenként a side questek is visszaköszönnek a fõ sztorihoz kapcsolódó beszélgetésekben. Az lehet hogy a szálak végül összefutnak, de az elsõ rész is véges számú befejezéssel rendelkezett, plusz ma, a DLC-k korában nem lehet egyértelmûen kijelenteni azt, hogy "nah, végigjátszottam a játékot, ennyi". Végre találkoztam olyan küldetéssel, amit valóban sokféleképpen meg lehet oldani, szal a korábbi dolgot visszavonom.
Deus Ex meg azért lett túlhájpolva anno, mert egészen addig nem láttunk hasonló játékot. Egy 11 évvel késõbb megjelenõ folytatás miben tud alulmaradni, ha a játékmenetet lekopizták? A sztori lehetne butább, vagy egyszerûbb, vagy kevésbé árnyalt...de kb. ennyi. De nem az.
Én annyira nem voltam oda érte, a játék alatt sokat csalódtam.
Még az elején tényleg "kihat a történetre a játék", pár mondat erejéig, de ezek egy küldetést, meg semmi ilyesmit nem módosítanak.
Persze, értem én, hogy sok munka volt így is mögötte, de akkor lett volna rövidebb, és mondjuk nem egy pontban találkozna össze az összes szál.
Az egyetlen dolog, ami érdekes volt, hogy bementem a nõi wc-re, és Pitchard megemlítette, h ne járkáljak oda.
De az, hogy a játék végén kötelezõen neked KELL kiválasztani a 3 végbõl 1-et, ez marhaság, ebbõl látszik, h abszolút nem figyelte a játék a megoldásaidat.
A fejlesztések jók, de nincs annyi, h ne lehetne teljesen kifejleszteni mindent. Meg különben is, vannak teljesen haszontalan dolgok. Én lopakodós voltam, de pont a Stealh Enhancer-nek nem láttam értelmét. Ki se fejlesztettem. Amikre költöttem, az mind azért kellett, mert nem tudtam megemelni valamit, h átbújjak egy nyamvadt szellõzõrácson, meg a bossok ellen kellettek.
Sok mellékküldetés ugyanott zajlott, legalábbis 2 ugyanolyan "tedd ártalmatlanná õket" küldetés igen.
Teaser-nek egészen hosszú, de tartalmilag szokásosan nulla. 😄
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
(a figurás, nem az augmented)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
vagy: szétkapod stun gun-nal ideiglenesen az alsó két lézert, bemész gugolva, felkapod ami kell, majd futsz.
"The trees move. Do you not see it?"
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Viszont igazad van, addig jó amíg nincsenek turiánok a Deus Ex-ben lol.
Te a különbségeket emelted ki, én pedig a hasonlóságokat. 😊