2597
-
#2157 \Steam\userdata\<azonosítód>\28050\remote\
gameq a quicksave
gamea1 és gamea2 az autosave
gamer1..99 a normál mentések -
Zero 7th #2156 Nincs a környékemen a játék, de újabban (elmúlt 10 év..?) a játékok a dokumentumok könyvtárba pakolják a szévgémjeiket. Mondjuk érdemes lenne ott megnézni... -
#2155 ez a mentés helye dolog engem is érdekelne mert a héten új gépet veszek és szeretném átpakolni minden mentésemet! -
#2154 Sziasztok!
A darkside verziót tettem fel viszont most szükségem lenne a mentéseimre. Az E:/ meghajtómra telepítettem, de ott nem találom őket:/
Valaki tudna segíteni egy elérési útvonallal? Előre is köszi! -
Inquisitor #2153 "Oké csak újra raktam a win7 és a mentés el szált."
Izé, Steamen nem maradt meg, vagy ez is warez verzió? -
KP27 #2152 nekem megvan az összes játékállás még. de egyáltalán nem biztos, hogy azokat a fejlesztéseket csináltam meg amit te, és azokat a fegyvereket használtam amiket te is.
De ha kell akkor szedd le innen <--
Szólj, ha megvan, mert utána törölném az ftp-ről. -
janihunk #2151 Oké csak újra raktam a win7 és a mentés el szált. Ezért kellene egy ami ott van vagy nem sokkal visszább. -
Steve Q #2150 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem olyan nehéz, ha rájössz a módjára. Maga Eliza is mondja, hogyha láthatatlan vagy, nem lát téged. Én úgy csináltam, hogy amikor felém rohant, láthatatlanná váltam, arréb rohantam és amit tudtam, belelőttem. -
janihunk #2149 Valaki tudna adni egy mentést. Ott tartottam hogy: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Köszi előre is.Egy ilyen robot csajt kell megölnöm főellenfél láthatatlanná tud válni és gyorsan mozog. -
#2148 De van rakéta is a teremben, azt hiszem a szemközti oldalon ahogy bemész, addig valahogy el kéne lopakodni -
Bhalage #2147 emp granatot nekik oszt csáá -
#2146 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol bementél, onnan nézve a bal sarokban, fenn van egy vezérlő, ott meghekkeled a gépet és átállítod a robotot. Legalábbis, ha kiváltottad ezt az augmentációt. -
#2145 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy állítom az én oldalamra hogy hackelem meg? -
#2144 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az egyiket a magad oldalára állítod. Ő majd kinyírja a másikat. Ezután már csak le kell kapcsolnod. -
#2143 van egy hangárban 2 lépegető hogy kell őket elintézni hogy kinyithassam a kaput? -
#2142 Félig offtopic, de nagyon érdekes: http://gamepod.hu/hir/deus_ex_es_a_valodi_augmentacio.html
Ha volt már, bocsi, én csak most találtam rá. Gyenge gyomrúak a videó legelejét ugorják át. -
#2141 azért lép ki neked mert warez -
SaGa Jr #2140 Biztos nincs így mindenkinek. Nálam sem volt még csak hasonló probléma sem.
Egyeseknél előfordulhat, másoknál nem. -
Evoluti0N #2139 Nem tudom. Nálam nem fordult semmi ilyesmi elő a végigjátszás során. -
bgabor #2138 Amúgy ez a bal dialóg opcióra kilép mindenkinek így van? Ez valami gyári hibája a programnak? Akkor hogyhogy nem javították eddig? -
bgabor #2137 Sziasztok!
A dialógusokban amikor a bal válaszlehetőségre kattintok, mindig kidob az asztalra a játék. A neten olvastam, hogy ez sokaknál előfordul. Erre született már valami megoldás? -
#2136 Egy új Deus Ex? Az Eidos szerint van rá kilátás
Szerző:
Cpt_Nihil
kisebb eredeti nagyobb
címkék: deus, eidos, szerint, kilátás
Egy új Deus Ex? Az Eidos szerint van rá kilátás
Egy új Deus Ex? Az Eidos szerint van rá kilá...
Marce-Andre Dufort, a Deus Ex: Human Revolution gyártásvezetőjének legutóbbi interjújából kiderül, hogy a jövőben még akár egy újabb epizóddal is bővülhet a Deus Ex család; ám ha ez így is történik, a folytatás bizonyára évekig várat még magára, a legújabb, gyümölcsöző rész kivitelezése ugyanis érthető módon a fejlesztőcsapat energiájának nagyját felemésztette. Tény és való: az Eidos kifogástalan munkát végzett, bizonyára ti is úgy vélitek, megérdemelnek némi pihenést.
Az Eidos Montreal csapat hivatalosan is az aranykezű fejlesztők soraiba emelkedett, midőn a Nagyérdemű is megmerítkezhetett a Deus Ex: Human Revolution világában - kétség sem fér hozzá: az akciójáték népszerűsége továbbra is töretlen, minekután nagy valószínűséggel újabb és újabb részek elébe nézünk.
Marce-Andre Dufort történetesen éppen erről beszélt egy interjúban:
"Szeretnék egy folytatást, de egyelőre fogalmam sincs, mit tartogat a jövő. Tudom, hogy Wada mester [Yoichi Wada, a Square Enix elnöke] azt mondta, vanna tervei a jövőre nézve, azonban jelenleg a játék sikerét ünnepeljük, minthogy ez a stúdió első játéka. Fogalmam sincs, láttátok-e a játék stáblistáját, de temérdek ember dolgozott rajta, akik, úgy gondolom, most szeretnének egy kis időt a családjukkal tölteni, pihenni. Most konkrétan ennél a résznél tartunk." -
#2135 köszi! a cucc be volt kapcsolva, csak ott volt a félreértés, hogy a puskáknál is olyan célzót kerestem, mint például a pisztolynál van. Közben rájöttem, hogy bele kell nézni a távcsőbe/nézőkébe, és minden oké - csak elsőre nem volt egyértelmű, hogy egy külön gombbal kell előhozni :) -
#2134 Tedd spoilerbe, ha ilyesmit írsz! -
#2133 Hát azért messze nem ugyan az :) Csak irányították őket ezért rendeztek mészárlást. -
#2132 Van hátra még bőven de a felénél már túlléptél.
Októberben jön majd a Missing Link dlc ami majd egy hajón játszódik.
-
SaGa Jr #2131 Nem sok, kb a játék egy negyede van még hátra, talán kicsit kevesebb. -
#2130 A vége fele nem tetszett a játék, mikor
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áthívtak szereplőket a Dead Islandből, az de nagy faszság volt.
De amúgy elég jó játék lett, 9/10. -
#2129 Este elszállt a gépem játék közben és újraindulás után nem töltötte be a mentéseket. Próbáltam új játékot kezdeni és utána fejbe vágni az egyik nem legutolsó mentéssel, de nem megy. A kérdésem az lenne, hogy a spoilerben lévő résztől még mennyi van a játék végéig?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A második boss (egy csaj, egy toronyban, a számítógéppel) után tértem vissza Detroitba
Most nem fogom újrakezdeni, úgyis tervben van megvételre, majd akkor. Várható a játékhoz DLC és ezzel együtt GOTY változat? -
Evoluti0N #2128 A beállításoknál ki-be tudod kapcsolni a célkereszted. Gondolom ott nálad ki van kapcsolva. Kapcsold be és utána lesz. :) -
#2127 sziasztok! Lehet, hogy amatőr kérdés, de nem találtam FAQ-t, így hát: az normális, ha még a legkönnyebb nehézségi fokon sincs célkeresztem? Még a játék elején járok, de elég nehéz célozni a nyugtatópuskával, hogy csak a szabad szemem van. Hogyan lehet legalább egy lézercélzót aktiválni? -
#2126 dart gun-om nincs is de amúgy már kinyírtam :) -
#2125 Thx Saga, nem indítottam újat, de a puska meglett a kosárlabdapálya melletti raktárban. -
fixpont #2124 Oda 1 hp se kell, indulj el fele futva es dart gunnal lodd meg, az ujratoltesi ido kevesebb, mint amennyit benult marad, lodd meg ujra. Legnehezebb fokozaton 12 loves kell, kozepesen 8, ha ennyi toltenyed van, meg sem tud mozdulni. -
#2123 köszi azt tudtam csak a tárgyak listájába az angol wikin láttam és nem találóm a link mutatja ha lentebb húzod a galériába mutatja az csak dísz? -
#2122 Elvileg a dobásgombot lenyomod egy ideig, akkor robbantja. -
#2121 ezt keresem tudja valaki hol találhato.
remote control
maga a csomag meg van csak az inditó nincs segítene valaki. -
SaGa Jr #2120 Melyekre gondolsz?
Az explosive pack majd egy új feladatként jelentkezik azt észre fogod venni (még a program is szólni fog az extra tartalom aktiválásáról). A feladat elvégézéért jár jutalomként egy gránátvető. A feladat egyébként majd a második kínai látogatásodkor lesz aktuális, addig nem kell aggódnod, hogy nem találtad meg.
A remote detonation pack meg pár boltosnál előfordul (de ha új játékot indítasz eleve kapsz kettőt belőle).
A taktikai csomag szintén új játék kezdésekor aktiválódik (shoti és silenced sniper rifle). Ámbátor találtam később is pár helyen silenced sniper pukkantyút.
-
#2119 Én megvettem most ezt a két DLC-t. A hekkelő cuccot megtaláltam a Detroit-i fegyverneppernél, de a többit nem találom. A Whisperhead-re lennék elsősorban kíváncsi. Tud valaki segíteni? -
#2118 Egyik sem újdonság, mindkettő járt a gyűjtői változathoz, csak most külön is megvehetőek lettek. :)