2597
-
#2277 Ezt csekkold. Ez sokat segített nekem.
Majdnem legalul. Le van írva, hogy melyik küldik után kell megkapnod a smooth operator bónuszt. Ha meg van mindegyik, megvan a foxi.
A fegyver upgrade meg a tranq rifle-re érdemes, mert arra nem kell sok. A doctoratet anno én is a foxyval együtt csináltam. -
#2276 Foxiest of the Hounds-hoz tudtommal csak annyi kell, h elektronikus rendszerek ne riasszanak be a játék alatt, nem-e?
akkor nem lesz vele gondod. -
#2275 1. Foxies
2. fegyver full upgrade
3. Doctorate
Most a Foxies elvében tolom. Le kellett üssek 2 embert hátul a sikátorban. Alarmed szintű riasztást kaptam. Az egyiket lesokkoltam, utána hamar leütöttem a másikat. Remélem Foxies még érvényben van, nem volt meg a Hostile. -
#2274 Én is így vagyok.
Mik hiányoznak neked? -
Borg18754 #2273 ha 2D-s lenne akkor nem lenne vastagsága és nem férne bele 1 DVD -
#2272 Nekem már csak 3 acsi hiányzik azt maximalista leszek:D A Hard nehézségi szinttel nemrég végeztem. a Bossok valóban nagyon gyengék még így is. Persze Typhoon képében mondom ezt :D
kb 4x vittem végig, de abban a tudatban h a Foxies is legyen meg, de végül nem elbuktam :S -
#2271 Nekem kétszer kellett nekifutni, hogy meglegyen. De megérte :D -
#2270 Nem szabad elvileg, hogy riadót fújjanak, vagy pedig úgy riadózzanak, hogy szólnak a haveroknak.
A scriptelt dolgok, mint pl az, nem számít. -
#2269 A Foxies acsit hogy lehet megszerezni?
Gondolom Hostile jelzésnél bukott az acsi, viszont még Alarmed és Suspicous még lehet nem?
am meg van egy pálya, amikor visszatérünk Malikkal, lezuhan a gépe, ott alapból Hostile vagyok! szal nem értem a Foxies acsi lényegét... ott elbukik úgy is. -
abel0317 #2268 a Limited Edition doboza 3D-s???? -
#2267 -
#2266 Mert DE kisfilm. -
Inquisitor #2265 De minek kell ehhez a DE szereplőinek maszkolni magukat? :)
Ráadásul a világító MOCAP pontok alapján még rá lesz renderelve az augmented kéz is a szereplőkre. -
#2264 Helytelen. :( -
#2263 Kisfilm, az ENSO Producitons kaszkadőröket foglalkoztató cég kisfilmje lesz.
Ügyes ugrabugráláson és korrekt koreográfiánál többre nagyon nem érdemes számítani. :) -
#2262 Hát ez meg mi?! Egy Deus Ex film lenne? -
#2261 Rövid?:) Sok játék önmagában ilyen hosszú (4-5 óra). -
#2260 Valóban nem igazán illeszkedik bele, én pl. jobban örültem volna ha kapunk 8-10 komolyabb melléküldetést amelyeket az alapjátékba integrálnak valahogyan.
Mivel a játék anyagilag és kritikailag is sikeres, valószínűleg lesz folytatás. Azt se felejtsük el, hogy ez egy Deus Ex játék, éppen a rengetegféle frakció miatt mindig sokkal egyszerűbb egy újabb történeti ág vagy vadhajtás mentén elindulni, és szerintem ez meg is fog történni.
Aztán ott van az Illuminati, akikről ismét nem derült ki sok minden, csak Bob Page-et látjuk a játék introjában más tagokkal beszélgetni, de őket ugye nem látjuk, és nem ismerjük a személyazonosságukat. Csak Sarif és Darrow említi meg őket a játékban, utóbbi a céljaikról, motivációjukról is jóval több információval rendelkezik, de még így is ők az egész sorozat fő szarkavarói, és egyben a legtitokzatosabb frakció.
Szóval szerintem lesz itt még meglepetés.
-
#2259 Nem túl hosszú, és a játékba se illik bele szerintem. Nekem nem tetszett pláne a vége. Végig osontam az egész mapon, óvatosan ne vegyenek észre, aztán gondoltam boss harc, mivel rakétavetőt is lehet szerezni. Szintén taktika, lekábítók mindenkit. fel az iroda tejére, tetőablak, gránát, you are winner :/
Szerintem nem lesz már dlc. Se folytatás eléggé össze csapták a legvégét, eléggé lezárt ez a történet. -
#2258 Végeztem a Missing Link-el. Hááát, remélem lesz még 1-2 hasonló kaliberű DLC, ez elég rövidke volt. De nem volt rossz, csak éppen a rövidsége miatt kb. értelmét veszti a karakterfejlesztés, és amúgy is vagy csak stealth-re, vagy hackingre érdemes gyúrni. -
#2257 MEGVAN! ENNYI BSZÁTOK MEG! VÉGRE! -
#2256 -
#2255 Meglett a patriota, de a foxy nem. Pedig meg mernék esküdni, hogy meglett... na mindegy, leszarom. -
#2254 Jajj de megszenvedtem ezzel faszom :D
-
gosumofo #2253 allergiás volt a szerre -
#2252 ehh
-
#2251 Na sikerült befejeznem hard on, viszont elkúrtam. Egy upgradet nem találtam meg a fegyóhoz, illetve a doktorate acsinál egyel kevesebbet szedtem fel. Faszom.
Úgy hogy most lopakodva, nem ölök meg senkit kell végigvinnem, úgy hogy, még ezeket is meg kell csinálnom. Faszom. -
Caine #2250 Én ide becipeltem egy hekkelt lövegtornyot.
Volt nagy meglepetés, amikor kiszaladtak az ajtón -
#2249 Megvan. -
#2248 HELP!
Utolsó előtti pályán vagyok. Ha jól emlékszem, akkor inenn jönnének majd ki, hogy tovább tudjak menni. Mellette van egy fülke, amiben van egy hekkelt gép, de semmit nem csinál. Semmi gombot nem találtam a szobában. WTF?
-
#2247 Elméletileg igen, tárolja. -
#2246 Ugye a mentésemet steam tárolja... újra akarom rakni windowst. -
#2245 HOPPÁ! MEGTUDTAM, HOGY TÖRT ÖSSZE A TÜKÖR A LAKÁSOMBAN. REJTÉLY MEGOLDVA. GAME UNINSTALL :DD -
Caine #2244 Viszont hardon lopakodósban érdemes nyomni, mert hamar megmurdelsz.
Ha lopakodsz / hátulról leütsz, akkor hardon is azonnal fexenek.
Bossok ellen, meg a legjobb a typhoon és ha van praxis, akkor dermal armor, ahogy lentebb is írták. Hekkelés elengedhetetlen, ha hardon / lopakodva nyomulsz.
szerintem nyugodtan kösd össze a hard és a lopakodás végisjátszást, nagyobb fun is úgy :) -
#2243 De előbb végig viszem hardon.
Aztán csinálom majd a lopakodóson, oda tudom, hogy nem kell fegyver. -
#2242 Pénzt meg nyugodtan költsd el LIMB clinicen praxis kitre, vásárolni nem nagyon kell a játékban, találsz elég fegyvert/lőszert, meg modokat is rendesen. -
#2241 Úgy van, ahogy írod. -
#2240 Ha a ghost a cél, nem is igazán kell fegyó+lőszer a bossokon kívül. Minden mást megoldhatsz a bűvös Q billentyűvel, cloak-kal és laposkúszással. Igazából xp-re, ezáltal praxis pontokra és kit-ekre érdemes hajtani a sok fini augmentációhoz; nuke és stop worm-ra a hackeléshez; és csokira, hogy ne legyen energiahiányod. Részemről a fegyvereket csak azért szoktam összeszedni, hogy eladjam, nem mintha pénzhiány lenne a játékban. -
#2239 ott, de ugyebár...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lesz egy kis kitérőd utána, de azt hiszem mikor visszaérsz Detroit-ba, az után is ott lesz a cucc - ennek azért nézz utána, közel sem vagyok benne biztos. -
#2238 Köszi a választ.
Ha a lakásomba ledobok valamit, az ott marad? Gondolok arra, hogy van egy csomó lőszerem, viszont egyelőre a pisztoly elég hard fokozaton. Ha ledobok lőszert a lakásomba, ott marad később?