Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Talán még csak annyit hogy a eposzi összecsapások szép zenére amiket a trailer beígért, elmaradtak, hiába ez nem Prey. Plusz kicsit rövidnek tartom, rengeteg idõt a mászkálás vesz el egyébként nem lenne sokkal hosszabb mint az Invisible war, meg ott több helyszín is van. Ezzel együtt, remek deus ex rész sikeredett. Biztos hogy minimum 3 szor még újrajátszom.
UI: kinát utáltam!!
Egyébként szerintem is egyértelmûen az év legjobb játéka eddig.
There is no peace. There is only WAR!
Köszi a választ.
Segítségre lenne szükségem:
tudna nekem küldeni valaki egy save filet ami kb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon megköszönném, mert elvesztek a mentéseim és per pillanat nincs kedvem elölrõl kezdeni, de nagyon be szeretném fejezni.
Aki tud segíteni írjon privátban pls.
Elõre is köszi!
A világ nagyon egyedi volt, tényleg egy bizonyos ponton elképzelhetõ egy hasonló jövõ az emberiség számára ilyen technológiai fejlõdés mellett. Ez nagyon bejött.
Grafikai szempontból kár hogy az animációk ilyen silányak lettek pedig sokat hozzádobott volna a játékhoz ha normálisan megcsinálják.
Tetszett viszont a fedezékrendszer meg maga az egész játékmenet. AZ úgy ahogy van tökéletes volt. Az elején furcsáltam nagyon ezt a FPS/TPS keveréket, de most már szívesen látnám más játékokban is viszont.
Még egy negatívum volt, hogy nekem egy picit hosszúnak tûnt. Talán épp ezért volt a végefelé már monoton egy kicsit.
Ettõl függetlenül nagyon jó játék 8.5/10-et simán adok rá😛
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
"The trees move. Do you not see it?"
Végigosontam az egészet (Boss beleértve) és benéztem minden majdnem minden sarokba, most végigszaladok még egyszer rambóban és begyûjtöm a maradék acsit 😊
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utána egy jó ideig futkosás le-fel a négy fal között a teherhajó kopár belsejében, semmi igazán említésre méltó esemény. Az alapjáték során kialakított augmentációk elvesztése és újak generálása bullshit, szerintem valójában pusztán technikai okokból csinálták ezt (mivel nyilván nincs mindenkinek mentése a gépén a teherhajóra szállás elõtti részrõl, amely tartalmazza hogy a karija hol tartott akkor éppen a fejlõdésben), de legalább megadták a lehetõséget arra hogy egészen sok praxis pontot egyszerre lehessen kiosztani, amikor megszerezzük az új alapfelszerelést (plusz utána játék közben jön még egész szép számmal). A hajó után a Belltower bázisban mászkálva többször újrajárjuk ugyanazokat a helyszíneket, nulla változással, a bejárható területtel nagyon spóroltak. A sztori legalább hangulatos és fordulatos, fenntartja az érdeklõdést, hozzátesz a teljes játékhoz, habár semmi nagy homlokra csapás az új információk alapján, "hogyha ezt tudtam volna a teljes játék alatt"...mennyi mindenrõl megváltozott volna az alkotott képem. Ugyanaz az érzés árad belõle mint a teljes játékból a végére, bármit teszel apró porszem vagy a hatalmas gépezetben, nem tudsz megváltoztatni semmit - de azért elhitetik veled hogy van rá esélyed, tegyél érte, megpróbálhatod - de úgyis a játékszabályt diktáló "sötét árnyak" mindig legalább egy lépéssel elõtted járnak a tudtod nélkül, és befolyásolnak, bábuként irányítanak kényük-kedvük szerint.
Lopakodós karival toltam a játékot, a számomra ehhez szükséges képességeket újra tudtam alakítani megfelelõen, a szükséges idõn belül, nem lett sohasem rossz szájízem hogy ide még egy-két praxis pont elkélne a teljes élményhez, tehát a balansz ott van - ha mindenesetre értelmetlen is a "nullázás" a kiegészítõ elején, mert nem toltak el erõltetve semelyik játékstílus felé (hálistennek'), hogy a hirtelen képsségváltoztatásokra valóban szükség legyen.
A kiegészítõ végére azért sikerült beszúrni az alapjátékhoz híven újra egy enyhén mesterkélt "boss fight" részt, ahol jobban örültem volna ha nem kell mindenképpen hatástalanítani a boss csatlósait, ha már magát a nagyfõnököt ott csaptam le egy ütéssel a szemük elõtt uncloak-olva, majd újra cloak-olva. 😄 Összességében tisztességes kiegészítõ az alapjátékhoz mérten, de ahhoz képest is hogy manapság egyesek miket adnak ki DLC címszó alatt és milyen ellenjuttatás fejében. 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Egyébként, tudod, nem KELL elkölteni azokat a praxis pontokat ám! 😛
Én egy olyan sztori DLC-nek nagyon örülnék, ami még a Sarif Industries elleni támadás elõtt játszódik, mikor még nincsenek augmentjeink 😄
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Azt nem tudja valaki, hogy a Missing Link DLC-t, hogyan kellesz játszani? Értem ezalatt azt, hogy ha már egyszer kivittük a játékot, akkor ugye nem kellesz elõröl elkezdeni a DLC végett?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
gameq a quicksave
gamea1 és gamea2 az autosave
gamer1..99 a normál mentések
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A darkside verziót tettem fel viszont most szükségem lenne a mentéseimre. Az E:/ meghajtómra telepítettem, de ott nem találom õket:/
Valaki tudna segíteni egy elérési útvonallal? Elõre is köszi!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Izé, Steamen nem maradt meg, vagy ez is warez verzió?
De ha kell akkor szedd le innen <--
Szólj, ha megvan, mert utána törölném az ftp-rõl.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64