2597
-
Steve Q #2317 Az tényleg nem űrhajó. Ha már el kéne nevezni, az atmoszférikus sikló jobban illene rá. -
#2316 ööö EIDOS készítette, Amerikában jelent meg először:) -
#2315 Valamit elnéztél!Már a megjelenés napjától minden angol! És ha minden jól megy még ez évben magyar is lesz! -
steweee #2314 csak oroszul jelent meg ? nincs angol ? -
#2313 Nálam 12 euró. -
#2312 10 dollár -
#2311 Lassan minden héten már... -
#2310 Gamersgate-en akciós megint!
Missing Link €2,75 ($3,75)
Sima verzió €12,49 ($7,49)
Augmented €14.99 ($9,99)
-
rcsaby #2309 highland park fema facility ezen a pályán van a hiba hijába patchelem nem segit. -
#2308 Patcheld, egyébként nem űrhajó. -
rcsaby #2307 Már régota megvan nemrég nekiáltam,de az első boss után mikor kimegyek az űrhajohoz elrepülünk de ott merad egy másik űrhajó.Utána pedig kilép a főmenübe,olvastam a hibárol régebben de sehol nem találtam a megoldást.Pechelni kell,vagy videokártya driver hiba,bár a driverem jóval frisseb mint maga a játék.Ha valaki tudna segiteni. -
Bulics #2306 Most végeztem a missing linkel.
----S.p.o.i.l.e.r.---:
Mi a fenét fedett fel az összeesküvésből ez a hiányzó láncszem azt nem tudom. Miért volt jobb a boss harc azt nem tudom. Miért nem lehetett ezt inkább a játékba applikálni(mert igy sztem nem ér egy önálló részt/sztorit/akármit) azt viszont tudom: MONEY MONEY MONEY..
Visszahozták(ha jól értem) egyik kedvenc entitásomat Daedalost, de teljesen érdektelenül kapcsolódott bármihez a történetben. Amúgy az eleje jó volt, bár ugyanazt sütötték el mint a deus ex 1 ben (ez érdekes módon az egész játékra jellemző pl:adótorony, kína, kínai pirosruhás nő, pilótánk lehetséges megmentése stb), de sztem túl lineárisra sikeredett maga a játék. Sajnos ezzel a kieggel együtt is szerintem csak egy invisible war 2.0 lett a human rev. és nem közelíti meg az első részt. -
Inquisitor #2305 Biztos van újabb legalább fejlesztő verzióban, mert a DX10.1 rész is bővült meg a DX11 is bekerült. De akkor nem ez a gondja a kérdezőnek. Az a baj sok mindentől lehet. -
#2304 Jogos, 11.04 az utolsó. Kevertem a 10.06-al. -
Inquisitor #2303 Én kereséssel csak a 2011 áprilisit leltem, sose volt normálisan megcsinálva. Majd teszek próbát holnap, hogy a webinstaller mit szed le ... De röhej szerintem, hogy nincs benne alapból a Windows updatebe és a usernek nyomoznia kell, MS oldalán a kereső meg sokat nem ér. Minden estre az is vicces, hogy talál olyat a Google, hogy DirectX 9.0c 2010 "june", mikor 2008 óta csak egyesített DX9/10.x telepítő van. Arra emlékszem 2010-ben 2 havonta jött ki új, ami meglepő volt, mert előtte sokkal ritkább volt. -
#2302 Tavaly júniusi az utolsó DX, szerintem mindenkinek friss:) -
Inquisitor #2301 DirectX is friss? Azért kérdem mert nem tudom mennyire friss a windows nálad. Anno a demóhoz egy akkor még ki nem jött frissítés volt. Azt nem néztem a végleges rakott e fel újabbat. érdemes ránézni néha, mert 2-3 havonta szokott frissebb lenni. Esetleg nincs telepítve a gépre valami gyártói extra szoftver webkamera, billentyűzet, egér témában? Anno a Logitech saját programja Unreal2 motor alatt csinált mókás dolgokat. vagy az Asus hírhedt saját webkamerás szarja ... -
Inquisitor #2300 Igen. Az már megjelenéskor ismert hibája volt a programnak. Eleinte volt pletyka, hogy milyen videokártyával fordul elő, de később már úgy tűnt nem nagyon van reális összefüggés. Az is igaz én rég indítottam el, lehet azóta patch már segített ezen. Nekem nem jött elő szerencsére. -
IgH #2299 és az jelentkezett már valakinél - nem olvastam eddig a topicot, szori -, hogy leesik az fps akkor, amikor a training videók mennek, meg amikor szembe kerülök egy fallal, vagy valami közeli tereptárggyal? amúgy kiválóan fut eddig, de ezeknél a jelenetknél valami gáz van mindig. -
#2298 PAssz. Nálam tökéletesen ment win7 64biten a steames változat. Esetleg rakd újra, ha még nem tetted meg. -
#2297 Vga driver friss.. 12.3 catalyst..
Kicsit loálosnak érzem, hogy a játék elején végignézek mindenféle AMD gaming evolved logot, majd már a menüben az 5 fps fogad :DDD
Összehasonlításképp, a Crysis 2 HD packkal meg dx11 patchel vígan szalad, akár csak minden más.. Kivéve ezt.
Windows 7 64bitem van, hátha számít valamit.. -
#2296 DXet állítsd át 9re pl. Frissítsd a vga drivert. -
#2295 Srácok, az mitől lehet, hogy fellövöm a játékot, és már a menü is kb 5 fps??? Ötletem sincs.. -
#2294 -
#2293 Bocsi ha volt már. :)
-
abel0317 #2292 igen még nem játszottam a játékkal de majd szeretnék ;)
csak olyan érdekes, hogy ez a játék ebben a színben pompázik legfőképpen
igazad van inkább arany az a sárga..xD
-
Inquisitor #2291 "Csak nekem tűnt fel(vagy másnak is..), hogy ez a játék teli van a "sárga" színnel xD eddigi legsárgább game"
Akkor te nem játszottál az eredeti újságírói demóval, az nem sárga volt, hanem konkrétan arany fényben és ködben úszott. Ez már a szolid verzió. -
abel0317 #2290 meg a Dead Space első része is ilyen rohadtul sárga volt...xD -
#2289 MI?
Amúgy tudtommal ők mondták, hogy nem csinálnak többet.. Az első felét meg nem is értem... há megtalálta. -
#2288 Pedig Megan Reed után kutat Jensen. sztem lesz majd nyáron vmi dlc :D -
#2287 Tudtommal már nem lesz. Csak a missing link. -
Evoluti0N #2286 Tudja valaki, h esetleg a (közel)jövőben várhatóak-e új dlc-k a játékhoz? -
#2285 Tényleg? Nem is vettem észre :D -
#2284 Az. :)
Én mondjuk most nemrég pont újrakezdtem, most viszont ENB-t rátoltam. :)
ENBSeries
Van egy pár hónapos PCGamer cikk róla egész sok összehasonlító képpel. -
#2283 Dirt-öt felül kell múlni valaminek:D -
abel0317 #2282 Csak nekem tűnt fel(vagy másnak is..), hogy ez a játék teli van a "sárga" színnel xD eddigi legsárgább game -
#2281 gz.
Az már könnyű. -
#2280 NNa meg van a Foxies, már csak a Doctorate acsi kell :D -
#2279 Csak ha sikerül a ghost és a smooth operator az adott pályarészen. -
#2278 Egyébként ha fejlődni akarok ezerrel, akkor nem elég csak kikerülni az őröket?
Mintha azt vettem volna észre hogy ha minden őrt leütök a küldi végén kapok rá bónusz pontot. És a 0 killes megoldásra meg semmit. hát miezmár?