Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha lopakodsz / hátulról leütsz, akkor hardon is azonnal fexenek.
Bossok ellen, meg a legjobb a typhoon és ha van praxis, akkor dermal armor, ahogy lentebb is írták. Hekkelés elengedhetetlen, ha hardon / lopakodva nyomulsz.
szerintem nyugodtan kösd össze a hard és a lopakodás végisjátszást, nagyobb fun is úgy 😊
Aztán csinálom majd a lopakodóson, oda tudom, hogy nem kell fegyver.
There is no peace. There is only WAR!
You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.
You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
Ha a lakásomba ledobok valamit, az ott marad? Gondolok arra, hogy van egy csomó lõszerem, viszont egyelõre a pisztoly elég hard fokozaton. Ha ledobok lõszert a lakásomba, ott marad késõbb?
Ami nekem szükséges volt és bevált, ghost és smooth operator-hoz:
Cloak, Reflex Booster (Multiple Take-Down).
Egyébként fontos volt: Move/Throw Heavy Objects, Hacking Capture, Hacking Stealth, Jump, Energy level és Energy recharge.
Boss-okhoz: Typhoon, Dermal Armor.
Nem fontos, de szeretem: Icarus Landing System, Punch through walls... és a többi, inventory növelés, hogy legyen hely az energiacelláknak, nagyobb hatósugarú radar. Ahogy jönnek a praxispontok. A végére majdnem mindent ki lehet maxolni, az ügyesebbeknek biztos sikerül is.
Xp- vadászathoz minden side-questet igyekszem begyûjteni és megcsinálni, mindenkit lecsapni, hogy aludjon, és hiába van belépõkódom kapukhoz vagy gépekhez, mindent hackelek.
Nagyjából ennyi így hirtelen. (Remélem, jól értettem a kérdést 😄).
Szerintem ezek a legfontosabb augmentek. A többi attól függ milyen stilusba játszol / ghost vagy rambó /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Megvettem.
[merlinw.org]
A Prey c. játékban van ilyesmi, ott egy sima szövegfileban(amit letöltöttem) át lehet írni az ellenség lövési pontosságát, látásszögét, életerejét stb.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
[merlinw.org]
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Vágjátok? Ezért kéne fordítva: Ölni egyszerübb lenne, viszont megérné törekedni a nem halálos leterítésre.
[merlinw.org]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."