Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Vga driver friss.. 12.3 catalyst..

Kicsit loálosnak érzem, hogy a játék elején végignézek mindenféle AMD gaming evolved logot, majd már a menüben az 5 fps fogad 😄DD

Összehasonlításképp, a Crysis 2 HD packkal meg dx11 patchel vígan szalad, akár csak minden más.. Kivéve ezt.

Windows 7 64bitem van, hátha számít valamit..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Fpocok
DXet állítsd át 9re pl. Frissítsd a vga drivert.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SötétBarom
Srácok, az mitõl lehet, hogy fellövöm a játékot, és már a menü is kb 5 fps??? Ötletem sincs..

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Sulla
<#nevetes1>

You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.

Lunki88
Bocsi ha volt már. 😊
igen még nem játszottam a játékkal de majd szeretnék 😉
csak olyan érdekes, hogy ez a játék ebben a színben pompázik legfõképpen<#smile>
igazad van inkább arany az a sárga..xD
"Csak nekem tûnt fel(vagy másnak is..), hogy ez a játék teli van a "sárga" színnel xD eddigi legsárgább game"
Akkor te nem játszottál az eredeti újságírói demóval, az nem sárga volt, hanem konkrétan arany fényben és ködben úszott. Ez már a szolid verzió.

meg a Dead Space elsõ része is ilyen rohadtul sárga volt...xD
Fpocok
MI?

Amúgy tudtommal õk mondták, hogy nem csinálnak többet.. Az elsõ felét meg nem is értem... há megtalálta.

Prince23
Pedig Megan Reed után kutat Jensen. sztem lesz majd nyáron vmi dlc 😄

Fpocok
Tudtommal már nem lesz. Csak a missing link.

Tudja valaki, h esetleg a (közel)jövõben várhatóak-e új dlc-k a játékhoz?
Fpocok
Tényleg? Nem is vettem észre 😄

Malakai
Az. 😊

Én mondjuk most nemrég pont újrakezdtem, most viszont ENB-t rátoltam. 😊
ENBSeries
Van egy pár hónapos PCGamer cikk róla egész sok összehasonlító képpel.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
Dirt-öt felül kell múlni valaminek😄

Next PC upgrade: 2022

Csak nekem tûnt fel(vagy másnak is..), hogy ez a játék teli van a "sárga" színnel xD eddigi legsárgább game <#nevetes1>
Fpocok
gz.
Az már könnyû.

Prince23
NNa meg van a Foxies, már csak a Doctorate acsi kell 😄

wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Egyébként ha fejlõdni akarok ezerrel, akkor nem elég csak kikerülni az õröket?
Mintha azt vettem volna észre hogy ha minden õrt leütök a küldi végén kapok rá bónusz pontot. És a 0 killes megoldásra meg semmit. hát miezmár?

Fpocok
Ezt csekkold. Ez sokat segített nekem.
Majdnem legalul. Le van írva, hogy melyik küldik után kell megkapnod a smooth operator bónuszt. Ha meg van mindegyik, megvan a foxi.
A fegyver upgrade meg a tranq rifle-re érdemes, mert arra nem kell sok. A doctoratet anno én is a foxyval együtt csináltam.

Calver
Foxiest of the Hounds-hoz tudtommal csak annyi kell, h elektronikus rendszerek ne riasszanak be a játék alatt, nem-e?
akkor nem lesz vele gondod.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
1. Foxies
2. fegyver full upgrade
3. Doctorate

Most a Foxies elvében tolom. Le kellett üssek 2 embert hátul a sikátorban. Alarmed szintû riasztást kaptam. Az egyiket lesokkoltam, utána hamar leütöttem a másikat. Remélem Foxies még érvényben van, nem volt meg a Hostile.

Fpocok
Én is így vagyok.
Mik hiányoznak neked?

ha 2D-s lenne akkor nem lenne vastagsága és nem férne bele 1 DVD

Prince23
Nekem már csak 3 acsi hiányzik azt maximalista leszek😄 A Hard nehézségi szinttel nemrég végeztem. a Bossok valóban nagyon gyengék még így is. Persze Typhoon képében mondom ezt 😄

kb 4x vittem végig, de abban a tudatban h a Foxies is legyen meg, de végül nem elbuktam :S

Fpocok
Nekem kétszer kellett nekifutni, hogy meglegyen. De megérte 😄

Fpocok
Nem szabad elvileg, hogy riadót fújjanak, vagy pedig úgy riadózzanak, hogy szólnak a haveroknak.
A scriptelt dolgok, mint pl az, nem számít.

Prince23
A Foxies acsit hogy lehet megszerezni?

Gondolom Hostile jelzésnél bukott az acsi, viszont még Alarmed és Suspicous még lehet nem?

am meg van egy pálya, amikor visszatérünk Malikkal, lezuhan a gépe, ott alapból Hostile vagyok! szal nem értem a Foxies acsi lényegét... ott elbukik úgy is.

a Limited Edition doboza 3D-s????
Fpocok

Malakai
Mert DE kisfilm.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

De minek kell ehhez a DE szereplõinek maszkolni magukat? 😊
Ráadásul a világító MOCAP pontok alapján még rá lesz renderelve az augmented kéz is a szereplõkre.

Sulla
Helytelen. 😞

You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.

Malakai
Kisfilm, az ENSO Producitons kaszkadõröket foglalkoztató cég kisfilmje lesz.
Ügyes ugrabugráláson és korrekt koreográfiánál többre nagyon nem érdemes számítani. 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

grebber
MerlinW
Rövid?😊 Sok játék önmagában ilyen hosszú (4-5 óra).

[merlinw.org]

Pretorian
Valóban nem igazán illeszkedik bele, én pl. jobban örültem volna ha kapunk 8-10 komolyabb melléküldetést amelyeket az alapjátékba integrálnak valahogyan.
Mivel a játék anyagilag és kritikailag is sikeres, valószínûleg lesz folytatás. Azt se felejtsük el, hogy ez egy Deus Ex játék, éppen a rengetegféle frakció miatt mindig sokkal egyszerûbb egy újabb történeti ág vagy vadhajtás mentén elindulni, és szerintem ez meg is fog történni.
Aztán ott van az Illuminati, akikrõl ismét nem derült ki sok minden, csak Bob Page-et látjuk a játék introjában más tagokkal beszélgetni, de õket ugye nem látjuk, és nem ismerjük a személyazonosságukat. Csak Sarif és Darrow említi meg õket a játékban, utóbbi a céljaikról, motivációjukról is jóval több információval rendelkezik, de még így is õk az egész sorozat fõ szarkavarói, és egyben a legtitokzatosabb frakció.
Szóval szerintem lesz itt még meglepetés.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

JethroHUN
Nem túl hosszú, és a játékba se illik bele szerintem. Nekem nem tetszett pláne a vége. Végig osontam az egész mapon, óvatosan ne vegyenek észre, aztán gondoltam boss harc, mivel rakétavetõt is lehet szerezni. Szintén taktika, lekábítók mindenkit. fel az iroda tejére, tetõablak, gránát, you are winner :/

Szerintem nem lesz már dlc. Se folytatás eléggé össze csapták a legvégét, eléggé lezárt ez a történet.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Pretorian
Végeztem a Missing Link-el. Hááát, remélem lesz még 1-2 hasonló kaliberû DLC, ez elég rövidke volt. De nem volt rossz, csak éppen a rövidsége miatt kb. értelmét veszti a karakterfejlesztés, és amúgy is vagy csak stealth-re, vagy hackingre érdemes gyúrni.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Fpocok
MEGVAN! ENNYI BSZÁTOK MEG! VÉGRE!

Fpocok

Fpocok
Meglett a patriota, de a foxy nem. Pedig meg mernék esküdni, hogy meglett... na mindegy, leszarom.

Fpocok
Jajj de megszenvedtem ezzel faszom 😄

allergiás volt a szerre

Fpocok
ehh

Fpocok
Na sikerült befejeznem hard on, viszont elkúrtam. Egy upgradet nem találtam meg a fegyóhoz, illetve a doktorate acsinál egyel kevesebbet szedtem fel. Faszom.
Úgy hogy most lopakodva, nem ölök meg senkit kell végigvinnem, úgy hogy, még ezeket is meg kell csinálnom. Faszom.

Én ide becipeltem egy hekkelt lövegtornyot.
Volt nagy meglepetés, amikor kiszaladtak az ajtón <#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Fpocok
Megvan.

Fpocok
HELP!

Utolsó elõtti pályán vagyok. Ha jól emlékszem, akkor inenn jönnének majd ki, hogy tovább tudjak menni. Mellette van egy fülke, amiben van egy hekkelt gép, de semmit nem csinál. Semmi gombot nem találtam a szobában. WTF?