2597
banner
  • wedge31
    " A Deadline értesülései szerint a Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának rendezője Scott Derrickson lesz; ő felelt a december 6-án mozikba kerülő Sinisterért és a 2005-ös Ördögűzés Emily Rose üdvéért című moziért is. A forgatókönyvet C. Robert Cargill társaságában írja - ők ketten készítették a Sinister szkriptjét is -, a produceri szerepet pedig Roy Lee és Adrian Askarieh vállalta, a vezető producer John P. Middleton lesz.

Derrickson és Cargill maguk is nagy rajongói a játéknak, a hírek szerint többször is végigjátszották a címet, és az összes lehetséges befejezésig eljutottak. Érdekesség, hogy bár a sorozat 2000 óta fut, a filmkészítők kizárólag a tavalyi Human Revolutionre építenek majd, ennek tükrében Adam Jensen lesz a főszereplő is. "-GK

Már csak egy jó szinész kellene Jensen szerepére...
  • Shep
    De a mutatja nem egyenlő azzal ,hogy nem nézel be mindenhova :)
  • coolpet
    Marpedig en maximalista vagyok es mindent szeretek bejarni, nemcsak megyek amerre mutat cod666 modra:)

Fegyora mit mondtok?
    Inventorym is megtellett gyorsan, ugy hogy a fegyvereket nem is szedtem fel csak a loszereket es a tobbi talalhato cuccot.
  • Shep
    Nem, azért nem használtuk mert nem volt rá szükség. Annyira nem bonyolultak a pályák, ráadásul amúgy is jelzi merre kell menni az adott küldetés teljesítéséhez.
  • coolpet
    Talan azert nem hasznaltatok, mert nem lehet eligazodni rajta :)

Egyebkent most a csendes gyilkos temat fogom forszirozni, es ahhoz a darts rifle es sokkkolo parost cipelgetem, de szerintem majd kelleni fog egy halalos fegyo is, arra meg a vagy a lezert, vagy a plazmat gondoltam.
    Ti melyiket vinnetek, ha arra lenne szukseg, hogy intezkedni kell? :)

Egyebkent most voltam a milvoky facility-ben, sajnos a bombat nem sikerult hatastalanitani, mire odaertem, mar ki volttak utve a nepek, az asszony meg sirt a vegen, lehet ujrakezdem a palyat. jar erte xp ha megmentem oket? :) Wiki nemirja.
  • Shep
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • wedge31
    Én se használtam.
  • Shep
    Na de mi szükség volt rá, nem igazán lehet eltévedni.
  • wedge31
    Mert te pro vagy.
  • Shep
    Nem használtam a térképet :)
  • coolpet
    egyebkent ti hogy a fenebe latjatok at a terkepet amikor lapoztok a szintek kozott? Iszonyatosan gaz :D
  • coolpet
    tetszik a game, meg is vennem steamen, csak marha draga nekem.
    1500 ft-ert incs valakinek egy aktivalhato koodja steamre? :)
  • MerlinW
    Ja, hogy a Ghost. Foxiest-re gondoltam.
  • Calver
    biztos? én emlékeim szerint első küldetésnél (második, ha valaki prológust is beleszámolja) a legelső területet végiglopakodtam, és repült kapásból achi, wiki is ilyesmit ír.
  • MerlinW
    Az egész játékot úgy kell végigjátszanod az achiv-ért.
  • coolpet
    lehet az elso palyan nem volt fontos ,mert az csak bevezeto es 0 xpvel indultam a Sarif Industries-ben
  • wedge31
    Pedig ki irja a játék ha ghost vagy smooth operator voltál de ez nem acsi.
  • coolpet
    Sracok a teljesitett archievmenteket hol tudom meglesni? A legelso palyan feltunies nelkul vegigmentem senkit nem oltem meg, nem is vettek eszre, de semmit nem irt arrol hogy kaptam volna valamit.
  • Calver
    + utána visszamehetsz és pofánlőhetsz mindenkit
  • MerlinW
    Ha mindenkit életben hagysz a "pályák" végén 10x annyi xp-t kapsz, mintha megölnél mindenkit. Mikor megjelent a játék kiszámoltuk, majdnem 2x annyi XP-t lehet szerezni a humánus megoldással + hack-eléssel.
  • coolpet
    Arra kapok xp-t, kill 10xp + 10xp headshot :)
    Ha mindenkit eletben hagyok az eletben nem lesznek kifejlesztve a legfontosabb dolgok

Koszi a tippeket
  • Calver
    fegyverből nálam volt pisztoly AP moddal (fejlövéssel instant öl), combat rifle, meg a nagy dög nehézfegyver, ami csak később jön, de erre asszem össze lézercélzót raktam egyszer soká. revolver is kurvajó tud lenni, talán azt is cipeltem. itt-ott előkaptam géppisztolyt is, ahol nagyon dobálták hozzá a lőszert, de azt nem fejlesztettem. sniper felesleges szvsz, soha nem éreztem úgy, h szükségem lenne rá. sokkoló megint fontos szvsz elejétől a végéig.

EMP shield btw asszem egy helyen fontos, typhoon... sokat szeretik, én feleslegesnek tartottam, nagy dögöket így is pár fejlövéssel leszedtem mindig. gázszűrőre már nem emlékszem, meglehet, h azt sem gyúrtam ki.

mehetsz úgy, h mindent lelősz, de... nem a legcélszerűbb, szerintem.
  • coolpet
    Szoval
    Hacking: stealth + 5os node hack
    Robot es turret domination nemkell?
    Eye: Wall penetrating imager
    Tobbi feleslegesnek tunik
    Arms: Instant take down, inventory update full es nehez cuccok
    mozgatasa, falon keresztul utes.
    Torso: Gazszuro, akksi ujratoltes
    Typhon explosive system: Ez hasznos? Valo valamire?
    Legs: magasugras, landolas magasrol
    Dermal armor + EMP shiled

Ilyen sokaig futas meg csendes mozgas? hat nemtudom en lelovok mindenkit itpus vagyok :)

Fegyok kozul melyik az amit erdemes?
    Sok helyet foglalnak :)
    Amit kineztem, az a combat rifle, silenced sniper rifle es Zenith kispisztoly

A hacking node-hoz valaki hozza tud szolni, hogy akkor mivan ha a datastore a zold vagy a piros mogott van? akkor elerhetetlen?

Koszi!
  • Calver
    hát kérlekszépen...
    hackelés: capture és stealth a lényeg, ebben a sorrendben. az elején dobj rá pár pontot, de vannak cuccok, amivel egyszerűsíthető - ne spórolj velük. többi felesleges.

kar cuccok: emlékeim szerint legtöbb kell, cipekedés mindenképpen. aim stabilizer ha jól emlékszem kiváltható lézercélzóval.

hát: icarus jó, reflex... általában megoldható egy sokkoló-kiütés kombóval

bőr: Dermal Armor ász, cloak is nagyon jó tud lenni

lábat már nem vágom, sry, rég volt. social enchancer is kurvajó szerintem, meg az az aug, ami növeli energiavisszatöltést. extra energiát adók viszont nem kellenek.

ha sok xp-t akarsz, ajánlom, h hack-el kezdj.
  • coolpet
    Sziasztok!

Most alltam neki a jateknak, milyen agumentaciokat erdemes fejleszteni ami vegigkiser a jatekon?
    Ugy neztem hogy nagyon sokat kell hakkelni, a fortify node ertem mire valo de hasznalja valaki, van ertelme?
    Talalkoztam olyan node-al tores soran, ahol xp vagy credit reward a piros tracer node vagy a zold gomb mogott van es nem tudom elerni, mert befejezi a torest amint megvan a zold vagy a piros, ilyenkor mi van?

Mik azok a script kiddie meg grey/black hat amiket kiir?
    Ha jelszoval lepek be es nem torom fel a nodeot, akkor is kapok xpt/tobbet-kevesebbet mint a toresert?

Koszi!
  • Steve Q
    Ez talán segíthet.

Meg esetleg ez is.

Ha megy az angol, ezek sokat segíthetnek. Ha kell, később fordíthatok belőlük.

• Rony94
    Hello mindenki.
    Egy szokatlan hibába botlottam. Furcsa, de a játék nagyrészt 30 FPS szám fölött mozog, de mégis így néha-néha beakad (laggol). Néztem magas beállításokon és néztem alacsony beállításokon is. Ugyanaz. Valakinél volt már ilyesmi? És ha igen, akkor hogyan oldotta meg?
  • Inquisitor
    Gondoltam hátha érdekel valakit:
    Deus Ex: HR Augmented ~ 1.300 Ft:
    http://impulsedriven.com/products/ESD-IMP-W2342
    Én kb. 10x ennyiért vettem, ennyit meg megér egy ilyen játék.
  • Bulics
    Missing link is meg van?
  • Optimus Prime
    Hú, ez a játék nekem nagyon bejön. A design, a stílus, Jensen karaktere...
    Ami nagyon tetszett a prológus utáni első fejezetben mikor Jensen visszatér a Sariff épületbe, mutatják a kamerát rajta a Big Bro Industries. XD
  • Optimus Prime
    Én mindenesetre megvettem, nem került pénzembe.
  • Bulics
    Az előzetesek többet sugallnak. Ha azok alapján kellene megítélnem akkor azt mondanám csalódtam benne. Nem olyan jó mint az első rész volt de a másodiknál jobb szerintem. Én most viszem egy év alatt 4xre, tehát a játék maga jó, de a trailer nagyon misztifikálta, ahhoz képest azt mondom egyszerű. Egy jó hollywoodi filmre emlékeztet(tehát olyan, ami csak ritkán van)a történet. Plusz a missing link dlc amit szerintem a végigjáccás közben kell kivinni, sokat dobott volna rajta ha nem vágják ki az eredetiből. Mind történetileg mind játékélmény szempontjából emelte volna..
  • Fpocok
    Esetleg próbáld ki a törtöt, első pár pálya... aztán vedd meg, ha tetszik.
  • Fpocok
    Szerintem jó játék. A géped nem tudom elmenne-e.
  • Optimus Prime
    És megint akciós GMG-n, igaz 7.5 euró.

Tényleg olyan jó játék? Az előzetesek alapján nekem nagyon bejön. De nem tudom a gépem elbírná-e.
  • grebber
    Újfent akciós 5.99 €
  • steweee
    megérNE... én nem érek rá játszani, úgyhogy semmit nem ér meg, csak kipróbáltam volna az első egykét pályát, mert a videókon egész jól mutatott.

kijön a skyrim dlc, akkor megveszem a játékot a pakkal együtt, és kb. jövő iylenkorig meg is van oldva az erre fordítható szabadidőm tökéletes eltöltése...
  • grebber
    1700ft-okért szórják mostanában a játékot annyit igazán megér.
  • nr1ranger
    Rossz virágboltból jöttél :)
  • steweee
    telepítésnél oroszul indult a panel, és felajánlotta a orosz illetve a lengyel nyelveket választhatónak. töröltem a picsába...