Deus Ex 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit loálosnak érzem, hogy a játék elején végignézek mindenféle AMD gaming evolved logot, majd már a menüben az 5 fps fogad 😄DD
Összehasonlításképp, a Crysis 2 HD packkal meg dx11 patchel vígan szalad, akár csak minden más.. Kivéve ezt.
Windows 7 64bitem van, hátha számít valamit..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.
csak olyan érdekes, hogy ez a játék ebben a színben pompázik legfõképpen<#smile>#smile>
igazad van inkább arany az a sárga..xD
Akkor te nem játszottál az eredeti újságírói demóval, az nem sárga volt, hanem konkrétan arany fényben és ködben úszott. Ez már a szolid verzió.
Amúgy tudtommal õk mondták, hogy nem csinálnak többet.. Az elsõ felét meg nem is értem... há megtalálta.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Én mondjuk most nemrég pont újrakezdtem, most viszont ENB-t rátoltam. 😊
ENBSeries
Van egy pár hónapos PCGamer cikk róla egész sok összehasonlító képpel.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mintha azt vettem volna észre hogy ha minden õrt leütök a küldi végén kapok rá bónusz pontot. És a 0 killes megoldásra meg semmit. hát miezmár?
Majdnem legalul. Le van írva, hogy melyik küldik után kell megkapnod a smooth operator bónuszt. Ha meg van mindegyik, megvan a foxi.
A fegyver upgrade meg a tranq rifle-re érdemes, mert arra nem kell sok. A doctoratet anno én is a foxyval együtt csináltam.
akkor nem lesz vele gondod.
"The trees move. Do you not see it?"
2. fegyver full upgrade
3. Doctorate
Most a Foxies elvében tolom. Le kellett üssek 2 embert hátul a sikátorban. Alarmed szintû riasztást kaptam. Az egyiket lesokkoltam, utána hamar leütöttem a másikat. Remélem Foxies még érvényben van, nem volt meg a Hostile.
kb 4x vittem végig, de abban a tudatban h a Foxies is legyen meg, de végül nem elbuktam :S
A scriptelt dolgok, mint pl az, nem számít.
Gondolom Hostile jelzésnél bukott az acsi, viszont még Alarmed és Suspicous még lehet nem?
am meg van egy pálya, amikor visszatérünk Malikkal, lezuhan a gépe, ott alapból Hostile vagyok! szal nem értem a Foxies acsi lényegét... ott elbukik úgy is.
Ráadásul a világító MOCAP pontok alapján még rá lesz renderelve az augmented kéz is a szereplõkre.
You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.
Ügyes ugrabugráláson és korrekt koreográfiánál többre nagyon nem érdemes számítani. 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Next PC upgrade: 2022
Mivel a játék anyagilag és kritikailag is sikeres, valószínûleg lesz folytatás. Azt se felejtsük el, hogy ez egy Deus Ex játék, éppen a rengetegféle frakció miatt mindig sokkal egyszerûbb egy újabb történeti ág vagy vadhajtás mentén elindulni, és szerintem ez meg is fog történni.
Aztán ott van az Illuminati, akikrõl ismét nem derült ki sok minden, csak Bob Page-et látjuk a játék introjában más tagokkal beszélgetni, de õket ugye nem látjuk, és nem ismerjük a személyazonosságukat. Csak Sarif és Darrow említi meg õket a játékban, utóbbi a céljaikról, motivációjukról is jóval több információval rendelkezik, de még így is õk az egész sorozat fõ szarkavarói, és egyben a legtitokzatosabb frakció.
Szóval szerintem lesz itt még meglepetés.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Szerintem nem lesz már dlc. Se folytatás eléggé össze csapták a legvégét, eléggé lezárt ez a történet.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Úgy hogy most lopakodva, nem ölök meg senkit kell végigvinnem, úgy hogy, még ezeket is meg kell csinálnom. Faszom.
Volt nagy meglepetés, amikor kiszaladtak az ajtón <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>