2597
-
A játék vége szempontjából semennyit. :) -
doggy90 #2116 mostantol ket dlc megvasarolhato steamen. -
Vedd lejjebb a nehézséget.
-
Számít az valamit, hogy jót cselekszem vagy rosszat? -
Frizsideres trailer...
-
basszus a kemény 100hp-mal az első főellenség ez a nagydarab barom kicsinál :( -
fixpont #2111 Mellesleg ha stealth playerkent jatszik az ember akkor a nehezsegi fokozatok kozott semmi kulonbseg nincs, give me deus exben pont ugyanaz mint a tell me a storyban. -
fixpont #2110 A boss fightokkal nem az a baj, hogy nehezek, hanem nem illenek a jatekhoz. En stealth playerkent jatszom, es az egesz jatekban egyetlen fegyvert sem fogtam a kezembe, minden ellenfel takedown volt, es bujkalas, soha semmi harci fejlesztest nem rakok ki, mert minek, se pancel, se typhoon es ezek utan azert Namir elsore eleg nehez volt. Na persze amikor elolvastam, hogy az atconfiguralt gepagyut magammal tudom vinni, meg a limb clinicen nem szabad megcsinalni a beultetest utana mar konnyu, de akkor is bekaphatjak. Total nem illik a jatekba, persze aki FPS-kent jatsza, annak lehet. -
Boss fight-nál nekem semmilyen ronyó nem jelentkezett. Viszont amikor lejjebb vettem a nehézséget (a boss fightok a játék többi részéhez képest irreálisan nehézre sikeredtek, nincs annyi augment ami ezt megindokolná) a felnyírt hajú csaj a TV-adó központjában simán kibírt 2 Typhoon-t meg majdnem egy teljes tárat a combat rifle-ből, azon azért nevettem. -
Zero 7th #2108 Namir (az a meztelen csóka a végén?) előtt cipekedtem egy kicsit. Amikor kinyílt az ajtó, és kijött három katona, meglepődve tapasztalták, hogy dobozok torlaszolják el az útjukat, és egy turret néz velük farkasszemet... :) -
Csak a halott katonákat akarom kifosztani, de amíg lő rám elég nehéz.
-
EMP gránát, sima gránát, pár lövés/tár revolverből robbanó golyókkal, hackelés és rászabadítod őket a többi umszimpatikusra, felkapsz egy italautomatát és megkínálod őket egy kis kólával... a lehetőségek szinte végtelenek
-
Zero 7th #2105 Nekem a csajszi volt vicces, beakadt egy falba, és sprintelt teljes erőből egy helyben. Mögé álltam, és pisztollyal szétlőttem a fejét. -
Bhalage #2104 namir a granatvetovel durvan 3 loves volt, elindlt aharc lottem 3at es meghalt LOÁL -
EMP gránát ha már mindenképpen harcolni szeretnél. :) -
És a nagy robotokkal mit lehet kezdeni, azon kívül, hogy elkerülöm őket? Csak rakétavetővel tudtam szétkapni. -
Remek, ezek szerint nemcsak hülye voltam, hanem még béna is. :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egymás után vagy ötször feldobtam a talpam pár másodperc alatt, után már csak arra koncentráltam, hogy jófele dobjam a gránátot és lőjek, mint a meszes. -
Ha átestél a "kezelésen" akkor is tudtad használni, csak nehezebb volt. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én is becumiztam azt a részt, viszont volt olyan pont a boss fight közben ahol random be lehetett nyomni mégis. Ha folyamatosan nyomkodtad a typhoon-t aktiváló billentyűt Namir közelében, akkor előbb-utóbb aktiválódott a typhoon. -
Még a Laser Rifle is hasznos mind sunyiban ölni, mind bossok ellen. Sokan nem tudják, de átlő minden falon, Smart Vision augmentációval brutális. Becélzod az ellen fejét, megpöccinted a ravaszt, meg is halt, elég halk. Heavybe kell csak több. Mókás fegyver. Ezenkívül borzasztó hasznos Namir ellen. Cloak + Smart Vision, falon át megölöd 10 másodperc alatt. A Cloak azért kell, mert nélküle tudja, hol vagy, és hajigálja a vackait. Hyron Project ellen sem rossz, mert azonnal odamehetsz a csajhoz és a pajzson át megölöd :D -
Akkor te nyilván jól döntöttél akkor, amikor én balgán. -
Én öt is typhoonnal tettem hidegre mikor ghost karival toltam. Fegyóm csak egy stungun volt végig, semmi más, meg persze EMP gránátok. -
Igazad van, de ****spoiler***
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Namir-nál konkrétan a hajamra kenhettem a kimaxolt typhoon-t, csakúgy, mint a többi augmentációmat, mivel elég balga voltam kérni a műtétet a Limb Clinic-en.
Vagyis szerintem lopakodós üzemmódban sem árt, ha a stunner mellett azért egy nagyobb sebzésű mordálynak és egy-két gránátnak is helyet szorít az ember a bossokhoz. De tény, amikor nekikezdtem a játéknak, nem gondoltam, hogy ennyire nem fogok lövöldözni. :) -
Ez nagyon igaz, söt az első bosshoz még fegyó se kell. -
Szerintem egy kimaxolt typhoon-nal bármelyik boss leteríthető. Nem is kell ide más fegyver. :) -
SaGa Jr #2093 Kötve hiszem, hogy veszekedés lenne ilyesmin.
Van aki számára elengedhetetlen a rakétavető, mert túl nehéznek vagy hosszúnak talál bizonyos jeleneteket enélkül, más számára meg csak felesleges kolonc, mert nélküle is könnyedén elintézhetőek az ellenfelek és több hely marad egyéb cuccoknak. :) -
Köszönöm neked is. Megfontolom. :)
Azért ne vesszetek majd össze miattam. :) -
SaGa Jr #2091 Szerintem is teljesen felesleges a rakétavető. Simán battle rifle (hangtompító, lézer, célzást segítő módosítás, 2 sebzés tuning, meg pár lőszerkapacitás növelő) és pisztoly (AP, lézer, hangtompító, sebzés és újratöltés növeléssel) kombinációval végigcsináltam az ölős játékomban, a harmadik nehézségen a játékot. Sem a heavy rifle nem kellett, sem a rakétavető. Pár gránát vagy ügyesen kirakott akna bárkit megfingatott.
Ha meg olyan szerencsés az ember hogy hozzájut a gránátvetőhöz (valami plusz feladat során kapható Tong-tól) akkor pláne semmi szükség a rakétavetőre. A legerősebb boss-ba (a játék vége felé a főzsoldosba) konkrétan 4 gránát kellett belőle és feküdt. Anélkül villanógránát, EMP meg fejlövések kellenek (akár az AP módosítós pisztolyból akár a feltuningolt battle rifle-ből).
Ha meg választani kéne pisztoly vagy revolver között akkor a stukker a jobb. Az AP módosítás jobb mint a revolver robbanó lőszerese, nagyobb a tárkapacitás is és a lőszer sem fog kifogyni.
Sniper nélkül is el lehet játszogatni. Az előrendelők silenced sniper puskája mondjuk jó kis játékszer, bár jóval gyengébb mint a játékban összeszedhető nagyobb sniper puska.
A stunner meg jó ha van, időnként jól tud jönni. -
Köszönöm, akkor marad, nem szeretem a boss fightokat.
Kell a puska, mivel én mindenkit kinyírok.:)) De akkor mást kell leselejteznem. Pisztoly vagy revolver? A géppuska marad, ahogy a mesterlövész fegyverem is, ezektől semmi pénzért meg nem válnék. :-D Van valami elektromos fegyverem is. Az kell? -
Pedig de, sztem az egyetlen nehéz fegyver aminek van értelme, majd a hőkövető fejlesztéssel, tényleg jó lesz majd boss fightnál, jelentősen leegyszerűsíti -
Zero 7th #2088 Puska sem nagyon kell ebbe a játékba, nemhogy rakétavető... :P -
Jól fog jönni egyszer egy rakétavető vagy meg lehet lenni nélküle? Baromi sok helyet foglal. :( Kevés a hely én meg minden fegyvert magammal vinnék. -
Köszönöm.
-
Ha jól értem akkor majd a menüböl lehet elérni a DLC-ét tehát teljesen különállóan fog futni akkor csak az a kérdés minek a skill rebuild ha az alap játékban nem lesz elérhetö? -
ratgab #2084 Mennyi a különbség? 500 Ft????
-
megmaradnak, de
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!el fogod idővel hagyni Detroit-ot, és akkor jó ideig nem férsz majd hozzá a lakásodhoz. később még visszatérsz újra Detroit-ba, és amit ott hagytál, ott is marad. -
Ha a lakásomban hagyok cuccokat, azok megmaradnak vagy eltűnnek? -
Jah, amcsiknak 5$ nekünk 5€. :) -
Perkel -
meteoreső #2079 Egyetlen kérdésem lenne az Inventory hogyan növelhető ?
-
5 dollárt megér.