Deus Ex 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emp granatot nekik oszt csáá

anti hero

lalakov
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ahol bementél, onnan nézve a bal sarokban, fenn van egy vezérlõ, ott meghekkeled a gépet és átállítod a robotot. Legalábbis, ha kiváltottad ezt az augmentációt.
Tatyla
hogy állítom az én oldalamra hogy hackelem meg?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

lalakov
Az egyiket a magad oldalára állítod. Õ majd kinyírja a másikat. Ezután már csak le kell kapcsolnod.
Tatyla
van egy hangárban 2 lépegetõ hogy kell õket elintézni hogy kinyithassam a kaput?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sulla
Félig offtopic, de nagyon érdekes: http://gamepod.hu/hir/deus_ex_es_a_valodi_augmentacio.html
Ha volt már, bocsi, én csak most találtam rá. Gyenge gyomrúak a videó legelejét ugorják át.

You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.

Tatyla
azért lép ki neked mert warez

Biztos nincs így mindenkinek. Nálam sem volt még csak hasonló probléma sem.
Egyeseknél elõfordulhat, másoknál nem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Nem tudom. Nálam nem fordult semmi ilyesmi elõ a végigjátszás során.
Amúgy ez a bal dialóg opcióra kilép mindenkinek így van? Ez valami gyári hibája a programnak? Akkor hogyhogy nem javították eddig?

Sziasztok!
A dialógusokban amikor a bal válaszlehetõségre kattintok, mindig kidob az asztalra a játék. A neten olvastam, hogy ez sokaknál elõfordul. Erre született már valami megoldás?

mano1b
Egy új Deus Ex? Az Eidos szerint van rá kilátás
Szerzõ:
Cpt_Nihil
kisebb eredeti nagyobb

címkék: deus, eidos, szerint, kilátás
Egy új Deus Ex? Az Eidos szerint van rá kilátás

Egy új Deus Ex? Az Eidos szerint van rá kilá...
Marce-Andre Dufort, a Deus Ex: Human Revolution gyártásvezetõjének legutóbbi interjújából kiderül, hogy a jövõben még akár egy újabb epizóddal is bõvülhet a Deus Ex család; ám ha ez így is történik, a folytatás bizonyára évekig várat még magára, a legújabb, gyümölcsözõ rész kivitelezése ugyanis érthetõ módon a fejlesztõcsapat energiájának nagyját felemésztette. Tény és való: az Eidos kifogástalan munkát végzett, bizonyára ti is úgy vélitek, megérdemelnek némi pihenést.

Az Eidos Montreal csapat hivatalosan is az aranykezû fejlesztõk soraiba emelkedett, midõn a Nagyérdemû is megmerítkezhetett a Deus Ex: Human Revolution világában - kétség sem fér hozzá: az akciójáték népszerûsége továbbra is töretlen, minekután nagy valószínûséggel újabb és újabb részek elébe nézünk.

Marce-Andre Dufort történetesen éppen errõl beszélt egy interjúban:

"Szeretnék egy folytatást, de egyelõre fogalmam sincs, mit tartogat a jövõ. Tudom, hogy Wada mester azt mondta, vanna tervei a jövõre nézve, azonban jelenleg a játék sikerét ünnepeljük, minthogy ez a stúdió elsõ játéka. Fogalmam sincs, láttátok-e a játék stáblistáját, de temérdek ember dolgozott rajta, akik, úgy gondolom, most szeretnének egy kis idõt a családjukkal tölteni, pihenni. Most konkrétan ennél a résznél tartunk."

Lacee
köszi! a cucc be volt kapcsolva, csak ott volt a félreértés, hogy a puskáknál is olyan célzót kerestem, mint például a pisztolynál van. Közben rájöttem, hogy bele kell nézni a távcsõbe/nézõkébe, és minden oké - csak elsõre nem volt egyértelmû, hogy egy külön gombbal kell elõhozni 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Riddick21
Tedd spoilerbe, ha ilyesmit írsz!

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Ryder62
Hát azért messze nem ugyan az 😊 Csak irányították õket ezért rendeztek mészárlást.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ryder62
Van hátra még bõven de a felénél már túlléptél.

Októberben jön majd a Missing Link dlc ami majd egy hajón játszódik.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Nem sok, kb a játék egy negyede van még hátra, talán kicsit kevesebb.

davidka003
A vége fele nem tetszett a játék, mikor
áthívtak szereplõket a Dead Islandbõl, az de nagy faszság volt.

De amúgy elég jó játék lett, 9/10.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

lalakov
Este elszállt a gépem játék közben és újraindulás után nem töltötte be a mentéseket. Próbáltam új játékot kezdeni és utána fejbe vágni az egyik nem legutolsó mentéssel, de nem megy.<#rinya> A kérdésem az lenne, hogy a spoilerben lévõ résztõl még mennyi van a játék végéig?
A második boss (egy csaj, egy toronyban, a számítógéppel) után tértem vissza Detroitba

Most nem fogom újrakezdeni, úgyis tervben van megvételre, majd akkor. Várható a játékhoz DLC és ezzel együtt GOTY változat?
A beállításoknál ki-be tudod kapcsolni a célkereszted. Gondolom ott nálad ki van kapcsolva. Kapcsold be és utána lesz. 😊
Lacee
sziasztok! Lehet, hogy amatõr kérdés, de nem találtam FAQ-t, így hát: az normális, ha még a legkönnyebb nehézségi fokon sincs célkeresztem? Még a játék elején járok, de elég nehéz célozni a nyugtatópuskával, hogy csak a szabad szemem van. Hogyan lehet legalább egy lézercélzót aktiválni?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Tatyla
dart gun-om nincs is de amúgy már kinyírtam 😊

Phoenix007
Thx Saga, nem indítottam újat, de a puska meglett a kosárlabdapálya melletti raktárban.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Oda 1 hp se kell, indulj el fele futva es dart gunnal lodd meg, az ujratoltesi ido kevesebb, mint amennyit benult marad, lodd meg ujra. Legnehezebb fokozaton 12 loves kell, kozepesen 8, ha ennyi toltenyed van, meg sem tud mozdulni.
mano1b
köszi azt tudtam csak a tárgyak listájába az angol wikin láttam és nem találóm a link mutatja ha lentebb húzod a galériába mutatja az csak dísz?

Fpocok
Elvileg a dobásgombot lenyomod egy ideig, akkor robbantja.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mano1b
ezt keresem tudja valaki hol találhato.
remote control

maga a csomag meg van csak az inditó nincs segítene valaki.

Melyekre gondolsz?
Az explosive pack majd egy új feladatként jelentkezik azt észre fogod venni (még a program is szólni fog az extra tartalom aktiválásáról). A feladat elvégézéért jár jutalomként egy gránátvetõ. A feladat egyébként majd a második kínai látogatásodkor lesz aktuális, addig nem kell aggódnod, hogy nem találtad meg.
A remote detonation pack meg pár boltosnál elõfordul (de ha új játékot indítasz eleve kapsz kettõt belõle).

A taktikai csomag szintén új játék kezdésekor aktiválódik (shoti és silenced sniper rifle). Ámbátor találtam késõbb is pár helyen silenced sniper pukkantyút.

Phoenix007
Én megvettem most ezt a két DLC-t. A hekkelõ cuccot megtaláltam a Detroit-i fegyverneppernél, de a többit nem találom. A Whisperhead-re lennék elsõsorban kíváncsi. Tud valaki segíteni?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

broman191
Egyik sem újdonság, mindkettõ járt a gyûjtõi változathoz, csak most külön is megvehetõek lettek. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

broman191
A játék vége szempontjából semennyit. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

mostantol ket dlc megvasarolhato steamen.

lalakov
Vedd lejjebb a nehézséget.<#papakacsint>
lalakov
Számít az valamit, hogy jót cselekszem vagy rosszat?
wedge31
Frizsideres trailer...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tatyla
basszus a kemény 100hp-mal az elsõ fõellenség ez a nagydarab barom kicsinál 😞

Mellesleg ha stealth playerkent jatszik az ember akkor a nehezsegi fokozatok kozott semmi kulonbseg nincs, give me deus exben pont ugyanaz mint a tell me a storyban.
A boss fightokkal nem az a baj, hogy nehezek, hanem nem illenek a jatekhoz. En stealth playerkent jatszom, es az egesz jatekban egyetlen fegyvert sem fogtam a kezembe, minden ellenfel takedown volt, es bujkalas, soha semmi harci fejlesztest nem rakok ki, mert minek, se pancel, se typhoon es ezek utan azert Namir elsore eleg nehez volt. Na persze amikor elolvastam, hogy az atconfiguralt gepagyut magammal tudom vinni, meg a limb clinicen nem szabad megcsinalni a beultetest utana mar konnyu, de akkor is bekaphatjak. Total nem illik a jatekba, persze aki FPS-kent jatsza, annak lehet.
Pretorian
Boss fight-nál nekem semmilyen ronyó nem jelentkezett. Viszont amikor lejjebb vettem a nehézséget (a boss fightok a játék többi részéhez képest irreálisan nehézre sikeredtek, nincs annyi augment ami ezt megindokolná) a felnyírt hajú csaj a TV-adó központjában simán kibírt 2 Typhoon-t meg majdnem egy teljes tárat a combat rifle-bõl, azon azért nevettem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Namir (az a meztelen csóka a végén?) elõtt cipekedtem egy kicsit. Amikor kinyílt az ajtó, és kijött három katona, meglepõdve tapasztalták, hogy dobozok torlaszolják el az útjukat, és egy turret néz velük farkasszemet... 😊

lalakov
<#vigyor2>Csak a halott katonákat akarom kifosztani, de amíg lõ rám elég nehéz.
Calver
EMP gránát, sima gránát, pár lövés/tár revolverbõl robbanó golyókkal, hackelés és rászabadítod õket a többi umszimpatikusra, felkapsz egy italautomatát és megkínálod õket egy kis kólával... a lehetõségek szinte végtelenek <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

Nekem a csajszi volt vicces, beakadt egy falba, és sprintelt teljes erõbõl egy helyben. Mögé álltam, és pisztollyal szétlõttem a fejét.

namir a granatvetovel durvan 3 loves volt, elindlt aharc lottem 3at es meghalt LOÁL

anti hero

broman191
EMP gránát ha már mindenképpen harcolni szeretnél. 😊

lalakov
És a nagy robotokkal mit lehet kezdeni, azon kívül, hogy elkerülöm õket? Csak rakétavetõvel tudtam szétkapni.
Sulla
Remek, ezek szerint nemcsak hülye voltam, hanem még béna is. 😊
Egymás után vagy ötször feldobtam a talpam pár másodperc alatt, után már csak arra koncentráltam, hogy jófele dobjam a gránátot és lõjek, mint a meszes.

You know what they say about catching the bird but you can\'t make it sing? You lose the bird the second it loses its wings.

Lunki88
Ha átestél a "kezelésen" akkor is tudtad használni, csak nehezebb volt. 😊

Én is becumiztam azt a részt, viszont volt olyan pont a boss fight közben ahol random be lehetett nyomni mégis. Ha folyamatosan nyomkodtad a typhoon-t aktiváló billentyût Namir közelében, akkor elõbb-utóbb aktiválódott a typhoon.
Magh
Még a Laser Rifle is hasznos mind sunyiban ölni, mind bossok ellen. Sokan nem tudják, de átlõ minden falon, Smart Vision augmentációval brutális. Becélzod az ellen fejét, megpöccinted a ravaszt, meg is halt, elég halk. Heavybe kell csak több. Mókás fegyver. Ezenkívül borzasztó hasznos Namir ellen. Cloak + Smart Vision, falon át megölöd 10 másodperc alatt. A Cloak azért kell, mert nélküle tudja, hol vagy, és hajigálja a vackait. Hyron Project ellen sem rossz, mert azonnal odamehetsz a csajhoz és a pajzson át megölöd 😄

Sulla
Akkor te nyilván jól döntöttél akkor, amikor én balgán.