2597
banner
  • Sulla
    Hali!

Ami nekem szükséges volt és bevált, ghost és smooth operator-hoz:
    Cloak, Reflex Booster (Multiple Take-Down).
    Egyébként fontos volt: Move/Throw Heavy Objects, Hacking Capture, Hacking Stealth, Jump, Energy level és Energy recharge.
    Boss-okhoz: Typhoon, Dermal Armor.
    Nem fontos, de szeretem: Icarus Landing System, Punch through walls... és a többi, inventory növelés, hogy legyen hely az energiacelláknak, nagyobb hatósugarú radar. Ahogy jönnek a praxispontok. A végére majdnem mindent ki lehet maxolni, az ügyesebbeknek biztos sikerül is.
    Xp- vadászathoz minden side-questet igyekszem begyűjteni és megcsinálni, mindenkit lecsapni, hogy aludjon, és hiába van belépőkódom kapukhoz vagy gépekhez, mindent hackelek.
    Nagyjából ennyi így hirtelen. (Remélem, jól értettem a kérdést :D).
  • Fpocok
    Amúgy köszi, hogy szóltál gosu, azt hiszem egy ezrest kiadok a missing linkért.
  • Inquisitor
    Ahol én láttam tegnap ott 66% volt DE:R, Augmneted Edition és a DLC is ...
  • Fpocok
    Nálam csak 66%al.
  • Fpocok
    Há mivel nem ölhetek senkit és nem is szabad észrevenniük rendesen... :D Szóval a tippek a ghost stílushoz kellenek.
  • gosumofo
    gamersgaten 80% kedvezménnyel van a game meg a DLC is!
  • wedge31
    A hacking capture, hacking fortify, social enhancer, typhoon explosive system / bossok ellen meg azért mert látványos /, dermal armor, smart vision.

Szerintem ezek a legfontosabb augmentek. A többi attól függ milyen stilusba játszol / ghost vagy rambó /
  • Fpocok
    Nagyon ugrál az fpsem faszom... mi a tököm van?
  • Fpocok
    Szívesen várok személyes tapasztalatokat a pacifist meg a foxival kapcsolatban, mi, merre, milyen augmentek stb...
  • Fpocok
    Úgy érzem, hogy a jó játékok, még ha csak single is, megérdemlik, hogy meglegyenek eredetiben.
    Megvettem.
  • Bulics
    Nemtudom miért akarod azt a kódot beírni "most komolyan. Ahelyett hogy játszanál. Ha pedig emiatt nem tudod élvezni a játékot, keress más hobbit. Komolyan."
  • nr1ranger
    A játék a steamhez kapcsolódik, tehát ha steames accal veszed meg és oda be lett írva a kód, akkor igen. Ha meg steam acc nélkül veszed használtban, nem tudom egyáltalán elindul-e, mert új steam acchoz már nem tudod hozzácsatolni a játékot.
  • Novotsik
    hi,ha használtba veszem meg a limited e-t akkor fogom tudni használni a plusz cuccokat amik a LE-hez járnak? Vagy az csak egyszer lehet felhasználni gondolok itt kódra,amit be kell írni?!
  • Bulics
    Nem az a baj, hogy nem tudom élvezni, csak az, hogy szerintem úgy, ahogy 2212-ben írtam sokkal jobb lenne a játékmenet mivel kapna egy új feature-t a harc, és én ezt szerettem volna megvalósítani, mintahogy mások azt, hogy ne legyen sárga(bluemod) a képernyő, mivel őt az zavarta.
  • MerlinW
    Azért lettél "lehülyézve", mert napok óta azon rágódsz, hogy az E billentyűt 1mp-el tovább kell lenyomva tartanod ha ölni akarsz.. most komolyan. Ahelyett hogy játszanál. Ha pedig emiatt nem tudod élvezni a játékot, keress más hobbit. Komolyan.
  • Bulics
    Lényegre tapintottál, egyenlőre el sem indul a kicsomagoló, meg aztán jobb lenne ha olyasvki csinálná aki ért is hozzá! Ezért írtam ide, erre itt csak lehülyéztek..
    A Prey c. játékban van ilyesmi, ott egy sima szövegfileban(amit letöltöttem) át lehet írni az ellenség lövési pontosságát, látásszögét, életerejét stb.
  • Evin
    Arra én kíváncsi leszek. Majd szólj, ha átnyálaztad azt a kb 100 000 fájlt.
  • MerlinW
    Google
  • Bulics
    akkor legalább azt megtudnátok mondani hogy kell kicsomagolni a bigfile-okat hátha megtalálom a billentyű kiosztásokat és majd átírom?
  • Bulics
    Ez nagyon következetes, valóban meggyőztél álláspontodról.
  • Omlás
    HC mód kell 1 élet és hajrá :] ha meghalsz akkor "újra tábla" :D
  • MerlinW
    Megértettük mi, csak hülyeség:)
  • Bulics
    Nemértettétek az okfejtésem lényegét...
  • KondorKhan
    Aki mindenkit leakar gyilkolni benne a tegye meg. Erről szól a Deus Ex, hogy tégy úgy, ahogyan szeretnél. Ha csak lopakodás lenne benne, akkor ez is csak egy sci-fi splinter cell lenne. Ez a szép az egészben, hogy mikor lopakodsz, de véletlenül elcseszel benne valamit, előveszed a géppityut és mindenkit kinyírsz :D
  • nr1ranger
    Szerintem meg tök mindegy meddig kell nyomni azt a gombot, nem törik el az ujjad. Amúgy meg én szeretek lopakodva ölni, hogy mennyi xp-t kapok az meg kb tökmind1. Az elején még fontos de a végén már úgyis a kevésbé fontos helyekre osztod el a praxist.
  • Bulics
    Akkor nem értettétek, vagy rosszul írtam: Azt gondolom hogy törekedni akar persze mindenki arra hogy ne öljön, pusztán a hangulat miatt és ugye mivel csendesebb és több pontot is kapsz érte. Namármost, ha eleve azzal együtt hogy jobb, még könnyebb is véghezvinni(a nemölést) akkor a másik alternatívának nincs értelme(ami ugye rosszabb, meg nehezebb is).. Tehét pl, sztem így volna jobb: Ha óvatosan lopakodsz és van annyi időd minden ellenségnél, hogy 1 mp-ig nyomd a gombot és igy kiüti, nem hal meg, több pont. Viszont ha felfedeznek (és lőnek), vagy simán közibük rohansz, akkor nincs időd becélozni csak rányomni és itt ölni kell, ami ugye tehát gyorsabb, de így bukod a pontot. Megpróbálhatod nyomni is, de akkor lenne kockázata annak, hogy elvéted és esetleg meghalsz, kérdés hogy meg éri-e neked, és így ez, egy új "mini-játék" lenne.
    Vágjátok? Ezért kéne fordítva: Ölni egyszerübb lenne, viszont megérné törekedni a nem halálos leterítésre.
  • MerlinW
    Egyik DE-ben sem volt sok értelme ölni. Csak egy lehetőség bizonyos helyzetekben. Ha rambó karaktert játszol, akkor meg úgysem lopakodva ölsz, hanem nehézfegyverekkel:) Mondjuk nem értem mi a problémád, folyamatosan nyomod a gombot vagy sem, nem vesztes semmi, miután úgyis az animáció alatt történik a dolog, ergo ugyanolyan nehéz ölni mint leütni.
  • Bulics
    Dehogynem, mivel így az ölés kikerül a játékból hiszen semmi értelme nincs. Zajosabb, kevesebb pontot kapsz érte, plusz nehezebb is véghezvinni. Neten néztem de persze csak grafikajavító meg örökélet modok vannak..
  • JethroHUN
    Nincs, mert igazából semmi értelme nincs/lenne. Ilyen apróságba ne köss már bele.
  • Bulics
    Az én felvetésemre nincs válasz? #2203
  • MerlinW
    Nem tudni.
  • lalakov
    Várható még DLC a játékhoz?
  • nr1ranger
    Deus Ex 3 leárazás steamen, DLC is olcsóbb 50%-al a mai napon. Úgy érzem itt az idő megvenni a DLC-t :)
  • Shep
    Nem tudom volt-e már de vicces és egyben elszomorító is.
  • Bulics
    Amúgy sztem fel kéne cserélni a játékban a kiütő meg a halálos leterítések "kombóját" mivel szerintem pont az a lényeg hogy ha élve akarod elkapni nem elég csak oda menni és ráklikkelni hanem ügyesen be kell cserkészni és rajtatartani a leterítést. Nem lehetne ezt vhogy megoldani? Opciókban nincs benne..
  • Zero 7th
    Igen, csak ez annak a jele, hogy beleuntam, nagyon. Ilyenkor vagy végigrohanok még rajta, vagy félrerakom, hogy majd később befejezem. Amire jellemzően soha nem kerül sor már.
  • Steve Q
    Aki a tortához siet, lemarad a szülinapról :)
  • Zero 7th
    Lol, ez mikor volt? Szerintem addigra én már a "messze vagyunk még, törpapa?" fázisban voltam, és csak rohantam végig az egészen, fel sem tűnt a dolog... :P
  • Steve Q
    Akár én :)
  • nr1ranger
    Én amikor a felhőkarcolóból néztem felső Hengsha-t 10 percig csak álltam az ablak előtt és próbáltam elképzelni milyen lehet ott lent :D