Magyarítás Petíció!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ugye nem baj, hogy elõre írtam a keresztnevem az aláírásnál?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

1-es lapon van egy link
Mit és hol kell aláírni?

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

CarajoEsp
Ehhez csak azt tudom hozzáfûzni ,hogy nem mi keresünk szarul , hanem azt ,hogy nálunk milyen drága a M'CDonnaldS😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

2-3 perc alatt 5-6 aláírás eeeez iigggeeeen
rezsofiz
na,aláírtam én is.

sazl : c

Hunnenkoenig
Hat nem sok ertelme van ugyanazzal a nevvel ketszer alairni, de alairhatod a hugod, öcsed, nagynened nevevel is! :-)

ScoobyDoo
Bocs az offokért!

ScoobyDoo
Igaz csak kettõ....meg a haverjaik, de azok, meg nem rokonok....

ScoobyDoo
Egyébként kétszer nem lehet egy névvel szavazni, igaz?
Hajrá magyarok....!

ScoobyDoo
😄 Nekem sok amcsi rokonom is van. 😄 Azokat hallanátok. 😄

ollie
Ne is mond! Én ismerek töb amerikai magyart, hát nagy LoL amikor megpróbálnak magyarul beszélni 😄DD

Darth Sith
ez az igazi magyar hozzáállás. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

hykao
Magyarországra értettem.
Hehe, meghallgatnék egy olyan játékszinkront, amit Amerikában élõ magyarokkal szinkronizáltattak, LOL.
Hunnenkoenig
Má mekkapta :-)

Hunnenkoenig
Hala istennek vannak meg almodozo emberek, különben meg mindig köbaltaval rohangalnank!

Egyebkent meg lehet, hogy feltik a szinkron toolokat, bar nem ertem miert!
Ha egy mod szerkesztöt ki tudnak adni, ami lenyegesen több melo es tulajdonkeppen azzal az egesz jatek fejlesztöi tooljanak a sovany verziojat adjak ki, akkor egy szar kis szövegeditor nehogymar olyan nagy dolog legyen...

Hunnenkoenig
hykao:

Lehet, hogy magyarorszagon az ottani kiadoktol függ, de gondolom ezt az anyavallalat belsö rendszere hatarozza meg.

Mindenesetre a toolokat biztos, hogy az anyaceg bocsajtja rendelkezesre.

A nemet forditasoknal peldaul mindenhol ugy van, hogy a fö publisher hatarozza meg, milyen nyelvre lehet leforditani.

Korabban amerikai jatekoknal ez eleg szivacs volt, mert amerikaban elö nemetekkel szinkronizaltattak a jatekokat es gondolhatod, milyen hangzasa volt.

Manapsag hala istennek a kerdeses orszagban (ebben az esetben nemetorszagban) keszülnek a forditasok, de az ottani kiado csak a munkat adja ki. A döntest nem ök hozzak!

Egyebkent a Sacred-ben peldaul olyan szineszek beszelnek, mint Bruce Willis szinkronhangja. Igaz az nemet jatek eleve :-)

Ha magyarorszagon a magyar kiado dönti el, hogy le lesz-e szinkronizalva (amit nem hiszek!), akkor majd azoknak is elküldjük. :-)

Alexease
Ez nem pesszimizmus, ez a realitas😊))))) Mas dolog "almodozni" es mas az uzlet😊

Ha magyarorszagon a magyaritas miatt 2x ennyi jatekot vennenek meg, meg akkor sem erne meg a fejlesztoknek, kiadoknak foglalkozni vele😞
A kulonbozo utilokat, tool-kat meg nem szeretik kiadni, ami ertheto is.

Ami tenyleg elerheto, megvalosithato, es van ertelme, hogy a jatekok szoveges reszeit, ha lehet kulon file-okban taroljak, kodolatlanul, modosithatoan. Szerintem mar ez is nagy segitseg lenne, es nem kerulne senkinek tobblet munkajaba, penzebe.

De ehez is, sokkal tobb alairas kellene, es nem csak magyar reszrol, hanem osszefogni meg nehany orszagot.
Amiga
Ghost Recont kapsz Hunnenkoenigtõl? Wow! Az nagy arc! :-) Imába foglalom a nevét a Mafia és a Dungeon Siege szinkronizálásért.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

dikki*yysw
Kicsi? 😊 Na várjá.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
Na kiraktam behunra is. Gyûlünk, gyûlünk.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Hunnenkoenig
jeee, most lattam, van mar linkünk is a cim alatt! :-)
Igaz picike, de azert jo!

Hunnenkoenig
Montammá, hogy utálom a pesszimista embereket? :-)
Mondjuk csak a sajat eletüket keseritik meg...

Amiga
Német nõk között is vannak gyönyörûek.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Hunnenkoenig
Na elmondom nektek, hogy ausztriaban is vannak jo nök, de azok valoban csak felig vagy egyaltalan nem osztrakok :-)

Amig Magyarorszagon, Szlovakiaban (mint ahogy valaki egyszer megjegyezte) meg a farol is azok potyognak, addig itt lampassal kell keresni öket :-)

(zarojelben hozzateszem, szlovakiaban is csak a magyar kissebbsegböl szarmazoak a jok)

/off

zaki
hmmm, már 494-nél járunk, nem rossz, nem rossz 😊

HuAn82
oks...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82
1-el én is, de csak félig volt osztrák!

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Forrest Tomee
De ne 'off'-oljuk szét a topicot.

Forrest Tomee
Hát azért én már találkoztam kellemes osztrákkal

HuAn82
"Egyébként meg tök jó dolog mikor kimentek külföldre és egy állati jó nõvel is tudok beszélgetni"

Én a német és osztrák nõket kihagyom! Valami bûn rondák. Az angoloknak csak a "jó" hírét hallottam.

hykao
Felirat elég (mert egy játéknál lehet visszatölteni), az is patch formájában, aki nem akarja, mert angolsznobbubus, az nem rakja majd fel!!!
hykao
A fiatalabbak is (még a vendéglátósok is), elõbb beszéltek németül, de még olaszul is, mint angolul.
hykao
Osztom, akár mennyire jól tud az ember, a saját nyelvén akkor is jobban szeret szórakozni.
Forrest Tomee
"Ettõl függetlenül a minõségi magyar szinkronnak örülök."

Gondolod lesz ilyen a játékokban? Mikor a TV-ben is olyan ratyi újraszinkronozzással találkozom, hogy fáj.

Elismerem, én is szivesen venném, de szerintem ez csak ábránd.

Forrest Tomee
Hát az idõsek nem, az való igaz. Én inkább a fiatalabb generációra gondoltam.

lwb
Felsõfokú nyelvvizsgám van angolból már évek óta, tolmácsként is dolgoztam egyetem elõtt. Ettõl függetlenül a minõségi magyar szinkronnak örülök.

hykao
Biztos, hogy több haszna van, mintha csak angol szöveget hall egy olyan valaki akinek fingja nincs az angolhoz.

Hát én nem tudom, a horvátoknál igen kevés csóka beszélt angolul, inkább németül, olaszul, meg persze oroszul tudogattak, de - fõleg az idõsebbek közül - olyan is volt nem kis számban, aki egyetlenegy nyugati nyelven sem értett, egyetlen szót se!!!
Forrest Tomee
"Na és vajon az nem járul hozzá az angoltudáshoz, hogyha hallod az angol szöveget, és látod hozzá magyarul a feliratot???"

Ki van csukva miközben a játékra koncentrálsz, hogy memorizálással foglalkozol.

Délen mit értesz? Horvátoknál nagyon sokan beszélnek angolul, románoknál is, szlovéneknél is. Szerbekkel nincs tapasztalatom. Egyébként valahol láttam egy statisztikát ahol benne volt amit írtam.

hykao
Na és vajon az nem járul hozzá az angoltudáshoz, hogyha hallod az angol szöveget, és látod hozzá magyarul a feliratot???

Környezõ országoktól nem vagyunk lemaradva (fõleg dél...)
Forrest Tomee
Elõre is elnézést kérek, tényleg nem kötekedésbõl mondom, de ez az aláírás petíció kicsit nevetséges. Gondoljátok, hogy ezzel fog valaki érdemben foglalkozni??
Mióta létrejöttek ezek a petíció oldalak minden apró-cseprõ ügyrõl témázgatnak az emberek. Érdekes belenézni a témákba. Kissé gyerekes.

Egyébként meg én is azzokkal a hozzászólókkal értek egyet akik azt sugallják, hogy inkább megkéne tanulni angolul ( elõbb tanultok meg, minthogy a petíció hatására hivatalos magyarosítások lesznek ), mert ez a nyelv 'lenyom' minden mást. Ettõl még nem veszítjük el az identitásunkat, magyarok maradunk, de az azért beláthatjátok, hogy egy közös EU-ban csak kell valami nyelvet találni.
Mókás mikor a mostani EU tagok féltik az állásaikat tõlünk, de nem tudják, hogy a magyarok nagy része (lemaradva a szomszédos országok mögött) nem beszél nyelveket.
Szóval inkább ezen kéne változtatni.

Egyébként meg tök jó dolog mikor kimentek külföldre és egy állati jó nõvel is tudok beszélgetni.....

lwb
No. Mindenki "megtehetné, hogy megvegye", mert akinek van pénzze arra, hogy összerakjon egy olyan gépet, amin el is indul, az valszeg ki tud köhögni még x ezret a játékra is. Nem hiszem, hogy sok olyan lenne közöttünk, akinek gondot okozna 20 ezer forint elõteremtése. A lényeg az, hogy nekünk ez a 20 ezer nagyobb érvágás, mint a nyugatiaknak. Nekiek kis kiadás, nekünk nagy.

én aláirtammár

ollie
Ja ezzel én is így vagyok.

hykao
Szerintem csak akkor kúrja el a játékélményt, ha szar (fõleg a szinkron)!!!
A szinkronizálást nem erõltetném, és a patch formájában rádobható magyarítást favorizálnám. Így eldönthetné mindenki, hogy magyar felirattal, vagy eredeti angolbubusként játszik-e...

Hunnenkoenig: azt tudod ám, hogy a hivatalos magyarítások nagyrésze az itthoni forgalmazókon múlik, kivéve az olyan eseteket, amikor a kiadó ragaszkodik a lokalizáláshoz (mert ilyen is volt!!!), vagy épp nem engedélyezi!!!
Lynx_TWL
387 szavazt nagyon kevés, gy 10000 kéne😊)

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
szvsz magyarítás elkúrja a játékélményt nekme, de azért aláírom Én is, másnak jól jön😊

๏̯͡๏﴿

bogyoka
Aláirtam én is, ezt nem hagyom ki, mert nagy szükség van rá nekem.
371. vagyok

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Hunnenkoenig
hat az logikus!

zaki
no comment