422
Játékmagyarítás petíció: Ird alá te is!
-
#302 Ok, sracok, köszi!
Közben en is keresgeltem es rabukkantam nehanyra :-)
Ugy nez ki, hogy sikerült is megtalalnunk az összes jelentös ceget :-)
Mindenkinek köszi!
A tovabbi fejlemenyekröl majd itt irok ujra! -
#301 "az Automex Kft. termékválasztékát hazánkban egyedülállóan olyan külföldi kiadói kör biztosítja, mint az Activision, CDV, Codemasters, Disney, Dreamcatcher, Eidos, Empire, SCI, THQ, Ubisoft, vagy a Vivendi Universal"
-
#300 Automex
Sztem ők a legnagyobbak itthon... -
#299 Automex sztem forgalmazó--terjesztő-kiadó -
#298 ecobit az egyik legnagyobb magyar forgalmazó. már ami a magyarnyelvű játékokat illeti. emlékeim szerint a Chrome is az ő szárnyuk alatt került ki. de a Gorky Zerot meg mintha az 576 nyomatta volna. szal az se biztos, hogy halott ötlet. -
#297 Na vigyazzunk! A forgalmazo nem az üzlet, ahol megveheted, hanem a ceg, amelyik a jatek terjesztesenek a jogaival rendelkezik.
A forgalmazonak szerzödese van az eredeti publisherrel, mint peldaul LucasArts, Sony, Atari etc. es ök intezik a szinkront, a magyar kezikönyvet, borito tervezeset, azok nyomtatasat stb. Ök lepnek azutan kapcsolatba az üzlethalozatokkal, amelyek azutan valoban kirakjak a polcukra!
nekem ugy tünik, hogy ez az 576 csak egy üzlet. De szoljatok, ha tevedek. -
Rusy #296 Jó mostmár rájöttem, de az nem kiadó mer a fejlesztó, meg a kiadó lehet sokszor ugyanaz, akkor tényleg 576 -
#295 Ja, eleg, ha honlap cimet tudtok adni. A többit mar en kinyomozom. -
#294 Igen, forgalmazok! -
#293 Ez egy fejlesztö ceg, nem forgalmazo...
Olyan kell, aki a jatekokat az üzletbe juttatja, nem olyan, aki kesziti öket. -
Rusy #292 Akkor azok a forgalmazók nem? -
#291 Magyar jatek kiadok cimei kellenenek. Olyanok, akik külföldi jatekokat magyarorszagon terjesztenek. -
Rusy #290 Játékkiadó nem? Vagy forgalmazó? -
Rusy #289 Szerintem a legnagyobb magyar kiadó a Digital Reality -
#288 milyen cim netcim vagy mi???pl 576 meg ilyenek? -
#287 Hallo?
Ez nem erdekel mar senkit? -
#286 Ma kaptam egy emailt egy holland/sved cegtöl ezzel a szöveggel:
Dear sir,
I accidentally came across your petition on the internet.
As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!
Thank you in advance,
Erik Schreuder
Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com
Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.
Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]
-
sequator #285 jaja de mindenki irja ale mindennap legalabb 2 szer kulomben tenyleg nem lesz eredmenye... -
#284 hát gratula a hozzáálláshoz, tipikus, egyébként...
nagy dolog lett volna jókat kívánni és pozitívan hozzállni a dologhoz, igaz? letört volna az ujjad, ha nem fikázol azonnal...
ez a dolog azokról szól, akik megcsinálják a magyar fordítást önszorgalomból, nekünk...
te is köztük vagy? gondolom...
és ez a petíció nem arról szól, hogy a játékokat ki veszi meg és ki tölti le... szóval még tárgynál sem maratdtál sajnos... -
sequator #283 de remelem mindenki aki meg magaban ellenzi legalabb 1szer alairja, mert hat ugy szerintem ez kutyakotelessegunk!! -
#282 Pontosan!
Sok sikert! -
#281 Köhömm...
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
(Törlést kérek!!!!!!!!)
-
#280 elnézést, sok sikert az uraknak! -
#279 Az a baj, te nem látsz ebben a témában tisztán, úgyhogy most hagyjuk is ezt az értelmetlen vitát.
Nem volt kérdés, hogy "freak és tsai szerint érdemes-e lokalizációra kérni a játékkészítőket?" úgyhogy erről most nem is tartunk vitaestet.
Befejeztük. -
#278 csak egyetlen pillanatig kéne a fejlesztők szemszögéből megnézni a problémát, és kitisztulna a kép
-
#277 együttérzek veled, de ezek tények
szvsz még Üzbegisztánban is eladnak annyit, amennyit itthon... -
#276 Persze próbálkozni lehet, de ahogy már Yoda is megmondta... -
#275 Mondjuk az tény, hogy a legnagyobb fejlesztőcégeket a a legkisebb mértékben sem érdekli ki, hol és miért petíciózik, egészségükre ! Aki beleszagolt élőben marketingbe, az tudja hogy NAGYÍVBŐL szarnak a felhasználókra. Főképp akkor, ha az ő szemszögükből azok nagyrészt "bűnözők", akik össznépileg warez-olnak és még van pofájuk általános lokalizációt követelni ! Ez reénytelen. Ha az eladási statisztikáikból ők maguk úgy döntenek, hogy a Francia és a Német mellé a Magyart is felveszik (perpé általában reménytelen), akkor talán várható változás, de addig minden szó csak falrahányt borsó... -
#274 Na ezek miatt a megnyilvanulasok miatt szegyellem, hogy az emberiseg tagja vagyok... -
#273 juteszembe, majdnem 100 darabból álló "backup" gyűjteményem eladó :) -
#272 csak elkezdtem olvasni, nem álltam le hibákat keresni
mennyibe került a nyelvvizsgád? :D
Na mindegy, nem akarok senkit baszogatni, csak gondoltam szólok, hogy ez egy halott ötlet. Ki az a marha állat, aki foglalkozik egy olyan néppel, ahol alig játszik valaki, és az a kevés is letölti, mert kell a pénz divatos napszemüvegre meg superdesign pc házra..... Vagy egyszerűen csak nincs rá pénz, de akkor meg tényleg minek? Nem jótékonysági szervezetek fejlesztik a játékokat. -
#271 és ha nem?
Nem. -
#270 Vki még a végén azt hiszi, hogy többen vannak akiknek ez a véleményük, pedig csak Blasta szólt a spanoknak, aztán jönnek csordában. -
#269 Fasza, most kössel bele! Egy felreiras miatt...
Amugy meg, ha csak ezt vetted eszre hibakent, akkor vagy en vagyok nagyon jo, vagy te nem tudsz rendesen angolul, csak jatszod itt a fejed.
Mikor kerestem olyanokat, akik megirnak angolul, akkor hol voltal?
Kritizalni azt tudtok. Faszom. Tenyleg kezd telelenni a hocipöm... -
#268 "lokalizing"
??? :DDDD
Lehet, hogy jobb is nektek ha a magyarnál maradtok :DD
de ha 1700, akkor 1700, sokkal több soha nem lesz, mert kibaszott egy hülye (és nehéz) nyelv a magyar, az angol meg egyszerű és jól hangzik
ez egy iszonyat buta petíció, még annyi értelme sincs, mint a húsevés ellen harcolni -
#267 Au revoir
Ciao
Adiós
Adeus
Úgy látom persona non grata lettem. Brühühü. -
#266 na: 1753 Signatures Total -
#264 na megyek, én is aláírom:) -
#263 Jo, akkor nem kell idejönni. Csö!
Good bye
Auf wiedersehen
Do widzenia
Sayonara
Vaya con dios -
#261 Ne lol-ozzá', hanem menj es ird ala :-)