422
Játékmagyarítás petíció: Ird alá te is!
-
#382 4380 az össz és én is aláírtam -
lachy #381 helyes -
#380 Én is aláírom a peticiot!!!!!!!!!!! -
lachy #379 4273 aláírás+ az enyém -
JancsiPapa #378 Kérlek, ez az üzlet...
Nézz a Simsre...
Gyakorlatilag 2 játékot adtak el,millió kiegészítővel - javítás,mint olyan sehol sem volt,az AUI ugyanúgy megvolt,csak új színhely/tárgy/szakma jött be.
És hülyére keresték/keresik magukat. -
DJviolin #377 4264 Signatures Total (Az enyémmel együtt) -
toswuj #376 Hello! FM 2006? mikor lesz teljes? október vége óta 0,1%ot sem javult! PLEASE!!! -
#375 minek ahhoz magyarosítás? -
#374 Bár nem ez a fóruma, és ezt a kérdést feltehetted volna a Magyaritások Portálon is, a válaszom minden esetben az, hogy nem készült hozzá magyarítás. -
tomy1000 #373 Hi all!
Motogp 2 magyarosítás kéne.
PLÍZ HELP! -
Andris91 #372 IMYke2.0.0.0-től kérdezem: a Re-volt nevű játékot mivel magyarosítottad? -
gator #371 3969 -
#370 SLR???? -
#369 Az én véleményem pedig az, hogy amíg olyan játékokat írnak a tisztelt fejlesztők, hogy nem győzöm letölteni hozzá a peccseket, addig nem fogok, - vagy csak kivételes esetben - játékot venni. Ugyanis ahhoz a tízezreshez, amivel fizetek, nem kell semmilyen hibajavító, ugyanis az a pénz hibátlan. Akkor miért nem kap az ember hibátlan árut???? Ha pedig nem tudnak hibátlan gamét csinálni, akkor adják 4-5000 ft-ért, az még kibírható. De nyugodtan megerőltethetnék magukat a pénzünkért, mert sírni azt tudnak rendesen, hogy mennyire sok a warez! Ha így folytatják, akkor sok is marad!! -
Andris91 #368 kb. 100 embernek szólhatok hogy írja alá... -
#367 Sajna, nagyon soknak...
A warez-téma... Örök marad. (Ahogy Lenin is )
Én sem veszek meg minden Játékot (így, nagy kezdőbetűvel - szokásomhoz híven). A gyenge játékokat megszerzem így-vagy úgy, megnézem fordíthatóak, közlöm a nagyérdeművel, vagy lefordítom / lefordítjuk oszt csá! Ennyit érnek.
De közben ott figyel a gépem melletti dobozban a Diablo 1 + Hellfire, a Baldur's Gate 1 Collector's Edition, a DarkStone, a NOLF-sorozat 1. és 2. része, az Unreal 1 GOTY és az Unreal Tournament 1 GOTY, az Alien vs. Predator 1 GOLD, Delta Force 1 és 2, Wheel of Time díszdobozos verzió, Heroes 3 és kiegjei, Imperium Galaktika 1-2, StarCraft 1+BW, Vampire: The Masquarade ...(ennyi jutott eszembe...)
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Andris91 #366 Mennyinek kell összegyűlnie? -
Andris91 #365 Aláírtam! -
#364 Hat az biztos, hogy nem :-)
Te vagy a kiraly!!!!! -
#363 Még egy picit vissza térve a Teljes Játékokhoz. Szerintem a gyártók csak akkor érdemelnék meg a teljes összeget, ha olyan játékot dobnak piacra amiben nincs annyi hiba mint a mai játékokban. Nem hiszem el, hogy ez olyan nehéz lenne, dolgoznak rajta még 1 hónapot és a nagyrésze kivan javítva. A mostani játékok tele vannak hibákkal, sorra jönnek a javitó patchek. És akkor egy ilyenért fizessek 12 ezer forintot vagy többet? Akkor inkább felmegyek egy warez oldalra és letöltöm. Ha nem nyújtanak a vásárlóknak olyan játékot amiben elhanyagolható hibák vannak, addig nem fogok pénzt szánni rájuk. Ezt még muszáj volt elmondanom. -
Kraptor #362 Nem azt mondtam, hogy fognak csinálni magyarosítást, csak annyit, hogy nagyobb az esély, úgy mint így, szerintem, de még így sem garantált. Persze, hogy sok a zsákbamacska, én pl ezért játszok majdnem csak MMO játékokkal. Azokat kitudom ingyen próbálni és ha megtetszett, akkor előfizetek, ha meg nem, akkor nem veszítettem semmit. Na vissza az eredeti témához. -
#361 Ja, még annyit akartam, hogy abban viszont nem értek egyet, hogy ha mostantól minden harmadik gamer megveszi a cuccot, akkor fognak csinálni magyar verziót, vagy netán kiadnak valami extra editor toolt. Magyarország még akkor is kicsi piac, ha mindenki megveszi a cuccot. Hány gamer lehet az országban? 10-20ezer? Ez nem piac.
Lengyelország vagy oroszország még nagyobb, azt mégsem láttam ilyen language pack-eket... -
#360 Egyetértek Raptorral, hogy csúnya dolog más kemény munkáját warezről letölteni és úgy használni, játszani. Ez kb olyan, mintha az én programjaimat, amiket hónapokig irtam fogná a cég, és használná, de nem fizetne érte. Kb énis verném a fejem a falba - vagy másét.
Igy - már csak szolidaritásból is - megveszem és meg is vettem azokat a játékokat, amik igazán tetszettek és hosszú időre kellemes élményt nyújtottak. Lásd Thief széria, Diablo2 (2 példányban is bnöm miatt - bnet - :), stb.
Azonban a lent emlitett árak miatt kérem senki ne várja el tölem, hogy 10ezer ft-ot (vagy 8-at, vagy 12-öt) adjak egy zsákbamacskáért, amit lehet - és az esetek nagy részében - fél nap alatt megunok. Ez nyilván az én hibám is, 16 évesen még marioval is eljátszottam hetekig - hiába, c64-en nőttem fel. Ellenben ha tetszik a játék, egy igazán remek, pöpec kis game, akkor megyek és megveszem, ennyivel tartozok a fejlesztöknek, és magam is büszke vagyok, ha a polcon ott figyel a doboz.
A havi 130-150 ezer kiadásom mellé azonban nem tudok bevállalni még 2-3x 10ezret gamere, márpedig ilyen mennyiségben jönnek ki az új játékok.
Ellenben ha tényleg megtetszik, és úgy döntök megveszem : valóban kimarad 2 mozi, meg egy-két gyorsulási verseny (benzin spórolás :), aztán kész. A meki nálam nemtéma, kajajegyből megy :) -
Kraptor #359 Hát nagyobb a valószínűsége, mintha semmit se vennének az emberek. Én a Mecit meg mozit, csak példának hoztam fel. Mindenki azt gondol helyébe, amit akar. Ha a játék meg nem érdemli meg, hogy megvásárold, akkor attol még nem kell ellopni. -
#358 Hát a game-ek árát én is sokallom mert nekem a szüleim véletlenül sem vennének nemhogy gémet,de a gépbe semmit sem mindent magamnak kell összegyűjteni az ösztöndijjamból.
Ami nem sok mert kapásból a fele elmegy netre.
Sporolok-sporolok azt majd ha fútja veszek gamet. -
gazdi #357 Ugye te sem gondolod komolyan, hogy ha a játékosok fele 2-3 havonta megvesz egy játékot, attól több magyarítás lesz?
Én a 8000Ft-os árat sem nevezem elfogadhatónak, figyelembe véve az előállítási és terjesztési költségeket, valamint a saját, átlagosnál szerencsére valamivel magasabb fizetésemet.
Ja, és nem "zabálok Mecibe" egyáltalán (nem anyagi okokból), és nem járok naponta moziba. És ha választani kell, én bizony otthonhagyom a gépet töltögetni és elmegyek moziba. Egy játék érdemelje meg (történettel, élménnyel, játékidővel) azt, hogy megvásárolom.
És még valami ha már őszinteségi rohamom van: annak ellenére, hogy én elsőre nem boltban szerzem a játékokat, magyarításokat készítek hozzájuk. Ne keressünk összefüggést ott, ahol nincs. Üdvözlöm a BSA többi szürke eminenciását is :) -
Kraptor #356 Nem kell annyi játékot venni és kész. Tudom, hogy ez gáz, de nem tudsz ellene tenni semmit. Nem azt mondtam, hogy könnyen minden hónapban tudsz venni játékot, de ha kihagysz mozikat és nem eszel annyi pizzát vagy hamburgert, akkor 2-3 havonta tudsz venni egy játékot és az azért nem olyan rossz arány és legalább így lesz valami remény is, hogy több magyarosítás lesz, mert több játékot vesz az ember. Mondjuk a konzol játékok, azok elég drágák meg mostanában már az új PCS játékok is...50 dolcsi azért még kinnt is 50 docsli. Régebben egy 10sel olcsóbban adták kinnt is a játékokat. Na mindegy, én úgy vagyok vele, hogy nem sok játékot veszek és inkább MMO játékokkal játszok, mert a 2000-3000 Ft azért jobban hangzik és még jól le is köt sokkal tovább mint bármely más játék. Ez már nagyon off volt... -
#355 Nem mintha ez eddig neked probléma lett volna :)
Olyan editort úgysem irnak neked, mint én :)
Egyébként grats, ügyi vagy, hogy keresztül vitted. Csak igy tovább! (próbáld ki a Painkillert)
Kraptor : arról nem beszélsz, hogy mig külföldön (német o, usa, stb) az átlagfizetés 1%-ból meg lehet venni egy játékot, addig itt a 10%-ából? Nemmindegy, hogy egy 100ezres fizuból költök 10-et egy játékra, vagy 5-800ezresböl. -
Kraptor #354 Én csak annyit fűznék hozzá, hogy ha ennyien akarjátok, hogy legyen magyarosítás, akkor annyit megtehetnétek, hogy legalább a kevenc játékaitokat megveszitek és nem letöltitek. Ez a minimum szerintem és ha megnézzük az árait, a "hyped" játékokon kívűl a többinek elég elfogatható az áruk, pl Far Cry 8000e. Nem mész el moziba és nem zabálsz a Mecibe egy hónapig és máris megtudod venni. Ez csak mind az ÉN VÉLEMÉNYEM! -
#353 Kira.Csak igy tovább. -
#352 Ja és azt, hogy szégyen, hogy a Románul is lehet játszani azt arra értettem. hogy ott sokkal több szegényember van. És sokkal kevesebben játszanak. -
#351 Freak azért nem veszik magyarországon a játékokat olyan hatalmas számban, mert egy új játék 10 ezer Ft felett van és ha megnézed egy átlag magyar havi keresetét erre már nincs pénze, hogy két vagy ez esetben egy játékot vegyen havonta sokkal több mindenre kell gondolni. Ez csak segítene, hogy megvegyék a játékokat. És mivel már az Unióban vagyunk ezt azért kötelező lenne már bevezetni a játék fejlesztő cégeknek. Elég szégyen, hogy még Románul is lehet játszani, Magyarul meg nem. Én 100% támogatom a peticiót!! -
gazdi #350 Ez szép! Végre valami kézzelfogható eredmény, lehet feltenni a petíció oldalára :)
grat a kitartáshoz, Hunnen! -
#349 Nem fogjatok elhinni sracok!!!!
A Restricted Area fejlesztöi az keresemre beleegyeztek, hogy egyböl a megjelenesi napon egy olyan toolt hoznak nyilvanossagra, amivel a jatekbeli szövegeket lehet szerkeszteni/forditani!!!!
Örület! Ilyen gyors reakcioval es ilyen pozitivan, meg nem talalkoztam.
Aki a jatekot nem ismerne, annak egy kis leiras:
A Restricted area egy Diablo-hoz hasonlo jatek, de sci-fi környezetben es igazi, lebilincselö törtenettel.
A jatek 2083-ban jatszodik es mutansok ellen kell küzdenünk egy Blade Runner hangulatu vilagban.
A jatek ötvözi a Diablo megjeleneset es a Deus Ex szintü törtenetet.
Restricted area nemetül
Restricted Area angolul -
#348 AZ ,egész korrekt simán mindenkinek jó lenne -
#347 AZ SMS webes jó ötlet! -
Jani-B #346 Mi pedig köszönjük NEKED, hogy időt és fáradtságot nem kímélve foglalkozol az üggyel. thx -
#345 Az emailben csak elmondtam, hogy ki vagyok, mi vagyok es miert irok, es megkertem öket, hogy olvassak el a peticiot.
Abban benne all, hogy mi megcsinaljuk hobbybol is, csak adjak ki a szükseges toolokat.
Üzletröl szo sem volt az emailekben, sem a peticioban. -
#344 Egyetértek! 100% hogy megtérülne ha csak a magyarar szöveget fordítanák le , vagy ezzel foglalkozhatna egy kis magáncég mondjuk játékonként 1 1000-es, tuti megvenném minden játékhoz, mondjuk kellene egy jó msolásvédelem is hozzá! Vagy egy sms-vebes honlap ami ultragyorsan fordítaná a jatekokat, ehhez tárhely annyira nem kell csak ember és szerintem aki akar így szerezhetne egy angol , német sstb tudásával egy kis zsét.... -
#343 A kiadók egy fityinget sem fognak magyarításra költeni, amíg ilyen kis példányban veszik itthon a programokat.