422
Játékmagyarítás petíció: Ird alá te is!
-
#179 én véletlenül kétszer regeltem magam
egyszer a nick-el, egyszer meg a valóssal
ez mennyire baj ???
-
#178 már 1007 :) -
#177 Már 1002 -
#176 eddig pont 1000 aláírás érkezett :) -
#175 IP cimeket nem jegyez fel, csak email cimeket. Azt is csak akkor, ha megadja az illetö.
Ez a peticio nem hivatalos es a celzott szemelyek nem nezhetnek bele, csak ugy, ahogy te.
Ez csak egy medium, ahol össze lehet gyüjteni az alairasokat. Azokat nekünk kell azutan managelni, hogy el is jusson azokhoz, akiknek szantuk!
Szoval nyugodtan lehet több alairas, de a komolysag megtartasa vegett en is azt javaslom, hogy csak valos neveket irjatok oda!
Köszi mindenkinek! -
#174 már van 785, gratula -
#173 Ez nem a ValóVilág szavazóműsora eheh. Ugy marad meg komolynak a dolog ha egy azonos IPről nem 100 különböző, esetleg kitalált név alatt szavaz valaki ;] -
#172 Felül a cim alatt is van egy "Ird ala te is" nevü link!
Ha rakattintasz, odajutsz. -
#171 Húgom is aláírta. :)
745. -
#170 De, őrült nagy hiba volt. -
maxius #169 Ugye nem baj, hogy előre írtam a keresztnevem az aláírásnál? -
Yskam #168 1-es lapon van egy link -
maxius #167 Mit és hol kell aláírni? -
#166 Ehhez csak azt tudom hozzáfűzni ,hogy nem mi keresünk szarul , hanem azt ,hogy nálunk milyen drága a M'CDonnaldS:D -
Yskam #165 2-3 perc alatt 5-6 aláírás eeeez iigggeeeen -
#164 na,aláírtam én is. -
#163 Hat nem sok ertelme van ugyanazzal a nevvel ketszer alairni, de alairhatod a hugod, öcsed, nagynened nevevel is! :-) -
#162 Bocs az offokért! -
#161 Igaz csak kettő....meg a haverjaik, de azok, meg nem rokonok.... -
#160 Egyébként kétszer nem lehet egy névvel szavazni, igaz?
Hajrá magyarok....! -
#159 :D Nekem sok amcsi rokonom is van. :D Azokat hallanátok. :D -
#158 Ne is mond! Én ismerek töb amerikai magyart, hát nagy LoL amikor megpróbálnak magyarul beszélni :DDD -
#157 ez az igazi magyar hozzáállás. :) -
#156 Magyarországra értettem.
Hehe, meghallgatnék egy olyan játékszinkront, amit Amerikában élő magyarokkal szinkronizáltattak, LOL. -
#155 Má mekkapta :-) -
#154 Hala istennek vannak meg almodozo emberek, különben meg mindig köbaltaval rohangalnank!
Egyebkent meg lehet, hogy feltik a szinkron toolokat, bar nem ertem miert!
Ha egy mod szerkesztöt ki tudnak adni, ami lenyegesen több melo es tulajdonkeppen azzal az egesz jatek fejlesztöi tooljanak a sovany verziojat adjak ki, akkor egy szar kis szövegeditor nehogymar olyan nagy dolog legyen... -
#153 hykao:
Lehet, hogy magyarorszagon az ottani kiadoktol függ, de gondolom ezt az anyavallalat belsö rendszere hatarozza meg.
Mindenesetre a toolokat biztos, hogy az anyaceg bocsajtja rendelkezesre.
A nemet forditasoknal peldaul mindenhol ugy van, hogy a fö publisher hatarozza meg, milyen nyelvre lehet leforditani.
Korabban amerikai jatekoknal ez eleg szivacs volt, mert amerikaban elö nemetekkel szinkronizaltattak a jatekokat es gondolhatod, milyen hangzasa volt.
Manapsag hala istennek a kerdeses orszagban (ebben az esetben nemetorszagban) keszülnek a forditasok, de az ottani kiado csak a munkat adja ki. A döntest nem ök hozzak!
Egyebkent a Sacred-ben peldaul olyan szineszek beszelnek, mint Bruce Willis szinkronhangja. Igaz az nemet jatek eleve :-)
Ha magyarorszagon a magyar kiado dönti el, hogy le lesz-e szinkronizalva (amit nem hiszek!), akkor majd azoknak is elküldjük. :-) -
#152 Ez nem pesszimizmus, ez a realitas:)))))) Mas dolog "almodozni" es mas az uzlet:)
Ha magyarorszagon a magyaritas miatt 2x ennyi jatekot vennenek meg, meg akkor sem erne meg a fejlesztoknek, kiadoknak foglalkozni vele:(
A kulonbozo utilokat, tool-kat meg nem szeretik kiadni, ami ertheto is.
Ami tenyleg elerheto, megvalosithato, es van ertelme, hogy a jatekok szoveges reszeit, ha lehet kulon file-okban taroljak, kodolatlanul, modosithatoan. Szerintem mar ez is nagy segitseg lenne, es nem kerulne senkinek tobblet munkajaba, penzebe.
De ehez is, sokkal tobb alairas kellene, es nem csak magyar reszrol, hanem osszefogni meg nehany orszagot. -
#151 Ghost Recont kapsz Hunnenkoenigtől? Wow! Az nagy arc! :-) Imába foglalom a nevét a Mafia és a Dungeon Siege szinkronizálásért. -
#150 Kicsi? :) Na várjá. -
#149 Na kiraktam behunra is. Gyűlünk, gyűlünk. -
#148 jeee, most lattam, van mar linkünk is a cim alatt! :-)
Igaz picike, de azert jo! -
#147 Montammá, hogy utálom a pesszimista embereket? :-)
Mondjuk csak a sajat eletüket keseritik meg... -
#146 Német nők között is vannak gyönyörűek. -
#145 Na elmondom nektek, hogy ausztriaban is vannak jo nök, de azok valoban csak felig vagy egyaltalan nem osztrakok :-)
Amig Magyarorszagon, Szlovakiaban (mint ahogy valaki egyszer megjegyezte) meg a farol is azok potyognak, addig itt lampassal kell keresni öket :-)
(zarojelben hozzateszem, szlovakiaban is csak a magyar kissebbsegböl szarmazoak a jok)
/off -
#144 hmmm, már 494-nél járunk, nem rossz, nem rossz :) -
#143 oks... -
#142 1-el én is, de csak félig volt osztrák! -
#141 De ne 'off'-oljuk szét a topicot.
-
#140 Hát azért én már találkoztam kellemes osztrákkal