422

Játékmagyarítás petíció: Ird alá te is!

• KG21
    épp most szedegetem én is a mafiát, gondoltam megnézem mégegyszer az új masinán.
  • M@TriX
    133. Én is aláfirkantottam, mert szerintem az angol verzió után egy újabb élmény végigvinni magyarul is a játékot. (Pl.: most a Mafia-t raktam vissza mert még most is megizzasztja a hardvereket. Leszedhettem hozzá a magyarítást én nagyon fílinges az egész. Szuper egy játék.)
  • nagykispeter
    134
  • malter
    hát sztem kéne pár ezer:(de ha nem is gyülik össze,akkor is megfordul a fejükben,eléggé piszkál,hogy van már sok gaméban,szlo,jugo,stb csak magyar nem
  • malter
    131:)
  • zaki
    és mit gondoltok mennyi aláírást kellene kb összegyűjteni ahhoz, hogy legyen is ebből valami?
  • Rusy
    Nagyon jó ötlet, szerintem is a tool-ok elérhetők, de max az ilyen szorgos rendes emberek mint hunnenkoenig, i2k, hykao stb. fordítanának továbbra is, nem hiszem hogy pl cégek alakulnának fordításra...
    Na megyek írom alá...
  • Hunnenkoenig
    Most 104 van!

Mindenkinek köszönjük, aki eddig alairta es aki meg alairja!
    Aprilis vegeig meg lehet terjeszteni! :-)
  • zaki
    és az mikor volt?
  • antijedi
    legalábbis nekem ezt irta utoljára :)
  • antijedi
    96 asszem
  • zaki
    na, hány aláírás van már?
  • KG21
    már bocs de a 11. éppen pont én voltam
  • PLaci #46
    Aláírtam, és "terjesztem az igét" a dc-n is...
  • Duzsuki
    Hát ez az Én éppen tegnap vettem egy 2000-es játékot és még mindig csak Német és Angol nyelven elérhető. Jó lenne ha legalább az ijen régi játékok magyarítva lennének, mégha nem is teljesen, hanem csak a feliratok a szinkronok nem zavarnak ha angolul beszélnek. Ha angol akkor legalább valameggyire tanulom a nyelvet.
  • ollie
    Ja és még azt hozzátenném, hogy csak az ugráljon magyarosítás ügyben, aki meg is veszi a játékokat.
  • ollie
    Az már más téma, ugyanis a magyar fejlesztők adnak ki magyar patch-et a játékaikhoz.
  • hykao #42
    ...sajnos alapvetően úgy szoktak megjelenni (mivel ez nem a fejlesztők kénye-kedve szerint történik, hanem a kiadók elképzelései szerint)
  • ollie
    Emberek! Mostantól viszont tessék megvenni az összes játékot és ne warezoljatok, mert csak akkor ér ez az egész valamit! Ugyan is ha a fejlesztők azt látják, hogy itthon mindenki warezol orrba-szájjba és alig van eladás, akkor sz*rnak az egész petícióra nagy ívből! Tehát előszőr tessék megvenni a játékokat!
  • Johnyy
  • harczSuli
    sőt, a magyar fejlesztések is csak angolul jelenjenek meg!!
    bah :/
  • Johnyy
    A magyarosítás akor is egy nagyon jó dolog!!!
    Igazából a játékoknál inkább arra lenne szükség hogy a szöveg az írott anyag legyen magyar , én kifelyezetten imádom azt ha egy játékban magyarul írják ki a szöveget és angolul szövegelnek. Tehát mondjuk megjelenne egy játék,, a kiadók kiadják a toolokat és egy magyar cég lefordítja annak szövegeit és egy kis 200 megás cd- forgalomba hozza
    és mondjuk elkér érte 2000 ft- én akkor az összes játéknak megvenném ami csak létezik és a készítői(márminta fordításnak )is totál jól járnának. Hunnnenkönig: Nagyon jó ötlet!!, figy lehet már megtettted de a magyarosító oldalak szerkeztőinek küldj már gy mailt hogy rakják ki 200méteres betűvel hogy mindenki irány szavazni, áprilisig annak a 10 000 000 magyarnak muszáj letennie a voksát!!!!!!!:) Én már nemtom hanyadiként szavasztam de ha már verseny akkor sztem hun a 1. nem?
  • ollie
    jó ötlet
  • Cat #36
    én sem tudok teljesen egyetérteni ezzel
    magyarul még szinte semmit nem játszottam, már csak azért sem, mert ha volt is, 2 hónappal az angol verzió után

tanuljon meg mindenki angolul
  • [HUN]PAStheLoD
    ha már nyelv .. legyen petíció azért is hogy mindenki megtanuljon 20éves korára angolul úgy hogy aztán már bezárhassuk a csak magyar nyelvű intézményeket :]
  • tigeroo
    felvettem! 44.:"Name Comments / Megjegyzés
    46. ádám, aki magyar! gyerünk magyarok!/ let's go hungary!!!
  • Árnyvadász
    Ha már verseny. Én 11.
  • Yan
  • insp
    Szép kezdeményezés!

Morrowindet kiemeljem a várólistán? (OFF: Freemail egy hulladék -ma kaptam meg a leveled, úgyhogy csak most tudom megköszönni: KÖSZI!)

P.S: szerintem vannak játékok, amik viszont elég bután hangzanak magyarul: lásd: Homeworld 2
  • grebber
    Remélem a STALKER-t már magyarul tolom végig!! :D
  • Coco
    én is "aláírtam" :)
  • artschi
    31. :)
  • Kurty
    30. lettem! :D Remélem lesz haszna!!!!!!!!!
  • Kurty
    30. lettem! :D Remélem lesz haszna!!!!!!!!!
  • grebber
    Remélem ez a peticio elér majd valamit!!!!!!!!!!!!!!!
  • Evin
    Mégis sikerült.
    Örülök, hogy hozzájárulhattam. (20.)
  • Evin
    Gondom van! Kiírta, hogy 20. ..., és hogy nyomjam meg az Approve ? gombot, de utánna elszállt az oldal. Ennek ellenére felvette, vagy próbáljam újra?
  • ricsi1
    neke mnekm jó a link!
  • Hunnenkoenig
    Lehetne meg egy ekezetet is az "a" betüre tenni?
    Köszönöm szepen! :-)
  • Hunnenkoenig
    Yippie, kivastagitottak a cimet!
    nekem nem sikerült a tema letrehozasanal...