Magyarítás Petíció!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Minnél többen írjatok a magyar miniszterelnöknek.
Internetes naplója van (blog), ha sokan írtok neki,
akkor segíteni tud.
A 25 tagú Európai Unió hivatalosan 20 nyelvû.
(több uniós országban azonos nyelvet használnak :
Németország - Ausztria, Görögország - Málta, ...).
Azt kell hangsúlyozni, hogy milyen hasznos, ha minden
játékszoftver 20 nyelvû felirattal jelenik meg.
Az ugyanis kiváló a nyelvtanuláshoz is.
Mert csak át kell váltani egy másik nyelvre és
játszva lehet tanulni egy másik ország nyelvét !!!
Az Európai Unió a Microsoft céget is kötelezte arra,
hogy csak olyan Windows jelenhet meg az Európai Unióban,
amely az európaiaknak megfelel.
Ugyanígy lehet kötelezni a játékszoftver gyártóit is,
hogy csak 20 nyelvû játékokat árulhatnak Európában.
Sokan írjatok a miniszterelnöknek is, hogy tudja meg, hogy a
magyar játékosok többsége mit szeretne,
hogy milyen fontos a magyar nyelv ápolása, a játékokban is.
Meg lehet írni neki, hogy olvassa el ezt a fórumot is.
Az jó, ha valaki tud más nyelvet is, de Magyarországon a
magyar nyelv ápolása és fejlesztése a fontos,
külföldön meg egy másik nyelv ismerete is hasznos lehet.
A 20 nyelvû játékokkal majd könnyebben meg lehet tanulni
más nyelveket is.
A magyar parlamenti képviselõknek is vannak gyerekei, unokái,
õk is szeretnének magyarul játszani.
Akik ismerik a képviselõk gyerekeit, azok nekik is szóljanak,
hogy a képviselõ szüleik intézzék el az Európai Parlamentben,
hogy minden európai uniós ország nyelvén forgalomba kerülõ
játékokat lehessen csak forgalmazni.
Nagyon fontos a magyar nyelv használata is. 😊
Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!
Azért kapják a nagy fizetésüket, hogy képviseljék a magyarok érdekeit.
Intézzék el, hogy Európában csak olyan játékok kerülhessenek
forgalomba, amely a 25 Európai Uniós tagország összes nyelvére le vannak
fordítva !!! Különben nem hozhatják forgalomba Európában a játékaikat.
Egyetlen játékkiadó sem engedheti meg magának, hogy kiszoruljon,
a világ legnagyobb, fizetõképes piacáról, az Európai Unióból.
Európai Unió : ~ 450 millió polgár.
USA : ~ 280 millió polgár.
Az Európai Unió alkotmányában szerepel, hogy mind a 25 tagország nyelve
egyenrangú. Csak a játékoknál is érvényesíteni kell ezt az alaptörvényt.
A többi 25 ország többsége is érdekelt ebben!!!<#wink>#wink>
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Az általam most megrendelt Oblivion 59 USD, a Collector's Edition 69 USD....
DB
A ti kung-futok nem erős!
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Arról nem is beszélve, hogy nyelvtudás nélkül hogy multizol olyan gameval ahol nincs vagy csak szar magyar szerver van? Láttam már olyat hogy a külföldieket anyázta meg szidta magyarul...szánalmas volt.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Tanulj meg angolul petíció" A többnyelvûség nem ártalmas, max rádfogják, hogy pedál vagy.
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
Tetszik, vagy sem: angol vagy német vagy akár egy harmadik Európai nyelv nélkül az EU-ban szánalmas kisebbség az ember! 😞( már ha bármi olyanhoz szeretne kezdeni, amivel kitörhet a saját faluja/kerülete határain.
Az angol megtanulása a gamereknek: az igazi kellemes+hasznos ötvözése!
DB
Kár, hogy "ellenaláírás" nincs. Hogy is képzelhettétek ezt komolyan? Mo. warez tekintetében szerintem benne van a világ top10-ben, és majd ennek tudatában még fordítgassanak is? Meg hangokat is vegyenek fel? Halász Sámuel?
Ma már olcsó egy nyelvtanfolyam....és akinek még netje is van tényleg könnyen megtanulhatna angolul, na meg ott van az ISKOLA is ahol már a rendszerváltás elõtt is oktattak angolt második nyelvként azóta pedig az elsõ. Dehát valaki nem tanult hanem otthon dúmozott azt nem ért rá igealakokat tanulni -.-
Szerintem ha valakinek valamiért nagyon fontos a magyarítás annak megteszi az ilyen honosító mûhelybõl kikerült izé is....habár láttam már egy-két gagyit azóta nem foglalkozok velük. Na meg olyan hülyegyereket is aki leszedte a magyarítást, mégse olvasta el hogy mirõl is szólt a játék, csak nyomult shotgunnal tovább.
Meg aki nem angolt tanult elsõ nyelvként : hát szedje le a német verziót és örüljön a Kopfschlussnak.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
I\'m forever blowing bubbles,Pretty bubbles in the air,They fly so high,They reach the sky,Then like my dreams they fade and die,Fortune\'s always hiding,I\'ve look everywhere...UNITED!UNITED!
Nem kötözködés, a legkésõbb az egyetem végi önéletrajz-íráskor döbben rá sok ember, hogy basszus de jó lett volna...
Az, hogy az összes angol nyelvû filmet/zenét/játékot/könyvet/újságot/honlapot eredetiben is élvezheted, már csak hab a tortán!
DB
Az viszont tény, hogy az átlagfizetés kb 6-8szorosa az itthoninak, szóval még ez az 50-80 EUR is triviális nekik...
(mióta Írországban élek én is veszek eredeti játékokat rendszeresen, kb a havi fizum 1,5-3%-áért.... teljesen egyértelmû hogy ennyiért (2-3%) otthon is megvennék a legtöbben!)
DB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
<#nyes>#nyes> mondjuk engem aztán nem érdekel különösebben 😄DDDDDD
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
amugy meg szerintem aki nem tud olyan szinten angolul hogy elboldoguljon egy játékkal, az vegyen inkább nintendot. ismételten nem kötözködni szeretnék de azért ez kicsit tulzás 😄 persze ha bejön a dolog annál jobb és büszke is leszek kis hazánk gamer társaságára hogy sikerült elérni valamit a mocsok amcsikkal szemben 😄
ma még csak a játékpiac lesz a mienk, holnap az egész világ... 😄
Nézz a Simsre...
Gyakorlatilag 2 játékot adtak el,millió kiegészítõvel - javítás,mint olyan sehol sem volt,az AUI ugyanúgy megvolt,csak új színhely/tárgy/szakma jött be.
És hülyére keresték/keresik magukat.<#gunyos1>#gunyos1>
képek az FM2007-ből a toswuj.uw.hu oldalon! R.I.P. Puskás Ferenc!!
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Motogp 2 magyarosítás kéne.
PLÍZ HELP!