Magyarítás Petíció!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Judit
1989

Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...

Hunnenkoenig
Neked meg biztos kiegyensulyozott boldog eleted van....

magus
tiszta Amerika, tiszta Amerika. Népbutitas, agymosás. Rabszolga vagy, minek irod ala, ugyse jutsz vele semmire.

cSuwwi
30000 feletti

shit happens

Hunnenkoenig
A nagyobb jatekos lapoknak elküldtük es ki is raktak (csak az egyik nem....asszem a hardwired)

Azert meg lehet, hogy gyorsan elküldöm az online ujsagoknak is...
Jo ötlet :-)

ollie
Hány reg van az SG-n?

Egyetértek. Hisz csak az találkozik a peticióval aki a forumra jön és azok közül is az, aki veszi a fáratságot és benéz (meg persze alá is írja). Ha több helyen megjelenne a petició akkor többen aláírnák...szerintem....

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Alexease
Ha beszelnetek az SG, HC, HW, PC Dome, Jatekok.hu, GS stb. hirszerkesztokkel hogy jelenjen meg mindenhol mint hir, vagy kiemelt hir, lehet hogy tobben raharapnanak. De lehet, hogy ha altalanos internetes hirujsagoknak is elkuldozgetnetek a leirast, a linket lehet hogy onnan is egy-ketto kirakta. Fel ora osszedobni egy altalanos levelet, es elkuldeni mindenhova. Igyen van😄DDDD Non-profit a dolog - egyelore😉 - nem hinnem hogy gond lenne kirakni mint hirt.
Vicking
naná

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

lwb
én már rég aláírtam... szerintem kb ennyien látogatják a topicot, szal az a 10 000 egy picit sok. persze jó lenne, de hát ...

Rambo [OBI]
Legyenek magarítások!

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom

ricsi1
1856 van még csak?(most írtam alá")

zaki
nem rosszindultaból mondtam, de tényleg...

azért én is meglepõdtem, hogy csak ennyien írták alá, én legalább 10 ezer emberre számítottam minimum. lehet, hogy sokan lusták voltak kitölteni pár adatot, biztos nem volt rá kõkemény 1 perc idejük

Hunnenkoenig
Ja, a szmajli lemaradt, de azert almodozni lehet, nem?

Egyebkent siralmas, hogy csak ennyi jött össze...

Mi sem egyszerûbb: copy és paste...
zaki
ezt nem mondod komolyan? 😊 ha másgél hónap alatt alig 2000 aláírás jött, akkot hogy jönne 2 nap alatt néhány ezer? 😊

Hunnenkoenig
Egyelöre meg gyüjtjük az alairasokat honap vegeig. Utana megy a kiadoknak. Addig jo lenne meg nehany ezer alairast összeszedni!

Vicking
Aláírva.... Azért, az aláíró oldalon illene a gombokat is magyarosítani.....

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.

nah aláírtam énis....
amugy most milyen stádiumban van a dolog?

football without ultras is nothing

grebber
Remélem hogy lesz belöle valami!!

Next PC upgrade: 2022

Hunnenkoenig
Ok, sracok, köszi!
Közben en is keresgeltem es rabukkantam nehanyra :-)

Ugy nez ki, hogy sikerült is megtalalnunk az összes jelentös ceget :-)

Mindenkinek köszi!

A tovabbi fejlemenyekröl majd itt irok ujra!

NeoMaN
"az Automex Kft. termékválasztékát hazánkban egyedülállóan olyan külföldi kiadói kör biztosítja, mint az Activision, CDV, Codemasters, Disney, Dreamcatcher, Eidos, Empire, SCI, THQ, Ubisoft, vagy a Vivendi Universal"

NeoMaN
Automex
Sztem õk a legnagyobbak itthon...

NeoMaN
Automex sztem forgalmazó--terjesztõ-kiadó

lwb
ecobit az egyik legnagyobb magyar forgalmazó. már ami a magyarnyelvû játékokat illeti. emlékeim szerint a Chrome is az õ szárnyuk alatt került ki. de a Gorky Zerot meg mintha az 576 nyomatta volna. szal az se biztos, hogy halott ötlet.

Hunnenkoenig
Na vigyazzunk! A forgalmazo nem az üzlet, ahol megveheted, hanem a ceg, amelyik a jatek terjesztesenek a jogaival rendelkezik.

A forgalmazonak szerzödese van az eredeti publisherrel, mint peldaul LucasArts, Sony, Atari etc. es ök intezik a szinkront, a magyar kezikönyvet, borito tervezeset, azok nyomtatasat stb. Ök lepnek azutan kapcsolatba az üzlethalozatokkal, amelyek azutan valoban kirakjak a polcukra!

nekem ugy tünik, hogy ez az 576 csak egy üzlet. De szoljatok, ha tevedek.

Jó mostmár rájöttem, de az nem kiadó mer a fejlesztó, meg a kiadó lehet sokszor ugyanaz, akkor tényleg 576

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Hunnenkoenig
Ja, eleg, ha honlap cimet tudtok adni. A többit mar en kinyomozom.

Hunnenkoenig
Igen, forgalmazok!

Hunnenkoenig
Ez egy fejlesztö ceg, nem forgalmazo...

Olyan kell, aki a jatekokat az üzletbe juttatja, nem olyan, aki kesziti öket.

Akkor azok a forgalmazók nem?

Hunnenkoenig
Magyar jatek kiadok cimei kellenenek. Olyanok, akik külföldi jatekokat magyarorszagon terjesztenek.

Játékkiadó nem? Vagy forgalmazó?

Szerintem a legnagyobb magyar kiadó a Digital Reality

grebber
milyen cim netcim vagy mi???pl 576 meg ilyenek?

Next PC upgrade: 2022

Hunnenkoenig
Hallo?
Ez nem erdekel mar senkit?

Hunnenkoenig
Ma kaptam egy emailt egy holland/sved cegtöl ezzel a szöveggel:

Dear sir,

I accidentally came across your petition on the internet.

As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!

Thank you in advance,

Erik Schreuder

Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com

Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.

Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]

jaja de mindenki irja ale mindennap legalabb 2 szer kulomben tenyleg nem lesz eredmenye...
Slow
hát gratula a hozzáálláshoz, tipikus, egyébként...

nagy dolog lett volna jókat kívánni és pozitívan hozzállni a dologhoz, igaz? letört volna az ujjad, ha nem fikázol azonnal...

ez a dolog azokról szól, akik megcsinálják a magyar fordítást önszorgalomból, nekünk...
te is köztük vagy? gondolom...

és ez a petíció nem arról szól, hogy a játékokat ki veszi meg és ki tölti le... szóval még tárgynál sem maratdtál sajnos...

de remelem mindenki aki meg magaban ellenzi legalabb 1szer alairja, mert hat ugy szerintem ez kutyakotelessegunk!!
Blasta
Pontosan!
Sok sikert!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Köhömm...

LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL

(Törlést kérek!!!!!!!!)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
elnézést, sok sikert az uraknak!

Riszpekk

dikki*yysw
Az a baj, te nem látsz ebben a témában tisztán, úgyhogy most hagyjuk is ezt az értelmetlen vitát.

Nem volt kérdés, hogy "freak és tsai szerint érdemes-e lokalizációra kérni a játékkészítõket?" úgyhogy errõl most nem is tartunk vitaestet.

Befejeztük.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

FREAK
csak egyetlen pillanatig kéne a fejlesztõk szemszögébõl megnézni a problémát, és kitisztulna a kép

Riszpekk

FREAK
együttérzek veled, de ezek tények

szvsz még Üzbegisztánban is eladnak annyit, amennyit itthon...

Riszpekk

Sir Quno Jedi
Persze próbálkozni lehet, de ahogy már Yoda is megmondta...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Mondjuk az tény, hogy a legnagyobb fejlesztõcégeket a a legkisebb mértékben sem érdekli ki, hol és miért petíciózik, egészségükre ! Aki beleszagolt élõben marketingbe, az tudja hogy NAGYÍVBÕL szarnak a felhasználókra. Fõképp akkor, ha az õ szemszögükbõl azok nagyrészt "bûnözõk", akik össznépileg warez-olnak és még van pofájuk általános lokalizációt követelni ! Ez reénytelen. Ha az eladási statisztikáikból õk maguk úgy döntenek, hogy a Francia és a Német mellé a Magyart is felveszik (perpé általában reménytelen), akkor talán várható változás, de addig minden szó csak falrahányt borsó...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hunnenkoenig
Na ezek miatt a megnyilvanulasok miatt szegyellem, hogy az emberiseg tagja vagyok...

FREAK
juteszembe, majdnem 100 darabból álló "backup" gyûjteményem eladó 😊

Riszpekk