Magyarítás Petíció!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert meg lehet, hogy gyorsan elküldöm az online ujsagoknak is...
Jo ötlet :-)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
azért én is meglepõdtem, hogy csak ennyien írták alá, én legalább 10 ezer emberre számítottam minimum. lehet, hogy sokan lusták voltak kitölteni pár adatot, biztos nem volt rá kõkemény 1 perc idejük
Egyebkent siralmas, hogy csak ennyi jött össze...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szerek valódi citromot.
amugy most milyen stádiumban van a dolog?
football without ultras is nothing
Közben en is keresgeltem es rabukkantam nehanyra :-)
Ugy nez ki, hogy sikerült is megtalalnunk az összes jelentös ceget :-)
Mindenkinek köszi!
A tovabbi fejlemenyekröl majd itt irok ujra!
Sztem õk a legnagyobbak itthon...
A forgalmazonak szerzödese van az eredeti publisherrel, mint peldaul LucasArts, Sony, Atari etc. es ök intezik a szinkront, a magyar kezikönyvet, borito tervezeset, azok nyomtatasat stb. Ök lepnek azutan kapcsolatba az üzlethalozatokkal, amelyek azutan valoban kirakjak a polcukra!
nekem ugy tünik, hogy ez az 576 csak egy üzlet. De szoljatok, ha tevedek.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Olyan kell, aki a jatekokat az üzletbe juttatja, nem olyan, aki kesziti öket.
Dear sir,
I accidentally came across your petition on the internet.
As it so happens we are on the lookout for a good Hungarian publisher/distributor for our games.
We would like them to localize as well. Perhaps you can point me to a few websites?!
Thank you in advance,
Erik Schreuder
Project Three Interactive BV
Web: www.p3int.com
Ugy nez ki, hogy a faradozasaink legalabb egy kis eredmenyt hoznak. Ez legalabb egy jo kezdet.
Aki tud, segitsen es küldjön NEKEM magyar kiadok cimeit, hogy tovabbithassam öket! Az e-mail cimem [email protected]
nagy dolog lett volna jókat kívánni és pozitívan hozzállni a dologhoz, igaz? letört volna az ujjad, ha nem fikázol azonnal...
ez a dolog azokról szól, akik megcsinálják a magyar fordítást önszorgalomból, nekünk...
te is köztük vagy? gondolom...
és ez a petíció nem arról szól, hogy a játékokat ki veszi meg és ki tölti le... szóval még tárgynál sem maratdtál sajnos...
LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
(Törlést kérek!!!!!!!!)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem volt kérdés, hogy "freak és tsai szerint érdemes-e lokalizációra kérni a játékkészítõket?" úgyhogy errõl most nem is tartunk vitaestet.
Befejeztük.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Riszpekk
szvsz még Üzbegisztánban is eladnak annyit, amennyit itthon...
Riszpekk
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3